u l l a r e d

ullared på tv, som vanligt på måndags kvällar.
jag måste egentligen plugga svenska. men jag orkar inte.
shakespear intresserar mig inte ett piss.
jag vill att hebbe ska vara här, tråkigt utan honom.

imorgon ska jag träffa linn på stan efter skolan.
ska kika runt lite, hoppas på någonting nytt.

:)

jag älskar att klaga i min blogg.
ska nog göra om min design och skriva : carolines klagomål.

Måndag - blä!

det suger att jag har ont i huvudet och halsen.
det suger att vi har svenska prov imorgon, på en tisdag...
det suger att det inte är någon snö ute.
det suger att det är kallt och mörkt.
det suger att det regnar hela tiden.
det suger att jag inte är 18.
det suger att jag inte har körtkort.
det suger att jag måste maila min spanska lärare.
det suger att vi har 1½år kvar i skolan.
det suger att det är måndag och att jag har en hel jävla vecka i skolan framför mig...

pics från helgen


lollan & jag hemma hos hebbe innan party

lollan & me

lockigt hår

hebbe & jag tände ljus och tog det lugnt i fredags

mys hela söndagen med hebbe <3

första advent

hela dagen har gått åt till att vila. vila vila vila. vi tänkte åka in och kika på fyrverkerierna, men vi struntade i det i år igen... kanske nästa?! haha! nyss satt vi nere och fikade lite med jonas & lena, dom bjöd på glögg från systemet, fyfan vad vidrigt. jag gillar itne glögg alls, pyttelite kan man dricka men ett helt glas/mugg.

nåja... nu ska vi sova. godnatt!

jag & lollo igår

dagen efter

kom hem runt tre, vaknade fem. fick ta hand om H. inte kul, men jag är snäll så jag gör det ändå. rummet luktade *****, inte gott. men det är klart att det inte luktar gott om man spyr cheeseburgare... fyfan. aja, efter att ha hjälpt honom letade jag efter mina halstabletter, som henrik tydligen gav bort igår... inte så kul för mig.

jag var iallafall lite annorlunda igår! körde på lockar, som tydligen gick hem hos alla! lovley. ni får se bilder sen! jag hade iallafall kul igår, synd dock att det var så glest med folk, men vad gör det?!
idag kommer jag vara död. eftersom min hals dödar mig, bokstavligt talat. kul att man har prov på tisdag... shakespear here we comes!


just nu


henrik åkte precis iväg med andreas, på deras innebandy träning. jag har precis duschat, ska väll försöka fixa mig snart. eller iallafall håret. känns lite waste att sminka sig nu, när man ska iväg om typ fyra timmar...

ska iallafall försöka få in louise på msn och diskutera lite inför kvällen. när, var och hur... osv. det blir nog bra, sen. just nu känner jag mig väll inte sådär super taggad. hoppas att det är mycket folk, roligt folk! då kommer man nog bli mer taggad. nu måste jag sitta här i två timmar för mig själv och vänta på heinrich.

boring

web

sitter hemma hos hebbe just nu och pratar med olsson :)


Lördag

har sovit piss dåligt hela natten. och mina pengar har inte kommit in på kontot :@ hatar att man måste bli sjuk just nu, blä! ska vila hela dagen och sen ikväll hoppas jag det blir kul! henrik sover fortfarande, hur kan man sova så mycket?  fattar inte. ska väll duscha snart, och äta frukost och hoppas att man börjar må bättre... mår alltid som värst på morgonen. ska stoppa upp togerbalsam i min näsa så jag inte är snorig längre... eller inte. hatar att vara snorig.

förresten!!! kissie skrev på hennes blogg att det var en tjej som skrek : “DIN BLOGG ÄR KVINNODISKRIMINERANDE!!” , det stämmer inte! ingen sa ett skit till henne. kompiskt, hon måste ljuga om sånt i sin "kända" blogg. moahahaha

.


jag fick för mig en dag att skinnkjol var snyggt.
jag fick en, som julklapp av hebbe.
nu tycker jag inte det är så snyggt längre.
ska nog lämna tillbaka den.
och jag måste därmed byta outfit för morgondagen... smart caroline

henkan

henrik var ut med sina jobbarkompisar och dök sedan upp här :) vi har druckit juice och kollat på paradise hotel, nu sover han. ska nog också gå och lägga mig nu, skulle vara skönt. men vill vara vaken klockan tolv och se om mina pengar kommer in då... hoppas det. har en krona kvar lixom.... fyfan har aldrig vart såhär tomt på kontot förr :O

Dejt med Julia

Träffade Julia efter skolan, vi gick runt lite på stan och sen satte vi oss på Cupido och åt sallad, gott!
Efter ett x antal timmar som vi suttit där och snackat ser jag en blond tjej och en kille i ljusrosa mössa komma gåendes och pratar, så man verkligen lägger märke till dom.

Jag börjar as garva, och kopplar sen vilka det är - Kissie & Amir. Dom går förbi oss och vi kan inte sluta skratta. Dom går in på The body shop, som ligger rätt nära Cupido och vi bestämmer oss för att gå efter och höra hur dom pratar. Dom stog där inne ett tag och kissie köpte något för 350kr iallafall.

Sen börjar vi gå mot stationen och dom går efter... så jävla fula! När vi kommer till stationen är dom borta, och när tåget mot Stockholm börjar ladda för start, kommer Kissie och Amir + två vänner springandes och bär på cider och massa systemet kassar.

Det var en jävla syn att se dom springa. Amir kunde väll springa någorlunda normalt, men kissie?!?!!! Hon sprang som, jag vet inte vad. såg så jävla fult ut! dom missade iallafall tåget, moahahha och vänder och går tillbaka mot ingången till stationen.

Jag och Julia, som sitter på en bänk nästan vid ingången ser ju hela kalaset, och rätt som det är står Amir bredvid och säger till julia:
- kan du ta bort din väska eller?
- ehm ja... (flyttar på väskan någon centimeter)
Amir och Kissie sätter sig på bänken, som vi sitter på ^^ och deras två vänner står och tittar på.

Dom är helt förstörda för att dom missat tåget, och Amir börjar prata med oss...
- asså när går nästa tåg till stockholm?
- ja, det brukar gå en gång i timmen ungefär.
- VA?!?! en timme!!
- tror det.

efter en stund står det på en skylt:  Regionaltåg till Stockholm, med stora bokstäver. ankommer om 20min.
- vet ni om det där tåget går direkt till stockholm?
- haha ja, det gör det. det står ju.
- tack så mycket.
- varsågod.

efter en stund börjar kissie gnälla om att hon är hungrig, och säger:
- jag har inte ätit på flera dar!
- ditt äckel, säger amir till henne.
sen gick dom iväg för att köpa något och vi satt kvar med dom två vännerna...

en av vännerna, en mörkhårig arg, sur tjej ringer någon och börjar prata om att dom blir förföljda av fjortisar och att hon träffat kenza innan hon åkte till uppsala... hon stog helt enkelt och skröt, så att jag och julia verkligen inte skulle missa att hon var vän med kissie och amir... haha

sen kom iallafall kissie och amir tillbaka och deras tåg kom, dom åkte iväg och ja... jag och julia hade jävligt roligt åt den här händelsen! och en sak ska ni veta, kissie har jätte dålig hy! snacka om att hon photoshopar sina bilder!

fick tyvärr en jätte dålig bild, när dom sprang mot tåget första gången... kissies hår kom med iallafall xD
sen spelade vi in när dom pratade på våra mobiler också. haha har inte skrattat såhär mycket på lääänge!


stan

gick på stan efter skolan med lollo,amanda och vanessa. bytte min kjol och lite sånt. kom hem runt sju, då jag åt lite mat och nu har jag precis duschat. klockan nio är det Glee, det gillas! :)

you are pathetic

snacka om uppmärksamhetsstörning.
sitta och kommentera min blogg, är det din favorit sysselsättning?
att du ens tog dig tid att ta reda på vad texten betyder, åh du måste älska mig! :)


Slashed wedding dress

Har pluggat nu ett x antal timmar, borde sitta nu?! Känns som om man kan allt men samtidigt inget. jaja, får läsa igenom det innan jag somnar, och sen har vi 40 minuters håltimme innan provet imorgon, slutar sen halv fem. toppendag! inte.

sitter insmörjd i bus, eftersom jag ser ut som ett lik annars. helt sjukt. är verkligen vit som ett papper. fyfan. ska nog kanske köpa mig ett sånt där litet solarium som jag kan ha på mitt rum, så kan jag sova där i så slipper jag gå runt som ett spöke och mamma, hebbe och alla andra som inte tål bus-lukten slipper känna den. hmm, fast då börjar väll tjatet om cancer.

på lördag är det den 28e, då får jag äntligen pengar. har vart pank alldeles för länge nu! behöver ett par party skor, ett par klackar som matchar det mesta. ska nog införskaffa mig det så fort som möjligt. hoppas pengarna går in på fredagen, det brukar väll vara så?! hebbe säger det iallafall.

har skrivit en önskelista också, på vad jag önskar mig i julklapp. kom inte på sådär super mycket, men iallafall.
det med fet text vill jag VERKLIGEN HA!

* Dior parfymen
* Väskor

* Ta hål i tungan - mamma det är inget farligt med det, man kan ta ut det sen om man vill. bättre att jag tar det när det är lov eftersom man måste dricka saltvatten hela tiden. kommer ändå göra det när jag är 18, så kan lika gärna göra det nu, jag kan betala men du/pappa måste följa med och intyga att jag får!!!!
* Doftljus och något att ställa dom på
* Pressentkort
* Smycken , ringar, armband, halsband
* Pengar
* Sim/Gymkort

 


tatuering

har kommit på bästa tatueringen, en text.
Lengo kwa nyota , fast ska skriva det på engelska.

nu kan ni ju klura på vad det betyder ;) moahahha



vart ska jag tatuera mig förresten? vart är det snyggast att tatuera in en text? hmm...


/

trött på företagsekonomi, trött på att plugga.

en månad till julafton!

ni ser rubriken... en månad kvar. man kanske ska börja klura på vad man vill ha av tomten?!
har vilat ett tag och ätit middag som sofia lagade. nu ska jag väll återta min plats i sängen men innan det ska jag duscha, mitt hår ser förjävligt ut! vad som har hänt är ett mysterium. måste plugga också, not nice. får iallafall sovsällskap, det gillas! :)


C

jag börjar bli sjuk, har känt det på mig nu några dagar... så nu tänker jag tvätta bort sminket, dra på mig mjukisbyxor och krypa ner i sängen med företagsekonomin och hoppas att jag inte blir allt för dålig. puss


ibland har man tur...

måste bara uppdatera om en grej, eftersom jag inte har något vettigare att skriva...

i söndags åkte somsagt jag och henrik till fyrishov och badade. jag tog bussen dit för att hebbe redan var i stan för att han hade match. jag gick då över ängen för att komma till bussen, och i min jackficka låg mitt skolbusskort. på måndags morgonen är kortet borta. finns ingenstans, jag är nära att missa bussen så skyndar iväg och bestämmer mig för att jag får väll betala då. suck. men vad ligger då och väntar på mig i slutet av ängen? helt genomblött och ensamt... jo mitt busskort! jävla tur där, vem som helst hade kunnat snott det. :)

Monday in hell

Sitter på svenskan och gör absolut ingenting, det ändå vi kan göra är att träna på vår pjäs... men eftersom vi gjort det varje lektion i flera veckor är det ganska uttjatat. ska hem till hebbe sen, längtar! ska nog möta upp linn och resten av Jensen ligan på stan också. :)














hoppas

learning the game

Måndag plugga spanska & teori
Tisdag plugga spanska & fek
Onsdag plugga fek & teori
Torsdag plugga teori
Fredag vila
Lördag julmarknad med Linn + fira Tora
Söndag plugga

rainbow warrior


Idag lagade jag maten, pommes & hamburgare. Om fem minuter börjar top model, så tänker lägga mig i sängen och titta på det och plugga lite och träna i pausen. slog precis in två julklappar också, som jag köpte i veckan. bäst att vara ute i god tid, och köpa lite då och då så inte alla pengar tar slut direkt. vet inte vad jag ska köpa till hebbe, svårt!


2 år



idag är det två år sedan Björn dog, rip.


söndag

veckans mest värdelösa dag. eftersom det är skola imorgon. åkte in till fyrishov och simmade med henkan efter hans bögbandy match, sen körde han hem mig och sen dess har jag pluggat. är bokstavligen död. frågan är om jag kan bege mig hem till gossen ikväll eller inte. återstår att se. känner mig sjukt trött, så tror jag stannar hemma. men det är tråkigt. hmm  what to do?! fan, jag vill ha helg igen! den här veckan kommer bli pain.

things that i want


a new look

ser ni min nya design? fin va? linn fick leka lite och göra som hon tyckte, och det här blev resultatet.
tack linn :)

Afternoon tea in the park


Det känns som om jag sprungit i hundra dagar, utan stopp, utan sömn, och utan mat eller vatten. Helt slut. Har världens träningsvärk i vaderna, inte så konstigt då vi dansade inprincip hela kvällen igår. nu ikväll tänkte jag och henrik egentligen åka in och simma, men vi ska göra det imorgon istället, hoppas man känner sig lite piggare då.

åt precis middag, hebbe är ute och försöker fixa bilen och jag har sovit lite. kom hem klockan fyra inatt, vaknade klockan åtta. jag måste plugga. tanken på den kommande veckan får mig att spy, två prov. har sagt det förr och jag säger det igen, i hate this fucking shit!

men en sak som gör mig glad är att min lilla bf köpte skinnkjolen till mig igår, dock får jag ju inte använda den förrän 24december, då jag kommer öppna paketet ;) men ska försöka smöra mig till att få använda den på kommande helgs party... hoppas!



kjolen då, fast min är svart :)


nyår

jag & hebbe har kommit överens om att inte dricka någon alkohol innan nyår.
vi dansar bara nyktra (8)






tror inte på att vi håller det någonstans

dagen efter

igår var vi på fest i skyttorp, jävligt kul var det men det spårade ur på slutet och en massa bråk uppstod plus en massa poliser. herregud... men det var kul så länge det vara! och jag var alldeles för dum och generös igår, eftersom drickan är slut. snyft

äntligen fredag!

äntligen är det fredag igen, sitter på multimedian och vill dö. hur kunde vi välja det här, louise?! stort misstag! måste ner till studierektorn sen och byta bort datorkunskapen, som jag kommer ha nästa period. orkar inte fler data lektioner, blä! efter den här lektionen har vi matte, förhör, prov?! hoppas det går bra, ska nog försöka plugga lite nu. sen har vi idrott som jag inte tänker vara med på eftersom mina handleder dödar mig, palla. får ont av att skriva på datorn, onormalt. efter skolan ska jag möta min bf på gränby, han ska inhandla alkohol och kläder. jag har även 50kr på h&m, så ska nog införskaffa någonting!

nej, nu ska jag försöka göra lite på min film om en jävla ö...

i natt

henrik skulle ha anlänt för en timme och fem minuter sen. jag är inte förvånad över att han är sen, han är inte bra på att passa tider den där! iallafall så ska jag kanske klippa hans hår när han kommer och sen duscha. klockan nio är det Glee, min nya serie jag följer och sen blir det att sova. imorgon har vi prov i matte, eller ett förhör? vi ska iallafall skriva ett prov och rätta själva. kul att jag glömde matte boken hemma, eftersom jag tog med hundra andra böcker hem -.-  i helgen måste, MÅSTE jag plugga. blläääää


think vantage

sitter just nu i skolan och väntar på att psykologin ska börja, lång lektion och sen ska vi hem. eftersom vi har 40min hål, och sen företagsekonomi i ca 2timmar och det orkar man inte vänta på.  vi gör ändå inget mer än pluggar så, kan lika gärna åka hem och göra det. ska vara med tammi, eftersom hon är hemma och är sjuk.

tror inte det blir någon tripp till gränby idag, så får försöka klämma in det imorgon efter skolan. bara hebbe går med på det! måste även inhandla ett ungdomskort, eftersom mitt är slut. usch, dyrt!


Torsdag och sovmorgon

hur underbart är det inte, att vi har sovmorgon till 10:15 VARJE torsdag. jävligt underbart, eftersom vi aldrig hade det förra schemat. :) iallafall så slutar vi halv fem, drygt. kommer vara död och hungrig då. idag ska jag kanske möta hebbe på gränby efter skolan. han måste köpa en skinnkjol till mig och någon snygg tröja till honom (a)

i helgen är det två fester jag inte vill missa. så typiskt att dom ska vara på samma dag :/ men eftersom jag längtat efter klubbis dansgolv, styr vi oss dit. taggad till tusen! nu måste jag skynda mig till bussen, hörs senare!
puss

kväll

var på stan en snabbis efter skolan och köpte två julklappar till mina systrar. sen har jag bara pluggat när jag kom hem, spyr på Nk B. usch! våran bok är jätte dålig. nu ska jag se på grays och dränka mig i bus, ser ut som ett lik...



Fyrishov

Kom precis hem från fyrishov där jag simmade, men bara i en halvtimme idag eftersom jag hade så ont i lederna. Ska väll äta snart antar jag, hoppas jag. as hungrig! köttfärssås & spagetti, mums. Sen kommer hebbe också,
p e r f e k t.

bästa träningen

  1. Löpning (1 mil på 1 timme): 750 kcal/timme
  2. Simning: 600 kcal/timme
  3. Squash: 600 kcal/timme
  4. Fotboll: 560 kcal/timme
  5. Jogga: 500 kcal/timme
  6. Step up: 425 kcal/timme
  7. Basket/innebandy/tennis: 400 kcal/itimme
  8. Pump: Nära 400 kcal/timme
  9. Spinning: 350 kcal/timme
  10. Aerobics: 300 kcal/timme

natt

nu säger jag godnatt, imorgon ska man upp tidigt igen och åka den äckliga bussen, hoppa av vid polishuset, gå över den hala lilla bron över ån, över skolgården, genom korridoren, genom särskolan, upp för trappa och till skåpen och sen börjar skoldan. less på skiten, hur kunde jag välja en sam linje? fan också! i nästa liv ska jag gå någonting roligt, om jag lever en gång till vill säga...


god naaattt

slipping away


Har suttit med naturkunskapen en stund nu, har gjort hälften av frågorna. resten får jag göra imorgon eller på onsdag. Är sjukt trött, även fast jag sov till åtta. Känns som om jag håller på att bli sjuk, ont i huvudet. Klockan åtta är det ullared på tv, någonting att titta på iallafall. Jag vill att henrik ska vara här, han var tvungen att laga bilen idag. Men imorgon kommer han hit, längtar efter honom! Nu ska jag göra mig en kopp te och ta en riskaka med smak av chili. super goda! måste även läsa engelska boken, blääää den är så jävla tråkig!!




Grattis till min mamma som har namnsdag idag. Jag älskar dig mamma, du är bäst!


holma

blev hämtad av heinrich efter middan. åkte runt lite o vattholma och sen hem. duschade och såg lite på tv, nu ligger han och sover. själv har jag sovmorgon imorgon, börjar inte förns halv elva. hebbe sover redan för länge sen, jag söker jobb. behöver ett jobb, behöver extra pengar. eftersom mina försvinner spårlöst. måste nog börja skriva upp vad jag köper för nått... herregud. nu ska jag krypa ner bredvid min lilla spindelman. god natt


en söndag på stadens gator

vaknade klockan nio imorse av ett sms. mamma ville ha med mig in till stan. ganska otaggad som jag var, följde jag med. nu har jag precis kommit hem, med två par skor och en jacka rikare. underbart! sofia köpte även en julklapp till mig, som jag valde ut själv ;) lovley! min mamma är så snäll och bra.

kikade även ut en kjol som henrik ska få köpa till mig i julklapp, en skinnkjol. måste tvinga med honom till stan för att paya den bara. (a) får hoppas på att han vill i veckan, min garderob skulle nästan, nästan bli komplett med en skinnkjol!

imorgon har vi sovmorgon, länge! skönt skönt skönt, jag vill till hebbe och sova med honom. tror jag åker dit sen. :)

nattvandring i skog...

igår kväll när jag kom till hebbe åt vi pizza och såg på tv, sen ringde simon och sa att det hade skällt en hund i snart två dygn, oavbrytet. vi tyckte det var lite konstigt, så vi åkte runt lite med bilarna för att se vart skallet kom ifrån... eftersom det lät från skogen, beslöt vi oss för att gå in dit. klockan var närmare nio på kvällen, alltså bäckmörkt ute. läääskigt! vi hade iallafall tre mobiler med ficklampa, så det var bara att tända dom och börja gå.

efter 15min i skogen (det var jag,hebbe,simon,johan,emil) så ringde vi jimmy för att fråga om han och hans hund kunde komma ut och hjälpa oss leta. jimmy kom ensam och vi började om från början. vi gick en stund, och skallet var nu väääldigt nära. eftersom vi inte riktigt var säkra på att det var en hund, blev man såklart jävligt rädd. när skallet var ca 15m bort visslade vi och det blev knäpptyst. sen började det igen, vi visslade igen och det blev tyst.

efter en stund kommer något grått springande mot oss, och det var en liten hund! en gråhund (varg liknande) eftersom det spöregnade gick vi tillbaka mot vägen, för att komma bort mot skogen. (innan försökte vi få hunden att visa oss "något", alltså där den vart tidigare, men den ville inte.) gick hem till simon och ringde polisen som inte brydde sig ett skit. det tyckte vi var väldigt konstigt, eftersom en hund står inte kvar på ett ställe i två dygn utan anledning. alltså måste dens ägare ligga där i skogen, död eller skadad. ganska creepy!



fortsättning följer

pojkvänstid

ska strax packa lite och göra mig iordning för att bli hämtad av min lilla prins. hans mobil är knas, så ibland funkar det tydligen inte att komma fram. så det gjorde mig lite orolig, men nu är det löst!

sen funderar jag på att sätta lösenord eftersom VISSA ska snoka!!!!

linn är min drog, the best <3



ska ta med mig kameran så det kommer lite bilder på mig & h i pälsmössorna också xD
herregud!

i'm trying


nyklippt

har precis klippt mig! lite dålig bild men :P


just a smile

igår gick jag först över till pernilla, där linn och några tjejer va. umgicks lite med dom, medans jag väntade på att lollo m.fl skulle ta sig ut till storvreta. gick sen skjutts av pappa till jonas där det var betydligt mer folk än vad jag trodde!
kvällen var kul! jag och cissi åkte hem runt tolv, och kikade in hos pernilla igen - och där var det spårat. vi fick genast rollen som "städtanter", men det behövdes eftersom det var fullt med glassplitter i köket, burkar överallt osv. runt ett gick jag hem och sov, jävligt skönt! :)  kul kväll, med världens bästa tjejer.



fler bilder finns på fb


out for some party

Har precis ätit middag, lövbiff & potatisgratäng smarrigt!
Snart ska jag trippa iväg mot Lyckebo och Jonas, där kvällen kommer att spenderas.



we don't smoke in my car!

Kom precis hem, vi fick sluta tidigare som vanligt för vår snälla psykologi lärare. dagen har vart jävligt chill, skönt! en vecka till med underbar stillhet, sen börjas det igen. prov, prov, prov, inlämningsuppgift, prov, prov... ja ni förstår nog vad jag menar.

tog bussen till mammas jobb när jag slutade och sen övningskörde jag hem, det gick bra. lite skämmigt är det allt, att alla ser att man är grön, nybörjare. jag kommer känna mig cool den dagen jag kör hem från mammas jobb, utan den gröna skylten i bak på bilen.

om någon timme är det väll mat. ska väll försöka rota fram någon passande klädsel för kvällens underhållning.
sen får jag väll hoppas att min pojkvän kan höra av sig, eftersom jag inte har några pengar på mobilen.
Henrik, ring mig, om du vill! :)



IDA,  hur gick det med skorna? :)

coca cola - orginal

idag har vi ingen idrott, så skönt! hatar att ha det på fredagar, då man oftast ska iväg på äventyr efter skolan... psykologin börjar om ungefär två timmar, vi har satt oss vid kuratorn i källaren i dom sköna sofforna och tänker sitta här tills vi måste ta oss till lektionen.

ikväll blir det fest med tjejerna, ska bli nice! hoppas jag inte är lika trött då, imorgon ska jag sova ut!!

jag känner mig som en satellit

kom precis hem, eller jag har hunnit ätit lite yoghurt & juice. jag trodde jag skulle sjunka när jag var och simmade. jag visste att jag var svag och otränad, men såhär?!?! herregud! simmade iallafall i en timme och trodde jag skulle svimma när jag gick upp för att sätta mig i bubbelpoolen en stund. men skönt var det iallafall!

ska strax skriva min "reading log" på datorn och skicka in den till anna-britta, så hon blir lite nöjd. sen ikväll kommer kanske henrik hit, men får se om han orkar eftersom han började fem imorse och slutar sju ikväll, stackarn!



Torsdag

Snart helg, underbart!

Just nu har vi håltimme, eftersom dom som missade provet gör det nu. ganska ovärt att man åkte hit, när man lika gärna hade kunnat haft sovmorgon. Är i ett desperat behov av skor! Fick lov att kasta ett par "stövletter" i morse, måste även kasta mina stövlar utan klack och mina tygskor. Min sko samling ser död ut rättaresagt. jag måste, MÅSTE ha nya skor. och då är det inte ett par, utan MINST tre.

och som grädden på moset har jag ca 200kr att leva på tills den 28e.
stackars mig


to me, your gold

Övningskörde hem till hebbe för att hämta lite saker jag glömt där, och sen tillbaka. det är jobbigt att han jobbar i märsta, då kan man lixom inte ses när man vill. och eftersom jag tog stadsbusskort i år blir det jättedyrt för mig att åka buss eller tåg från honom till skolan, kan sova där max en gång i veckan... inte kul, eftersom vi båda två sover sjukt dåligt utan varann. men det är smällar man får ta, han får iallafall pengar!

snart börjar arga snickaren, så det ska jag väll se på. ska gå ner strax och göra lite te, sen är det grey's.
är super trött, vet inte vad som är problemet... känns som om jag inte sover alls. skönt att det snart är helg iallafall! ska bli very nice.

fika

kom precis hem, och sitter nu med ett glas juice och en knäckemacka gottgott! idag ska jag nog träffa henrik. om han kommer till mig eller jag till honom är ännu inte bestämt, men jag vill övningsköra... så jag åker nog till honom om någon av mina föräldrar vill förstås.

imorgon slutar jag 12.15, underbart!! då ska jag simma, inviga mitt kort! (eftersom mamma gömt mitt hänglås fick jag ställa in dagens simning) sen blir det hem och bara ta det lugnt, i helgen ser det ut att bli fest i skyan. jag hoppas, det är så jävla kul där! ;D

TILL IDA ELLER PATRIK

Om ni har skopunkten i gävle eller sandviken, kan ni kolla om ni har dom här skorna?!
Dom kostar 199kr, helst dom svarta men vita går också bra. Köp dom, så får ni pengar när vi ses nästa gång.
:)


SONG FOR THE DEAD

jag har kommit fram  till att jag ogillar skarpt att åka buss fram och tillbaka från skolan. man får aldrig sitta själv, utan alltid någon okänd som ska sitta bredvid en, nära... det värsta är om den personen som sätter sig bredvid är förkyld. imorse fick jag sitta bredvid en joker. iallafall någonting liknande, herregud... vart är världen påväg?

skoldagen gick fort, underbart att vi inte hade spanska! vi började jobba med shakespear på svenskan och ska spela upp en pjäs. jag ska spela "puck". en ond ande?! som gör allt för att förstöra mellan alla kärleksparen. min härskare är louise som också är ond. vi är onda tillsammans, då vi behöver ju inte ens spela... eller?

efter skolan gick jag fort fort fort till fyrishov för att införskaffa ett kort, så nu blir det att börja träna! sitter här insmörjd med bus och ska snart hoppa in i duschen och sen kommer min snälla pojkvän och hämtar upp mig. :)


Ullared

har precis kikat klart på ullared, man blir lite shopping sugen. frågar är om det finns något man skulle vilja klä sig i, eller om det bara är "rusta kläder". Har gjort klart psykologi läxan som ska lämnas in imorgon också, så snart tänker jag lägga mig i sängen och läsa lite teori och sen sova, är super duper trött! längtar redan till helgen, ska fan sova ut varje dag då, henrik bil-äventyr får inte förstöra det nu. haha <3




tävling

Jag är med i en tävling på Foki's blogg, kolla in den här sidan också! :)

skolan, igen.

Hejhej!

sitter just nu och har företagsekonomi, vi tre sitter i ett klassrum och gör... ingenting. eftesom vi är klara med inlämningsarbetet som ska lämnas in om några veckor. den här veckan har vi endast en psykologiläxa, tills imorgon. underbart skönt! så i veckan ska jag försöka plugga teori och köra.


gårkvällen var bra. vi såg "baksmällan", som var väldigt bra. bättre än vad ja trodde! vi testade även en ny smak på chips, grill n' pepper. vet inte om den är särskilt ny men vi hade inte testat den förr iallafall. men dom var goda!

hoppas den här veckan går fort, jag vill redan ha jullov.


vet inte vad jag ska skriva om längre, bloggtorka! ge gärna lite exempel/frågor.


Gränby C

jag och henkan kom precis hem ifrån gränby, där vi köpte en varsin mössa, leggings och hårspännen till mig.
mössorna ska med på den ännu inte bokade fjällsemestern, alltså är det pälsmössor... kan ännu inte fatta hur hebbe övertalade mig, jag som vart emot dom där mössorna... haha men det blir kul sen, när vi kommer ner för backen med dom där. herregud

ikväll skulle vi gått på bio, men eftersom vi köpte mössorna tar vi en mys kväll hemma med onyttigheter.
mysigare och billigare! bild på oss i mössorna får ni sen!

puss

söndag

igår kväll övningskörde jag igen, läänge sen sist! ett plus för mig som klarade det galant även fast det var bäck mörkt ute. ;) henrik ligger bredvid mig och sover, ska väcka honom snart jag jag är vrål hungrig!! gårdagen var tråkig, förutom att vi var hos mormor då... det var kul. men idag gör jag & h ett nytt försök att göra något tillsammans, och så ska jag börja läsa teori och övningsköra med. hoppas iallafall


Lördag

Jag har hunnit med mycket, även fast klockan inte är så mycket...
lena & hebbe körde hem mig imorse eftersom hebbe hade andra planer. jag har städat mitt rum och bytt lakan i sängen, längtar tills jag går och lägger mig i kväll. finns inget bättre än att ha rena lakan! mys

om en stund ska vi till mormor och morfar och äta tror jag. moa och ida är också där. synd att ebba är sjuk så hon och patrik blir hemma, krya på dig! <3 ska strax fixa mig, känner mig inte direkt fräsch men blir väll bättre när man fixat sig och ätit. måste även hem till linn och hämta vinet som blev kvar från igår. sen får jag väll se om min pojkvän har tid med mig eller inte. och om jag har tid för honom...

här är mina nya tofflor som mamma köpte till mig, älskvärda som fan!

dagens outfit


nu: sminka mig!!!

FÖRRESTEN SÅ HAR JAG OCH HENRIK VART TILLSAMMANS I 1ÅR OCH 6MÅNADER IDAG, det ni! ;)

Jensen festen

Igår kväll mötte jag upp peppe & sicci utanför mig så gick vi till konsum och handlade lite läsk och sen vidare till linn för lite förfest. var väll där till halv elva, då vi bestämde oss (efter många om och men, hit och dit och olika planer) för att ta bussen till sunnersta där en kille från jensen hade fest.

inte nog med att det var rätt bra drag, så var även "blondaa" där. så jävla skön kille! älskar hans videoklipp, och det tror jag att jag och cissi sa till honom. haha iallafall så tog vi bussen hem igen halv ett, eftersom det var den sista. så det var synd att vi inte kunde stanna så länge. men kul hade vi iallafall! när vi kom till uppsala gick jag, linn och cissi till mc donalds och drack vatten och åt hamburgare. tack för en rolig kväll tjejer! <3




<3

party

kvällen kommer bestå av party!
eller, får väll se hur flödigt partygolvet blir... det blir iallafall alkohol och tjejer!
nice

vad är grejen?


att sitta och kommentera folks bloggar och skriva saker, som inte direkt är snälla... är det kul på något sätt?
vad får du ut på det? du måste må dåligt och ogilla dig själv skarpt, eftersom du måste hacka på andra...
att du sitter där ensam, i knivsta... och tycker synd om dig själv är lite smått skrattretande.


.

jag kan spåra ip adresser, ganska onödigt för dig att kommentera annonymt då... haha
stackare!

multimedia

länge sen man änvände denna rubriken ;) louise är tillbaka från israel nu iallafall! äntligen
håller just nu på med flash, går väll sådär, inte så lätt att veta hur man gör när han inte går igenom...

åkte somsagt till henrik igår, eller han hämtade mig :) vi testade nya bilen och jag hoppas den går igenom besiktningen idag! :) somnade runt elva, och idag är jag hur trött som helst! usch

får väll se vad kvällen har att bjuda på, egentligen skulle jag bara vilja lägga mig i sängen med en bra film och en stor godisskål... men jag tror inte att det händer. vi får helt enkelt se!

puss

Torsdag



skönt att vi inte har nått att plugga tills imorgon. träffade somsagt julia på stan efter skolan, trevligt. sen åkte jag hem med pappa och har just precis ätit mat. vet inte riktigt vad jag ska sysselsätta mig med kvällen till ära. sugen på ett bad, eller att åka hem till henrik :)  men han måste fixa med den nya bilen, och det lär ju inte bli sådär super kul. är inte taggad på att vara ute i kylan direkt. nej, ska nog kolla på tv en stund och sen blir det ett varmt bad,  u n d e r b a r t     


FROM THE OTHER SIDE OF THE GLASS WALL

Ska strax hoppa in i duschen och sen läsa lite till inför provet, sen får det gå som det går...
ska iallafall bli skönt att vara klar med A-kursen i naturkunskap, bara B kvar... inte så farligt iallafall.
Längtar tills Jul, då en massa kurser slutar. underbart. sen i mars slipper jag matte för evigt, underbarast!

iallafall så ska jag ner på stan imorgon efter skolan. ska träffa Julia, var väldigt länge sen vi umgicks så det var på tiden tyckte vi. så det ska bli kul! nej, duschen kallar!
puss


trött

köpte en 1½ liters cola påväg hem från skolan, med hopp om att jag skulle piggna till lite under pluggandet om jag drack coca cola, men icke. mina ögonlock väger bly, jag orkar inte läsa alla anteckningar med andra ord kommer det gå åt helvette på provet imorgon. fan

och att mamma & sofia är i stallet, och pappa & sara ska äta köttkorv hos mormor gör inte saken bättre... jag blir utan mat, igen... för vem äter köttkorv? vad är köttkorv? låter iallafall vidrigt, hundmat typ. usch

jag vill att hebbe ska komma hit med pizza eller mc donalds, max eller kina mat går också bra. men det går inte eftersom jag MÅSTE plugga och inte umgås. suck suck suck

Lipton, vanilla tea.

Kom precis in efter att spenderat tid med linn, min trogne vän. Vi gick runt lite sen satte vi oss på biblioteket och var allmänt nördiga. jag passade på att låna en ny bok. lånade en igår som jag läste ut direkt så lämnade tillbaka den idag när jag var påväg hem från skolan.

iallafall så tror jag att jag håller på att bli en tant. är det kanske 18års krisen som kommer såhär någon månad innan? hebbe tycker iallafall att jag är gammeldags som syr och läser på min fritid. hmm... men jag gillart! han tycker nog så för att han är så omogen, killar är ju trots allt lite halvt mongo och några år efter än oss tjejer. haha! puss på min lilla kille

nu tänker jag iallafall gå och lägga mig. desperata hemmafruar på schemat. kul att jag inte pluggat någonting idag. orkar inte. har ingen jävla lust. usch, jag läser ekonomi. EKONOMI! så varför ska man behöva läsa naturkunskap? som jag en gång sa; jag är ingen natur människa...

<3


nu när inte H är här känns det så ensamt och tråkigt, jag saknar din närhet.

<3


like a drama

Utvecklingssamtalet gick bra!

gick somsagt en runda på stan sen, köpte ett armband, läppstift, läppsyl och rakhyvlar. jätte kul.
snart ska jag  iallafall äta middag, undra vad det bjuds på idag... hoppas något gott!
sen efter maten ska jag ta en promenad med linn, och ikväll är det ju desperate housewives också.


cash is king

har precis sålt en jacka på tradera, bättre att få pengar för grejerna än att kasta dom.
så ett tips för dom som har en massa saker (kläder,skor,väskor) som dom inte använder, lägg ut dom på tradera!
annars så kan ni ju alltid fråga mig om vi kan byta lite stuffs :)  linn, när ska vi ha vår bytes kväll?
Här är iallafall ett exempel på vad jag säljer ;)

tjocktröja/tunika från Monki


horoskop


Utvecklingssamtal

Har precis tagit mig en dusch, ska fixa mig nu och sen åka in till skolan en snabbis för utvecklingssamtal. Efteråt tänkte jag gå på stan en stund, några saker som måste införskaffas!

jag och hebbe har sovit ihop sen i fredags, sen har han bott hos mig sen i lördags, mysigt! idag ska han hem så det kommer bli tomt! men jag har somsagt naturkunskaps prov på torsdag så jag behöver vara ensam och plugga. även fast det lockar mer att umgås med min pojkvän.

helgen är ännu oplanerad, jag hoppas den bjuder på party på fredag! på lördag har jag och hebbe vart tillsammans i 1 och ½år. <3

nu måste jag fixa mig så jag hinner äta frukost innan jag sticker.
på återseende!


love




 jag <3 dig


hiss & diss lista

Ska försöka göra en hiss och diss lista varje söndag, får väll se hur det går.

Hiss
* knästrumpor
* lov
* party
* jordnötter

Diss
* jäst vin
* tonfisk
* lårsmycke
* regn

some pics

knästrumporna...

gillar mitt nya hår

folkrace

folkrace


mys

ligger här i sängen med datorn i högsta hugg! henrik sover fortfarande. igår gjorde vi inte så mycket, tände ljus på graven och sen åkte mest runt och hade tråkigt. hämtade pappa från en fest också. sen när henkan vaknar ska vi på en liten road trip. ska bli nice!

puss

* bilder från helgen kommer

RSS 2.0