31/1

då var man 19, skål!
massa fint jag fick av familjen + en ny datastol & pengar till turkresan :)

kofta
blus
skärp
nagellack x2
massa lepsyl i läsksmaker
block
vin
ljus
fotoram


home sweet home

Nu är vi hemma igen, totalt slutkörda. Det tar på krafterna att vara ute på äventyr. Det var, ännu en gång en mycket lyckad tripp. En aning galnare än förra gången, så jävla roligt! Efter att ha sovit ungefär 5-6 timmar på hela resan, knappt ätit och sprungit upp och ner för trappor dygnet runt så kan jag säga att jag är trött. Sjuk träningsvärk i hela benen har jag också och mina fötter är sönder. Men det är smällar man får ta, vi hade ju så jävla kul!!!




27/1

Jag kunde somna om när jag kom hem, tur det. Har precis duschat och ätit frukost, avokado. älskar avokado! Nu ska jag måla naglarna i någon fin färg, packa klart väskan och sedan kommer Cissi och henner fader och hämtar upp mig, sen styr vi mot centralen där vi hämtar upp Johanna & Julia. Som vi har längtat efter det här...


in the middle of the night

vaknade klockan två och sen dess har jag varit vaken. klockan är fem nu. känns kul! nu är det bara en halvtimme kvar tills henkan ska gå upp så jag ska väll ligga här och stirra i taket tills dess. hoppas jag kan somna om när jag kommer hem bara, annars får jag väll feber när vi kommer på båten...

Onsdag

Efter skolan gick jag och tjejerna till cupido för lite lunch, sen åkte jag vidare till jobbet och klockan sju när det var dags att gå hem åkte jag ut i vildmarken för att hälsa på henrik i garaget. Trodde aldrig att jag skulle hitta dit, men det gjorde jag. Tillochmed Henrik blev väldigt imponerad när jag tagit lilla djungelvägen istället för den stora. (jag visste inte ens att det fanns en vanlig väg ut dit...) jag kom iallafall fram!

Åkte hem tidigt från henrik imorse, somnade om tills nu (klockan elva). Ska kolla igenom lite post som jag fick igår och göra mig i ordning för att åka in till stan. Ska möta Julia en snabbis och sen blir det shopping och betalning av resa med Cecilia. Kvällen spenderas i Henriks famn, puss på det!


25/1

Slutade jobba för en timme sen ungefär, sitter nu i henriks garage. Imorgon är jag ledig, det firas med sovmorgon och stan med cissi. Turkiet resan ska betalas och så hoppas jag att vi hittar något snyggt som vi kan unna oss nu när lönen kommit. Sweet! Nej nu ska jag fortsätta värma fötterna på gasolvärmaren! Puss

dom här kan på smycka mina fötter i sommar



love h&m

förberedelser

eftersom jag jobbar till sju imorgon så har jag börjat packat idag. det är alltid så svårt att välja vad man ska ha med sig för kläder när man åker bort. nu har jag iallafall slängt i lite olika alternativ. håller på att ladda hem lite olika filmer också. känns som om det kommer behövas. nu ska jag våga håret och sen sova, och illa mår jag.

godnatt

tisdag: jobb till 19
onsdag: stan med cissi
torsdag: åker vi äntligen


24/1

Måndag. Alltid lika tråkigt. Idag fick vi reda på att vi ska hålla ett argumenterande tal onsdagen 9 februari. Kommer inte kunna sova tills dess. panikkänslan växer. Okej det nationella talet, men att vi ska utsättas för massa extra tal är bara elakt. fyfan! bäst att dra en shot eller två för att klara av det där.

Väntar på att maten ska bli klar. fläskfilé. Efter middagen blir det ut med Pernilla. Fint det.


1. Mitt favorit plagg




Jag älskar blusar. Det är snyggt till allt. jeans, leggings, shorts, kjol. Lite extra snyggt är det med siden blusar tycker jag, så här är tre av mina favoriter. Alla är oversize, så dom är perfekta till stumpbyxor. Så skönt att slänga på sig en oversize blus när man ska på krogen istället för att behöva gå runt i en tight klänning och dra in magen hela kvällen. (a)


.

söndag. den spenderas med cecilia och pernilla. bättre kunde det inte bli. nej.

ge mig värme








det bästa med 2010


mys lördag

Har jobbat hela dagen. Blev hämtat av pappa, kom hem och åt middag sen gick jag och Pernilla en promenad och pratade om allt och ingenting. Gick sedan hem till henne där det blev sängläge framför Dear John samtidigt som vi knaprade lite mörk choklad. Helt klart en bra lördagskväll, synd att den slutar lite sämre. hatar den här känslan


födelsedagsfirande i förskott

I torsdags var jag och ett gäng tjejer ute och åt somsagt, jag skulle egentligen haft tjejmissag hemma hos mig men eftersom jobbet kom emellan fick vi ta ett restaurang besök istället. men kinabuffé är ju aldrig fel. sushin gjorde så jag svävade hem på små moln, skulle lätt kunna äta det varje dag!



fick super fina pressenter. en söt fickplunta av hanna & anna, pressentkort på h&m av cissi & linn, pressentkort på makeup store av julia och smycken och smyckesträd av vanessa & louise. thanks!

markegång

ligger i pernillas säng, äter mörk choklad och taggad inför kryssningen.
life is life, 100%.

fredag!

Sitter just nu på dagens första lektion, psykologi B. Vi går igenom en massa psykologiska faser...
Sen har vi marknadsföring och rättskunskap sen ska jag åka och jobba till klockan sju ikväll och
kvällen ska sedan spenderas med henrik. hoppas på en lugn kväll iallafall!
Jag ska lägga in bilder på pressenterna sen när jag har lite mer tid. Dock jobbar jag hela Lördagen, nio till sex...
så på lördag kväll ska jag försöka få lite liv på bloggen. får väll ta och börja på den där listan också. ;)

*tecken

tydligen så har man nytt stjärntecken... väldigt konstigt. dom byter tydligen varje 3000e år...
jag ville ju vara vattuman! nu är jag stenbock?!  hmm....

här kan ni se era nya stjärntecken:

Stenbocken: 20 jan - feb 15

Vattumannen: 16 feb - 10 mars

Fiskarna: 11 mars - 17 april

Väduren: 18 april - 12 maj

Oxen: 13 maj - 20 juni

Tvillingarna: 21 juni - 19 juli

Kräftan: 20 juli - 9 aug

Lejon: 10 aug - 15 sept

Jungfrun: 16 sept - 29 okt

Vågen: 30 okt - 22 nov

Skorpionen: 23 - 28 nov

Ormbäraren: 29 nov - 16 dec

Skytten: 17 dec - 19 jan

sushi dream

skulle kunna leva på sushi, så otroligt gott.
kvällen har spenderats med ett gäng härliga tjejer på dragon palace.
vi firade min 19års dag som är om 11dagar ^^ kommer inte kunna fira sen
eftersom jag åker på kryssning och så. nu ska även julia med på kryssningen, super kul! :D
fick iallafall världens bästa pressenter, you are the best!! <3

;)

mitt försök till att vara arg igår blev inte så lyckat som jag hoppats på. det går helt enkelt inte att vara arg på hebbe. hmm...
klockan tre har jag dödsprovet. jag ska åka in till stan strax, lämna tillbaka ett par jeans jag impuls köpte igår utan att prova. hur tänkte jag där lixom?

18/1

Igår ändrade vi vårt schema så att vi kommer vara helt lediga på onsdagar, hur underbart är inte det? dock var det någon som ändrat tillbaka till det gamla schemat, med endast en lektion halv ett... segt.
hoppas att schemaläggaren gör någonting bra av den där värdelösa lektionen!

idag hade vi ventlieringarna i svenska. det gick bra, var inte alls så farligt som jag trodde. hamnade i en skön grupp som tur var. fick slänga i mig lunch och sen åka iväg snabbt till jobbet och jag kom precis hem till henrik. sitter på hans rum, ensam och väntar som vanligt. jävligt less. att jag har filosofiprov imorgon för inte saken bättre. vill bara skrika rätt ut och gråta 10liter. det här är fan sista gången jag åker hem från jobbet och sätter mig och väntar. får ändå ingenting tillbaka. jävla piss på allt.

efter helvettes provet imorgon ska jag iallafall möta julia i stan för lite häng, det ser jag fram emot! förresten så vill jag ha min lön nu. ska köpa så jävla mycket fint inför kryssningen!

oj vilket glatt inlägg. men ni får stå ut med att jag kan vara förbannad ibland.
hmm

carpe diem

tränat, förberett inför ventileringen i svenska b imorgon, gått promenad, ätit middag, smörjt in mig med bus, duschat samt packat jobb kläder har jag hunnit med sen jag kom hem.

info & layout lektionen var inställd, passade perfekt idag så det var kanon! Ska börja läsa lite filosofi nu och det är jag inte alls sugen på! imorgon är det iallafall kort skoldag och sedan jobb till sju.


near the river

Måndag. Att veckan börjar med svenska C gör inte saken värre. Har haft en lektion, EN! Fruktansvärt. Hålla tal och muntliga föredrag hit och dit, vem fan har nytta av sånt? Om man inte vill bli stadsminister, och då skriver man väll ändå inte sina egna tal utan har någon som gör det åt en. Usch, hoppas jag befinner mig i en djup dimma på dom lektionerna så att dom bara försvinner förbi så att kursen blir klar någongång.

Halv fem får jag lämna fyrisskolan denna underbara måndag. Blir tight med tid ikväll. Ska hinna träna, plugga till filosofiprovet som jag ska skriva på onsdag och gå ut med pernilla. Blir fint det! Lite halv drygt är det att min chef skulle gett mig nya arbetstider igår, men jag har ännu inte fått dom. behöver lixom planera...


har kommit på att jag har ju cam (i) fint med mintte är de också

16/1

gårdagens festligheter vart riktigt lyckade! dock blev det ingen vit kväll, men det är smällar man får ta.

ikväll är det solsidan, det avnjuts med lite champis. gott

.

aj

byz

ikväll går vi tillbaka några år i tiden, sjunger med i texterna som man kunde utantill när man var 14år.
vi ses i dimman


make a list

bojkottade den där listan som verkligen alla la upp i sina bloggar.
"om mig", "om min familj", "vad är kärlek" osv...  här är en ny, bättre lista! ;)


1. Mitt favorit plagg
2. Mina skönaste skor
3. Bästa filmen
4. Favorit nagellacket
5. Dagliga produkter jag använder
6. Jag är beroende av...
7. Den bästa uppfinningen enligt mig
8. Mitt favorit godis
9. Den roligaste sysselsättningen
10. Bästa sminket

önskelista



väskan längst ner till höger är från gina (syns inte på bilden)


15/1

lördag
klev precis ur duschen, ikväll vankas det utgång med ett gäng härliga tjejer. det ser jag fram emot!
ser fram emot musiken, dansen och framförallt att vakna upp pigg som en nötkärna imorgon.
jag är nämligen den ända i skaran av 9 tjejer som kommer köra på en vit kväll.

nu ska jag bada lite i nivea's & body shop's bodylotions och leta upp någonting dugligt att bära ikväll.
puss


14/1

fredag.
väntar på middag just nu, sen spenderas kvällen hemma hos cissi. mys
synd att jag är ett spöke.
måste dränka mig i bus innan jag befinner mig ute i vimmlet imorgon känner jag!
ny färg på naglarna är behövligt också.
är sugen på att bli mörkhårig också...


12/1

Trött & förkyld. Allt är som vanligt alltså! Jag börjar inte förens halv ett, ändå var jag i skolan till tio. Har jobbat och gjort klart min power point till info & layout lektionen så det är skönt, att det är avklarat! Ska bara maila in den så kan man stryka det från "to do listan".

Nu ska jag fortsätta vara duktig och plugga rättskunskap. Läsa lite om häleri, dråp och mord! Efter skolan ska jag vara barnvakt till tammi, det blir mysigt det och senare ikväll blir det promenad med pernilla.

puss


11/1

Tillbaka till skolan. Kan inte påstå att det var särskilt kul. Åkte sen vidare till jobbet och har jobbat tills nu ungefär. Trött tjej, ja fyfan! Men det går inte att vila inte, nej för på torsdag har vi prov. Mmm... ni läste rätt. Två dagar efter skolstart och vi har prov. I rättskunskap. Orkar verkligen inte, men det är bara att bita i det sura äpplet och se fram emot torsdagen då jag ska umgås med julia och sedan gå på bio med gänget och lördagens festligheter med tjejerna. life is life

.


förkylningskoma

har hunnit med en hel del dom senaste dagarna känns det som.
det var en lyckad utgång i onsdags, dock ledsnade vi runt midnatt och ringde efter henrik och andreas som kom och hämtade oss. det var så skönt att få komma hem!

i torsdags morse begav vi oss mot romme halv sex. jag och cecilia var lagom pigga efter all dans och vin som vi sysselsatte oss med under onsdagskvällen. men vi sov i bilen och när vi var framme åkte vi hela dagen. var skit kul att se alla åka, niklas underhöll oss alla hela dagen. fan vad jag skrattade åt honom! dagens vurpa lyckades han också med. haha! på kvällen deckade jag och henrik i sängen strax efter åtta. underbart att sova, säger bara det!

idag har jag jobbat. 11-19. död tjej. har blödit näsblod största delen av dagen också. beror nog på att jag har sån jävla sömnbrist. inatt var det första natten på två veckor som jag sov hela natten. eller visst jag vaknade till, men somnade direkt. skönt det.

god natt


fix hos cissan

pojkvän i romme

världens bästa kompisar

kungstomt

sitter just nu hos cissi, vi har precis ätit middag och snart ska vi börja fixa oss inför kvällens party. är inte sådär super taggad. är fortfarande så jävla förkyld. men vi får hoppas på mycket folk och en kul kväll, tur att jag har världens bästa kille som hämtar mig inatt! imorgon bär det ju av mot romme, det ser vi fram emot!  =)


!

får panik.
förstår inte grejen med att jag inte kan sova...
drygt är det iallafall

colour up


veckans schema!

Måndag: Jobb 13:30-19:00
Tisdag: Städa, Blodprov, Klippa håret
Onsdag: Telefonmöte, Utgång
Torsdag: Romme
Fredag: Jobb 11.00-19:00, 2år & 8mån med H<3, utgång?
Lördag: Vila
Söndag: Vila

Måndag

Bra kväll igår, synd att Änglagård inte alls var så bra som vi trodde bara. Jag & Henrik kom hem runt tolv snåret och somnade ganska omgående. Har sovit piss dåligt inatt igen. Hostar snart upp mina lungor. Har vart sjuk hur länge som helst nu. Ska iväg och jobba om en timme ungefär, inte alls taggad på det. Vill bara ligga i sängen och kolla på tv nu!

Imorgon måste jag vara lika produktiv som jag var igår. Igår hann jag ju med gränby, åka skridskor, sy upp jeans, restaurang och bio. Måste ta blodprov, städa rummet och klippa mig & syster imorgon. Gott


halloween 2010


söndag

Nu har jag precis ätit frukost, juice & macka med brie. Ska slänga på mig något och sen åka till Gränby Centrum för att kika efter ett par nya jeans. Kvällen spenderas med Henrik, Cecilia & Andreas.
Kinarestaurang och bio, hur bra som helst!


två veckor sen

En sak jag inte har nämt är att jag har skaffat mig en tatuering. Jadå!
För två veckor sen gjorde jag den, det är en svala. Inte ett dugg ont gjorde det.
Mammas kommentar var "min dotter har en fågel i nacken".


precis nygjord (därav blodet)

dagen efter

Det var en lyckad kväll igår! Visst hade jag kunnat sluppit vissa saker som drog ner stämningen men det är smällar man får ta! Tror vi fick allt på det klara sen iallafall. :)

Dagen började med att vi åkte och tittade när henrik & simon körde racet. gick bra för dom vilken var kul, ,men i pausen åkte jag, gutte, emelie och emma hem till emelie och åt korv. satt där och pratade ett par timmar tills henrik hämtade mig och så åkte vi hem och duschade och fixade oss inför kvällen.

Vi åt super god mat med henriks familj och släkt, cissi kom runt halv åtta och sen åkte vi hem till samme där resten av ligan var. vart mycket skratt och dans under kvällen och massvis med raketer och smällare. En mycket lyckad nyårsafton tycker jag! :)

Någon gång in på småtimmarna åkte vi hem, jag hatar att åka bil eller buss när man har druckit. Klarar verkligen inte av det, blir så sjukt åksjuk av någon anledning så spy hann man ju också med. Sov lääänge idag, verkligen skönt och behövligt. Jag och henrik har bara tagit det lugnt och myst. Vi åkte och köpte med pizza hem till mig som vi åt och kvällen spenderas framför en film. Men imorgon blir det andra bullar. pusss


grabbarna grus


girlpower!


c <3 h!!  bra bild på nyårspussen då hahah

RSS 2.0