30 september

som ni säkert märker går den här bloggen ut på att jag klagar.
men ni gillar det tydligen... eftersom läsarna bara ökar. :)

vaknade åtta, ganska tidigt... åt frukost och pluggade ett tag.
sen har jag kollat lite på oth och vilat. fryser så sjukt mycket!
har även pratat med henrik i telefonen, han hade det iallafall kul
igår. han sa att han vunnit 4500kr, men det var tyvärr ett skämt.
kom även precis på att jag har telefonmöte klockan ett med min
doktor, blir intressant. kommer väll få en pinsam hostattack ^^


love you

29 september

deckade direkt när jag kom hem, eller inte direkt... han få i mig en kebab panpizza innan. sov tills sofia kom hem, och sen låg jag typ orörlig i sängen tills det ringde, trodde att det var någon viktig, men det var någon från kalle anka tidningen?! glott one tree hill... och gjort det jag alltid gör- skjuta upp saker som är jobbiga. hatar dom här röda böckerna som jag har dragit runt på alldeles för länge. och att jag vet att jag inte kommer klara provet gör mig inte direkt mer peppad. 9 kapitel... good luck! jag har läst hälften. men ska fortsätta läsa nu och iallafall försöka.


lite dåligt med bilder, i know! men jag har somsagt ganska fullt upp.... hinner inte ens ladda kameran så att jag kan ta några kort. men det kommer, nog! :)

helgens planer:
fredag-
ledig från skolan (men ska skriva ett prov) kanske thuns med Henrik sen bara slappa!!
lördag- slappa hela dagen. plugga. träffa tjejerna på kvällen för filmmys!
söndag- sova bort förkylningen


Hem

Sitter på bussen hem nu, dunkande huvud, rinnande näsa och tårfyllda ögon av all hosta. Skit dag! Men en sak är bra, att cissi tog körkort idag!!! Grattis ;D <3 nu ska jag gå hundra mil hem, åker 115 och sen ska jag dricka te och sova några timmar innan jag måste ta tag i plugget. Har inte tid att va sjuk! Hebbe är och kollar på hästar med jobbet också, livet är orättvist haha

onsdag

tror aldrig jaghar mått såhär dåligt när jag har vart förkyld någongång. brukar inte känna av så mycket förutom hostan och att man blir snorig men nu är jag verkligen död. kul att det är hundra saker i skolan... kunde knappt sova inatt heller. usch. den här huvudvärken är typ olidlig. vi ska till domkyrkan på religionslektionen också, fyfan vad drygt. får väll se hur länge jag stannar i skolan... ska iallafall dit och lämna in etik-arbetet. nu måste jag sticka till bussen också, pusshej!


28 september

Dålig dag.  har verkligen mått piss hela dagen, huvudvärk, ont i halsen och feber. och jag får inte ens ta alvedon eller ipren, kul! träffade cissi & vanessa en snabbis efter skolan. gjorde några ärenden på banken. sen åkte jag hem, duschade och har pluggat lite. ska strax göra klart religionsuppgiften som ska lämnas in imorgon. vi har även sovmorgon till halv elva imorgon, hur skönt som helst! :)

har ny design också, tack johanna! :)


'

Ja, man kan ju undra vad folks problem är...

.



Gandhi sa att "vad du än gör i livet kommer att vara obetydligt.
Men det är mycket viktigt att du gör det, för ingen annan kommer göra det."



jag behöver...

* ett nytt ungdomskort på tåget så att jag kan sova hos henrik

* skor

* koftor (sjukt kallt i skolan)

* bas-plagg

* massa pengar

27 sep

måndag. min röst är fortfarande hemsk. sjukt. börjar även få ont i halsen och hosta, alla är fan sjuka i skolan. usch, hatar det! inte konstigt att man blir sjuk själv... blä

åkte hem till julia efter skolan, vi hyrde film och mös i hennes soffa. remember me blev det, den var bra! och oväntade saker hände, så det var bra! så tråkigt när man listar ut hela filmen direkt... sen åkte jag med pappa hem och vi har precis ätit kötbullar & macaroner & ketchup (anna) gott gott! haha ska plugga lite nu och sen kommer min älskling och hämtar mig så ska vi sova hos honom. hatar att sova ensam alltså!

imorgon är det kort dag, 12:15 och när jag slutar ska jag träffa cissi. måste uträtta lite ärenden, ska t.ex. till banken och kolla lite med internet bank... får se hur det blir med det.

har jag berättat om kryssningen? i december sticker jag, cissi, lollo & anna iväg på kryssning tillsammans med resten av uppsalas partyelit. haha! kommer vara så sjukt mycket folk, blir spännande!
åker 2december och är tillbaka den 4e, lite taskig tajming eftersom vår lilla linn fyller år den 3e. men hennes firning tar vi ju igen, no problems! ska bli så jävla kul med kryssning! :)

nej, plugga vare! hejs


26 september

igår åkte vi på micke & addes 18års fest ute i ärentuna, jag var nykter och fan så skönt det var! synd att det var typ världens gråtfest för en massa, men det var mycket roligt folk där och jag hade kul! efter en massa dans gav vi oss hem strax innan ett och sen åkte jag direkt till henrik.

imorse var det bara att slänga i sig frukost och åka till rasbo där vi målade bilen. jag fick trocadero karameller av chrille, dom är sjukt goda! och går endast att köpa i rättvik... :(  sen grillade vi korv också, gott!

min röst är borta. så jävla jobbigt att prata. kroppen pallar helt enkelt inte för mycket festande. så jävla härligt att vakna upp imorse och må kanon. ska nog inte dricka förrän kryssningen! nu ska jag kolla lite på tv och bara vila. imorgon ska jag ta blodprov, igen... palla det lixom. :s

puss

:)

har rensat i min garderob, en massa kläder försvann. fan vad skönt. hunnit duscha också.
är sjukt trött och hungrig. sugen på kyckling och sallad! vi ska äta kyckling, fan så gott!!!!
ska nog gå ner och göra en sallad nu, super nice! puss

lör

vaknade sjukt tidigt. mått piss hela dagen. ska snart hoppa in i duschen. ikväll är det 18års fest på schemat. sjukt att precis alla fyller år nu. men ikväll kör vi nyktert, och några månader frammåt. fyfan!

Cecilia 18 år

igår hade vi somsagt prov i internationella relationer. jag, anna & hanna gick ner på stan på håltimmen för att äta lunch på max och plugga inför provet. satt ett tag på stadsbiblioteket och provet gick helt okej.


efter skolan åkte jag hem till cissis bror eftersom middagen skulle vara där. cissi & pernilla var där så vi fixade oss och tog fram allt gott vi skulle äta. sen kom resten av tjejerna och det var en rolig, men rätt högljudd middag. dom som hade åldern inne drog sedan vidare till kalas där det blev frågesport, dans, prisutdelning, vipen och massa skratt. en kul kväll helt enkelt! sen kom världens bästa henrik och hämtade mig. puss på honom!






Fredag

På bussen till skolan... Har två lektioner och sen håltimme mellan halv tolv och tre... Inte så nice. Och sen har vi ju prov sista timmen. Inte alls sugen på att skita i det och gå hem... Sitter nån konstig person bredvid mig också, hon låter hela tin. :s efter skolan ska en massa tjejer hem till Cissis brors lägenhet där vi ska fira henne med middag och sedan utgång, blir bra det!

replaced

Har precis tagit en dusch, bytt färg på naglarna och packat inför morgondagen.
Det gick bra på röntgen, fick bara vänta i hundra år men som tur var hade jag köpt godis med Louise & Amanda innan så jag hade något att underhålla mig med iallafall. en bra sak som hände idag var att jag sprang på en ny kärlek på h&m. förrut hade jag en favorit ring, en stor fjäril i silver som tog upp rätt stor del av handen. dock så kom jag hem från krogen och fjärilen var halv... vet inte hur det gick till?! det hände iallafall på bj, kanske därför jag inte är så förtjust i stället?! i dont know.  jag hittade iallafall en ring som kan få ta fjärilens plats. fast den är inte lika bra och perfekt. menmen... iallafall en duglig reserv.


en rosett! rätt gullig. rätt synd att det var så mycket blingbling på den.

Ackis

Sitter på sjukhuset just nu och väntar på att jag ska bli röntgad. Tråkigt! Skulle hämta ut en ny medicin också men den fanns inte, ovanligt... :s när jag kommer hem blir det massa plugg, prov imorgon. Hejs

Teenage dream

Dagen i skolan var seg, sen bara försvann den... Blev Kinamat & tårta iallafall, gott! Hoppas virpi hade en bra dag iallafall :) nu kom jag och Henrik precis hem till honom. Snart är det kungarna av Tylösand och sen sova! Imorgon ska jag röntgas igen... Blä! Hatar sjukhus och att vara där ensam... så jävla förvirrande. Blä måste typ ta mig i kragen känner jag...

trött

ska snart bege mig mot bussen, skolfoto it is. blä! idag byller virpi år, grattis! efter skolan blir det stadshäng med vanessa och sen kinarestaurang, hur gott dom helst! sjukt länge sen jag år kinamat.

Blä

Ligger i sängen bredvid en snarkande Henrik. Jag mår illa och kan inte sova... Skit irriterande! Hatar när man inte kan somna. Ligger och läser lite bloggar på mobilen, alltid nått! (skriver ju från mobilen nu) därför det är rätt tråkiga inlägg ofta, för jag uppdaterar från telefon. Har inte fattat hur man gör med bilder & sånt där än... Nej, tillbaka till bloggvärlden! Puss & godnatt

internationella relationer

har spenderat största delen av kvällen vid skrivbordet och pluggat, känns inte som jag kommit någonvart eftersom det är så grymt mycket till provet... men får ta resten imorgon. ska snart sätta på ett avsnitt av one tree hill och dricka ett glas cola, finns det något bättre?

kan ju även meddela för intresserade att h&m fått in massa nytt. fanns inte så mycket fint dock, så det var synd. men någonting hittar man väll alltid. imorgon måste man vara snygg. eller... man får inte se sliten ut helt enkelt. vem vill se helt förstörd ut på skolfotot? hmm... jobbigt. 

såg precis också att jag ska röntgas igen nu på torsdag, klockan två... vi slutar elva. underbart. några pluggtimmar dör direkt. får helt enkelt ta med mig böckerna då kanske... längtar tills på fredag då vi ska fira cissis 18års dag, vill helt enkelt bara ha helg! 

nu ska jag nog kika lite på h&m's hemsida. har ju sovmorgon imorgon så kan ju vara vaken ett bra tag till.  

21 september

shit, jag älskar tisdagar & torsdagar. så korta dagar i skolan. när vi slutat (12:15) så skyndade jag mig ner på stan för att leta efter någon snygg skjorta, men utan resultat. åkte sen hem för att byta lakan och städa mitt rum, när jag hade gjort det så mådde jag sjukt illa och allt snurrade så jag spydde... fräsch va? nej. sen mådde jag kalas igen så nu har jag precis skrivit klart en uppsats om Martin Luther som ska vara inne på onsdag. känner mig helt trött efter en massa läsning om hans liv, pacifismen och medborgarrättsrörelsen. men skönt att den är klar nu iallafall!

nu ska jag ta tag i alla sidorna som vi har prov på, på fredag. henrik jobbar över idag (med)... boring. får se om han kommer hit sen eller inte. imorgon har vi sovmorgon till 10:30, hur skönt som helst!




Måndag

jag tror inte det finns något ord för hur jag känner mig just nu. fest två dagar i rad är jag fan inte byggd för.
och att helgen som kommer, kommer bli precis likadan får mig typ att vilja grina. men det är smällar man får ta, eftersom precis alla fyller år i september typ. men det blir nog roligt!

har precis vart ute på promenad med linn. pratade igenom helgens alla händelser och fick oss ett gott skratt! herregud vad det hände mycket sjuka saker! :)  nu sitter jag här och inväntar henrik som kommer hit och sover med mig, lovley!

annars ser veckan ut såhär:

Tisdag: vanlig dag, slutar tidigt - underbart!
Onsdag: sovmorgon eftersom vi inte har någon internationella relationer, skolfoto, träffa nesi.
Torsdag: vanlig dag, slutar 11 <3
Fredag: prov i internationella relationer, fira cissi som fyller 18, äntligen!! :D
Lördag: fira micke, adde, isak m.m som fyller år
Söndag: dö!

söndagen

blev bara slapp, vi tog oss även i kragen och gick och röstade! tog sen en sväng in till stan och helvettes stället - media markt. får ångest bara jag går in där. så stort och jobbigt. såklart tappade jag bort henrik. två gånger till och med, under loppet av en och en halv timme, som vi var där... till slut blev jag så förvirrad så jag gick ut till bilen. åt fruktsallad och nötter till ensam mamma söker, som förövrigt blivit piss tråkigt. hmm.... bara rocka billy tjejen som är kul! sen kolla vi val vakan lite och decka rätt tidigt.   mysig kille dedär! <3

hektisk helg

Fredagen
även fast vi inte hade den sista lektionen vart det stressigt. fick skynda mig att äta och fixa mig, sen fick jag gå i regnet för att möta cissi och sen gick vi hem till linn och förfestade lite. kul vare!  tog halv nio tåget, som massor av andra glada människor. dansade hela kvällen och frammåt midnatt kom henrik dit också och runt ett tiden rullade vi hemmåt. en rolig kväll, och det var kul att alla satsade på temat!




har massor med bilder, finns på facebook!
det bästa var att jag fick en med alla favoriter :*

Lördagen
Spenderade förmiddagen med henrik, sliten som aldrig förr... åkte till vattholma runt två för att fira att jonas fyllt år. fikade lite och runt halv sex åkte vi till gutte och åt pizza med han & nicke. sen kom emelie, mattias, martin, emil & johanna också. blev lite förkrök innan vi gick hem till simon där flera andra var. vi fiskade fiskdamm och drack cider, sen rövade vi med oss simon in i en minibuss och alla killarna åkte där i. simon hade ögonbindel och dom åkte runt i en timme medans vi andra fick skjutts till lokalen. dansade lite tills killarna anlände, då släktes hela lokalen ner och musiken stängdes av. alla som var där samlades på dansgolvet och sjöng och sen öppnade simon pressenter och fick sin tårta^^ sen drog musiken igång och det blev party hela natten lång. runt fyra tiden skulle jag och henrik GÅ hem... kallt som fan var det, och stackars henrik hade bara t-shirt och skinnjacka så lena hämtade oss sen. åt lite mackor, och sen somnade vi och jag sov fan ända till 12:15 och då var det henrik som väckte mig, var typ andra gången någonsin som det hände. och om jag var sliten efter fredagen var det ingenting. fyfan. ville typ dö. hela min kropp var utmattad. alltså, jag mådde inte dåligt. utan kände mig bara allmänt jävla död. som om jag blivit överkörd av ett tåg. kul kväll iallafall!



Marknadsföring

Sitter just nu på marknadsföringslektionen... Ganska så tråkig. Provet var svårt! Hoppas det gick bra ändå, lunch snart och sen ska vi kolla klart på en film om förintelsen på religionen. En ganska bra film så det är bra! Vi ska rösta i skolvalet också och sen slutar vi. Underbart! Sen är det bara att åka hem och börja fixa sig och sen åka vidare mot skyttorp där Vanessa och amina styr fest med temat sverige! Blir kanon! :)

-

idag beställde vi studentmössorna, hur nice som helst! hoppas det här året går fort.


fan vad jag vill ha ett jobb så man kan flytta hemifrån!

Torsdag

vaknade för ett tag sen, har hunnit ätit frukost och fixat mig lite. ska strax gå en promenad med buster och sen åka in till stan och möta linn och sen klockan tre ska jag till skolan för att prova studentmössa, nice!

vi missade kungarna av tylösand igår. trodde att det började klockan åtta. men det började tio... vi fikade iallafall med äppelpaj & glass och väntade. men vi somnade halv tio, rätt surt. som tur är så kan man ju kolla på det på internet! så vi får göra så istället.

glömde även bort att ta min medicin igår. så fick stoppa i mig dom i morse, har aldrig tagit dom på morgonen förrut, så får väll se om jag mår mer illa nu. nej, nu ska jag och buster gå ut!

hejhej,  bjuder på ett par bilder från helgen och veckan...




p l u g g

Hemsk dag.  mått piss hela dagen. trött, ont i huvet och mått illa. vill bara lägga mig och sova, men jag måste plugga. spyr på att skolan börjar ta massa tid nu. alla som jobbar kan vara glada, dom slipper ta med sig jobbet hem!

det som gör mig liiite peppad är att H kommer hit senare för att spendera natten här. great! och så är det ju kungarna av tylösand ikväll också, och till det blir det te.

blev ju en snabbis på stan med vanessa & louise, vi hittade det vi skulle ha och jag är lite avundsjuk. vill också ha. synd att man är pank. min älskade halsduk värkar inte komma in heller. riktigt tråkigt. måste verkligen ha en ny. funderar på att rensa bland lite skor och sjalar. ska kanske göra det imorgon, vi är ju lediga då.

har så jävla mycket som jag måste göra. t.ex. att skaffa mig ett jobb. orkar inte med mig själv. orkar inte vara pank. vem fan klarar sig på tusen kronor en hel månad? hmm... sjukt att studiebidraget är så lågt! vilket parti har lovat höja? hmm... rösta ska man ju också göra. vadfan?! har ingen aning om på vad, och vad alla tycker. inte ett dugg intresserad. tips?

nej, tillbaka till dom här jävla böckerna. usch. 1½ timmes flit till,  bye!


Lite smått kaos

Snacka om kaos morgon. Igår åkte jag och H iväg ut i skogen för att köpa nått till hans bil. I två timmar åkte vi runt tills vi hittade rätt och då var båda skit trötta och hungriga + att det var kolsvart ute! Åkte förbi österby grillen påvägen hem. Sen åkte vi till H för vi var så trötta. Jag hade ingenting med mig eftersom planen var att vi skulle till mig... Så han lovade mig att jag skulle åka med hans mamma hem på morgonen. Men såklart glömde han säga det till henne ^^ haha så nu ska jag åka med Jonas iallafall. Får ha lite bättre kommunikation nästa gång tror jag! Ska väll snart åka från Vattholma. Sen idag efter skolan blir det stan med Louise och Vanessa! :)

M.L

När jag kom hem från skolan gjorde jag en skit god sallad av tomat, gurka, sallad, oliver & brieost. efter att jag tjockat i mig det och kollat lite på televisionen så tog jag en snabbdusch för att vakna till lite. nu sitter jag och skriver ett arbete om martin luther. inte lätt någonstans. måste börja plugga till provet också. fan, tiden räcker inte riktigt till.

förresten igår, när jag och henrik hade lite måndags mys så köpte vi en ny smak på chips. ni vet den där tävlingen som estrella hade, att man fick komma på egna smaker på chips...?! iallafall så testade vi en av finalist smakerna, och fyfan vad goda dom var! rekomenderas

låter konstigt, men goda va dom!

+

så många brev som jag har fått under dom senaste tre veckorna har jag nog aldrig fått, inte ens om man räknar ihop alla som jag fått under mina 18år. jag får minst ett brev om dagen, där det står små detaljer... tydligen har jag även IgA-brist. "ingen spontan produktion av IgA" står det. IgA är ett av våra immunglobulin, står det också.
sen står det massor med förklaringar. kul, nu blir det ännu mer piller. vadfan?! kommer ju snart leva på alla dessa olika tabletter... sinnessjukt.


dagens vill ha

varför finns den på internet men inte i affären?
måste ha


13 september


Har precis kommit tillbaka från att ha kört Sofia & Matilda till stallet. Tanken var att jag nu skulle skriva ett arbete om Martin Luther, men... det gör jag ju inte. får göra det efter middagen. orkar helt enkelt inte nu. klockan åtta ska jag iallafall se ryktet går, som visas på tv. lär börja plugga till fredagens prov också! men nu ska jag leta efter lite ikoner på google, ska börja med ett litet sy-projekt!

lite uppdateringar från i lördags;
vi tjejer var ju hemma hos anna först. sen gick vi till stan. jag har aldrig klackar på mig typ. eftersom jag får så sjukt ont i fötterna för att jag är så ovan. iallafall, jag hade på mig klackar. man lär ju vänja sig någongång! och ja... i slutet av kvällen hade jag så jävla ont att jag gick barfota hem ^^ vi alla tappade bort varandra, det var synd! men jag & sanna höll ihop. vi beslöt oss för att inta kalas dansgolv, eftersom det ryktades om att det var sjukt mycket folk där. så det gjorde vi. det var helt blött där inne! på golvet, överallt. tog bussen hem med gutte och hebbe runt tjugo över två. en lyckad kväll. här kommer lite bilder;


hanna, sanna, anna

julia, jag

julia, lollo

anna, jag

På vårdcentralen

Sitter på vårdcentralen och väntar på att det ska bli min tur att ta prover... Lång kö. Jag och massa pensionärer. Kul! Kommer komma så jävla sent till skolan också. Idag blir det plugg, boring. Men man måste ju :p

.

känns som om bloggen dör ut. hinner inte riktigt med att skriva.
kvällen har spenderats först med emelie framför ensam mamma söker, och sen med henrik framför mamma mia.
härlig kväll! imorgon är det en ny vecka, igen. helgerna går så sjukt fort! på fredag har jag mitt första prov också, i småföretagande.

kings

kvällen igår var guld. dock tappade vi tjejer bort varandra? det var verkligen dimma, och så jävla kul! vårulle, planka, dans, svett, kebabsås i håret, puss på buss, slagsmål, barfota hemgång och massa mer. får lägga in bilder och skriva mer när jag är lite mer levande. rehab just nu med hebbe. cola, chips och kungarna från tylösand. imorgon ska jag ta blodprov är det tänkt, men jag tror att de blir fifty fifty, alkohol och blod. igår var crazy! :D


love how we laugh

är precis färdig fixad. ska strax bege mig mott konsum & bussen, sen möta upp tjejerna i stan för att ta bussen till Anna där det blir härligt förkrök! sen tar vi oss ner på stan och saluhallen, kan ju inte bli annat än roligt.
vi ses i dimman


lördag

igår spenderades kvällen med henrik. vi såg på film och tog det lugnt. dear john, som vi såg var bra. alla har ju sagt att den är bra, och det var den. lite sorglig, och oväntande. (jag brukar alltid fatta vad som händer i filmer direkt.mest beck och wallander filmer, dom klurar jag ut direkt. men den här var svår) haha! vaknade tidigt, åkte iväg på marknad med henrik och hans föräldrar. fanns inte så mycket där, så det var ju tråkigt.

har precis duschat, sitter nu och lyssnar lite på musik. taggar tills kvällen. är ju kulturnatten. hatar kulturnatten! men ikväll blir det party, och inte för att det är kulturnatten utan för att vi tjejer bara känner för att festa! all in! ska väll ringa min familj som är på rymmen. dom lär ju komma hem och ge mig mat innan jag öppnar flaskan... undrar också hur mina mediciner går ihop med alkohol. får helt enkelt ta det lite lugnt eller? haha puss


purple eye

härligt att sluta så tidigt på torsdagar! kom hem och tittade på et avsnitt av one tre hill sen åkte jag och hämtade syster i skolan och sen åkte vi vidare mot media markt och gränby centrum. hittade det vi skulle ha, så det var ju bra. har precis duschat och målat naglarna. lila blev det. skulle slinga håret med. blev inte slingor. blev mörk. fan. men. hmm. skit också. nu ska jag slå in pressenter och dricka te. imorgon går vi till halv fem. sen ska jag iallafall hem till pojkvännen, mysigt!

.

Rödluvan lyssnade inte på sin mamma, Pinocchio var en lögnare, Robin Hood var en tjuv, Tarzan gick utan kläder och Snövit levde ihop med 7 män, Ronja rymde iväg med Birk, Pippi jagades av socialen och Emil söp sig full i unga år. Det här växte jag upp med, så klaga inte på hur jag blivit....

8 sep

har lixom inte så mycket tid för bloggandet känns det som. fast egentligen har jag hur mycket som helst. eller? tiden går sjukt fort. vaknar, äter frukost, bussen, skolan (som går sakta), buss hem, mat, sova. och mellan allt det hinner jag inte med så mycket. kanske för att jag är seg. eller för att jag har mycket att göra? bra fråga. vet inte vart jag lägger min tid. får tacka lärarna för att det är rätt lugnt i skolan. fick dock en uppgift på internationella relationer lektionen. och nästa vecka får vi två nya. great. träffade julia idag. alltid lika bra att träffa henne. hon var gullig och följde med mig när jag gjorde lungröntgen. gick väll bra. men tiden gick och julia skulle iväg sen så vi hann inte ses som vi tänkt oss. men vi tar igen det! har nu precis hållt på och trixat med telefonen, hoppas det blir bra! lite halvsvårt när man är så ovan med någonting. men man lär sig väll. har precis tagit dödspillrena också. usch. upptrappning. 4st nu. blää testade köra en sån där som dom gör på filmer, när dom stoppar alla pillrena i munnen samtidigt. fast jag vågade bara två åt gången. gick rätt bra. rolig info va?! aja. får hoppas att jag inte mår lika piss som förra gången jag tog dom här jävla tabletterna. lång historia. tror inte det är många som fattar. well well... snart kommer henrik och hämtar mig. inte träffat honom sen i söndags, längtar efter att få sova på min älsklings arm. puss på det!

Nytt

Hejsan alla! Har gått och blivit ägare till en iphone. Rätt nice! Nu ska jag krypa ner i kojan, god natt :)

Påväg till skolan

Sitter just nu på bussen. Tänkte prova på hur det är att blogga från mobilen. :) går rätt kort dag idag. Skönt! När jag slutar ska jag ner på stan en snabbis, banken och lite affärer står på schemat.

ny vecka

helgerna går så sjukt fort! man hinner knappt komma hem från skolan på fredag innan man ska tillbaka på måndagen. hmm...
i fredags åkte jag direkt till stallet efter skolan, hämtade sofia där och sopade lite. sen åkte vi hem, åt mat och sen så åkte ju vi och mamma till gränby.
på lördagen åkte vi till sandviken för att fira moa. när jag kom hem städade jag rummet och försökte plocka undan lite. hatar min byrå och garderob. dom tar så stor plats, men man får inte plats med någonting där i. verkligen  osmarta möbler.

efter att jag fixat i mitt rum åkte jag för att träffa emelie, smurfen och mattias. mattias fyllde år. jag och emelie var fyllechaffis åt martin och gutte också, och det fanns verkligen ingenting att göra den kvällen. så hon åkte hem till mattias och jag till henrik. klockan var väll ungefär halv ett och jag skulle precis gå och lägga mig när han kom hem och meddelade att vi skulle iväg på party. åkte ut till viksta där det var partaj. väldigt bra musikanläggning och rökmaskin hade dom också. var faktist kul även fast jag var chauför! men lite skumt ver det där. sen åkte vi in till max och jag testade mozarella sticks, det var gott. sen kom vi hem runt halv fem, skapligt trött.

på söndagen var vi allmänt döda. åkte in till stan en snabbis. jag köpte nya torkarblad till bilen, sen satte vi dit dom. umgicks lite med gutte och nicke. och sen på kvällen gick vi på bio,  i rymden finns inga känslor. filmen var kanon bra, rekomenderar den verkligen! sen åkte vi hem hit till mig och sov i min koja. hebbe gillade den också, så det var ju tur! :D

idag (måndag) har dagen rullat på. har vart allmänt död och hängig. trött helt enkelt. vet inte om det är medicinerna eller om jag bara är allmänt trött. på småföretagande lektionen (som för övrigt är 2 timmar långt och dagens sista lektion, 14:30-16:30) så gick jag & rebecka (min partner) runt och frågade massa folk om dom ville svara på vår enkät. dom flesta ville och vi kom lite längre med vårt arbete. kom hem, åt mat och sen har jag gjort klart novellen som ska in på torsdag. har även gjort analysen så nu är jag död. men nu är den inskickad och klar, no return - skönt! som belöning blir det OTH i kojan.

god natt

tavlan jag gjorde om i lördags kväll.

tavlan före.

och efter.

söndagsmys

har precis ätit middag och duschat. ska snart styra in mot city och där blir det biomys denna tråkiga söndag.
perfekt avslut på helgen helt enkelt!

imorse

moa

åker till kusinerna i sandviken för att fira att moa har fyllt 4!
ryktas om att hon fått en hamster... får de om den är söt.
är inte sådär super förtjust i gnagare, var typ rädd för min egen kanin.
säger så som hebbe säger om hästar, opålitliga. (dom kan bitas när som helst)
men titta kan man! :)


nya schemat



skål för att vi slutar 10:50 på torsdagar, synd att vi inte har sovmorgon på måndagar...
eftersom jag måste ta cp blodprov varannan vecka kommer jag missa mycket.
men smällar man får ta om man är sjuk.

GC

igår efter skolan blev det stallet direkt, hade verkligen inte kläder för att vara ute i blåsten men efter lite sopning i stallgången frös man inte lika mycket. hem, slänga i sig mat och iväg till gränby centrum med mamma & sofia. köpte leggings, rouge, mascara, puder, ansikts kräm. kvällen spenderades med sour cream rings och one tree hill.


varför?

varför måste h&m krossa mitt hjärta?

vad är problemet med att ta in dom i svart?! hmm....

2a september

känns som en lång dag. sen jag kom hem från skolan har jag bara legat i min "koja" och tittat på one tree hill. ganska skönt faktist. har även fått tvättat hela min nessesär eftersom jag har krashat både mitt rouge och puder, great caroline! imorgon är det äntligen fredag. lång dag. 08:30-16:30. hoppas att jag får se en skymt av henrik i helgen också, känns som om vi inte träffats på länge... även fast det var igår. han bara meckar... så många bollar i luften samtidigt, men hoppas att han blir klar snart så jag får umgås lite med honom iallafall, inte bara säga hej och godnatt. nu ska jag borsta tänderna, krypa ner i kojan och sova. 

god natt 


nya rummet


här står jag precis vid dörren. fick ganska stor "spegel-plats" nu... haha


och nu står jag typ vid fönstret. (min nya kille som ligger i sängen)


och här vid dörren typ.

nu fick ni se lite på hur det ser ut nu... svårt att fatta för er som aldrig vart här. har lixom garderoben på sängens sida så det är som en koja! haha mysigt som fan!

nytt


klickbara bilder

torsdag

det är dagar som den här som man bara ska dra täcket över huvudet och försöka somna om.
hela kroppen är ur funktion. vill åka hem till min säng. men det är bara att bita i det sura äpplet.
fyfan



henrik är bäst

lite shopping

Idag fyller min lilla kusin Moa 4år, Grattis!
efter skolan gick jag och Louise en sväng på stan. jag köpte skorna som jag la undan igår och sen letade vi efter leggings men det värkar ju inte finnas några normala alls...
en ring fick jag också med mig hem, awesome! kommer kanske bild senare.

nu tänkte jag hoppa in i duschen och sen packa lite för att åka hem till Henrik där kvällen och natten spenderas.
mysigt. imorgon har vi sovmorgon till halv tolv, hur skönt som helst! :)

vinter kandidater



den som är svart på bilden finns även i rött och den blå finns också i svart.
hmm... vad tycker ni?  :)

onsdag

Kommentarer
Postat av: pusss

hejhej! fin och rolig blogg. läst den rätt länge nu och kan du inte berätta mer om dig och din pojkvän? hur träffades ni och sånt där? lite om ddet bara. kul å läsa! :D

hejsvejs

hejsan! kul med någon som kommenterar, synd att du inte vågar säga vem du är. men man kan inte få allt, right?
ja... lite svårt faktist. finns ju så mycket att berätta! Jag och min pojkvän, Henrik (Hebbe) blev tillsammans i Maj... ungefär en vecka efter att han hade fyllt 18år. 7maj 2008 för att vara precis.

det hela började väll med att jag & hans bästa kompis Gutte kände varandra rätt bra. vi pratade mycket via msn, och sen började jag och Hebbe prata också. sen ville han att jag skulle komma på hans lilla "fest" som han hade på valborg... och då tog jag med två kompisar. och sen gick dagarna och vi träffades hela tiden och sen vart vi bara tillsammans.

vad finns det mer att säga? jag kommer ihåg extra bra när han sov hos mig för första gången. jag hade vart på bio med några kompisar och han hade vart på krogen för första gången, så träffades vi i stan och åkte hem till mig. sen på morgonen vågade han inte träffa mina föräldrar så han åkte hem typ direkt. haha

sen en annan gång jag minns, är när han skulle sova hos mig en annan gång. jag hade ridning innan, och skulle duscha och sånt där innan han kom till mig. så sen när jag hade duschat så skrev jag "nu är jag hemma, ska bara duscha" för att han skulle vänta en stund och sen komma. men han kom direkt. jag ville ju att det skulle ta ett tag så jag kunde sminka mig... (det var ju så viktigt att alltid vara snygg och sminkad i början) så sen när han kom hade jag hunnit få på mig mascara och håret var helt blött. och då sa han: duschar du med smink? jag tror du jättefin utan, så du borde tvätta bort det. gullig

sen är det en massa andra saker som man kommer på nu, när man skriver om sånt här... haha typ när han träffade min släkt och jag hans. stackars hebbe var sjukt bakis den dagen vi skulle åka hem till mormor och morfar för att fira att någon hade fyllt år. vi stannade inte så länge eftersom han höll på att spy efter maten.

och första gången jag träffade hans var på en restaurang när hans morfar fyllde år. super god mat! man fick så mycket mat så jag orkade inte allt, så då la jag det på hebbes tallrik för att jag tyckte det var pinsamt. och han åt upp det ^^

jaa... det var lite. hoppas du fick dina "svar" eller vad man nu ska säga... haha


RSS 2.0