folkrace

kom hem sent igår, gick upp tidigt idag = trött!
har spenderat hela dagen typ (08.00-15.00) i vendel för att kolla på folkrace.
det var kul, det bästa var när en bil våltade och flög. som tur var så gjorde ingen illa sig. haha
hebbe är på träning och jag har precis duschat, så ska fixa mig nu så jag är klar tills han kommer och hämtar mig. kvällen planer är att tända ljus på Roberts grav och resten är oplanerad. hmm, jag har klädvals ångest.








puss på hebbe för att han är så söt och bäst!

mjau

sitter nu i vattholma och väntar på mat, vi ska grilla! gott gott.
senare blir det party, antar att det inte direkt kommer vara kul eftersom jag inte har någon vän av samma kön med mig. men jag överlever, jag är inte som henrik som måste ha med sig sina vapendragare vart han än går... jag är självständig och kan gå på fest utan vänner, jag har ju alltid mobilen! :)

nej nu ska jag spela happy aquarium!

on fridays we are going to prag

ska strax sy om klänningen jag köpte på thuns och lite andra stuffs. sen blir det att fixa sig och packa eftersom henrik kommer och hämtar mig efter jobbet. ringde precis till honom, på hans jobbtelefon. ganska coolt! haha fick ju ringa och prata med honom halv sju i morse så är sjukt trött. vet inte varför.

nej, nu ska jag gå och ta ett stort glad juice och sätta mig framför symaskinen!
har kommit på vad jag ska önska mig i 18års pressent iallafall, en egen symaskin!


nyss hemkommen

från henrik. en mysig stund med min andra halva, välbehövt! eftersom vi inte setts sen i söndags... jag tror vi har gått och blivit tråkiga och självupptagna :O haha! iallafall så åkte familjen och käkade på max till middag, eftersom ingen tänkte laga mat. sen tog vi en vända på gränby där jag även köpte 3par nit örhängen i färgerna grön, rosa och silver från jc. me like! sen körde dom mig till hebbe. vi såg på tv och duschade, skulle även se the proposal men jag bestämde mig för att lämna honom och åka hem till min egen säng så vi stängde av den och jag åkte hem. orkar inte vakna ensam hos honom imorgon, så tråkigt att vara ensam. han går ju upp halv fem på morgonen och då är jag inte riktigt sugen på att åka hem... vi bestämde iallafall dejt på telefon halv sju imorgon, för att jag ska ge honom lite plåster på "såren" för att jag inte sov med honom i natt. herregud, halv sju? vad har jag gett mig in på...

här är iallafall lite kort från dom senaste dagarna


jag

shoppingen från thuns

gårdagens shopping, älskar skärpet!

kul att jag ser ut att vara typ 13 på bild... måste nog sminka mig skarpare!

påväg till henrich<3

har äntligen fått tillbaka min hårfärg! otroligt! :)

Forbidden Fruit



jag älskar dig, jag älskar oss.


*

louise, du måste komma hem!
jag vill ha hem dig, jag behöver ha hem dig!

i just dont know...

onsdag idag, kul att lovet snart är över och att jag inte ens har börjat med den där jävla uppsatsen på nk'n.
köpte iallafall knästrumpor och en svart tunkia på thuns. och idag köpte jag en kofta och ett skärp på stan.
orkar inte lägga in bilderna från kameran nu, så kanske kommer bilder någon annan dag eller senare ikväll.

... .. ... ... .... .... ..... ....

stay the night

nu tänker jag gå och lägga mig. sjukt trött. uscha. arg också, besviken och sur. så onödigt faktist. det gör inte saken bättre att wondomws 7 byter språk på min dator hela tiden, från svenska till engelska :S jävligt drygt om man skriver på msn, bloggen eller ett skolarbete och det plötsligt inte går att skriva åäö och vanliga ;) :P ;D tecken osv. åh!!

för övrigt har dagen vart okej.
hmm... jag har helt enkelt för lite att göra... imorgon ska jag shoppa shoppa shoppa och fixa och trixa! det ser jag fram emot, mucho. måste även börja med det där arbetet i naturkunskap, kursen avslutas nu efter lovet och b kursen startar. fan!

och bara för att jag är besviken och arg på en viss person kommer jag stänga av mobilen också!
god jävla natt

9 fiskar

har precis duschat, eller badat. sitter nu och spelar happy aquarium. pinsamt. men det är ju så kul! haha
ska strax gå ner och göra mig en kopp te, sen klockan åtta är det ju ugly betty och klockan nio desperate housewives. är sjukt trött idag eftersom jag somnade sent och vaknade tidigt, så det blir en tidig kväll. kul att det är bra på tv! mindre kul är det att jag knappt har någon kontakt med mr H. hmm, shame on him säger jag bara!

visar imorgon vad jag köpte på thuns! puss


new

här ser ni då mitt nya hår, lite ljusare, lite mer min vanliga färg. dock blev det lite mer guld än vad jag ville... menmen sånt man får ta! jag är inte så olycklig som det ser ut... :P



höstlov

det är nu, dom här dagarna man ska massvis med saker att göra, roliga saker. eller så ska man ligga på en solig strand någonstans vid medelhavet, jag gör inget av de. jag skjuter upp arbetet i nk som ska vara klart tills nästa tisdag. uscha! jag spelar farmville & happy aquarium långt in på småtimmarna, jag vaknar tidigt för att hinna mata fiskarna och städa akvariumet. illa!

idag har jag inte några planer alls. ska duscha nu, mitt hår ser ut som kaos så måste i med hårinpackning om jag ska kunna borsta ut det. haha! sen får jag helt enkelt se vart vinden för mig, så synd att jag inte får pengar förns imorgon.  imorgon ska jag iallafall gå på stan, sådeså!

it would never happend to me

det ofattbara har hänt! jag har börjat spela både farmville & happy aquarium. det här kommer inte slute bra känner jag! iallafall så kom jag hem från min trogne vapendragare linn olsson precis. vi har gjort lite nytta, eller onytta? svaret får jag imorgon när jag tar itu med det. hehe hoppas på det bästa! är grymt trött iallafall, ska nog kika på gossip girl lite senare också, hann inte kolla på mycket igår.

nu ska jag återgå till att prata med min lilla killa :) puss

med ebba

sitter hemma hos mig med ebba just nu, vi har vart hos mormor och morfar under dagen men nu åkte vi hit. moa följde också med, men åkte hem direkt eftersom hon fick ont i magen. vi har knäppt lite kort under dagen, så här kommer några.





slice gallery

vaknade runt tio och åt frukost direkt, har nu suttit och kikat runt på lite bloggar osv.
tänkte klä på mig nu och fixa mig och sen gå över till mormor där mina söta små kusiner är, var ju ett tag sen man träffade dom så det blir nog kul. nej, ska ta mig en snabb-dusch nu. hörs!

my love

en dag med min pojkvän, kunde inte bli ett bättre avslut på en jobbig vecka. då syftar jag såklart på skolveckan.
har fixat windows 7 nu iallafall, skönt det. nya paint är super nice, me like! han åkte hem efter "ensam mamma söker". imorgon börjar han jobba, jag har en klump i magen samtidigt som jag är glad för hans skull. men det löser sig! imorgon har jag inga planer alls, känner mest för att begrava mig i sängen med gossip girl men jag antar att det inte funkar i längden. varför är jag ledsen? hmm, kanske för att alla runt om kring värkar vara det. hmm, jag trodde september var årets kris-månad. det var iallafall min kris-månad. uscha! nej, nu ska jag nog bege mig mot sängen. sjukt trött! god natt.


förresten, om det är någon som är intresserad av att byta kläder, skor, väskor m.m så kan den höra av sig.


söndag

herregud säger jag bara! har fixat min dator nu iallafall, tangentbordet hakade upp sig på engelska så jakob fick försöka hjälpa mig... sen var det en pytteliten detalj som gjorde så det blev knas, men nu är det fixat. nice!
en väldigt sorglig sak är att alla mina bilder är borta. alla våra fina stöten bilder, vi gråter! tur att mamma och pappa har lite bilder iallafall... men ändå, bilder är minnen och resan till stöten var vår första resa och den var bäst. men aja.. inget att göra något åt nu.

snart blir det middag, mys. jag och henkan har datanördat hela dagen. skönt ibland. imorgon börjar han jobba, precis när jag har lov. lite dålig tajming sådär... menmen cash is king!

djävulen bar caroline

Lördag igen då, usch vad dagarna bara rullar på... men det är ju skönt också. Igår hade vi två prov i skolan, matte och multimedia. skönt att ha dom avklarade nu iallafall! efter skolan tog jag bussen mot onnoff för att möta upp pojkvän m.fl. åkte sen vidare mot vattholma, köpte pizza, åt och fixade oss. hade så sjukt brottom att jag inte ens hann med att knäpp kort. sorgligt. lena tog några stycken så kanske finns någon när jag fixar mig ^^

jag var iallafall djävul, hade på mig min lilla röda fodral klänning som jag sytt själv ^^ det var en trevlig kväll, även fast det blev lite knas på vägen dit. (vi missade förkröket, eftersom vi var sena) men jag hade kul med linda, tur att hon var med! men jag saknade min party prinsessa, loll. tillochmed teknik-grabbarna var ju där! haha lite komiskt sådär. 

kvällen slutade runt klockan tre, då både jag och henrik somnade med smink på. haha! han var utklädd till eva. han & simon var eva och adam med hudfärgade tighta dräkter med löv på de "personliga ställena". haha peruk hade han också, skit söt! haha

nej. det är somsagt lördag. vad gör jag här? juste! min pojkvän har innebandy träning, usch på en lördag. förnedrande... lite. han lär väll höra av sig snart, vi pratade om bio men jag tror jag kommer banga.
jag är helt enkelt för snåll, och jag har inte ens hunnit fyllt 18...

 

och det där med 18... jag är less på körkorts tjat, kanske ska skita i det.


walking around with a song on her lips

Hejhej!
trött är bara förnamnet. är hemma hos henrik just nu, övningskörde hit och det gick prima. har försökt pluggat men har verkligen inte haft någon lust eller motivation idag. uscha har iallafall tagit hit allting inför morgon dagen, så imorgon åker jag hit igen efter skolan. blir fint! ska strax hoppa in i duschen och sen blir det antagligen sängen, i need to sleep


check point

engelska provet, avklarat. usch så skönt, dock hade jag kunnat anstränga mig mer. men får skylla på alla prov vi har HELA TIDEN, man orkar inte. idag har jag mycket att göra, jobbigt. måste även plugga multimedia och matte eftersom vi har prov imorgon. uscha

måste även få tag på min lille kille, som tydligen pratade med mig i natt. synd att jag sov, jag minns ingenting mer än att han skulle jobba natt. klockan 01-07. han sover nog nu, får ringa honom när jag kommer hem. och på måndag börjar den lilla filuren jobba, i märsta. jag kommer grina om han flyttar dit.

ska snart gå och lämna datorn i skåpet, eftersom vi slutar 14.20, och min buss går 14.15 så måste jag springa som en dåre. men jag brukar hinna, konstigt nog :)

hiss & diss


HISS

*
Ballerina- pepparkaka, as goda!
* Gossip Girl
* Party

DISS

* Läxor & prov
* Regn & blåst
* Irriterande kommentarer


panic

imorgon har jag engelska prov. jag har inte pluggat något alls. och som pricket över i't kommer vi få tillbaka får fek prov. vill inte se det. kanske inte ens kommer kolla på det. usch. på fredag är det tydligen party. fick jag reda på nu. kul att jag har två prov på fredag och slutar sent. kul att jag hinner fixa en outfit... tur att louise finns, även fast jag fick ta bort min fin fina header så är hon trots allt rätt bra ändå :)

a new look

linn hjälpte mig sätta in en ny design, igen! haha tack linn! :) idag har vi ju vart i Älvkarleby med klassen. riktigt trevligt faktist, tur att man har oss, trion. annars skulle det bli ganska tråkigt tror jag. vi kollade iallafall på laxar och öringar, och när dom tog ut romen ur fiskarna. haha såg väldigt hemskt ut eftersom fisken blev nästan platt efteråt men det var ju inget dåligt för fisken. sen var vi i lite kraftverk och sånt. lunchen var somsagt ingen hitt, behöver inte skriva mer. blä






lite om lunchen...

i mean, it was so affected. nearly a fraud. and the dish, what was it?
not what they sad it should be... anyway, don't eat in Älvkarleby.
Just eat there if you like the "anna anka diet".


i need


deal with it

fyrisdagen idag, hann bara dit innan jag vände och åkte hem igen. det mest ovärda. har pluggat engelska sen jag kom hem, så drygt eftersom man inte riktigt vet vad man ska plugga på... läsa testerna, grammatik, glosor?! får göra lite allt möjligt. matten kommer gå åt helvette, multimedian har jag inte ens börjat med. och som grädden på moset fick jag mina körkortsböcker idag. eller, det är johans som jag får låna. ska boka allting nästa månad, måste få det där rosa kortet snarast!

nej, nu blir det lite gossip girl som variation. sen tillbaka till böckerna.

jag orkar inte plugga

black bird

var sjukt trött imorse när jag vaknade, kanske för att jag itne kunde somna igår. tog jätte lång tid. glömde även mina nycklar hemma, inte så nice. men vi har inte gjort så mycket idag faktist, konstigt nog så det var bra!
har multimedia just nu, sjukt tråkigt eftersom vi inte gör något alls. pappa ska hämta mig sen, skönt! sen går hela kvällen åt att plugga matte, eftersom jag inte kan ta hem mina engelska böcker för att mina nycklar är hemma.

ikväll är det typ ingenting på tv heller... tråkiga jävla måndag.
och louise är en liten grädd-råtta med pappersnäsdukar i portföljen.


blunda

måndag- plugga
tisdag- fyrisdagen, plugga
onsdag- Älvkarleby med klassen, plugga
torsdag- engelska prov, plugga
fredag- matte prov, multimedia prov, louise lämnar mig :'(, LOOOOOV!


the end of these week

ska snart gå och lägga mig, jag och mamma spenderade ett par timmar på gränby och var inte hemma förrän halv sju då vi åt mat, potatisgratäng & lövbiff, mums! köpte iallafall lite nödvändigheter, thanks mum! har även hunnit med och skrivit labbrapporten, känns skönt att ha den ur världen. men det kommer väll en ny i veckan...
iallafall så har jag kollat på ensam mamma söker, söndagens höjdpunkt!

god natt

 

hebbe, jag saknar alla dina gulliga sms. se till att få pengar på mobilen snart ;) <3


in real life

har vart ute en stund nu på "morgonen" och hjälpt henrik med bilarna. jag fick sitta och styra när han bokserade volvon, typ 5m men ändå! första gången jag åker i den nya bilen ;) haha han håller för tillfället på och målar den, jag tänkte ta tillfället i akt och se ett GG avsnitt <3 sen måste jag fixa mig, halv fyra ska jag till gränby med mamma. hoppas på ökning i garderoben!

s

att det redan är söndag igen gör mig deprimerad. sov iallafall till tolv, hur skönt som helst! och konstigt, eftersom jag vanligtvis brukar vakna klockan åtta. gårdagen skulle egentligen bjuda på party i knivsta, men det blev inte riktigt så...

vi promenerade runt i knivsta i ungefär en timme innan vi gav upp och åkte tillbaka med tåget. alla gick av eftersom det var en ny fest som var destinationen men jag hade gett upp och åkte vidare mott vattholma där pontus och johan hämtade mig från tåget.

åkte hem till robin, där alla stog utanför, as fulla, as jobbiga och lite roliga. stog ute i regnet och höll på att frysa ihjäl, sen åkte vi in till stan och åt mc donalds. jag sa i början av kvällen att den skulle sluta på donken, jag hade rätt, som vanligt! :) och en sak säger jag, jag äter aldrig aldrig ALDRIG mc chicken igen!


Lördag

Har legat kvar i sängen och degat sen klockan åtta och underhållit mig själv med underbara gossip girl. jag bara älskar balirs kommentarer! haha har iallafall försökt sätta på mig lösnaglar, eftersom mina orginal gått av och är gräsligt korta... dock så hade mitt nagellim försvunnit så jag försökte mig på kontaktlim, men det funkade inte alls. även fast det stog att man kunde använda det till plast... jaja får ha min små, korta har målat dom i korall så dom har iallafall en fin färg.

har också gjort mig ett halsband, av lite stuffs jag hade hemma. skulle behöva en kedja, får ta från något halsband som jag har hos hebbe. nu kommer snart mamma och pappa och hämtar mig, vi ska äta lunch hos mormor och hela familjen har vart spårlöst borta hela morgonen... eller dom har vart på öppet hus på ärentunaskolan. skönt att man slipper sånt skit nu!

dagens outfit

halsbandet jag skrev om, det är silver. dålig bild...

fail friday

värdelöst att alla planer rann ut i sanden. jag har iallafall precis tagit mig ett varmt bad, skönt som fan. men vad finns det att göra nu?! mer än att smörja in sig och klä på sig? inte så mycket... och pricken över i't är att henrik väljer hellre att leta efter sitt tibia lösenord än att prata med mig. hmm

var en snabbis på stan idag, köpte hudkräm med vanilj doft på h&m, 29kr, billigt och bra!
så nu ska jag smörja in mig så jag blir en vanilla cookie och sen får jag väll försöka tvinga henrik att sysselsätta mig. haha han brukar iallafall ha planer på lager :)


lilla blonda


äntligen fredag!

skönt med fredag, helgen är så efterlängtad. kvällens planer hänger lite löst, men hoppas att det vankas party.
just nu har vi multimedia, ska plugga lite nu eftersom vi har prov nästa fredag. nej, nu måste jag återgå till den här sjukt intressanta lektionen...

new candy

sitter här med en kopp te och ett fat med frukt, gott! har precis pratat i telefonen med henrik, han var påväg från jobbet. han har ju fått jobb nu, lite kul! hoppas han blir rik så att han kan köpa fina saker till mig (a)
gick en sväng på stan med sofia, natta och mathilda. köpte ingenting. sen hämtade mormor upp mig så åkte vi runt på lite äventyr. sen käkade jag där, och sen slingade jag hennes hår. såg dock inte resultatet för att jag åkte hem. när jag kom hem slingade jag mammas hår, såg sjukt ut när det var blött, men nu när det var torrt såg det bättre ut. ska iallafall inte använda sånt där redskap mer, som man får med. bättre att jobba med händerna! :)

nej, nu ska jag äta upp min frukt och kolla på... gossip girl! dock värkar season 2 ganska boring i början? hmm, hoppas det blir bättre. jag börjar iallafall gilla blair mer och mer, hon blir sötare lixom. haha

puss


gustav är geek

har precis haft företagsekonomi provet, gick inte som jag ville. men ingenting att göra åt. haha
några i klassen sitter och nördar oss med datorerna, eller bara jag & gustav som har datorer men dom andra kollar med oss, på bloggar. haha

nu har vi en låång håltimme, skönt! sen har vi spanska. blä.
hejdå

stardust

sitter i mitt fula lilla rum med en kopp te och spanska böckerna uppslagna, tanken är att jag ska skriva en diskt. på spanska. en verbdikt. hmm... har iallafall försökt skrivit ihop något, sex meningar om ordet "hablar", tala på svenska. hon kommer nog skratta när hon läser, kan tänka mig att det låter som en invandrare gör i sverige när dom inte kan språket riktigt... men det är ju kul att man kan få någon att skratta! :)

imorgon ska jag iallafall gå på stan! kanske införskaffa mig en ny kofta och en ny kallender!
någon som joinar? :)


svar på era frågor

Postat av: ella
vad gör du på fritiden?
vilken fritid? nej, men jag träffar kompis, festar, pluggar, umgås med familj och pojkvän.
gör sånt där vanligt lixom. håller inte på med någon sport för tillfället, men överväger att
börja simma.
Postat av: Linn
varför ser du ut som en liten råtta? :D
vadå jag? det är du som ser ut som en liten råttmamma :D
Postat av: Linn
vad gillar du mest av allt?
svår fråga, men mest gillar jag nog kärlek. att veta att man har någon vid sin sida.
och så gillar jag pengar, det kan man bli mucho glad för.
Postat av: Göran
jag är en gubbe på 53 bast som bara älskar dej och din bloggg... jag vet att du har en pojkvän men skulle du kunna föreställa dej att ha samlag med mej ändå? jag har vitt hår och indiska ögon... HÖR AV DEJ!!!!
göran, kul att du gillar min blogg. känner mig JÄTTE känd! ;)
jag har somsagt pojkvän och är emot otrohet, men jag har en vän som är singel, louisemesser.blogg.se :)

Postat av: kebabmannen
Röker du?
Cola eller fanta?
Är du bra i skolan?
SKÖN BLOGG! ;D
Jag röker inte för att jag tycker det är onödigt och äckligt. Jag föredrar cola framför fanta. Jag har inte direkt mvg i alla ämnen och inte ig heller. är väll helt okej i skolan.
Postat av:anonym
Röker du?
nej
Postat av:anonym
är du beroende av ngt?
jag är beroende av läppsyl. kärlek, vänner, att ha folk runt omkring mig som jag tycker om.
och så är jag sockerberoende, godis är det bästa som finns!

i think it's cute

onsdag. plugg plugg plugg, imorgon bitti är provet, skönt att få det överstökat eftersom det kommer gå åt helvette. hedanefter ska jag skärpa mig på ekonomi lektionerna. det är ju trots allt ekonomi jag går, så får ta och skärpa mig lite. myst med henkan, dock valde han att köra hem mig för att kunna följa med hans kompis till mariestad och köpa en bil. sjukt, jag vet! men min lille kille älskar ju att göra sjuka saker, impulsivt så dom stack iväg. hoppas det inte blir halt inatt bara, när dom är påväg hem. herregud... lär ta ett par timmar det där! haha

jag har precis tagit en dusch, så skönt! ska strax skriva lite spanska, någon läxa tills imorgon. usch. jag vill sova, är sjukt trött efter allt läsande... men klockan nio är det greys, då kan man inte sova! haha

här kommer lite bilder, eftersom jag vart seg och inte lagt över från mobil och kamera till datorn...


jag & bfriend brukar laga mat, blir oftast mucho gott!

första snön!

haha as stor padda som jag och linda hittade när vi var ute och sprang på natten i vattholma

a hard work

sitter i skrivande stund och tuggar på min sista godis, var ett antal dagar sen jag köpte det.
nu ska jag iallafall sluta äta godis! lättare sagt än gjort, i know! men ska iallafall minska intaget, ordentligt!
haha har precis ätit middag, korv m. bröd. kanske inte den glamorösaste middagen, men det dög. det är ju trots allt bara tisdag...

ska plugga lite till och sen tar jag mitt pick & pack och åker till min lille kille :) ska bli hur mysigt som helst, eftersom vi inte sett på tre dagar! pusshej


snö i storvreta

imorse när jag vaknat meddelade pappa mig om att det snöade ute. lite glad blev man, men slasket är inge vidare roligt. vi har iallafall precis haft svenska förhör, om medeltiden & forntiden, hoppas det gick bra iallafall. just nu har vi psykologi, ska börja hålla på med psykiska sjukdomar och störningar. ska bli lite kul.

inatt, eller ska jag säga imorse iallafall halv fem fick jag världens sötaste sms från min lilla boyfriend.
han är guld värd. nu ska jag återgå till lektionen, fun! eller?

good girl

svenska artikeln är klar, och inskickad.

jag har läst dom 20 sidorna i svenska boken.

lab rapporten är färdigskriven.

jag har sammanfattat alla tre kapitlen i företagsekonomin.


så nu känner jag mig rätt nöjd! ska plocka undan lite i rummet, eftersom det ser ut som en bombnedslag och sen ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen. jag saknar min boyfriend, men jag orkar inte träffa honom. det är jobbigt att kombinera läxor och pojkvän. för jag blir så trött och sur av allt i skolan, och jag vill inte ta ut det över honom. fast å andra sidan gör han mig oftast (jämt) på bra humör... nej, måste plocka undan nu och sen blir det te!  mysigt

det är nå fel när man lägger upp bilder, därför det aldrig kommer några.



everyday is a colour

Sitter i skolan på sista lektionen, och som vanligt på måndagar så är det multimedia.
Kan inte säga att jag är särskilt sysselsatt eftersom det inte finns något att göra... typ.
Pappa ska hämta upp mnig efter skolan och så ska vi åka och handla lite, bara han inte
glömmer mig igen! kvällen kommer bestå av plugg och senare är det ett extra program
med hollywood fruarna <3 lucky me! hahah

den här veckan har vi ett prov, nästa veckan har vi tre.
så jag ska egentligen inte klaga just nu...

höst depp

känner att mitt liv kretsar runt skolan just nu. känns inte som om jag hinner med att leva. att det börjar bli mörkt och kallt gör inte saken bättre... jag brukar aldrig känna av det där med "höst depp" men nu gör jag det. alla läxor och prov hit och dit får mig att vilja spy och hoppa av skolan. det är många som hoppar av. tur är iallafall att jag har världens bästa kompisar, familj och pojkvän som lyser upp tillvaron! god natt

i want you

tjenare!
igår kväll följde jag och johan med på hebbes innebandy träning, ganska tråkigt var det. men hebbe var söt! efter det åkte vi hem till mig och käkade potatisgratäng och lövbiff, eftersom mamma lagat mat till ett helt fotbollslag typ. åt iallafall och sen åkte vi till vattholma och kollade på fotbollsmatchen som sög. jag är inte förvånad över att sverige förlorade, det gör vi ju jämt!

sen tog vi en låååång promenad i det iskalla vattholma runt runt, till kyrkogården där det var en grävling som skrämde oss :O sen gick vi spök-promenad genom skogen vid psyket (lena gården) och sen gick jag och älsklingen hem och mös eftersom vi var isbitar.

imorse skjuttsade han hem mig runt nio eftersom han hade match och jag hade dejt med linn. innan jag tog röda faran (min cykel) till linn så städade jag och syster hela övervåningen, bytte lakan och tvättade. cred till oss!
jag och linn tog det chill, pluggade lite grann, åt mycket godis, kollade på film, pratade minnen. herregud vad vi var elaka förr i tiden, hahaha!

nu har jag precis kommit ur duschen, ska smörja in mig och sen läsa igenom lite svenska och företagsekonomi.
känns som om det behövs! usch, jag orkar inte en till plugg vecka. dom tar kål på mig! verkligen.
plus att jag måste träna, jag är tjock tjock tjock alldeles för tjock

just nu

linn och jag i videosamtal ;D


FRÅGESTUND

Eftersom jag inte har någonting att skriva om, förutom när jag klagar på skolan
så får ni ställa frågor!

Fråga vad ni vill, svarar typ på allt. :)


lovely blonde

makeup yourself

härliga lördag! har hjälpt henrik att plocka ut ljudet ur saaben, eftersom det var massa små ställen man fick krypa in på så fick jag jobbet. sen har jag kollat på gossip girl i ungefär fyra timmar, lovely! ikväll ska jag följa med och se på när han tränar innebandy (jag skämms!) och sen ska vi äta på china resturang. mums!

ska strax fixa mig och sen blir det att sticka iväg. förresten så var kläderna bra som jag beställde, utom en tröja som hade för lite urrungning... men det kanske funkar om man har sjal till, såg lite barnsligt ut. men jaja...
ser iallafall fram emot att kolla på innebandyn, även fast jag hatar det. ska bli kul att se alla tjejer. usch för tjejer som spelar innebandy, dom är lixom så... "gubbiga"?! med sina tjocka vader och svettiga ryggar. min blogg, min åsikt.  pusss

helg!

skönt att det äntligen är helg, underbaart!
som planerat så mötte jag upp min lovley boyfriend i stan och åkte sen hem till mig för att äta middag.
tog även en tripp till gränby c, och köpte alkohol. köpte också ett par fina ringar på h&m. och hämtade ut mitt paket.
:) just nu är jag hos johan, med lite folk. alla dricker och vi har inget att göra. man skulle lika gärna kunnat hälla drickan i toaletten och spolat, så värt känns det. hmm lite tråkigt, men det blir nog kul snart! det brukar det bli med det här sällskapet...

pussss

at school

sitter på multimedia, som vanligt på fredagsmornar. det finns absolut ingenting att göra. kul? nej!
jag ska nog plugga lite psykologi nu. eller snart. om två veckor har vi prov i multimedia, också.
blää!

idag ska jag iallafall till stan en stund efter skolan, har en dejt med mr H och sen blir det middag hos mig. och förhoppningsvis kan han hjälpa mig att formatera om datorn också. skulle vara n i c e! :D
idag ska jag även hämta ut mitt paket på ica, gick inte igår eftersom jag glömde mitt legg -.-

pusshej

tidigt

klockan är inte så mycket mer än, ändå tänker jag gå och lägga mig nu.
mina ögon orkar inte läsa mer, min hjärna kan inte ta in mer information och mina händer orkar inte skriva mer.
det får gå som det går på psykologiprovet... jag är slutkörd, orkar inte med alla äckel läxor!

tidigt

klockan är inte så mycket mer än, ändå tänker jag gå och lägga mig nu.
mina ögon orkar inte läsa mer, min hjärna kan inte ta in mer information och mina händer orkar inte skriva mer.
det får gå som det går på psykologiprovet... jag är slutkörd, orkar inte med alla äckel läxor!

the free people

sitter i skolan vi skåpen och väntar på bättre tider. har haft spanska hör&läs förståelse precis, gick helt ok!
snart har vi naturkunskap, vi har ett arbete som ska lämnas in som jag inte gjort. förstår inte hur man gör, eftersom jag var borta den lektionen då hon förklarade det.

slutar ganska tidigt idag, 14:20 skönt! sen blir det att åka hem och plugga. blä!
kommer aldrig få in allt i huvudet. omöjligt. men får försöka så gott det går.
i helgen blir det iallafall att ta det lugnt, ska skriva klart engelska och svenska
uppsatserna och plugga en massa företagsekonomi...

nu ska jag läsa lite psykologi, hejs!

natt

har precis kollat på Grey's och ätit glss med mr H. gott var det! men programmet är inte det samma utan george, men jag ger inte upp. har pluggat lite mer. men inte tillräckligt. imorgon måste jag ligga i ordentligt. och imorgon kommer även mannen i huset, min pappa hem från france. den lyckosten har ju haft 30 grader varmt varenda dag... och vi har haft minusgrader... orättvisst är bara förnamnet.

iallafall så tänkte jag gå och lägga mig nu. ensam. henrik ser på tv tillsammans med johan och pontus, som dök upp lite oväntat klockan tio. haha! tur var väll det, eftersom jag måste sova och nu har hebbe någon att se på tv med.  puss och god natt!


det är så omoget att kommentera anonymt...


1år & 5 månader

Sitter hemma hos min lilla boyfriend för tillfället, idag har vi 17månader. mys!
skoldagen har vart hemsk. men nog om det!
har försökt plugga lite psykologi, men min ork är borta.
likaså min motivation. usch

imorgon har vi ingen engelska, underbart!
men måste plugga på den håltimmen, naturkunskap :S
klockan nio är det Greys, hoppas jag inte missar det bara!
skulle gråta floder då...

förresten så tror lena, hebbes mamma att jag är damm-allergiker...
måste kolla upp det. men det får bli i ett annat liv när man har tid.

puss

vem är du?

Vilka är det som läser min blogg?
skriv vem du är!


stackars er som måste läsa allt trams jag skriver...


classy cupcakes

i väntan på louise & amanda, som värkar ha fastnat i aulan...
dom är två råttor som är sjukt sega på prov.

blä

jag är skit hungrig, jag vill ha mat nu!
sen har vi företagsekonomi, suck!!!
varför suger alla våra ämnen?
för att vi går ekonomi.
en tråkig linje.
blä, det är därför!

jag vill åka hem, lägga mig i badkaret och sova.
och kolla på gossip girl. alla läxor och prov gör så
jag kommer efter i mitt tittande... blä.

på fredag ska jag slinga håret på mormor.
slinga båda. jag behöver iallafall klippa mig.
man kanske skulle raka av sig hela skiten?
som britney... 

oj vad jag klagar...


Well, its one for the money, two for the show

Hade precis spanska prov. jag gillar inte direkt spanska mer nu. fyfan. nog om det!
vi har hur mycket som helst i skolan, orkar inte med alla läsor. idag fick vi två uppgifter till på
naturkunskapen, en ska in i morgon. + att vi har labb-rapport till nästa vecka.
på fredag har vi psykologiprov och det kommer väll också gå åt helvette.
hundra sidor, alla instuderingsfrågor, fall-studier och uppgifter på två dagar. troligt att man minns allt.

det possetiva är iallafall att jag ska hem till min pojkvän efter skolan, deprimera mig lite och plugga!
tur att jag har med mig chipsen, så man inte dör av uttråkning... jag kommer aldrig bli nyttig. och jag
kommer verkligen aldrig bli smart.  tragiskt. jag kanske skulle gått media på guc... för att sitta vid datorn
och att kolla på tv kan jag iallafall...

tuffa tider asså...



you can't buy roses in italy, darling.

efter skolan var det bara att styra mot mormor och morfar där vi åt middag, sedan cyklade jag och sofia hem för att plugga. jag hoppade även in i duschen eftersom jag var som en isbit efter cykelturen. har pluggat spanska ett tag nu, orkar inte mer. känns inte som om jag lär mig något. blä. och tusen glosor är det också. helt sjukt! jag går fan på nybörjar spanska, och vi har hur mycket som helst på vårt första språk. konstigt.

nej, ska ge det en chans till eller två. sen klockan åtta börjar ugly betty och nio desperate housewives, kvällen kan inte sluta bättre! wie








Tisdag

Veckorna går så fort nu för tiden tycker jag... lite strange sådär.
Imorse är jag skulle till bussen var det -5 grader ute. kallt! vinterjackan fick åka på, och
tur var väll det eftersom det var svinkallt på bussen med. mina fötter frös till is, nästan.

har svenska lektion nu, skriver en artikel om tusen och en natts berättelse, ärthandlarens
dotter. segt. har kommit ungefär halvvägs och jag är fast. usch. artikeln ska vara på 300 ord,
så det är inte allt för synd om mig. jag somnade under hollywood fruarna igår, sad!
vaknade klockan tolv av en massa söta sms från Mr H <3 han är för söt han!

snart har vi psykologi, då måste jag plugga. prov på fredag och jag har inte ens öppnat boken.
hatar när man har fler prov samma vecka, då kan man inte riktigt fokusera. hmm...
hoppas iallafall att min h&m beställning kommer snart, skulle vara nice!

imorgon har jag och henrik 1år och 5månader, me loves you


a new pair

fick mina skor idag. efterlängtade? lite. fick bara längta en dag. min mamma är bra. bäst. wie.
jag måste egentligen plugga spanska. och psykologi. prov på onsdag och fredag. jag vill inte!

fan fan fan

nu ska jag plugga, jag måste! jag vill ha helg nuuuuu

slapp carro

kom hem från skolan, gick in på konsum, köpte en påse chips, salt&vinäger.
kom hem, la mig i sängen, med datorn, och kollade på gossip girl, tills nu.

inte bra!!!!!! jag är så jävla skoltrött, orkar inte alla prov.
snart kommer mamma och tammi, då blir det käk.
synd, eftersom jag är proppmätt efter alla chips...
nej, nu ska jag skärpa till mig.
plugga och sluta tjocka mig.
usch och fy!

skolan

sitter i en liten gränd med soma, amira & madde + någon kille som följer efter oss. snart har vi svenska, sen tänker jag gå hem eftersom multimedian suger. usch.  idag åkte pappa till frankrike. kul för honom. idag blir det att plugga. blä. tråkigt. den okände kille sa precis att jag ser ut att komma från polen eller tjeckien. hmm...

nej, nu ska vi trackasera den där konstiga människan.
hej då!

my stuff

har precis beställt lite tröjor från hm.com och det som är så bra är att dom kommer redan nästa vecka, sweet!
behöver verkligen lite vanliga bas plagg att ha i skolan osv. :) skulle även beställa ett par skor, men dom var slut :( sad.  nej, nu ska jag kolla på ensam mamma sökeeeeeeer

freshness

Har precis kommit upp ur badkaret, skönt! tog en sväng med mamma och pappa till maxi och lite affärer, köpte ett par skor till vintern. perfekt för "sladd kvällar". minns hur mycket jag frös förra året, så dom här är nog kanon!
men jag vet att min lille kille kommer hata dom, men i don't care. jag kommer inte frysa, förresten tycker jag dom är helt okej!

hittade även ett par andra skor, men jag köpte dom inte. nu ångrar jag mig. tror jag. måste fråga mr H, om dom är godkända först. vi brukar inte ha samma stil när det kommer till skor. lägger upp bild på skorna senare, så får ni säga vad ni tycker!

so long





idag är det ensam mamma söker!!! happy day!
haha jag bara hatar den lilla blonda äckliga, som tror hon är 15. moahaha (a)


<3


det finns ingenting bättre än att vakna upp i hans famn och höra orden "du är bäst, baby".

söndag

i veckan så bestämde jag och emma oss för att börja leta hästar som vi kan rida några gånger i veckan, så just nu sitter jag och letar efter två hästar som skulle passa oss. någon som vet någon bra sida? horselink.se & blocket är inte direkt så mycket att leta på... så om någon vet någon bra sida, hör av er! :)

Lördag

sov hos hebbe inatt, så pappa kom och hämtade mig runt halv elva när vi vaknat. kom hem, fixade mig och åt en banan sen åkte vi iväg till stan för att uträtta lite ärenden. lämnade tillbaka en kofta, som gått sönder. kanske ska köpa en ny, får se i veckan... köpte även pads, att smeta ut foundation med och så åt vi på mc donalds. gott gott!

kvällen är ännu oplanerad, men jag känner inte för att göra så mycket. vill helst ta det lugnt, men det är tråkigt att göra det själv... och eftersom min pojkvän inte längre är tillsammans med mig, utan med sin bil så är han inte så mycket att hänga i granen. (vi har inte gjort slut, det var ett skämt!) men det är bra att han gör i årdning vår nya bil. men jag antar att jag måste anstränga mig lite när det kommer till städningen, den är inte precis red innuti nu och jag vill ha en fräsch bil.

snart ska vi äta, synd eftersom jag har tryckt i mig 3kg godis. känns det som. har kollat på gossip girl och the hills hela eftermiddagen. nej, nu börjar the hills på mtv så nu måste jag sluta.

so long...




du är så förändrad, så jag inte ens saknar dig

Audrina Patridge

är perfekt

yesterday






ready for party

har precis ätit middag, tacos. har även hunnit med att duscha så nu är det bara att fixa sig och sen kommer tjejerna hit för lite förkrök innan vi beger oss hem till linn, där festen är. hoppas på mycket folk och mycket dans, om jag och lollo kommer ha träningsvärk imorgon! vi gymmade en massa på idrotten idag. nej, nu måste jag leta rätt på något jag kan ha på mig och sen kommer dom väll...

pusshej

Fredag

fan vad skönt med fredag. helg!!  men jag måste plugga en helg del... men jag har ingen ork! usch.
känner mig otaggad på allt, men det vänder väll senare hoppas jag. vi har iallafall ingen spanska idag, tisdagar
och fredagar är dom bästa, bara för att man slipper språk.

har multimedia just nu, sjukt tråkigt! bläääää

almost friday

fick tabletter utskrivna för handen, så hoppas det slutar göra ont och att det blir bra snart!
kom precis hem, ska gå och lägga mig nu snart. jag & hebbe lagade mat idag, som vi typ jämt gör när vi är hos honom. känns så iallafall, kanske är för att jag inte är här så ofta... iallafall så lagade vi egna gjorda köttfärs biffar med potatis och sås. blev kanon gott!

imorgon måste jag lämna tillbaka en kofta, och så blir det ju party på kvällen.
det ser jag fram emot! bara inte handen förstör...

god natt

RSS 2.0