så sugen





T o r S d a g

Skönt att dagarna rullar på! Idag höll vi tal, igen. Det var det nationella provet i svenska B. Skönt att ha det gjort nu iallafall, aldrig mer tal! Torsdagskvällen kommer att spenderas med Tammi. Mamma & Pappa ska iväg på en föreläsning med Mia Törnblom.

Hela helgen kommer bestå av jobb. Imorgon ska jag & tjejerna jobba på studenternas när det är isracing, sen jobbar jag lördag och söndag också. Jag har öppning & stängning för första gången, lite nervöst med alla koder och larm men det går nog bra! Kommer vara helt slut på söndag kväll, men som tur är så är vi lediga på måndag! Hur skönt som helst. :)


fan vad jag vill ha sommar och värme nu!!

,


tisdag

årets sämsta dag, verkligen.
vaknade hur tidigt som helt för att jag hade ont i huvudet. följde sen med henrik till läkaren och sen lunchade vi på stan. sen gick allt utför. fick höra på 30min klagomål på jobbet. det var upppiggande. hoppades på att bli överkörd påvägen hem från jobbet men inte ens det kunde gå vägen. skapligt less


doctor

nu åker jag & henrik till doktorn med honom, sen ska vi uträtta lite ätenden innan jag börjar jobba. kvällen spenderas med filosofin. ge mig 1 juni nu!

In the endless sky

Måndag. har jag sagt att måndagar är helt ovärda? som resten av skolveckans dagar. gjorde absolut ingenting i skolan. på svenskan lyssnade vi på en pårökt biblotikarie som malde på om hur man ska söka information till skolarbeten. lite sent påtänkt nu va? tar ju för fan studenten om några månader. och på info & layouten hade vi klassråd som inte gav någonting som vanlig.

efter skolan åkte jag, pappa & sara och köpte ett par skor till mig. jag passade på att köpa ett par till henrik också. hoppas att han tycker om dom och att dom passar. känner att jag stiger på snällhetsfaktorn. igår fick han en volvo tidning.

kvällen ska jag spendera med filosofiböckerna. byta färg på naglarna och duscha måste jag också hinna med. tur att jag redan gått promenad med buster, är helt död nu. världens huvudvärk. ska typ hänga mig i garderoben nu. ciao!


vita till mig & blå till heinrich


.

Dagens vill ha: solsken
Dagens klädsel: jeans & t-shirt
Dagens smink: ingenting
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens händelse: Simmade & hängde med Vanessa & Cissi
Dagens planer: var att simma
Dagens saknad: sommar
Dagens dummaste: att vi bryr oss för mycket
Dagens sjuka: lite småförkyld, som vanligt...
Dagens drog: lepsyl
Dagens roligaste: cissi & vanessa
Dagens favorit: cissi, vanessa & henrik
Dagens köp: inträde på badet?
Dagens godis: ingenting
Dagens humör: mest glad. lite trött
Dagens ord: sluta bry dig om folk som ändå bara skiter i dig och bara tänker på sig själva.

Lördag

Skönt med helg!
Igår var lite släkt hemma hos oss, vi firade mig, pappa & sofia lite i efterskott. Vi har renoverat köket så det har lixom blivit uppskjutet. Senare på kvällen åkte jag & henrik till kyrkan i vattholma, tände ett ljus och sen följde vi med robin in till stan och åkte biltvätt. Både jag & Henrik somnade så han körde hem oss sen.

Imorse vaknade jag klockan sju. Inte allt för exalterad över det. Prövade lite kläder som jag inhandlade under fredagseftermiddagen då jag och Vanessa gled omkring på stan. Sen kom Cissi till mig och vi åkte till Vanessa och sen gick vi och simmade ett par timmar, hur skönt som helst.

Just nu sitter jag hos Henrik. Vi har ätit middag och kollat reprisen av gårdagen bb. Har ingen aning om vad kvällen har att erbjuda, jag hoppas på en lugn kväll eftersom jag ska jobba imorgon. Drygt att sommartiden ska börja imorgon också. Bäst för Tim att han är i tid! haha


MY ACCESSORY ON FOUR LEGS

Skönt med en ledig Torsdag! Åkte och storhandlade med familjen på eftermiddagen, när vi kom hem åkte jag, Buster & Sofia till stallet. Gick en långpromenad med Zorro & Buster i blåsten, skönt. Nu ska jag fortsätta dricka mitt te och försöka plugga lite grann inför morgondagens prov. Helgen kommer bli guld. Först mys med Henrik imorgon och på lördag ska jag umgås med Vanessa & Cecilia och på söndag ska jag jobba. Vitt vare! puss



indiana

reetards

zorro

zorro

Beautiful in every single way

Kort skoldag, som vanligt på Tisdagar. Åkte och jobbade mellan 13:30-19:00 och tiden gick relativt snabbt. Hann även med att jobba lite på projektarbetet med Louise & Amanda. Nu har jag precis kommit ur duschen, ska smörja in mig och sen plugga lite inför fredagens prov. Vill verkligen bara spy på skolan och allt som ska göras, det är hur mycket som helst kvar att göra och tiden går så fort. Hinner inte riktigt med...

Imorgon ska jag hänga på sjukhuset. Någon som är förvånad? Snacka om stammis... en bra sak är iallafall att jag skärt ner som fan på en av medicinerna. Snart kanske jag slipper skiten, hoppas jag inte blir sämre bara. Blä på det isåfall. Sen ska jag nog umgås med Henrik, känns som om det var ett tag sen.

I helgen blir det vitt & rehab med Vanessa. Vi ska simma. Sen ansluter sig Cissi på kvällen och då blir det taco-mys. Hur bra som helst. Jag kom på mig själv att jag festat sinnessjukt mycket. Ända sen september har vi festat nästan varje helg. Nu får det vara bra! tjiing


c + h









.

ska ladda ner lite musik från burlesque filmen nu.
christina är så fin i filmen. perfekt


weekend i stockholm - bilder


bodde i en finfin lägenhet på strandvägen/östermalm


blev en massa shopping såklart!


vi åt lunch på café la Rose


vi gick ut och dansade på Laroy


hemgång

mån

Härlig helg! Var hur roligt och mysigt som helst att komma bort några dagar och bara ta det lugnt med världens bästa klasskompisar. Vi har ätit på mysiga fik och resaturanger, shoppat, festat och gått hur mycket som helst. Helt awesome! Nu ska jag snart åka iväg till skolan, lägger ut bilderna när jag har mer tid. puss

tidsinställt inlägg - 3 saker ni inte hade en aning om!

1. Jag har blonda ögonbryn (måste alltså färga dom)
2. Jag hatar att äta med händerna! (äter tillochmed tacos & hamburgare med kniv & gaffel)
3. Jag tycker att det godaste på julbordet är ketchup!


freaky friday

Igår efter skolan gick jag först och böt piercing. Så skönt att ha en kortare stav i tungan nu. Sen möttes vi tjejer som skulle till turkiet och det blir nu bara jag & cissan som åker. synd, men vi kommer ha så jävla bra där borta i två veckor! sen åkte jag, vanessa och cissi till ikea där vi åt middag och pratade i typ hundra år.

Åkte sen hem till Henrik och vi tog det bara lugnt, kollade på big brother. Nu ska jag skriva mitt PM till nationella provet, packa det sista och sedan göra mig klar för idag åker jag och tjejerna i klassen iväg till stockholm och återvänder inte förens på söndag. blir hur bra som helst! ska bli kul att se hur livet på strandvägen är.
pusshej


@ skolan

sitter med tjejerna på marknadsföringslektionen vi gör ingenting, som vanligt. så jävla produktiva.
har helvettes lektionen kvar, filosofi... sen slutar vi och då ska jag möta turkiet gänget för att planera lite sen beger jag, vanessa & cissi oss mot ikea. kvällen och natten spenderas med min favorit pojke. mjau



♥♥♥˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙♥♥♥

Den här onsdagen har bestått av en lektion och en redovisning, båda gick bra även fast jag fick vara helt ensam för att mina vapendragare var hemma. När jag kom hem från skolan försökte jag plugga. Tror ni det gick? Nej. Jag har lixom tagit sommarlov nu. Är så sjukt trött på alla uppgifter och prov som ska göras. Kan dom inte bara lugna ner sig lite?!

Var till gränby med mamma och sofia också. Fick med mig ett par nya solglasögon (pilot) och strumpbyxor. Nu måste jag packa inför helgens lilla minisemester till Stockholm och sen är det ju Grey's anatomy.

about

Igår åt vi god mat och sedan kom mormor och morfar över för att fira Sofia. Jag följde sedan med Henrik hem, vi skulle se desperate housewives som jag tjatat om hela dagen men gissa vem som somnade på första reklamen?! vaknade imorse och var allmänt bitter för att jag missade programmet. ikväll är det iallafall Grey's, as nice!

Sitter hemma hos Henrik fortfarande. Börjar inte förens halv elva med Svenska C. Egentligen behöver jag inte vara där eftersom vi är klara med arbetet som vi håller på med, men jag tänkte vara lite duktig och slippa frånvaron. Sen har jag ändå en redovisning klockan ett på Svenska B som jag måste göra. Så varför inte sitta i skolan och glo istället för hemma? haha finns många invändningar ;)

Måste även springa förbi darkwell och byta tungpiercingen jag köpte. Är också väldigt skumt att jag inte har någon träningsvärk. igår gjorde jag 100 situps. trodde jag skulle dö. sen gick jag en promenad med buster i 2 timmar. ingenting känns. fett deprimerande. får väll gå ut idag med.
puss

just a diffrent

Fick ett hysteriskt anfall och städade rummet. tro mig, det händer inte ofta. lyckades också möblera om. nu blir inte virpi glad. lyckades också slå sönder en lampa som jag fick när jag var bäbis. duktigt carran! men men... älskar att ändra i rummet. lampan försvann och sängen står på en ny plats. får ta och åka till ikea i veckan och investera i en ny lampa. mjau

sofia 15 barre

Idag fyller min syster år. 15år, tiden går fort när man har roligt.
Grattis Sofia!


måndagsmys

Burlesque var hur bra som helst! Fin måndagskväll med fina flickor!

sun is up

Synd för er att jag gått och skaffat mig ett liv. I fredags efter skolan träffade jag somsagt Julia på stan. Vi satt och pratade i flera timmar och vips var det planerat att vi skulle gå ut. Jag, Cissi & Jessica åkte hem till Julia där vi drack lite innan vi åkte vidare till bj.


Det var en av dom roligaste kvällarna på länge! Julias kort fick knas så vi fick ta en taxi hem till henne, och medans hon sprang upp och fixade på internet så det skulle fungera igen så satt jag och dunkade musik med taxichauffören som för övrigt var en jätte snäll gubbe! han stängde tillochmed av taxametern när vi väntade på julia. haha sen åkte vi till bj igen och dansade tills stägning och drog en varsin hamburgare på max.


Sen skulle vi åka hem och då är det en snäll tant som kör, hon var trevlig till en början... när vi är framme och hon stannar så sitter alla helt tysta. var skit konstig stämning så jag börjar skratta och då skrattar julia också. då får hon tokryck och börja skrika att vi är dumma i huvudet och att hon hatar oss. då klev jag ut för jag kunde inte sluta skratta. sen hoppar julia ut och är svinförbannad. taxichauffören hade då sagt massa dumt om oss och att killar var mycket bättre för dom var trevliga. (vi hade inte ens gjort något.)

Sen när hon ska åka och vända, för att åka tillbaka till stan är jag och julia så jävla arga att vi tar ett varsitt snöklot och kastar på bilen för att hon var dum mot oss. då tvärstannar hon, hoppar ut och börjar jaga oss. och där får vi springa för livet i klackskor, såklart är det isbana där vi springer och eftersom jag är som bambi på hal is ramlar jag såklart och slår i huvudet. as skönt! de var bara att resa sig lika fort och försöka fly. vi fick gömma oss i en halvtimme innan hon gav upp och vi kunde gå och lägga oss. bra team work, julia! haha


Lördagen började med att vanessa ringde och väckte mig. Efter två timmars sömn var vi inte allt för pigga, plus att mitt huvud värkte nått så fruktansvärt efter halkningen. Vi åkte in till stan och fixade biljetter till studentkvällen, sen handlade jag lite gott och åkte hem till Henrik och mös. Lördags kvällen spenderades som jag nämde i inlägget tidigare med vanessa & julia på saluhallen. inte allt för taggade tjejer. att jag fick krossat glas och champagne i håret gjorde mig inte gladare. åkte hem i hyffsad tid och somnade i henriks famn. bra helg.

söndag

bj i fredags och saluhallen igår. inte konstigt att man är sliten och ännu mer förkyld. less på krogar, fulla människor och dansgolv nu! idag har jag iallafall hängt med henrik och robin, lite ikea och lite mariannes.
ikväll är det solsidan, det ända bra med den här piss söndagen!


gutte jag julia vanessa

chuck & blair


party time

Efter skolan gick jag ner på stan för att hänga med Julia ett par timmar. Vi pratade ihop oss om dom gångna dagarna och timmarna på båten som lixom flöt ihop. undrar varför?! Sen fick vi för oss att dra en spontan utgång med resten av uppsalas partypeople så here we go! cissan & skåne-jessica hakar också på, det blir nog en kanon kväll med tjejerna! Men först kommer pojkvännen hit på middag. mums




torsdag

Somnade till "she's all that" igår. Helt okej film, har sett den förrut. Idag är det jobb som gäller. 12:30-19:00, jag har sjukt ont i halsen. Börjar bli förkyld också. Usch. Idag är det sista dagen med antibiotikan, awesome!
Efter jobbet ska jag nog hem till Henkan och pussa på honom!


bra shit





.


trasig hals

Jag har nu genomlidit dom värsta minuterna i mitt liv, so far...
Tur att jag inte alls visste hur den här undersökningen gick till, annars hade jag aldrig ens åkt dit.

Det började med kaos. Jag skulle vara på sjukhuset 9 så jag och mamma åkte i god tid innan, men det var en bil som stannat mitt upp i vägen så det var kö och gick inte att ta sig förbi så där stog vi i panik tills kvart i nio då vi äntligen kom förbi, kunde parkera och fick springa genom kulverten, till patientanmälan och sen till kirurgavdelningen. Fick vänta en stund tills det var min tur.

Fick ett vidrigt bedövningsspray i halsen som smakade aceton och sen körde dom ner en trädgårdsslang i halsen, ner i magen och klippte ett par bitar. Trodde jag skulle dö, ärligt talat. Gjorde så jävla ont, om jag skulle få en miljon för att göra det igen skulle jag ALDRIG göra det! Min hals är helt jävla förstörd och jag har ont i hela magen. Men det lär väll försvinna snart hoppas jag, så att jag kan börja äta. Har inte vågat äta något annat än te, soppa och troccadero än. Nu ska jag sy in min studentklänning, tjing!


smile

Ska snart åka till sjukhuset, sen får jag se om jag hinner med dagens enda lektion eller inte. Ska träffa Vanessa en snabbis på stan runt två och Julia runt tre. Får se hur det blir med det också, kanske är helt förstörd?!

Igår kväll tog jag mig i kragen och fixade till mitt cv. Var alldeles för länge sen jag ens tittade på det, så det var bra att få göra om det lite och skicka ut det till lite ställen. Försöker också hitta någon lägenhet men det värkar vara svintorrt på den fronten. Ikväll hoppas jag att Henrik kommer hit och sover!


Another brick in the wall

Förutom att jag fortfarande känner mig som om jag blivit överkört av ett tåg och att mina naglar har gått av så rullar livet på fint. Har hunnit med både skola & jobb idag, back on track så att säga...

Imorgon ska jag till sjukhuset igen, det värsta av allt är att jag måste fasta för att jag ska göra en undersökning. blä, totalt ovärt om ni frågar mig. Men det är väll bara att göra det så man har det ur världen. Sen när jag ändå är och kravlar på klagomuren kan jag ju passa på att säga att jag är blek som ett jävla spöke. rehab nästa!!

Annars så ser jag fram emot helgen! Fredagsmys med pojkvännen på fredag och häng med tjejerna på lördag. kan inte bli annat än bra!


grattis emma!

Idag fyller Emma 18år, Grattis!
Äntligen krogen ;)


måndag

Studentkryssningen var bra! Den var ganska oplanerad värkade det som, dom som höll i allt var rätt kassa. men vi hade kul iallafall. med mycket dans, alhohol, skratt, bra vänner och alldeles för lite mat och sömn sitter jag här ganska slitet. min väska är ett bombnedslag. måste packa upp den. sen om en timme ska jag till doktorn och sen ska jag åka hem till henkan, har faktist saknat honom!





mot stockholm & nya båtäventyr

Ska strax börja ta mig in mot stan, träffa alla tjejerna och sedan beger vi oss mot Stockholm och båten som vi ska spendera ett dygn på. Hoppas att det bara blir kul, utan något drama. Jag ska verkligen försöka knäppa massvis med kort, ni har väll märkt att jag är rätt bra på det nuförtiden?!  Dock knäpper jag oftast med mobilen, men mina 3,2 megapixlar funkar finfint dom! :) PUSS


mysigt

både jag och henrik är emot att lägga ut mat bilder av någon anledning men nu måste jag trotsa lite och visa våran mysiga frukost. jag lyckades tillochmed koka ägg!!!!! helt jävla otroligt. jag har haft sånna problem med att lyckas med att koka ägg (även fast det är typ det lättaste man kan göra i ett kök) nu blev dom iallafall perfekta!
puss på världens bästa pojkvän också.


JUST NU:

mina två favoritkillar ligger fortfarande och sover! <3


long day

Jag blir tokig på att jag vaknar så sjukt tidigt! Kom hem strax efter ett inatt och jag vaknar klockan sju... drygt.
Får försöka vila lite senare på dagen. Gårdagens begravning var jätte fin och jobbig såklart. På kvällen åkte vi till Anna & Peter och åt middag, super gott men jag blev as mätt av bara förrätten som förresten var soppa. Det är ju min nya favoritmat typ, för dom som inte vet det. I veckan när jag och mamma var och handlade köpte vi på oss massvis med varma koppen. Så perfekt mat, koka vatten, häll i en påse sen är det klart. Ska leva på soppa när jag flyttar hemifrån! (a) 

Eftersom det är lördag, och vi åker iväg på studentkryssningen lite senare idag så ska jag nu försöka packa klart. Vet inte alls vad jag ska ha på mig. panik. Sen ska jag fixa naglarna, mina är kaos nu! Nåja, vi hörs.


födelsedagsfirande

Idag fyller pappa år, så vi gick ut och åt middag på kreta. gott och mysigt! nu är mormor & morfar här och äter tårta. Jag panik-packar inför studentkryssningen. Men nu ska jag åka vidare hem till pojkvännen och imorgon är det begravning.


min onsdag

dagens första, enda och sista lektion ställdes in. ovärt. istället har jag ägnat mig åt filosofiplugg. eller ja... jag har försökt. filosofi är det värsta ämnet man kan läsa, tro mig. det är så äckligt ointressant, skulle läsa vad som helst för att slippa skiten.


jag & mamma åkte iallafall och handlade när jag kom hem. sen gick vi lite i affärer på gränby och jag hittade äntligen ett par mörkblå chinos från h&m. att dom var billiga var bara ännu bättre! :)


på eftermiddagen åkte jag, sara & mamma till stallet fär sofia redan var. vi gick en promenad och sen tittade vi lite på när sofia red. ett föl hade trasslat in sig så det hade hamnat på en snöhög mellan hagen och ridbanan, så vi fick leka lite räddningstjänst. det hade även flyttat in två getter i stallet som zorro var livrädd för. mes.

nu har jag precis badat, sitter i min fina onepiece och bara myser. ska lägga mig och läsa ego woman snart. har jag sagt att carolina gynning är bäst?! nu vet ni det. tror jag bojkottar morgondagens prov. jag orkar fan inte. kan ju skylla på min sjukdom, och leka offer som alla andra gör.

puss!!!!

Grand Central

Igår åkte jag & Henrik in till Uppsala för att unna oss lite kinamat. Efter en massa sushi så begav vi oss hem till Emil och sedan vidare till Enköping där han skulle köpa en bil. Det blev en lång kväll och såklart somnade jag i bilen. Jag håller på att trappa ner min energidrog, som gör så man blir pigg. Därför går jag runt som ett spöke hela dagarna, somnar nio på kvällen. Men det är ändå rätt skönt.

Kan ju också meddela att jag fick köra mit inne i city igår, typ på stora torget för att Henrik skulle till banken innan dom stängde. Vi hade typ 15min på oss så jag fick ta någon specialväg (eftersom jag har dubbdäck) så jag hamnade mitt inne i smeten, sen hoppade han ur och jag fick köra ensam, i chocktillstånd och parkera. Och där var jag tvungen att betala i en sån där automat och det har jag aldrig gjort förrut. Stog där i typ tio minuter och fattade inte hur det först kunde stå "tisdag 17:30 och sedan helt plötsligt stå onsdag 08:00". Sen kom jag på att det blir avgiftsfritt efter 18:00 så då löste allt sig och jag fick min lilla biljett!


första parkeringsbiljetten haha


Henkan


RSS 2.0