nyårsafton

vaknade för nån timme sen, ska snart klä på mig massa varmt och åka och titta när x kör någon tävling. spännande! hoppas man inte behöver vara ute allt för länge bara! sen ska jag hem efter det och börja fixa mig inför kvällen. linn, ring mig om du ser detta! :)

Gösta springer runt och leker i rummet, helt vild! fick några kort på honom igår, så jag visar dom sen när jag får tillfälle för det. :) nej, nu måste jag klä på mig. smink orkar jag fan inte. haha

hej så länge!

where the problems are overstated

sjukt trött!
blev en kul dag på stan men först cissi och peppe, eftersom linns buss var knas ute i siggtuna...
sen kom hon äntligen och hittade sin efterlängtade outfit. jag och peppe tog bussen hem tidigt eftersom jag skulle till mormor och morfar, och hon skulle packa.

efter jag fikat och sånt där, så gick jag och mötte linn när hon kom från bussen och sen gick vi hem till henne. vi tog det lugnt, drack cola och dampade på irriterande människor. jag fick leka linn och ringa till .... eftersom han är konstig.
- ja hallå? (nyvaken)
- hej
- heej (helt borta)
- hej det är linn. vad gör du?
klick

normal människa lixom. ligger och sover halv åtta på kvällen. inte hade han hållt det han lovat heller. imorgon måste jag följa med och vara moraliskt stöd när dom ska träffas. bläää men ändå roligt! haha

just nu är jag hos x. åkte hit efter att jag och linn suttit och granskat nya hm katalogen hemma hos mig. finns så mycket snyggt jag vill ha! kanske ska ta och beställa lite?! hmm
iallafall så är jag somsagt jätte trött. funderar på att gå och lägga mig nu. super kul. finns inte så mycket att göra faktist. längtar faktist tills imorgon, början på kvällen kommer bli så kul. med linn & cissi. sen får vi väll se vad vi ger oss in på, eller ut på?! hoppas iallafall på att det inte är så jättekallt. usch, vill inte frysa.

puss

Gästblogg från en god vän

En gullig liten gästblogg i Carolines blogg. Nu är vi hemma hos mig, ni kanske inte förstår vem det är ;) höhöhö. Det är Linn fucking Olsson som är på besök! Idag har jag varit med Kakan på stan, vi letade lite nyårskläder och småsaker. Sen åkte hon hem tidigare och jag stannade kvar, men nu är vi tillsammans igen (möhöhö).



Nu ska vi plocka fram chipspåsen och colan och tagga till inför nyårsafton. Besök min blogg!


friends

nu ska jag strax gå över till pernilla där cissi också är. ska chilla lite där, innan vi drar oss in till stan och möter upp linnsan. jag har ångest över morgondagens outfit. ska jag köpa den där balla klänningen på hm? eller ska jag ha någon av dom nya från monki? eller den nya kjolen? svårt val det där! får väll helt enkelt se ;)
puss

Onsdag

vaknade runt nio, även fast jag pratade i telefon till rätt sent igår.
ska snart börja göra mig i årdning och sen åka in till stan och möta linn.
ska kika runt på lite nyårsoutfits. det blir nice! sen ikväll ska vi fira
morfar eftersom han fyller år idag. grattis till honom! sen får vi se vart
jag styr mina skor... hmm ;)

c

Don't leave me in all this pain
Don't leave me out in the rain
Come back and bring back my smile
Come and take these tears away
I need your arms to hold me now
The nights are so unkind
Bring back those nights when I held you beside me

Un-break my heart
Say you'll love me again
Undo this hurt you caused
When you walked out the door
And walked out of my life
Un-cry these tears
I cried so many nights
Un-break my heart
My heart

Take back that sad word good-bye
Bring back the joy to my life
Don't leave me here with these tears
Come and kiss this pain away
I can't forget the day you left
Time is so unkind
And life is so cruel without you here beside me

Un-break my heart
Say you'll love me again
Undo this hurt you caused
When you walked out the door
And walked out of my life
Un-cry these tears
I cried so many nights
Un-break my heart
My heart

Don't leave me in all this pain
Don't leave me out in the rain
Bring back the nights when I held you beside me

Un-break my heart
Say you'll love me again
Undo this hurt you caused
When you walked out the door
And walked out of my life
Un-cry these tears
I cried so many, many nights
Un-break my

Un-break my heart oh baby
Come back and say you love me
Un-break my heart
Sweet darlin'
Without you I just can't go on

Can't go on....

skulle inte banga på en sista minuten...


dagens fynd


a long day

en lååång dag på stan. jodu! var i stan runt halv tolv, fick gå runt ett par timmar själv och sen kom linn som tur var. köpte två klänningar. monki in my heart! sen skulle linn möta erik, så vi mötte upp honom. han skulle shoppa, bitter var han också. efter en halvtimme drog han så jag och linn prövade skor i nån timme, sen åkte vi hem. kul dag. är super trött nu, ska väll plocka upp det nyköpta. bilder kommer väll kanske sen.

later

-

Tror att jag snart ska gå och lägga mig, ska träffa tora i stan imorgon klockan tolv. Sen runt två ska jag byta partner och träffa linn och sen får jag väll se vad som händer på kvällen.

god natt

vill ha


.

idag är det ett år sen vi åkte till stöten.

<3

chips

blir inget av med innebandy, pernilla, linn och hårfärgning ikväll. vi var alla helt slut efter allt ansträngande vi ägnat oss åt idag, typ film, ligga i linns säng och prata osv. riktigt anstängande det där! så klockan sju tänker jag bänka mig framför tv'n och ligger nog kvar där resten av kvällen. ont i huvudet har jag med. ska ladda upp med lite gott och vänta på ett livstecken från x. hej så länge!


skulle inte vara helt fel... <3


Måndag

En vecka på lovet har gått.
igår tog jag det lugnt hela dagen, på eftermiddagen åkte jag, pappa och linn till gränby en snabbis. Jag fick med mig en tröja hem. på kvällen träffade jag linn, peppe och cissi och vi kollade på några innebandy matcher. sen kom x och hämtade mig och vi åkte hem till mig och fikade och sov.

idag har jag umgåtts med peppe & linn. vi har kollat på the city och tsatsiki 2. ikväll bir det innebandy igen, och sen ska vi färga håret på peppe. är as trött, även fast jag sov till elva. sjukt.

To be good enough, is not enough, when you dream of being great.


söndag

vaknade för någon timme sen, jag orkar inte äta frukost så jag har plockat lite i rummet. skit tråkigt.
har iallafall smörjt in mig, och så tuggar hag tuggummi... lagom kul.
ska nog byta färg på naglarna nu, testa mitt nya "sea pearl" nagelack som jag köpte igår.
det blir nog snyggt!

till vanessa









Jag ville mötas nånstans nere på djupet Jag har varit där förut o jag är inte rädd Och dina ögon ja dem ändrar färg i ljuset Men de kan titta nu jag är beredd Lät du henne komma närmre Var hon vackrare än mig? Ja, det finns dagar som jag tänker mer på henne än på dig Jag går bredvid men halkar efter jag orkar inte springa mer försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut hur ska man älska nån som har älskat nån förut? Jag minns så väl hur hon blev presenterad Men de var jag som lät henne komma in Jag har försökt att ge dig hela skulden Fast jag innerst inne vet att den är min Vi står på gatan bryter meningar i mörkret Utanför stadens finaste hotell Dina händer ja de ber mig sova över Som ett sätt att säga ”tack för ikväll” Lät du henne komma närmre Var hon vackrare än mig? Ja, det finns dagar som jag tänker mer på henne än dig Jag går bredvid men halkar efter jag orkar inte springa mer försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut hur ska man älska nån som har älskat nån förut? Jag vissa stunder kan det kännas ensam Och du undrar vad jag tänker på Så jag håller hårt och kryper tätt intill dig Som om hon skulle försvinna då O vi talar sällan högt om våran framtid Vi talar aldrig högt om det vi har Dina drömmar blir allt svårare att se nu¨ Och mina finns snart inte längre kvar Lät du henne komma närmre Var hon vackrare än mig? Ja, det finns dagar som jag tänker mer på henne än dig Jag går bredvid men halkar efter jag orkar inte springa mer försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut hur ska man älska nån som har älskat nån förut?













Filmkväll

Åkte hem till Linn och färgade hennes hår, blev fint :) Sen gick vi till Jonas där lite folk var, as tråkiga var dom och sen fanns det ingen plats för oss i soffan... så vi satte oss i jonas rum, med oss menar jag mig, lollo, linn och vanessa. jonas söta lilla hund bella kom och roade oss ibland också.
iallafall, vi fyra satt iallafall i jonas rum och försökte överösta filmen med vår musik. det var kanon! :)

Sen skulle vi gå från jonas mamma tror jag, till hans pappa. När vi kom fram tittade vi på just friends, men då vare dom andra som försökte överösta när vi såg på film. Det var iallafall en rolig kväll, tack vare mina roliga tjejer! :D

PS. ska lägga in melissa horn texten till dig vanessa <3 .DS


julafton 2

Tog bussen till mormor och morfar efter visiten på stan, där var kusinerna och det blev en "julafton 2", fick en massa fint :) Tack!



målade även naglarna på ebba & moa :)


shopping

Träffade Julia i stan strax innan tio imorse, senare kom Linn och joinade.
Hittade lite roliga saker, och sen åt vi lunch på max.
Rolig dag, men jobbigt med så mycket folk!



mjau

sitter hemma hos Linn just nu, har vart på stan med henne & julia idag. visar sen vad jag köpte.
nu ska jag & linn uträtta lite mystiska ärenden och sen beger vi oss hem till jonas där gänget väntar och sen blir det filmkväll :)

strawberry dream

Nu har jag duschat, målat naglarna - den här gången svarta och smörjt in mig med min nya hudkräm från the body shop, jordgubbs doft, lovley! har även tänt min nya lykta som jag fick igår, och hällt i vanilj droppar så nu luktar hela rummet vanilj. nu fattas bara x, som kommer och kryper ner i min säng. men jag har felix, så jag överlever! imorgon ska jag ta bussen 09:17 in till stan, kommer antagligen vara död efter en eller två timmar på stan men det är det värt! nu ska jag sova, ensam :(  god natt :)






ful bild från igår som pappa tog i smyg

Fredag

Vaknade hemme hos x, mysigt. Han hade köpt ett pressentkort till mig i julklapp, med alldeles för mycket pengar på. tack, jätte gulligt! hoppas att han blev lika glad för det jag köpt åt honom bara. Har gosat med deras gulliga kattunge hela dagen, så söt. jag vill också ha en liten kattunge!

Nu ska jag strax hoppa in i duschen och sen ska jag väll försöka lägga mig tidigt idag eftersom jag ska vara i stan klockan tio i morgon bitti. hoppas på en massa fynd! :)






julafton i bilder






Julafton

Kom hem för ett tag sen, har lagt undan allt jag fått och fixat i årdning lite på rummet.

det här fick jag av julia och linn, tack! :)
ringen och rött nagelack av julia, och det andra av linn.


Och det här fick jag av familjen, tack tack!


Dagen har vart bra faktist, bättre än jag trodde. Men det saknas fortfarande en puzzelbit,
så vore allt perfekt. :) God Jul!

julaftons morgon

vaknade runt nio, det låg paket i julstrumpan som vanligt. godis och pengar :) runt halv tre ska vi åka till mormor och morfar och fira jul där, hoppas det är god mat bara. Nu ska jag hoppa in i duschen och fräsha upp mig lite.
vi hörs väll senare!

h <3




















Hoping for the best, but expecting the worst
Are you gonna drop the bomb or not

red nails

Har precis målat mina naglar röda, nu är mitt röda nagelack slut :( hoppas tomten kommer med ett nytt!
ska väll snart gå och lägga mig, men jag vill inte. jag vill inte vakna imorgon, ensam och det är julafton. usch!
min svanskota gör fortfarande sjukt ont! inte så bra att sitta här kanske...?! jag hatar att paradise hotel har uppehåll till 4e januari, det suger! det var det som förgyllde min dag. om en halvtimme är klockan tolv, då är det julafton. god jul då!



all i want for christmas is you <3


rewind time

Har fikat lite med familjen, julmust och godis som pappa fått av sitt jobb. Vi kollade även på en film från när jag var 3år och vi var på skidsemester, jag grinade typ hela tiden. Så jag har alltså inte förändrats så mycket. HAHA
Tog med mig några polkagrisar, mandarin och julmust upp som jag ska äta lite senare när jag blir hungrig.
Jag är förresten handikappat for the moment. Krossade svanskotan idag när vi åkte pulka, så nu kan jag knappt resa mig upp. BLÄ! hoppas det går över snart, orkar inte vara helt stel.

Den här dagen har gått så sjukt fort! Klockan är redan halv tio, jag är jätte trött så jag antar att jag kommer somna tidigt idag. Ska väll gå och tvätta bort sminket snart, eller ja... allt smet som jag har i hela ansiktet efter hela dagens upplevelser. Det var inte det smartaste att sminka sig när man ska åka pulka, eftersom det sprutar så mycket snö i ansiktet. Mascaran var under ögonen redan efter 10minuter. lyckat!





inatt är en sån natt man verkligen inte vill somna själv, ta mig tillbaka ett jävla år tack!

dead

Är helt slut efter en dag i pulkabacken, tar på krafterna att åka i full fart ner och skrika det högsta man kan, och att sedan gå upp igen för backen. bra träning! gick förbi linn påvägen hem, fick min julklapp av henne :) ska åka förbi henne imorgon och lämna hennes. Kvällen blev inte alls som jag trott, sjukt tråkigt eftersom det faktist är dan före julafton och det är bara pannkaka av alltihop. nu tänker jag ta mig en dusch, och hoppas att allting vänder.

puss

louise & jag på tefat ;)

pulka

det vart en rolig dag med roligt folk i sunnersta!




en dag i snön

Idag ska vi åka pulka. Fråga mig inte vem det var som kom på den idén... men så blir det iallafall. Jag och Louise är en aning skeptiska, men det blir nog kul och vi tar såklart med oss kameran! känns som om jag måste packa en stor väska med massa varma kläder nu, herregud hur ska det här sluta?!


inget-liv.se

Nämn något som gjorde dig glad igår: sött sms innan jag somnade
Vad gjorde du kl 08 imorse: sov som en prinsessa
Vad gjorde du för 15 min sedan: satt här...
Det sista du sa högt: suckade
Det senaste någon sa till dig: jag vet inte
Vad har du druckit idag: julmust och vatten
Vad var det senaste du åt: clementin
Vad var det senaste du köpte: julklappar
Vad är det för färg på din ytterdörr: Vit
Vad är det för väder hos dig nu: massa snö
Godaste glassmaken: regnbågsglass
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: kanske
Sover du tungt: oftast inte
Drömmer du mardrömmar: ibland
Trivs du med ditt jobb: har inget
Favoritklädsel: strumpbyxor / leggings
Favoritlåt just nu: lät du henne komma närmre - melissa horn
Vad ser du om du tittar till höger: datamusen och väggen
Vad gör dig glad just nu: att man snart får pengar
Vad ska du göra härnäst: bestämma mig
Höger eller vänsterhänt: högerhänt
Humör just nu: glad men trött och uttråkad
Favoritgodis: surt, choklad
Kläder just nu: mjukisbyxor & tjocktröja
Sommarplaner: oj, utomlands?!
Hur många kuddar sover du med: 2
Spelar du något instrument: nej
Morgon eller nattmänniska: morgon
Vad är viktigast för dig: familj, bf, vänner
Är du kittlig: lite
Snarkar du: nej
Stjärntecken: vattuman
Äckligaste insekten: larv
Längtar du mest efter just nu: mr x

Just like that

Ganska trött och sliten efter dagen på stan, man blir så trött av mycket folk!
Det skulle vara bra om affärena hade öppet dygnet runt, då kanske det inte
var så mycket folk jämt. vad vet jag?! jag hittade en kalender som jag inte
köpte. nu ångrar jag mig. ska köpa den snarast! skulle vilja åka in till stan
imorgon med bara för att köpa den. men den lär ju finnas kvar tills 26e?
hoppas iallafall det!!

jag är sugen på att baka pepparkakor, ska nog kanske göra det imorgon
med mamma & tammi. hoppas bara inte sofia är hemma, det pallar man
oftast inte. sen skulle jag vilja åka till gränby också! någon som ska dit? :)
jag är villigt sällskap!

förresten så känns det som att jag tycker att man kan lägga ner nyår iår.
blä


:)

HAHA dagens!


stan

Hemkommen från ett par timmar i stan, det var rätt mycket folk. Till en början gick det inte alls bra, men sen fixade allt sig och nu är jag klar med julklapparna! Fick även med mig en julklapp till mig själv :)



50spänn, perfekt!

22 dec

vaknade precis, skönt att sova ut ska ni veta! ska väll snart bege mig ner för att göra lunch/frukost och sen fixa mig. tänkte att jag hade rätt gott om tid, men det hade jag inte direkt. vad har man på sig när man går på stan i 20 minus? hmm... igår frös jag som bara den om fötterna. ska även möta upp louise en snabbis så hon får tillbaka sina skor som jag lånat. nej, nu ska jag göra lite nytta!

peace


like a butterfly

Ska nog gå och lägga mig snart, vill se nya paradise hotel avsnittet, den nya tjejer Dalin värkar störd och äcklig. det ser ut som om det bara kommer in värre och värre personer. hmm... iallafall så kom jennifer förbi och hämtade skorna som hon köpte av mig, avundsjuk att hon kan ha dom och inte jag! :( får helt enkelt pröva ut några andra skor. har även bestämt med linn & pernilla att vi ska shoppa gärnet den 25e :) hoppas på bra rea bara.


read up knowing

Har läst en massa nu i körkortsboken, känns inte som om man lär sig något.
kanske ska skriva upp det "viktiga"?! i don't know. får fråga x efter lite smarta
tips. ska snart gå ner, dricka lite te och umgås lite med familjen. sen ska jag gå
och lägga mig rätt tidigt idag, sov inte så mycket inatt. anledning hemlig, men
jag tittade på någonting fint iallafall. :) imorgon ska jag träffa Rebecka, vi ska gå
på stan och handla dom sista julklapparna.




































I hope the letter makes me win your heart


julgranen

Här är då vår julgran, dock i svartvitt eftersom jag ställt in min kamera på det.
Därför blir det rätt mycket svartvita bilder nu framöver :)


spiderman

har legat och läst i körkortsboken nu ett tag, känns bra! äter godis gör jag också. glömde jag säga att jag hittade en hundralapp igår när jag och mr x var på kvantum? det värmde lite extra, eftersom min plånbok är rätt tom.
känner mig lite elak nu i efterhand som inte delade den, eftersom det var mr x's förtjänst att jag hittade den eftersom han puttade in mig i en liten skrubb. haha! det var iallafall en bra söndagskväll.

ska väll återgå till körkorts boken, folk säger ju att man måste läsa den typ hundra gånger om... suck! måste väll lägga på ett kol på den där fronten nu känner jag. jag fyller faktist 18 snart. men det tar nog ett tag innan jag kammar hem det där rosa kortet, känns det som.

nej, tillbaka till boken!

mitt horoskop för idag



hmm, jag hoppas horoskopet har rätt!

Jullov

Idag var det julavslutning, en timme tog det. Kändes verkligen onödigt att åka dit. Det roligaste var nog när vår multimedia lärare sjöng solo, haha! han som är så tyst och rädd... herregud!
Följde sen med lollo, micke m.m ner på stan men dom skulle käka på kina och jag kollade lite julklappar och sen åkte jag hem. nu har jag precis badat, såg bara för hemsk ut! haha usch. så nu blir det väll att smörja in sig och måla på naglarna lite så är man sig själv igen. :)


\

har precis klätt granen, väntar nu på mat. lax :S 
sitter och lyssnar på paris hilton på spotify, haha!
ska väll klä på mig snart, har gått runt i mjukisbyxor
hela dan och sen ta tåget till vattholma.

söndag i bilder





till dig louise, burran! xD


king of the kitchen

Har precis lagat lunch, ris & chicken bits. Första gången jag kokade ris faktist, och det gick väll helt okej.
Har ränsat lite i mina lådor också, och plockat i årdning så det inte ser ut som ett bombnedslag bland sminket och smyckena. men nu ser det iallafall bättre ut!





ganska less

Hiss & Diss



* Att jullovet är 3veckor långt!
* Att det är mycket snö.
* Att det snart är massa rea på stan.




* Att det är svinkallt ute.
* Att man blir pank av att köpa julklappar.
* Att det är nyår, och jag har inga planer.


Söndag

vaknade precis, skönt att få sova ut! gick och la mig rätt tidigt igår...
ska väll snart gå upp och äta frukost och fixa mig lite.
vad som står på schemat idag vet jag inte riktigt, men
vi får väll se. hoppas jennifer kan ses och köpa skorna, måste
verkligen ha pengar till dom sista julklapparna!

/

söt blus, snyggt hår. (dock inte mittbenan)
sugen på ny färg. mörkt? kanske?! nej.

från nelly.com

nytt

Ny design, som ni kanske ser... man tröttnar så fort på dom.
har ätit godis, druckit julmust och kollat på dansbandskampen nyss,
men det var inte så bra så jag gick tillbaka hit. jag är sjukt trött, nästan
så jag skulle kunna gå och lägga mig nu. haha halv nio en lördagskväll,
lyckat!

imorgon ska jag nog åka till gränby eller till stan och köpa julklappar,
måste verkligen göra det! eller om jag gör det någon dag i veckan...
får väll helt enkelt se hur det blir med den saken ;)


tack linn för designen :)

(u)

jag trodde jag hade planer för kvällen, jag är så dum!
hur kunde jag tro något sådant?
ångrar att jag inte följde med linn och cissi till dannemora.
det skulle vart super! men somsagt, jag är dum!
men än kan du rädda kvällen, jag hoppas...
för hoppet är ju det sista som lämnar människan.
och tur är väll det.


sunlight

död trött sliten, det är nog den bästa förklaringen av mig just nu. det blev inte många timmars sömn inatt och det känns. fyfan. törstig är jag också, jag vill ha cola! sjukt hur den där bruna vätskan kan göra mirakel. iallafall så har jag ingenting viktigt att skriva eftersom det inte hänt ett piss idag, typ. jag ångrar att jag inte tog mer bilder igår. det är så kul att titta på bilder! och jag har ju inga på datorn nästan, eftersom alla försvann när jag formaterade om den. jag sparade dom på ett usb minne, men dom försvann. ska väll kanske fixa mig snart, ser ut som jag blivit överkörd. och jag har ändå duschat. då är det illa. ska nog plocka fram min troga bästa vän, bus... det är en riktig räddare i nöden!

linn och louise är bra


Leona Lewis - Happy

Someone once told me that you have to choose
What you win or lose
You can't have everything
Don't cha take chances
Might feel the pain
Don't cha love in vain
Cause love won't set you free
I could stand by the side
And watch this life pass me by
So unhappy
But safe as could be

So what if it hurts me?
So what if i break down?

So what if this world just throws me off the edge
My feet run out of ground
I gotta find my place
I wanna hear myself
Don't care about all the pain in front of me
Cause i'm just trying to be happy, yeah
Just wanna be happy, yeah

Holding on tightly
Just can't let it go
Just trying to play my role
Slowly disappear, ohh
All these days i feel like they're the same
Just different faces, different names
Get me outta here
I can't stand by your side, ohh no
Watch this life pass me by, pass me by

So what if it hurts me?
So what if i break down?

So what if this world just throws me off the edge
My feet run out of ground
I gotta find my place
I wanna hear myself
Don't care about all the pain in front of me
Cause i'm just trying to be happy, ohh, happy, ohh

So and it's just that i can't see
The kind of stranger on this road
But don't say victim
Don't say anything

So what if it hurts me?
So what if i break down?
So what if this world just throws me off the edge
My feet run out of ground
I gotta find my place
I wanna hear myself
Don't care about all the pain in front of me

I just wanna be happy
Ohh, yeah, happy, ohh, happy
I just wanna be, ohh
I just wanna be happy
Ohh, happy

done

har bytt lakan och städat rummet nu, ska strax lägga mig i sängen och se på tv och njuta av att man inte har några läxor... eller jag har ju 2kap i fek men det tar jag sen, någon annan dag.

funny




Det var kul igår! Svinkallt var det med! Trodde att jag skulle frysa ihjäl när vi väntade på tåget, ändå stog vi bara där i ungefär 5 minuter... iallafall så hängde jag med Jullan, och det är ju alltid kul! Kvällen blev lite kaos på slutet, men det blir dom ju nästan alltid så det var ju ingenting nytt. jag hade iallafall kul största delen av kvällen, och jag hoppas att födelsedagsbarnet anna också hade det!


botten upp då!

Har precit ätit middag, och inväntar nu madde som kommer om 30min. Vi ska chilla lite här hemma hos mig, innan vi beger oss mot tåget och till skyttorp, där kvällens party är! like it





Fredag

äntligen säger jag bara! fredag och nu kan man typ säga att det är lov, en timmes avslutning återstår på måndag i domkyrkan. det var nästan 20 minus imorse när jag gick till bussen, fyfan! känns som om man är i stöten, där var det också hemskt kallt! träffade daniel på bussen imorse, vi satt och pratade gamla dagis minnen. haha och kom fram till att det var bättre på den tiden!

bilder säger mer än tusen ord






Falling up - Broken heart



In this moment synchronized inside,
Words that paint a legacy of life.
A different picture will unfold,
A healing finds its way through.
Sifted times, I take another breath,
With an ambience of nothing left.
So heal my heart, rain down your love,
These waters bring me back to life

Father, healer, deliver me from broken love
Stay here, closer, let me hear your voice of love

There's a healing calling from the wind, there's a healer waiting
to begin
In timeless places, traced and faceless will I learn to let go
Take me to the heights where love controls, far away from home
but feels so close
This empty heart of mine will fall inside and bring me back to life

You can hold, you can mend
You can heal, you can break
I hold cause something etched this away

Savior, redeemer, bring me to this place of peace
Jesus, garden my broken heart is so in need


hemma hos olsson

sitter just nu hemma hos Linn, hon prövar ut lite kläder inför imorgon då hon ska på dejt, och jag får vara smakråd. :)

pony up!

Har precis kollat på paradise hotel, dom avsnitten jag missat under veckan. jag hatar Rami! kommer in och förstör... blä på honom! jag hoppas han åker ut snarast! iallafall så ska jag väll försöka hitta något outfit inför morgondagens äventyr, dansgolv, drinkar och roliga människor. dock har jag ingenting som jag kan ha på mig...

ska vända upp och ner på min garderob nu tänkte jag. så får vi väll se om jag hittar någonting.
sen ska jag hoppa in i duschen och sen hem till linnus ;D

i wish you were mine!

nk provet gick väll inte sådär super bra, får väll se sen när vi får tillbaka det. det är sjukt kallt ute idag! inte så mysigt. idag funkar iallafall internet, och det är jag tacksam för eftersom jag inte har något att plugga. lovley! haha

pratade precis med elsa i telefon <3 vi ska väll ses någon gång nästa vecka tror jag, så det blir kul.
har väll ingenting annat viktigt jag vill förmedla... eller jo jag har massvis! men ingenting jag kan skriva ut här.

puss



du


Torsdag

sovmorgon som vanligt på torsdagar, dock har jag vart vaken sen ungefär sex eftersom min familj måste gapa och skrika såfort dom inte sover... jävligt drygt.
tanken var nu att jag skulle plugga nk, men vad gör jag? datorn såklart! eftersom internet inte funkade igår.

igår kväll ringde min lilla prinsessa, linn mig runt tio. vi låg och pratade till kvart över elva om allt och inget. vi ska nog ses idag, hon ska plugga och jag ska njuta av att inte plugga (a)

skulle egentligen träffat elsa idag, men hon är sjuk så det går dock inte. synd det! måste även få tag i julia, så vi han bestämma en ny dejt, eftersom jag inte kunde umgås med henne i tisdags.

nej, nu ska jag klä på mig och äta frukost och kanske plugga lite.
jag orkar verkligen inte få ig på det här provet... blä

idag såg vi ut såhär


Tisdagen i bilder





.

msn funkar inte.
internet är hur segt som helst.
jag kan inte lägga in bilder här.
jag vill va med mr x.
jag måste plugga till provet.
jag vill ha lov nu!

school

har psykologi lektion just nu, vi ser på en tråkig film om en
konstig servetris, skim gubbe och en misshandlad bög.
ska strax ut och prata betyg med jonas, så hoppas det går bra!
snart slutar vi iallafall :) nice!

det dåliga är att jag måste plugga hela dan, blä!

bloggen är knas, hoppas den skärper sig till imorgon!
jag hade en massa bilder jag skulle lägga upp ju...

You wires in the snow now

följde med mamma till fulleröhandel efter maten, efter det hämtade jag ut mina skor... grin på att dom var för små! har försökt plugga naturkunskap. naturkunskap är inte mitt favorit ämne, och inte min starka sida heller... suck. för att skriva någonting possetivt för en gångs skull, så fick jag MVG på psykologi provet. det kändes bra, eftersom det var slutprovet! har precis duschat, så ska väll smörja in mig nu och sen plugga och invänta att mr x hör av sig, det skulle vara pricket över i't! :) förresten så är det sjukt mycket snö ute! jag fick vänta i 40min på bussen när jag skulle hem :@ det är det dåliga, så fort det blir lite snö ska alla bussar bli försenade.

hej så länge <3

säljes

storlek 37, dom var för små för mig :(
så jag måste sälja dom, ååh! så jävla fina ju.


Måndag

har försökt mig på matten nu ett tag, känns ganska meningslöst och super svårt.
varför blev inte jag smart för?
nu tänkte jag gå ner, ta en kopp te och någonting till.
imorgon hoppas jag att vi får plugga på nk lektionen,
skulle verkligen behövas eftersom all min tid har gått
åt till matteplugg idag. nej, te var det! :)


glada gänget

+
att vi har sovmorgon på torsdag
att vi får jullov på måndag
att man snart får pengar (2veckor)
att 2009 snart är över
att min nya bus är bra
-
att våra lärare suger
att vi har för mycket prov/läxor
att jag måste läsa spanska
att jag måste läsa matte b
att det är kallt
att jag är trött
att jag är fattig
att jag vill shoppa
att jag inte orkar simma
att jag inte orkar plugga
att jag inte vill läsa vittula
att jag inte har tid att övningsköra
att jag kommer vara tjock när jag fyller 18
att jag måste läsa multimedia
att våran gympa är tråkig
att alla jävla lektioner är tråkiga
att skolmaten är vidrig
att det är iskallt i skolan
att jag är trött på mornarna
att jag kan skriva en dubbelt så lång lista...

despair

det här är jag just nu.


jag hatar matten!!!!!!!

-

dagens spanska lektion sög!
jag hatar att man måste hålla
på och jobba med folk man inte känner,
inte vill jag lära känna dom heller.

fan vad jag länktar tils man slipper
ha språk. så jävla onödigt och
ointressant. i hate it!









:)

sitter i skolan, har rast och sen engelska. efter det måste jag åka hem och plugga matte, eftersom vi har prov i två kapitell imorgon. super kul -.-

3:e advent var en härlig dag. din närhet och värme.<3
känner att glädjen fortfarande sitter kvar, härligt.
och om ni inte förstår är ni dumma :P jag hoppas du förstår.

min mobil är även lite knas värkar det som, skickar iväg dubbla sms ibland,
eller så råkar jag trycka på något konstigt sätt så jag skickar dubbla. haha
jag vet inte. måste köpa klart julklappar i veckan, vad fan ska man köpa?!








you said, time will tell.

- and i hope time is right!

Efter middagen kom henrik till mig, vi såg på gossip girl och tog det lugnt och väntade på att solstorm skulle börja klockan nio. det var mys! nu har han precis åkt, så nu är det ensamt. det var iallafall kul att träffa honom! :)
ska gå och lägga mig nu, helt slut!

god natt



<3


haha festligt!


Melissa Horn


vecka 51

måndag: plugga
tisdag: matte prov, julia
onsdag: plugga
torsdag: naturkunskaps prov, simma
fredag: simma

guy, you make me confused...

idag är det Lucia,  mysigt!
vet faktist inte riktigt vad jag ska göra idag...
ska väll gå ner snart och äta frukost och sen duscha,
hatar att sova med hårspray i håret!
sen får vi se vad som händer... :)

sing star kväll

mötte upp cissi & linn vid stationen och gick hem till linn innan vi gick till jonas.
hos jonas var det först lugnt, vi sjöng sing star och hade det kul!
sen kom det fler och fler folk, och det dracks mer och mer alkohol.

grannarna klagade så vi fick stänga av sing star :( och då åkte jag, linn
och cissi hem. en rolig kväll till en början. haha synd att det spårade!




out for some party

nu går jag till jonas, där kvällens party väntar!

kvällens outfit


målade naglarna svarta med silver




liten


fek

har suttit lite med fek böckerna (företagsekonomi för dom som inte förstår). kan inte påstå att det är roligt, eller givande för fem öre. trött är jag också. hur ska man orka med kvällen? fast med roligt sällskap brukar man bli pigg! jag hoppas johan tar med sig sing star, annars kommer jag och linn grina lite. vi har taggat sen igår kväll!
vi skulle ju vara sing star twins!av någon konstig anledning tycker alla att jag och linn har exakt likadan röst. om hon säger något tittat på folk på mig, och tvärtom. det är ganska roligt! vi skulle iallafall köra duett, två lika stämmor. hahaha ska väll försöka mig på matten nu också. fyfan vad jag inte ser fram emot det!


det snöar, jätte mycket! :D

Lördag!

har precis städat klrt i mitt rum, skönt att ha det avklarat!
ska väll försöka mig på att plugga lite, skulle verkligen verkligen behövas.
men inte så stor lust på en lördag... men jag måste.
har iallafall en rolig kväll att se fram emot, sing star & party!






nu har jag lagt alla korten på bordet


<3


Jag kan ingenting dikta
och ingenting måla
och ingenting säga
som räcker idag...




Men lyssna till vinden
som sjunger sin längtan
och smeker Din panna,
för vinden är jag.


happy face

YES! Erik vann, så nu kan man kolla på idol nästa år också...


put on a show


fredagens underhållning

idag, när idol avgörs börjar jag titta på det. visst, har sett lite grann av det... men inte vart särskilt intresserad. men en sak är säker, erik måste vinna! vinner inte han vet jag att idol suger. förra året vann kevin, blä på honom. alice skulle vunnit för hon var bäst! iallafall... denn fredagen bangade jag på party i sunnersta. så istället för att åka dit har jag suttit och diskuterat dipper med johan. normal fredags sysselsättning. ohja! men imorgon tar vi oss i kragen och intar dansgolvet som normala människor. haha



12cm

har beställt ett par skor.
ett par skor som jag suktat efter.
ett par skor jag behöver.
ett par skor jag inte kommer kunna gå i.
men dom är fina! och 12cm... ;o


and then I swam free

efter multimedian som var slut runt tio, gick jag till fyrishov och simmade.
alltid lika kallt i vattnet, alltid lika jobbigt men skönt nu när man är hemma igen.
kom hem och käkade lunch, och cyklade sen hem till mormor & morfar där tammi var.
lekte lite med henne, provade glasögon b.la... så jävla rolig! haha



vinner erik ikväll?  :)

fredag

äntligen fredag, sitter på dagens första och sista lektion, multimedia. efter den här värdelöst långa lektionen ska jag gå till fyrishov och simma en stund, sen duscha länge länge och basta... sen ta äckelbussen hem.

skulle egentligen behöva gå ner på stan och uträtta lite ärenden, men det får jag ta i helgen eller nästa vecka!
ska försöka bli klar med tomten som ska vara klar till jul, jag fattar inte hur man får luvan att "dingla"?! kanske för att han inte går igenom något, kanske för att det inte står i boken.

har glömt mina hemnycklar också... måste ringa till mamma och säga det så jag inte blir utelåst sen.

wish you were the wind that caressed my hair

ganska trött, trots sovmorgonen... imorgon har vi inga lektioner typ, eftersom en massa folk ska vaccineras.
jag ska simma efter multimedian, som jag tyvärr måste gå på... blä vad tråkigt. louise bangar, ännu tråkigare.

missar Glee nu också, eftersom jag är en liten nörd som sitter vid datorn.
måste packa väskan tills imorgon nu, sen vill jag sova.

god natt


















h<3

jcl

träffade somsagt linn & julia i stan efter skolan, blev lite shopping och sen satte vi oss och pratade gamla minnen. mycket skratt! haha jag köpte en tröja, bus och torr schampo. har aldrig använt det, så lär ju prova! folk säger iallafall att det är bra :)

såhär såg jag ut idag, bad hairday...



done

har precis skrivit slutprovet i psykologi.
skönt att få det överstökat.
nu väntas företagsekonomi och sen stan!

sovmorgon

börjar 10:15 väldigt skönt att få sova ut.
idag är spanskan inställd också, underbart!
nu ska jag klä på mig och sen cykla iväg till bussen, hörs senare ikväll! :)

city

ska strax sova, och läsa igenom psykologin lite.
imorgon slutar vi halv fem, segt! sen ska jag träffa julia & linn på stan :)
verry nice! måste lämna tillbaka ett par skor som jag lånat av julia :)

nu måste jag sova!
sov sött <3

tv time

kollade precis på arga snickarn hade ställt in mig på greys, men det visas inte?! är något annat fjoll program... hmmm om någon "real housewife". tråkigt! jag vill spla fram tiden till om ett år, då jag förhoppningsvis har körkort, något extra jobb och bara ett halvår kvar till studenten.


känner mig typ såhär


i weep for us

ont i huvudet, undrar varför?! rubriken kanske säger något?!

iallafall så försöker jag få in psykologin, det går inge vidare.
det är jobbigt, för jag vill få bra på det här provet.
slutprovet.

men det är som det är, och jag får försöka göra så gott jag kan.
kan inte påstå att jag fått någon bättre färg.
ser fortfarande lika blek och jävlig ut.

jag vill åka utomlands.
jag vill resa bort och aldrig aldrig komma tillbaka.

rebecka!

hahahah! satt och kollade runt lite på facebook, hittade en bild. och på den fanns....


känner du igen henne, rebecka? xD hahah

p l u g g hela jävla tiden

jag har inte alls mycket att göra...


just nu: psykologi plugg


Onsdag då

om jag skulle se mig själv på håll skulle jag undra om jag var död eller levande.
finns nog ingen som är lika blek som jag, skiftar lixom i grått och blått.
pinsamt, nu måste jag smörja in mig med lite bus! måste även köpa en ny!


C

har precis kollat på avsnitt 14 av paradise hotel, me love!
jag hoppas verkligen äckel Franscesca åker ut nästa parcermoni.
jag håller på catja just nu, hon är bra.

ska nog gå och lägga mig nu, läsa lite psykologi.
känner att det är väldigt mycket till provet. blä
undra om man kan söka till paradise hotel när man är 18?
eller måste man vara äldre? kanske skulle vara med i nått
sånt där program... och vinna en massa pengar. hmm

Cotton candy

okej, det var mat från max... same shit. gott var det iallafall, länge sen jag åt därifrån!
har skrivit klart min logg om "the snapper", som skulle in imorgon. skönt att ha det avklarat! har även suttit med psykologin, men det är vissa saker jag inte hittar. får fråga imorgon på lektionen helt enkelt.

klockan är kvart i åtta, känns som om man inte hinner med någonting längre. hinner knappt komma hem så ska man sova. hatar våra sena dagar. blä! imorgon slutar vi iallafall hyffsat tidigt, skönt det iallafall. sen på torsdag är det lång dag och på fredag har vi bara två lektioner, sen måste jag simma. nice nice!



:D

pappa ringde nyss och meddelade att han köper med mat från mc donalds!

Tisdag

kom precis hem från skolan, as trött! måste plugga en massa idag, blä! + att jag ska vara barnvakt åt tammi när pappa klipper sig. är svinhungrig, äcklig mat i skolan som vanligt. möggel kyckling i någon äcklig sås. hoppas det blir god mat till middag!

paradise

hotel visas på tv, jag missar det. får se det imorgon på datorn. as always.
är trött men kan inte sova. blä! blir så irriterad på en viss sofia också -.-
och en viss pappa som hela tiden måste visa att hon är hans favorit.
herregud

god jävla natt

<3


You better shape up
Cause I need a man
And my heart is set on you
You better shape up
You better understand
To my heart I must be true

what do you want to do next?

slutade 16.20 idag, åkte med pappa hem. har bara hunnit äta lite mat (äckligt), pluggat pyttelite samt badat. somnade rätt sent igår, så har vart allmänt död hela dagen. på multimedian blev både jag och louise lite flummiga och satt mest och drygade. är iallafall klar med helvettes-ön nu är det bara jultomten kvar som ska göras. haha jag kommer alltid ångra att jag valde multimedia, alltid!


origamifågel

Har suttit med en helvettes-labbrapport nu ett tag, om origamifågeln. Förra fredagen fick vi göra egna "fåglar" och testa hur bra dom kunde flyga osv. sen skulle vi ta reda på mutationen, selektionen och allt sånt trams. nu är jag iallafall klar och det är skönt.

dock är min naturkunskapsbok spårlöst borta. tror den ligger hemma hos hebbe. den måste ligga där, annars har den nog rymt eller helt enkelt blivit stulen. men vem vill sno en nk bok? haha får väll se om någon lyckas hitta den!

iallafall så var jag, tammi och m+p till ikea. åt mjukglass och kollade runt lite. skulle egentligen behövt plugga psykologi eftersom vi har prov på onsdag eller torsdag. men det får vi ta imorgon. ska väll försöka läsa lite ikväll också.


The leather runs smooth on the passenger seat

Har precis städat rummet och bytt lakan, så nu är det fint och fräsht! lovley
Har ätit lunch nyss, och nu ska jag fixa mig lite grann och sen bär det iväg på äventyr!
 vi ses!



Söndag

vaknade runt nio, åt gröt till frukost och nu tar jag det bara lugnt.
dagen till ära ska tillägnas åt lite plugg. sjukt tråkigt. och imorgon är det skola
igen. jag vill ha jullov!

.

inatt drömde jag hemska drömmar

gone in 60 seconds

tänker lägga mig i sängen nu och titta på rubriken- gone in 60 seconds. är grymt trött, så ska väll sova snart, som vilken pensionär som helst. varför visas ingenting kul på helger? kanske för att folk inte ser på tv då. folk är ute och har kul. men det är inte sådär super lätt om man inte är 18. suck. jag längtar. som fan. god natt


svar på kommentar

Postat av: anonym
gjorde du och hebbe och tora och gutte slut bara för att dom andra gjorde de? var det uppgjort eller? lite konstigt att kompisar gör slut samtidit
2009-12-05 @ 18:59:21


herregud! uppgjort?! nej. ingenting var uppgjort. visst, vi gjorde slut dagarna efter varann, men ingenting som vi hade planerat. det är sånt här som händer, tråkigt nog.

Lördag

kom hem rätt sen igår, efter att jag vart hos henkan och pratat och kollat på paradise hotel. somnade nästan direkt, av ren utmattning. dock sov jag inte så bra inatt...
åkte till stan runt tio med mormor och sofia. gick runt på stan till halv två. längtar tills julafton, då jag får det jag pekade ut! haha sen åkte jag och sofia och simmade, sen åkte vi hem och åt middag.

ikväll vet jag inte vad som händer. det är fest men mitt busskort är slut. måste ladda på det, och det går inte i storvreta, eftersom det stänger sju och det är fem minuter tills dess. så jag blir hemma. skönt det också. hade ändå bestämt en fest-fri helg. ska umgås med mamma,pappa och tammi.

imorgon vet jag inte hur det blir. kanske träffa en kompis eller en annan kompis eller plugga. får se hur det blir.
jag vill inte plugga iallafall, men jag antar att jag måste. prov på torsdag, bläääää!

4 dec

oj oj oj, vilken konstig dag det här blev. allt blev bakvänt och helt oplanerat.
tårar skratt skämt ilska tjat samtal paradise hotel, men det blev bra tillslut.
vi är iallafall vänner för livet, och det är det som räknas <3


fre

idag är det ingen bra dag. jag är hemma. jag är trött och ledsen. ikväll ska jag gå över till linn och ge henne en pressent, eftersom hon fyllde år igår. innan det har jag lite jag måste ta itu med. som jag egentligen inte vill. inte orkar heller, för att det inte är ett dugg kul. blä på den här dagen, blä på allt. jag vill inte det här eller?

.

hur kunde vi låta det hända?
hur kunde jag låta det hända?!

älskade chokladkalender

duschade för någon timme sen, och har pecis kollat på paradise hotel. very nice!  nu tänkte jag borta igenom håret och även mitt löshår. jo, jag har sånt faktist. men jag använder det typ aldrig. första gången på typ ett år som jag hade det i helgen. har inte skött om det sen dess, indränkt i hårspray är det också skulle jag tro, så lockarna skulle hålla hela kvällen. måste tvätta det i helgen! har sjukt mycket över, så om någon behöver?! :) färgen är typ ljusbrun... ungefär.

har sjukt mycket plugg. som jag inte tar tag i. psykologi prov nästa vecka, det måste gå bra! eftersom det är sista, sen sätter han betyg. åååh! sen är det matte, engelska boken, svenska boken, företagsekonomi och naturkundkap. kul liv. ska inte sätta en fot på något dansgolv i helgen, inte heller inta någon alkohol. för det håller inte i längden, om man festar varje helg.

imorgon blir det antagligen thuns, sen ska vi fira linn. det blir kanon! sen på lördag ska jag gå på stan med mormor och sofia, och sen simma. blir kanon, inte simmat på hela veckan :O eftersom jag vart lite förkyld.
nej, ska göra te nu och sen är det Glee!


gissa vilken osm är min och vilken som är hebbes...?!  ;)


köpte denna tunika idag, 99kr lindex


cars cars cars


förra bilen, en bra bil.


"nya" bilen, en stor bil.

frost


sovmorgon imorse, skönt! iskallt var det att vänta på bussen. frost överallt.
slutade sent, halv fem. dagen var konstig. slutade med bråk och tjafs, som vanligt.
kanske inte sådär jättekul. känns som om fortsättning följer... imorgon?!
suck!

nu ska jag väll bara ta det lugnt, har hundra böcker med mig hem.
dom väger mycket, blä. väskorna går sönder och man får ont i axlar och rygg.

linn fyller år idag, grattis linn! :D 17år, haha jag är nästan ett år äldre :)

hebbe har match ikväll, runt tio. hoppas dom förlorar!


.

herregud. vet inte vad man ska tro längre.

sanning eller lögn man ger vad man får (8)

Onsdag

iskallt imorse, -10 grader visade termometern när jag gick upp klockan 5 med H. kallt!!! dog när jag var påväg hem från skolan, fortfarande kall. nu kom hebbe, han ska få krama mig så jag tinar upp lite. funderar även på att börja dansa igen, streetjazz?! trött på disco.


steetjazz



julia? ;)

Tisdag - kina

Igår (tisdag) träffade jag Linn på stan efter skolan. Vi gick runt i någon timme, jag tjatade om kinamat och tillslut gav hon upp och följde med mig och åt :) satt där i ungefär tre timmar och man blev ganska mätt... åkte hem så jag kom hem till nio, och sen kom hebbe och sov hos mig.


rått-mathilda & rått-louise

chinesefood

olsson

i skolan

det är tisdagm jag vill att det är fredag. kom tidigt till skolan. 08.15, eftersom jag övningskörde hit. börjar 08.50 ungefär. upptäckte nyss att jag slutar 14.00, men jag trodde jag slutade 16.30. måste alltså vänta på linn i tre timmar. hmm... får plugga medans helt enkelt!

eftersom vårt schema är nytt, och vi har labb halvklass varannan vecka och vissa veckor ingenting. lite svårt att veta när man slutar då. jaja nog om det.

ikväll är det iallafall en massa bra på tv :)

RSS 2.0