utbildning

Har suttit inne på studentum.se ett tag nu... kollat lite utbildningar.
Jag är typ 70% säker på vad jag vill... men då måste jag typ kirra matten och det är ju ett kapitel för sig.
*grin*
sen är det en annan utbildning som intresserar mig lite... svårt det där!


tisdag

provet är skrivet och överstökat, så nu lägger jag inte ner mer tankar på det. skönt!
slutade direkt efter provet (halv tio) och då satt jag och louise kvar och arbetade på svenska arbetet. vi hann göra introt iallafall så det är ju skönt att vi hann lite grann. hanna var kvar hon också så vi tre lunchade när matan öppnade. sen åkte jag och hanna till stan, fick med mig en kofta och en tunika hem från gina. behövdes verkligen!
sen kom linn och då gick hon och jag iväg för hon skulle äta, och då kom även cissi. satt och pratade lite innan jag tog bussen hem.

nu har jag precis fikat, gott! är verkligen hur trött som helst idag eftersom jag gick upp så tidigt med henrik för att plugga... så jag ska lägga mig tidigt ikväll. snart kommer iallafall cissi och pernilla hit. vi ska mysa och bara ta det lugnt, ska bli skönt. sen får jag se om jag får sovsällis eller inte. pusshej


koftan


tunikan.
(önskar mig sån här i julklapp också, fast någon annan färg än röd då)

20:05

död. på riktigt. dagens blodprov gick bra, första gången. tog lite extra prover också. åkte in till skolan och satte mig i mupp korridoren och pluggade lite. hade filosofi, hjärnan fick kortslutning och jag minns ingenting från dom där två timmarna med hitler. jag hatar filosofi, ointressant. sen fick vi äntligen lunch och sen hade vi dagens ekonomi lektion då vi fick plugga och dagen avslutades med två timmars psykologi B till halv fem.

svin kallt påväg till tåget. fick vänta på en överfull centralstation och sen äntligen var jag hemma. åt middag, degat, pluggat lite lite lite, paradise hotel, klagat, henrik åkte och köpte choklad till mig, och nu ska jag väll försöka få in lite av internationella ekonomin i huvet. sista provet i det här ämnet. skönt att få det avklarat.

imorgon efter skolan ska jag och louise sitta kvar och jobba. svenska arbete. sen ska jag möta linn på stan. måste hinna med att packa och växla pengar också. och umgås med världens bästa henrik. så bäst kille. han var i stan med simon och jag sitter här och pluggat, smsar han och klagar och då kom han hit med en marabou och sen stack han ut igen. så här sitter jag med en chokladkaka... eller ja, har ju ätit en del av den nu (a)

och med det här kan jag ju få med nr 2 på listan, min första kärlek. för det är ju henrik det.
behöver inte ens skriva nått. han är bäst, han är min, han är rolig. min pojkvän och bästa kompis, som jag har så jävla kul med och verkligen kan vara mig själv med. vi har samma humor och tycker oftast lika om saker och ting.
älskar dig hjärtat

29 nov

helt sanslöst... varje gång jag och henrik bestämmer oss för att gå ut och äta så blir det alltid problem. kina var vårt mål igår, det var fullsatt på ALLA kina restauranger i uppsala. det var köer ut på gatan för att folk väntade på bord... men efter typ en timmes väntande och springande kors och tvärs fick vi ett bord på river och satt där ett par timmar. efter att vi ätit gick vi på bio, vi såg unstopable och den var sjukt bra! så den rekomenderar jag. åkte sen hem i 20 minus grader och somnade hemma hos henrik. nu har jag precis kommit hem till mig, ska iväg och ta blodprov nu snart. drygt, men det måste göras eftersom jag fuskade förra veckan.


söndag

det blev sent igår kväll. var ute med en massa vänner, många nerkörningar i diken och många stop då vi fick dra upp bilar från alla håll och kanter. tillochmed en å!! haha stackars dom som var i den bilen, blev helt blöta...

vaknade tio av att cissi väckte mig, panik. vi skulle till stan elva. fick äta frulle i bilen och sen var  vi i stan ett par timmar. kirrade födelsedagspressenter och några julklappar och lite smått och gott inför riga.

nu har jag precis slått in lite paket och tagit fram en väska och börjat packa lite smått. vill bara åka nu! lite halv jobbigt att vi köpt godis och chips som ligger i väskan nu... kul att hålla sig från att äta det. (a)

snart kommer iallafall henrik hit, vi ska mysa lite. är ju första advent idag. :)

pretentation av mig själv

eftersom jag inte har så mycket annat för mig än läxböckerna kan jag ju underhålla er.
presentation av mig själv. lättare sagt än gjort.

Som alla säkert redan vet så heter jag Caroline. Jag är 18år och bor i storvreta (äcklig liten håla full med idioter) jag fyller år i januari och jag går på fyrisskolan och läser sam-ekonomi, varför jag gör det har jag ingen aning om och jag ångrar att jag valde den linjen. den är så tråkig!
jag har en pojkvän, henrik. vi har vart tillsammans i 2½år. på fritiden gör jag många olika saker, umgås med henrik och med mina kompisar. ni har antagligen läst om linn, cissi, lollo & vanessa. det är väll dom jag umgås mest med. och anna & hanna såklart. jag går i samma klass som lollo, anna, amanda och hanna så vi ses ju nästan varje dag. tur det för annars hade jag aldrig orkat gå den linjen jag går.

jag gillar att dansa. festa är kul, om man är med rätt folk. och det är jag ju. en familj har jag också. en mamma och pappa som är gifta och två små systrar som inte förstör mitt liv. så det är inte synd om mig. (jag är alltså inget skilsmässobarn och mina syskon slår mig inte)
jag har ett jobb också. otroligt. vart jag jobbar tänker jag inte berätta, men jag trivs bra och jag tycker det är kul. vad finns det mer att säga? svårt... jag har körkort.

jag gillar att hålla på med hår och naglar. stylist eller frissör hade nog vart rätt linje för mig egentligen. tycker det är kul att hjälpa folk att färga och klippa håret, speciellt om det blir ett bra resultat.
jag är nog en ganska vanlig person. ingen som sticker ut. förutom att jag knaprar en massa olika piller för att min kropp är som en 90årings, vill säga. jag har egentligen inga mål i livet, rik skulle jag vilja bli. gift och friska barn skulle jag också kunna tänka mig att ha.

det jag vill ha just nu är väll en egen lägenhet. så man får lite mer frihet. t.ex. att man kan bada när man vill, slippa städa vissa speciella dagar och att man kan ha lite festligheter med favorit tjejerna.
det var väll typ allt om mig. tror jag.  :)

:)

hittade en lista på lite saker man kan skriva om...

Dag 1 – Presentera mig själv.
Dag 2 – Min första riktiga kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Vad är kärlek.
Dag 6 – Min dag.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – Ett ögonblick.
Dag 9 – Min tro.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Min första kyss.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – Den här månaden.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En första.
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats.
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Mina ambitioner.
Dag 30 – Ett sista ögonblick

snart

det är fashinerande att man kan ha så olika uppfattningar om ord.
ett exempel är "snart". snart för mig är några minuter, 20 max.
för min pojkvän värkar snart innehålla betydligt många fler minuter.

nu ska jag läsa i min älskade bok om internationell ekonomi och vänta på att "snart" ska bli snart.

TJING

lördag

det vart en rätt så bra kväll.
blev ganska mycket dans, trots att musiken inte var någon höjdare. det spelades bara samma låtar om och om igen.
tog ett ganska tidigt tåg hem och somnade bredvid min sötnos.
hoppas att linn inte hade det alltför jobbigt i lokalen imorse, det finns så mycket idioter som förstör.

henrik är ute och försöker laga bilen som vi krasha med. vad fult det låter med kraha förresten.
hoppas han får ordning på den så han har någon bil att köra med.
jag ska egentligen plugga, men vem orkar det?
ska nog lägga mig i soffan med täcke och glo på tv. är så jävla trött.

vaknar alltid så tidigt och sen är man helt slut nu mitt på dan...
ikväll vet jag inte vad som händer. ska nog umgås med henrik.
blir hur bra som helst. imorgon har jag massor med saker att göra.

puss :D

för lite fritid

ett par dagar har gått sen jag senast uppdaterade den här annars så glödande bloggen, har jag fått ett liv kanske? kors i taket.

vart var vi sist jag skrev? jo... jag och henrik skulle gå på kinarestaurang. blev det av. ja fast nej. haha!
det var då i onsdags... jag hade ingenting att göra så jag följde med linn till skyttorp i snöstormen för att hon skulle dela ut papper där. det var så sjukt kallt. när vi stog och väntade på bussen hem igen så ser vi bussen mot österby komma och hoppade på den och åkte hem till cecilia på fika och massa prat. världens bästa tjejer
efter någon timme bestämde jag och linn oss för att möta ovädret igen och styra mot henrik eftersom han var påväg hem från jobbet. vi skulle sen åka vidare till storvreta, släppa av linn och sen åka vidare mot stan för att äta kinamat. henrik var fast på e4an och vi tog tåget hem. fick vänta i hundra år på tåget och jag trodde jag skulle frysa ihjäl. när det äntligen kom så åkte vi en hållplats, hoppade av och fick pulsa ännu en gång. fyfan när jag och linn gick åt skilda håll frös jag så mycket att jag sprang hela vägen hem, har aldrig sett mig själv så röd i ansiktet förrut. jag var så jävla kall. hann vara hemma i 5minuter innan henrik gled in på uppfarten.

vi åkte mot stan och han upplös mig om att vi bara skulle svänga in på jula jättesnabbt för att det var rea på skruvmejslar där. skruvmejslarna kunde man bara köpa om man hade jula kort och efter att henrik fått ansöka om ett sånt kort (tog minst 40min) så tog det ytterligare 30min för personalen att få in hans kundnummer i systemet. efter ytterligare 20minuter så gav personalen upp och han fick köpa sina skruvmejslar för det billiga priset utan kort. henrik var glad för det och jag var glad att jag äntligen skulle få mat. dock blev det ingen kinamat eftersom vi båda två var så hungriga så vi inte orkade åka in mot själva city. det blev drive in på max som vi sen åt i bilen. mysigt det också! :)

efter att vi svullat en varsin hamburgare så åkte vi till vattholma och umgicks med lite folk. snön fortsatte falla och det var kallt kallt kallt ute!!! henriks syster emma var fast i stan och vi fick som uppdrag att åka och hämta henne, men vi hann inte så långt innan vi krashade. det var precis vid en stor utfart och det var så halt på vägen så vi flög ner i diket. för det gjorde vi verkligen. det var inte att vi åkte ner lite grann, utan hela bilen lyftes. det var riktigt läskigt. kommer bara ihåg att henrik skrek att jag skulle hålla i mig och att vi flög runt lite i bilen, att min mobil slogs mot rutan och sen var det snö överallt och bilen låg lixom på sidan så min sida var ner mot marken. vi tog oss iallafall ur bilen och klättrade upp för diket som var flera jävla meter djupt. lagom glad tjej. vi ringde efter hjälp och efter ett par timmar ute i snökaoset fick äntligen en traktor upp bilen och vi kunde åka hem. har aldrig haft så ont i ryggen. som tur är börjar det bli lite bättre, hoppas det försvinner helt snart. min kropp är inte gjort för att krasha helt enkelt. haha

en tomte wunderbaum vi köpte på jula. (vi beskyller honom för krashen)

igår (torsdag) var det skoldag igen. timmarna gled på rätt snabbt, mötte upp cecilia och linn på stan och klockan två började jag jobba. en del ändringar i planeringen blev det också, och det är numera bara jag och cissi som åker iväg till riga på torsdag. synd, men vi kommer få det kalaskul! jag och sara julpyntade på jobbet, blev hur fint som helst och efter att pappa och sofia hämtat mig och jag hade vart hemma och ätit och sånt där så kom min gulliga pojkvän och hämtade mig så sov jag där.

idag fredag är det såklart kallt, som vanligt. jag orkar inte med kylan. ändå har jag vart ute så mycket nu dom senaste dagarna. i tisdags kväll fick jag och linn för oss att vi skulle ut i kaoset också. konstiga. ikväll har linn iallafall fest, det ser jag fram emot. kommer bli superkul! kommer nog vara sista festen, sen är ju hela gänget 18 och då får vi hålla till på uppsalas krogar istället för i lokaler. skönt faktist. så ikväll blir ett avslut på en lång rad roliga kvällar. det var faktist bara min 18års fest som jag tycker var dålig.

långt inlägg. men nu har ni iallafall haft någonting att läsa. hoppas det inte var alltför mycket stavfel nu, virpi.

HÖÖRS!

där vi krasha. på bilden har bilen blivit uppdragen och "tillbaka rullad".

<3

fick precis ett sms av Henrik.
han undrade om han fick bjuda mig på kinamat ikväll, gullis!

onsdag

ledig idag. skönt
lite synd att jag jämt vaknar så tidigt. ska hänga med linn idag för hon är också ledig. vi ska plugga lite, gud så kul! jag behöver en ny design också. är så trött på min. tröttnar så fort på designer. får väll se om man hittar på någon bra som man inte lessnar på efter en vecka. imorgon ska jag jobba, men först skola. sen på fredag är det party, tro det eller ej men jag börjar bli taggad! :D


glad tjej på midsommar


mm


det blev helt plötsligt jul i mitt rum....


strax innan fem tog jag och linn en långpromenad i snöovädret. svinkallt var det och man trodde att man skulle blåsa bort. men vi tog oss ända till lyckebo och hämtade ett paket till mig och där i låg dom här skorna. äntligen mina! buster var med också, han frös han med stackarn.

nu ska jag dricka te och se på one tree hill. imorgon är jag ledig för att en massa ska skriva nationellt prov i matte. skönt att man slipper sånt! nåja, myskväll it is :)

=)

Kom hem för ett tag sen. Har vart upp på vinden (där det för övrigt var sjukt kallt) och hämtat ner en resväska. fick ta sofias eftersom min var helt trasig...
har vänt upp och ner på min garderob för att hitta någonting som man kan ha på sig på kryssningen och på fredagens evenemang. tur att jag är ensam hemma, för det såg ut som om det var krig på mitt rum. men nu har jag iallafall plockat undan men resväskan är lika tom. har rensat lite i garderoben (som vanligt) och skulle precis lägga ut det på klädbyte.se men nu har dom satt en avgift för att lägga in kläder där så det sket sig. får lägga in det här på bloggen kanske?!

nu ska jag fortsätta leta efter kläder och sen plugga lite. blä vad tråkigt.
pusshej!

lite av kläderna klicka för större bild...


+ en massa annat som jag inte orkar lägga in.
ni får väll kommentera om ni vill veta storleken. :)


monday morning

skippar blodprovet idag. har gått dit alla gånger, orkar fan inte idag. blir helt knas med skolan! får ta det någon annan morgon i veckan, har ändå sovmorgon på onsdag så får ta det då helt enkelt. nåja...
kom precis på att det inte är långt kvar tills jag åker till riga. :o  känns som om det var så länge sen vi bokade nu. nästan så man inte ens vill åka längre, men man blir väll mer taggad sen när det är dags. hoppas det iallafall. det suger att henrik inte ska med, blä! får ta min resepojkvän cissi i högsta hugg helt enkelt, funkade ju bra i grekland. nu ska jag typ fördriva tiden framför one tree hill tills det är dags att åka till skolan.

puss

the last song

filmen var helt okej igår. sorglig. men jag trodde den skulle vara bättre, har hört så mycket om den... nåja. nu har man iallafall sett den. jag och henrik åt frukost tillsammans imorse så nu sitter jag här och försöker få tiden att gå. jag ska iväg och ta blodprov senare, känns så ovärt eftersom våran första lektion är inställd. hmm vet inte riktigt hur jag ska göra. man vill ju inte komma till skolan två timmar för tidigt direkt.

den här veckan blir nog lugn. ska väll kanske göra marknadsföringsprovet som jag missade, får se vad pelle tycker. vill få svenska uppgifter avklarad också, kanske imorgon efter skolan louise?! vet inte heller när jag jobbar. hoppas det blir mycket. den här helgen var nog den värdaste på länge. japp! :) 

 

,

jobb hela helgen. skönt ändå.
nu ska jag och henrik se på the last song.
god natt

.


lördag

vaknade av att henrik sa att klockan var tio över åtta. mitt dumma alarm fingde inte klockan åtta, inte så konstigt eftersom jag råkat göra en inställning att den bara ringer på skoldagar (a) tur att henrik vaknade till lite.
jag gick upp och fixade mig och helt plötsligt står han där framför mig och mummlar om att jag ska klippa honom för att han ska iväg. haha! fick slänga i mig frukosten och sedan hann jag klippa honom. blev fint! skulle kunnat tagit lite mer, men bättre att ta för lite än för mycket så han inte blir missnöjd. sen fick jag skjutts till jobbet, skönt att slippa gå. jobbade med adam, och vi hade väll inte sådär super mycket att göra men timmarna gick trots allt. och ett stort plus var att mina älsklingar cissi & linn kom och hälsade på :)

tog halv sju tåget in till stan och gick hem till anna där det serverades tacos, gott. åkte sen hem med feber och nu är jag allmänt död. bläää!  jobb imorgon igen. cash is king. 

fredag

skön dag. Hängt med hanna, ätit korv, hängt med linn & cicci, ätit munk. Åkt till henrik, ätit hamburgare. Åkt till gränby och nu sitter vi och dricker grogg. Jäger & red bull. Faktist gott! Haha imorgon blir det jobb & tacokväll, mysigt!! :)

work

jobbat sen 10. massa krångel med leverantörerna så allt blev stressigt, och vi hann inte ens klart med allt vi skulle. men vad gör det om hundra år? fick iallafall med mig 5 winerbröd hem till familjen, nu är det paradise hotel. sen blir det marknadsföringsprov. har ångest inför provet imorgon bitti. usch


torsdag

har precis slängt i mig lite fil, ska sminka mig lite och sen springa iväg mot tåget.
värkar iallafall som mina piller redan funkar, så det är ju hur bra som helst! :D
hörs kanske senare ikväll!


sommar

trötttt

super trött. har iallafall börjat på arbetet om konfliktet i sri lanka. hatar numera sri lanka. sjukt svår uppgift. och att det är den sista gör det inte bättre. betyget kan hänga på den här... hmm...
iallafall, ska snart sova. ska jobba 10-19 imorgon eftersom vi är lediga. hur bra som helst.
pengarna rullar in som dom ska 


börjar för övrigt få panik över julklappar.
hmm... måste nog vinna på lotto eller något.
henrik är dyr i drift, minst sagt. och verktyg är inte billigt har jag upptäckt. :o

hörs imorgon! puss på er

pan!k

onsdag besöket i moskén var grymt tråkigt. trodde det skulle vara lite kul iallafall men där hade jag fel. var en kille som stog och prata i typ hundra år sen när vi äntligen hade lyssnat kvar fick vi stressa till skolan och slänga i oss lunchen som för en gångs skull faktist var god. (köttfärssås & spagetti)
sen kom mamma och hämtade mig och så åkte vi till sjukhuset. fick inte sprutor som jag egentligen skulle fått eftersom det var för många ställen så jag fick massa piller istället. sen jag kom hem har jag hunnit med mycket, allt utom det jag egentligen måste göra... plugga.

det jag hunnit gjort:
duscha, tänt ljus i rummet, tagit bort nerbrända ljus, pratat med louise i telefonen, bytt piercing i tungan, målat en navelpiercing svart, smörjt in mig med bus, plockat undan kläder från stolen, suttit på facebook, smsat en massa och massa mer onödigt.

nu ska jag börja nöta lite marknasdföring. är så tråkigt att man inte ens orkar se orden....
beställningspunkt                 omsättningshastighet        köpprocess             kringprodukt


16 nov

slutade klockan tolv idag, hann med tio över bussen så har vart hemma ett tag.
har suttit med marknadsföringsböckerna sen dess, så tråkigt. trodde att marknadsföring skulle bli ett kul ämne, ni vet reklam osv. men nej. här är det massa räkning också... fyfan.

ska väll försöka piggna till lite och kämpa igenom ytterligare lite text i boken. hur ska man orka jobba efter studenten? man kommer ju vara helt utarbetad. planerna för ikväll är att jag ska spendera natten hos min pojkvän. imorgon ska vi till moskén med klassen på religionslektionen, spännande.

tjej mys

efter skolan gick jag och hanna en sväng på stan i snön, mysigt! sen mötte jag linn & cissi och tog bussen hem till cissi. åt middag direkt, gott gott! och sen låg vi på hennes rum och snackade lite. bakade en kladdkaka och tittade på paradise hotel. en perfekt start på veckan!


måndag

helgen gick för fort. hela söndagen tog jag det lugnt. umgicks med henrik, vi såg på toy story 3 och den var bra!
sen åkte vi en tur till storvreta och sen kollade vi på beck.

just nu sitter jag på info & layout lektionen, hatar dator lektioner. tråkigt.
efter skolan jag jag möta linn på stan och sen när cissi slutar ska vi tre åka hem till henne och bara ta det lugnt.
blir hur bra som helst.

on your terms

dagen har gått fort. städade på förmiddagen och sen tog jag en dusch, gjorde mig i årdning och sen åkte vi hem till mormor och morfar där vi åt middag. kusinerna, som kommit hem från florida var också där. fick ett linne, en mascara och ett par mörk blå converse av dom. super glad, tack!


jag & syrran tog en snabb sväng till gränby också och där investerade jag i en ny blus. lila. like a lot. sen åkte vi tillbaka och åt lite godis o.sv. nu har jag kommit hem. kollade precis på reprisen av ph och åt lite avokado.
ska snart tvätta bort sminket och smörja in mig lite och sen ska jag väll sova.

sött från H&M


lördag

gårdagens utgång var inte alls som vi trodde.
började inte sådär super bra, eftersom vi fick stressa som fan och sen springa ner på stan. 
i början var det kul, men musiken blev bara sämre och sämre så det var två besvikna tjejer som åkte hem.
blää, nu blir det inte utgång på hundra år kan jag säga.


work

har jobbat mellan 13.00-19.00. fan vad trött jag är nu!
hann aldrig äta, så skulle göra det nu men jag kunde typ inte äta något.
mådde helt illa.
just nu sitter jag och planerar det kommande kryssningen i början på december.
taggad!
synd att allt ska kosta så mycket pengar bara.
allt med studenten ruinerar mig. det är små avgifter som ska betalas hela tiden. usch
måste ha ett par skor också. hmm jobbigt läge.
hoppas henrik kommer hem snart så vi kan mysa med lite winerbröd, fick från jobbet! :D


torsdag

har precis sminkat mig och ska väll snart äta lite frukost. sen ska jag gå och jobba till sju ikväll.
fick ett bra samtal också, om en vecka ska jag till sjukhuset. great. så slipper man ha ont längre. skönt.
finns inte så mycket mer att säga. snön ligger kvar, det trodde jag aldrig. mysigt.




svar

någon anonym kommenterade:
varför går du ut när du har pojkvän. eller är ni inte ihop?



herregud. haha!
varför jag går ut när jag har pojkvän?!
för att det är kul!
jag går ut med mina vänner, och några av dom har också pojkvän.
vi går ut för att umgås, dansa och ha kul med varandra. det går även fast man har kille.
det är ju roligare att gå ut och dansa till massa bra musik än att ligga hemma och äta chips typ.
jag och henrik har vart tillsammans länge så det är inget problem lixom, fjolligt att
kommentera anonymt. får man inte gå ut för att man inte är singel? :P
och jo, vi är tillsammans om du inte förstog det. :)

snö

igår pratades det så mycket om att det skulle bli snö-oväder. vi tjejer tog det med en nypa salt, när stämmer vädret egentligen?!
när klockan var halv tolv och vi satt på sista lektionen för dagen började det snöa, men ytterst lite. vi skämtade om att kaoset var påväg.
jag, anna & hanna satte oss nere i "källaren" i dom sköna sofforna och jobbade med vårt arbete i ungefär 3timmar, när vi går uppför trappan mot utvecklingssamtalen konstaterar vi ännu en gång att det inte är nån snö. att det bara smälter direkt...
ungefär en timme senare när jag och louise är påväg mot entren för att gå hem får vi en chock. hur mycket snö som helst! sprang iväg till bussen, snön skärde i ansiktet, så mycket blåste det. och vid busshållplatsen fick jag stå i en timme tills bussen kom. mina converse var dyngsura och mina fötter djupfrysta. sprang sen hela vägen hem från skolan till henrik, fan vad skönt det var att komma in!


längtar som fan till studenten förresten.

hebbes student :)

back on track

Tillbaka i skolan igen efter ett lov som gick för fort.
hade bara en massa tråkiga lektioner idag, när jag kom hem hjälpte jag till och lagade mat.
stekt falukorv & macaroner. gott gott! nu har jag precis duschat och om en halvtimme börjar paradise hotel, ska koka lite te och sova tidigt idag. lägger upp en bild från i lördags när jag, linn & cissi var rockers på en halloweenfest. :)


Måndag

fyfan vad jag har ont överallt. så ovärt med cp blodprov också, och att det är skola. :s

veckan

måndag: blodprov, skola, lämna tillbaka klänning på bikbok
tisdag: skola, utvecklings samtal
onsdag: skola
torsdag: jobba
fredag: skola, utgång?
lördag: vila
söndag: vila

.

kul med skola igen imorgon... not! men ska bli kul att träffa tjejerna igen, har inte hunnit med att träffas under lovet. jag och henrik skulle egentligen ut och äta och sen på bio, men båda två är helt slitna så vi åt pizza med min familj istället och snart ska vi åka till vattholma och titta på när lammen tystnar. det bir blir hur bra och mysigt som helst!


<3

2år och 6månader. älskar dig Henrik! <3

maskerad

rummet är städat och jag har lämnat tillbaka en av klänningarna. sen åt jag, henrik och sofia på max också. doris ska strax äta middag och sen till linn för att hänga där lite med henne och cissi innan vi åker iväg på maskerad. hoppas på en rolig kväll med mycket dans!

lördag

Det var verkligen skönt att bara vara hemma igår. jag & henrik åkte ju somsagt och handlade massa saker så vi kunde laga tacos. sen satt vi framför tv'n och åt. super mysigt! halv tio åkte vi till stan och hämtade hans familj som hade åkt ålandsbåten och sen åkte vi till storvreta och sladdade lite.

nu under dagen ska jag städa mitt rum, fixa med min byrå och hitta någon bra outfit till kvällens maskerad.
hoppas att det blir en rolig kväll!


tacofest

hade massa planer inför kvällen, men bojkottade alla och körd en mysig hemma kväll med henrik istället. vi åkte och handlade taco grejer och sen lagade vi mat. massa godis köpte vi också. snacka om att jag mår illa nu! haha
skönt att bara vara hemma. prova på pensionärslivet lixom. har kikat på reprisen av böda camping. jackpott!
och nu sitter vi vid varsin dator, jag uppe och han nere. haha!
ska gå ner och äta lite godis nu. man kan ju inte låta det ligga... doris

pusshej

.




in och handla mat, lämna tillbaka klänningarna.
utgång ikväll. kör bara, kör!

.

jag har en tendens att låta dåliga saker förstöra dom bra.
trots att det hänt minst 10 bra saker den här veckan så förstör det där lilla allting fortfarande...
ibland går det att tänka bort det dåliga, men ibland blir det ju bara för mycket.

















jag har iallafall världens bästa familj, vänner och pojkvän.

Fredag

skönt att vara ledig. första dagen på lovet som jag har lov. sov läänge, skönt att vara utvilad. har precis ätit frukost och väntar nu på att henrik ska komma hem från jobbet. ikväll ska vi laga tacos, vi är nämligen ensamma hemma. mysigt! på söndag har vi vart tillsammans i 2 och ½ år, så vi tänkte ha lite mysigt ikväll.
(hoppas iallafall att det bara blir vi. han en känsla av att vissa kommer bjuda in sig själva som vanligt...)

nåja... nu ska jag väll kanske sminka mig lite. borde åka hem också. har inte vart hemma på länge känns det som. aja hörs

i just feel split in the middle

lill lördag

idag försov jag mig men jag hann i tid till jobbet iallafall. fick springa i spöregnet, kul start på dagen. timmarna rullade på rätt fort och när jag kom hem igen kollade jag och emma lite på tv och sen somnade jag. vaknade när hebbe kom hem, åt middag och nu har han åkt iväg på träning. jag ska strax ringa på lägenheten som vi är intresserade av. sen ska jag börja göra mig i årdning och sen halv nio ska jag möta cissi för att gå ut. bj blir det ikväll. hoppas det är kul! varken hon eller jag är taggade, eftersom jag jobbar och hon är sjuk. men har man biljett så har man... får gå dit och göra det bästa av situationen. tur att julia är taggad iallafall!

tisdag

jobbade fram till två, då tog jag en promenad hem till henrik. såklart var jag utelåst, han hade glömt lägga ut nyckeln. då fick jag gå hem till hans morfar och fråga, men deras nyckel hade hebbe lånat förrut. otur! då tog jag tåget in till stan och träffade julia & ebba, vi tog en fika på storken och kikade i lite affärer. jag fick med mig två klänningar hem och nu har jag prövat dom och jag ska lämna tillbaka båda två. kul tjej! får väll se vilken dag jag kommer in til stan, hatar att dom inte har bik bok på gränby!

om tjugo minuter börjar paradise hotel och sen är det bara massa bra program på tv'n fram till elva. great! upp igen imorgon och jobba. och sen blir det en liten utgång och sedan jobb igen på torsdag.

THE MUSIC SOUNDS BETTER WITH YOU

Har precis kika lite på böda camping och druckit te, ska snart sätta på ett avsnitt av one tree hill och sedan sova. upp tidigt imorgon för jobb! sen får jag se om jag åker in till stan eller går direkt hem till henrik. eller det beror ju på om han kommer ihåg att lägga ut nyckeln. så om jag blir utelåst får jag väll aningen sitta ute ett par timmar och vänta, eller åka in till stan. får helt enkelt vänta och se tills imorgon!

vill för övrigt ha en leo päls.
hmm... får sno vanessas.


måndag

första jobbdagen avklarad utan större problem. skönt. har precis kommit hem från mormors jobb där jag hjälpte henne skriva lite dokument och sedan skicka iväg dom. är sjukt trött, lite konstigt eftersom jag sov som en prinsessa inatt. vet inte riktigt vad jag ska göra resten av kvällen, men någonting blir det väll. nu ska jag dricka lite varm oboy. hejhej

.

har ni smakat den nya chokladen? så god!


RSS 2.0