nyårsafton

Nyår är överskattat, det vet vi ju alla. Sitter iallafall och väntar på Gutte som ska hämta mig snart. Sen ska vi ta oss ut i vildmarken och vara dom trogna människor vi är och förfrysa alla våra kroppsdelar när vi kollar på Henrik & Simon som ska köra det årliga racet. Mindre kul är att min chaufför är bakfull. smart drag där!

Kvällen ser rätt ljus ut, om ingenting drastiskt händer. Förresten måste jag säga att Blondinbellas bok, Egoboost faktist är väldigt bra! snart är det 2011, skönt. och då är det bara 30 dagar tills jag fyller 19!



lista för 2010

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Absolut! Jag tog hål i tungan, jag besökte Grekland för första gången och det var första gången jag åkte utomlands utan familj. tatuerade mig. jag har åkt på kryssning, kommit så mycket närmare mina vänner <3 sen tog jag ju körkort! och en massa massa mer! :D

2. Höll du några av dina nyårslöften? Är inte så mycket för nyårslöften...

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Bekanta, ja!

4. Dog någon som stod dig nära? Nej, som tur är!

5. Vilka länder besökte du? Grekland och Lettland

6. Är det något du saknat år 2010 som du vill ha år 2011? Jag tror inte det.

7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? När jag tog körkort, fan vad skönt det var!

8. Vad var din största framgång 2010? Körkortet & att jag skaffade jobb.

9. Största misstaget?
Det vet jag nog...

10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Japps, tyvärr. Fick tillbaka en cp sjukdom jag hade när jag var liten.

11. Bästa köpet? Mina vinterkängor! :)

12. Vad spenderade du mest pengar på? Ingen aning

13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Många :)

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? oj, det är så många!

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Gladare!

16. Vad önskar du att du gjort mer?
 Rest

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Struntat i skolan

18. Hur tillbringar du julen?
familj & släkt

19. Blev du kär i år?
Var det redan

20. Favoritprogram på TV?
DHW, PH och lite andra serier

21. Bästa boken du läste i år?
Carolina Gynnings - ego girl

22. Största musikaliska upptäckten?
Volbeat
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Pengar

25. Något du önskade dig men inte fick? Minns inte...

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010? Gick på stan med Henrik och sen åt vi på kinarestaurang med familjen.

 27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Om jag lagt ner lite mer tid på träning och skola

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010? Varierande, ganska svart

29. Vad fick dig att må bra? Vänner, alla roliga fester, pojkvän, familj

30. Vilken kändis var du mest sugen på?
ingen

31. Vem saknade du? svårt

32. De bästa nya människorna du träffade? Oj, många nya människor har man träffat.


!

Liven i Hollywoodserierna är inte på riktigt så varför ska vi då influeras av hur karaktärernas liv är och försöka få de till vårt eget?


torsdag

klockan är inte mer än halv tolv och jag har redan hunnit med en del! följde med tammi & mamma till ica maxi för att handla. åt även en tidig lunch där. sover så dåligt nu för tiden. vet inte vad det är. helt död. ska åka till jobbet snart, imorgon är det nyårsafton. det blir nog bra! :)


new look

sitter för tillfället och dricker varm choklad och äter lite av julgodiset som är kvar. lika bra att passa på nu, innan nyår. har mailat min läkare också, och förhoppningsvis får jag sluta med cellgifterna. men ska ta helvettes-kuren ikväll iallafall. BLÄ men det är väl bäst så!  

har ny design också som ni kanske ser. linn hjälpte mig byta utseende på bloggen lite. nej, nu ska jag inta sängen och läsa och fortsätta dricka choklad. mums


horoskop


29 dec

har skjutsat sofia hundra gånger idag typ. åkte till stallet en stund också, och sen hämtade jag ut mig bok. ska lägga mig och läsa den snart, men först ska jag prata i telefon med cecilia!  puss

onsdag

känns som jag sprungit in i en vägg. sjukt ont i huvudet. var uppe till fyra inatt, fyra!!!!
snäll som jag är skulle jag vänta uppe på pojkvännen som skulle komma hit när han var klar i garaget.
strax efter fyra får man ett sms att han åker hem istället för att han hade så mycket kvar att göra. lagom kul.
och lagom kul är det ju att man är lika mycket värd som en pant burk.
somnade iallafall efter ett tag, och vaknade nu runt elva. måste gå iväg till biblioteket snart och hämta en bok som jag reserverade. gick super snabbt att få den, och det är ju alltid kul.

dagen ska jag spendera inne. fortsätta vara förbannad, fixa naglarna och smörja in mig med bus. imorgon ska jag jobba också. och nyårsplanerna är hur ostabila som helst. ibland kan man ju fråga sig vad det är för fel på folk...


mellandagsrea & resa

Rean var verkligen usel i år. Fick iallafall med mig en nyårsklänning hem, en nagelfil & bus. Sen bokade vi även en resa till sommaren. Turkiet, Alanya i 2veckor och vi åker den 8 juni. underbart!! Vet dock inte hur jag ska överleva i två veckor utan min bäbis (henrik) men det finns ju internet som tur är.

Sen åkte vi hem till Vanessa och firade henne. Hon blev glad för pressenten så det var kul. Vi beställde hem pizza, såg på film och pratade hela kvällen. Länge sen hela ligan sågs så det var kul! Nu ska jag betala in handpenningen för resan så man har det klart. puss


Grattis Vanessa!

Äntligen har du också blivit 18. GRATTIS!! :D <3



fullt upp

Juldagens utgång var superkul! Vi var först hemma hos Samuel och sedan gick vi i samlad trupp ner på stan. Gick in på Fame i typ tio minuter, men det var inge drag alls så vi gick vidare till kalas där det var betydligt mer folk. Hade hur kul som helst och dansade hela kvällen. Vid två tiden rullade jag och Cissi iväg mot bussen och efter några hållplatsen hoppade våra pojkvänner också på. Sen satt vi fyra där mittemot varann och försökte va den som inte spydde först... Resan gick bra iallafall som tur var!

Dagen efter mådde man inge vidare. Men vi skulle till Henriks farmor i Mariestad så det var bara att bita ihop. Vi kom hem därifrån idan (måndag) och nu ska jag strax gå och lägga mig, är sjukt trött! Imorgon ska jag in till stan med Linn, Cissi & Pernilla. Vi ska boka resa & kolla in mellandagsrean lite. Får hoppas man hittar någonting att ha på sig på nyår. Sen ska vi åka hem till Vanessa och fira henne. Blir hur bra som helst! :D  Slänger in lite bilder från dom senaste dagarna...


världens bästa <3





mjau

Ganska trött. Var kaos på media markt. Ska vila lite inför kvällens bravader så man blir pigg. Blir converse och ett svart fodral som outfit! Peace

we survived

sitter och äter lite polkagrisar och ser på film, är hur trött som helst.
imorgon bitti kommer robin & andreas och hämtar upp mig och henrik och så ska vi in och kolla rean på media markt. killarna skulle ha något spel, och jag får helt enkelt följa med som moraliskt stöd. sen imorgon kväll vankas det utgång, taggad. skål!


jul

Vart en bra jul det här! Bättre än förra om man säger så... fyfan förra julen var hemsk. Har fått allt jag önskat mig + lite till, så jag är mer än nöjd. Tack alla! :)


fick av hebbe<3


body shop prosukter från cissi, mamma, lena, mormor & hebbe :)


fick av syster. ögonskuggor & nagel-kit



hårborste & smycken av mamma & pappa

+ lite annat smått och gott. :)

torsdag

känns verkligen inte som julafton imorgon.
ska snart gå iväg och jobba, lååång dag idag. 10-19 kommer vara död sen.
lyckas alltid gå upp för tidigt när jag ska iväg också. drygt. tur att jag man fördriva tiden lite vid datorn.

igår efter jobbet kom min söta pojkvän och hämtade mig, sen beställde vi hem mat som vi åt på hans rum. chickenbits till mig och kebab till honom. sen såg vi på någon gammal film, "ingen kan älska som vi" hette den.

nej, nu måste jag klä på mig alla varma plagg jag kan hitta och gå ut i kylan.
puss & god jul


22 december

min förkylning börjar bli bättre, känns skönt.
det är grymt kallt ute idag. -25 grader. inte okej!
ska åka iväg och jobba om en stund 14-19, cash is king.
har umgåtts med tammi under förmiddagen, poppat popcorn & läst böcker.

har ingen aning om vad jag ska ha på mig på julafton, juldagen och nyårsafton.
klädpanik.
får vända upp och ner på garderoben helt enkelt.
känns iallafall skönt att vi har planerat vad vi ska göra.
kunde faktist inte bli bättre, känner verkligen inte för att åka in till slottet
vid tolvslaget som majoriteten av uppsalas fjortisar. istället firar vi på landsbygden, skål!

livin on a prayer

Hej!
Jobbade till sju igår och efter det var jag helt slut. Gick hem till Henrik, åt middag medans viktoria och emma satt och gjorde armband till Lena och Annas företag. Jag köpte ett också, jätte fint med en fyrklöver på. Perfekt!
Sen åkte jag och Henrik hem till mig och sov. Jag sov ut imorse och sen åkte jag in till stan och mötte Cissi och Ida. Vi kikade runt en stund sen var Cissi tvungen att springa iväg till hennes jobb och efter en stund kom Linn och då gick vi tre på stan ett par timmar. Jag och Ida fick vänta på tåget 40min ungefär och när jag äntligen kommit till Vattholma var jag utelåst. vem är förvånad? haha! Fick vänta ute ett tag tills Emma och Lena kom hem.

Sen har jag också hunnit med ett personalmöte nu såhär på kvällen. Tog bara en halvtimme, så det var skönt. Nu ska jag snart sätta på en ny film som mamma har köpt och invänta nattsällskapet som håller till i garaget just nu...  hmm. hoppas någon råkar smälla en raket på det på nyår. hehe (a)

Juste! en kul grej som hände i söndags när jag jobbade var att min nya kompis (en gubbe) kom och handlade. han är lite galen av sig... förra gången han var och handlade fick jag hjälpa honom leta efter pyttipanna och sen kasta han den mot mig helt utan varning och skratta. jätte svårt att förklara nu... iallafall så gav han mig en "turpeng". Det var en norsk femma. gulligt av honom. :)

Här är armbandet jag köpte, ni kan gå in här för att kolla på fler smycken.


måndag

Jaha. Måndag. Jag gick upp 05:15 med Henrik, tänkte somna om men sen kom jag på att jag har terminens äckligaste prov idag. Igår jobbade jag från 11-17 + att vi fick vara kvar längre eftersom det var sjukt stressigt. Blev ytterst lite plugg efter middag och stallet och sen deckade jag bokstavligt talat strax efter halv tio.

vad jag gör uppe nu vet jag inte. tror att jag skulle försöka plugga. går otroligt bra. jobbar sen 13:30-19:00, sen går jag hem och pussar på henrik och firar att det är JULLOV!!! underbart


word of the day

Igår kväll umgicks jag med Linn, Cissi och Peppe. Vi kollade lite resor och nu har vi iallafall bestämt oss. Kom hem rätt sent, döds förkyld... deckade i sängen runt elva med kläder, smink och oborstade tänder. Vaknade precis av att jag höll på att kvävas, är så jävla täpt i näsan. hoppas det blir lite bättre tills imorgon eftersom jag ska jobba då.

Har ingen aning om när jag och Henrik ska åka iväg in till stan. Han hade lovat mig att umgås igår, men som vanligt gick bilen före.(som hela veckan) Jag ska nog duscha och äta frukost nu så man känner sig lite fräschare.

pusshej!


.

 


Helg!

Skönt med helg! Vi fick sluta tidigare idag, vi fick bara reda på provresultatet på religionen och sen lämnade vi tillbaka böckerna. Jag ska aldrig mer läsa om sånt där trams, är iallafall glad att det gick bra på provet.

Ikväll ska jag träffa tjejerna och sen Henrik, blir en lugn helg som också måste innehålla filosofi plugg.
otorligt sugen på ännu ett prov. BLÄ

veckans

När jag undrade om det var något speciellt ni ville läsa om fick jag en kommentar där jag skulle ha veckans "hiss & diss". Så tänkte köra någonting liknande...


* Brun utan sol, bästa lösningen när man är ful och blek.
* Promenader
* Julmust





* Skolan
* Lussebullar
* Förkylda människor på bussarna


Sweet

Just nu sitter jag på bussen till jobbet. Träffade Cissi och Peppe efter skolan. Vi gick och åt lunch på 018, mysigt och gott. Jag åt världens godaste kycklingsallad! Är verkligen helt död i kroppen. Träningsvärk och förkyld, har inte sovit så mycket dom senaste dagarna för allt plugg. Ikväll när jag slutar ska jag bara gå hem, kolla på ph finalen och sen sova. Underbart!

torsdag

vaknade upp med en förkylning, usch. kommer säkert bli sjuk till helgen. ska snart åka till skolan och skriva veckans tredje och sista prov, jag är så trött på att plugga nu!
vi har dubbel svenskalektion idag och när jag slutar ska jag träffa Pernilla på stan en stund innan vi börjar jobba.
åker hem och myser med Henrik efter jobbet, det ser vi fram emot! :)


.

det började som en kul grej.
en flykt från vardan.
det var jag och mina vänner.
det skulle inte fortsätta.
men det gjorde det.
det blev till en vana.
ett behov.
ett beroende.





och nu är vi ute och promenerar varje kväll, sweet!


Onsdag

Provet som vi skrev imorse var väldigt svårt, man skulle tydligen kunna boken utantill... Jag klarade iallafall gårdagens prov meddelade Pelle, så nu känns det iallafall lite bättre!

Har precis invigt min bankdosa som jag skaffade för några månader sen. Betalade en faktura, känner mig jävligt duktig som klarade det själv. Ingen behövde visa mig hur jag gör, men som Hebbe skulle sagt: jag går ju "banklinjen", jag ska kunna sånt där. haha hela 3kr gick fakturan på, rena rånet ;)

Den var från Tradera, la ju ut min iphone där förrut men tog bort annonsen direkt eftersom det var en annan som ville köpa den. Det har jag nog inte ens skrivit, att jag sålt iphonen. Det bästa jag gjort. Gillade inte alls att ha en iphone. Så det var skönt att det var någon som ville köpa den.

Imorgon har jag sista provet för den här veckan, vilken dödsvecka. Ska fira i helgen genom att gå på stan med Henrik & sova ut. Dock har vi ett jättestort prov i filosofi på måndag morgon... Men bara att bita ihop!


.

om någon skulle läsa smsen mellan mig & mina kära classmates så tror jag att vi skulle bli misstänkta för ett x antal brott. det kanske finns någon som har som jobb att sitta och kolla vad folk smsar?! jag har ingen aning. vi skulle nog framstå som hysteriska självmordsbenägna psykopater. håll hårt i telefonerna tjejer! haha


you got your wings, now fly!

Ett prov är skrivet och avklarat. Det bästa med prov är att man kan kasta plugg papprena sen. Missade bussen men typ 2min så jag traskade till stan för att leta efter lite nya underkläder. (fick psyk-bryt igår så jag rensade och kastade en massa) men på stan fanns det ingenting, INGENTING. tog bussen hem sen och sysselsatt mig med att läsa om jordanreligionerna, judendom, kristendom och islam. grymt ointressant.

en bra sak som är på gång är lite planer inför sommaren. :)

!

ser ut som att man måste göra någonting riktigt wild & crazy för att få lite krydda i vardagen.
hey hoe, let's go!


positiv

Måndag.
Det här är starten på helvettes veckan.
Veckan med tre prov, kommer gå åt helvette på alla.
Tur att jag har Henrik, han är bäst!
Idag är det lucia också.
Trams!
Inte nog med att alla tjatar om lussebullar
(som för övrigt är äckligt...)
Man måste stå ut med att lyssna på luciatågets falska toner.
Om vi ens får gå ifrån våran urtråkiga filosofilektion.
Tippar på nej. Så elak som han är.
Bussen går om 50min. Varför går jag alltid upp för tidigt?
Drömde en bra dröm. Om kryssningen. Fan vad jag vill åka.
Den 19e mars är det en till. Fast lör-sön. Ska tvinga med mig Henrik.
Ingen lägenhet värkar det bli också. Hmm...
Nu ska jag borsta tänderna och gå en promenad till bussen.

Hoppas ni är lika positiva som jag idag.
Puss!!

12/12



söndag

Har fått ganska mycket gjort idag ändå. Jag har skrivit klart uppgiften om KBT som ska lämnas in på psykologi B imorgon. Har damsugit och duschat, gått en promenad. Hämtat drickan som jag lämnade kvar hos Linn och nu ska jag strax börja med religionen. Ämnet är värre än naturkunskap. då är det illa


H


:)

Det var en riktigt kul kväll igår!
dans, skratt, korv, iskall hemgång (ska nog inte ha ballerina i snön nå mer)



oa hela natten

Nu blir det utgång med ett gäng taggade tjejer! Men först blir det tacos till middag, förkrök hos Linn och sen dansar vi hela natten lång!


aldrig mer

ska aldrig mer bestämma mig för att ha en lugn fredag, ensam. aldrig vart mer uttråkad. inte ett org om religionerna har jag läst heller. lyckat! har iallafall precis poppat popcorn och hämtat ett glas julmust, det sätter nog fart på kvällen. skål!


Fredag

Det är Fredag och kvällen ska jag spendera med mina religionsböcker, det är iallafall planen. Om det bär eller brister är en annan femma. Gick på stan och köpte dom sista julklapparna idag, ruinerad är bara förnamnet. Ska köra mamma på julbord om en stund, så hon kan supa lite. (a) Har även körning lite senare ikväll då jag ska hämta pojkvännen som är ute och svriar med sina jobbarkompisar. Skönt med en lugn kväll, imorgon är det jag som får skåla & shitta tequila, om det nu är bra eller dåligt har jag ingen aning om...?!


död

kul med marknadsföringsprov på tisdag.
religionsprov på onsdag och
finansiering och kalkyleringsprov på torsdag.

skjut mig


.

väntar, väntar och väntar.
mitt liv består tydligen av att vänta.
är det värt det?
inte är det kul heller...

mår piss illa.
imorgon ska jag hänga med mina favoriter.
ser fram emot det. dom gör allt så mycket mer värt!



Min Favoritplats

fortsätter bocka av den där listan jag la upp förrut. tar det inte rätt tur och ordning, förresten vill jag inte skriva om allt heller. Men favoritplats kan jag skriva om! för det första så var det väldigt svårt att komma på en ena plats som jag gillar lite mer... det finns ju flera ställen man gillar att vara på. men jag kom iallafall fram till: på dansgolvet.

nu börjar säkert cissi skratta och vanessa gråta. (a) det finns inget ställe där alla är så glada, livliga och roliga som på ett dansgolv! det är den roligaste stunden när man går ut. och för några sekunder, om det spelas en bra låt och alla ens vänner är där... då är det bara lycka! såklart kan det vara tråkigt också, men det är nog min favoritplats. tiden går så fort också, och det är alltid bra! har nog någon annan plats som jag tycker om också, men ingen jag kommer på såhär nu på rak arm.

favoritplats: dancefloor

almost too cold

Igår bokade vi kryssningen den 27-29 januari. Gott! skönt att ha någonting att se fram emot. Lite halvjobbigt att det är prcis vid min födelsedag, jag hade tänkt ha tjejmiddag den 28e men sak samma! 19år är ingenting speciellt så det behövs egentligen inte firas. Iallafall, längtar sjukt mycket! :D

F&K

Finansiering & Kalkylerings pluggningen går inte alls bra. Till min besvikelse så har jag glömt ena boken i skolan, den boken med alla uppgifter. Jag kan alltså inte testa räkna någonting, bra Caroline! Fast det är nästan lika bra, eftersom jag ändå inte förstår någonting utav det.

Så istället för att sitta med näsan i den grymt tråkiga boken så får jag helt enkelt börja skriva på psykologi uppgiften som ska lämnas in på måndag. Lika bra att ha det gjort! Har även hunnit med att slå in en julklapp till Henrik och skrivit upp alla mina jobbtider och granskat min kalender. Dom kommande veckorna kommer vara galna. Det är så sjukt mycket i skolan nu, och så ska man hinna umgås med vänner, jobba och träffa pojkvännen också. + att man ska hinna köpa julklappar. Har ingen aning om vad jag ska köpa till min syster...

Kan ju också passa på att meddela att det inte gick som jag trodde på sjukhuset. Jag ville sluta med cellgifterna, bara namnet låter piss. Men istället så höjde hon dosen till 8st tablettet istället för 6st. ljuvligt ser verkligen inte fram emot kvällen då jag måste ta dom. blä!!!

Nu: psykologi uppgift om KBT
Sen: promenad med Pernilla

NI KAN JU OCKSÅ BIDRA LITE MED SÅNT SOM NI VILL LÄSA OM. ALLTSÅ SAKER JAG KAN SKRIVA OM... ÄR GANSKA HJÄRNDÖD SÅ DÄRFÖR BLIR DET SÅ TRÅKIG UPPDATERING.
MER BILDER?
MER KLAGOMÅL? HAHA
MER OM...?!  NI FÅR HJÄLPA TILL LITE


ons

shit vad dåligt jag mådde igår när jag kom hem från jobbet. feber (som vanligt nu för tiden...) och så jävla trött. henrik hade glömt upplysa sin familj om att jag skulle komma så fick beställa pizzaplock från pizzerian. första och sista gången jag åt det kan jag säga. haha usch!

sen tog vi det lugnt och mös hela kvällen.  nu ska jag strax bege mig mot tåget.
hej!

school

sitter i skolan, jag och louise sitter och arbetar med svenska arbetet. nu har vi iallafall kommit några rader längre, skönt det! ska strax ta bussen till jobbet och jobbar till sju. känns lagom lockande, är fortfarande grymt sliten och trött efter riga resan men jag antar att man kanske får sova ut i helgen så det är bara att bita ihop tills dess!

på torsdag har vi tidernas mest äckligaste prov. kommer inte alls gå bra känner jag på mig, får försöka nöta in lite information imorgon efter sjukhusbesöket och hoppas på ett mirakel.

måste även gå och växla pengar och massa annat trams. finns lixom ingen tid. kul, great...
puss!

-


måndag



har haft fullt upp sen vi kom hem tidigt i lördags. igår jobbade jag hela dagen, var lagom kul... har iallafall lagt upp lite bilder på fb nu. så segt att lägga upp här. skoldagen gick väll hyffsat fort, tråkigt som vanligt. på torsdag har vi världens prov. jag jobbar imorgon och på torsdag. panik. men cash is king.
det är en till kryssning i januari, ska man åka eller inte?! får se helt enkelt!
sjukt trött, blir en tidig kväll helt enkelt. pusshej



tack för en super bra resa med massa härliga minnen, cecilia & pernilla <3

.


på fast mark

nu är jag tillbaka på fast mark igen, och gud vad lyckat det var.
har inte haft så kul på jag vet inte hur länge. super lyckat!!

har hänt så sjukt mycket, får berätta mer sen och lägga in bilder.
men t.ex. att vi träffat nemo & jockiboy, mina ben har brunnit, cissi har blivit inlåst på en toa och fått klättra ut via taket och peppe blev nerslagen i baren. hääärlig resa tjejer, big love!!

GRATTIS LINN!!! :D

GRATTIS BÄÄÄÄSTIS!


Du har nu varit 18år i 8 minuter. Hoppas att din dag blir kanon (även fast jag inte är där ;) )
Men vi tar igen det!! vi tänker, firar och skålar för dig på båten och ännu mer sen när vi alla drar iväg till åland.
se till att äta gott och ta det lugnt nu, för när vi kommer hem kommer du inte få en lugn stund.

vi älskar dig, hoppas du gillade mitt & cissis lilla "projekt" :D

 

and off we go

har precis ätit pizza och snart bär det iväg, ska bli så kul!
vi är med i en jätte rolig sms lek som har med kryssningen att göra, man får sms med uppdrag som man ska följa... nyss fick vi jockiboy's nummer från kungarna av tylösand och man skulle smsa honom och skriva: skägg skägg skägg ditt gamla jävla skägg!  hahaha

hörs på lördag.

pusss


want's

älskar body shops produkter, igår hittade jag ju två nya dofter som jag gillade...
japanese cherry blossom och cranberry joy, big want!
så om någon snäll bloggläsare känner att dom vill förgylla min jul lite så...  ;)



.

jag & henrik tillbringade några timmar på stan. lite julklapps handling blev det för honom. jag var smakråd. bra resultat blev det iallafall! nu har vi precis slagit in allt, fanns varken papper eller tejp så vi fick komma på lite roliga lösningar och det blev faktist riktigt snyggt!

ska snart gå och lägga mig, har feber. jag har typ jämt det om kvällarna nuförtiden... konstigt!
imorgon vid den här tiden befinner jag mig någonstans på ett hav, antagligen på ett dunkande dansgolv.
längtar! ska bli riktigt skönt att komma bort lite, göra någonting annorlunda. ska ta massa bilder så ni får se allt vi gör.

förresten har jag blivit kär i två nya dofter från the body shop. ska nog smsa tomten så han kan lägga till de på min önskelista! :)

pusshej!

1 december

igår fick jag ny design, tack linn!

idag är det första december. känns som det var igår jag och cissi satt på stranden i grekland och tog kort på solnedgången, och då var det första juli. tiden går så fort!! imorgon åker vi. jag, cissi och peppe. fan vad kul vi ska ha. det ända som suger är att linn fyller år när vi är borta, men eftersom vi har världens bästa plan för att fira henne kommer det bli så himla kul!! längtar som fan.
nu måste jag börja fixa mig och äta frukost, börjar halv elva idag. efter skolan ska jag möta upp pojkvännen och handla julklappar. hej så länge

ni kan ju få se en kul bild på dagens piller...

RSS 2.0