exemplar

känner att jag behöver fylla på min party garderob. hade en period då jag köpte på mig massor av klänningar. sen tyckte jag att det blev för mycket, hade inga vardagsplagg. och nu är det samma sak, fast med vardagsplaggen. köper bara plagg som man kan använda i skolan och i vissa festliga sammanhang, inte några direkta bombnedslag. så det måste fixas. dock är det ganska torrt på den fronten... några exemplar iallafall.


31 oktober

vaknade strax efter halv tio. otroligt att jag sov så pass länge. dagen har mest spenderats ute. det har inte vart så kallt idag så det var skönt! gjorde precis sallad, skärde även lök. strax blir det tacos middag och sen ska jag bara ta det lugnt framför tv'n. första arbetsdagen imorgon, ska bli intressant! när jag har slutat ska jag träffa mormor och hjälpa henne skriva lite dokument.


halloween partaj


cissi, lollo, jag, jessica & malin.


cissi, lollo, jag, jessica & malin.


cissi & jag- vi var katter för dom som inte ser det. ;)


cissi & jessica


jag, cissi & jessica


malin, jag, jessica & cissi.

verkligen rolig kväll! kul att lära känna dom små skåningarna malin & jessica också.
lär åka till skåne inom kort och prova partylivet i landskrona ;)

söndag

igår var en bra dag!
vaknade upp bredvid henrik, åt frukost och så körde han hem mig. efter en stund åkte jag och mötte cissi vid tåget, och sen åkte vi in mot stan. vi kollade runt på rusta, ikea, gränby & hälsade även på louise när hon jobbade. fixade allt inför kvällens äventyr helt enkelt. sen fixade vi oss och åt middag, tog även en tripp till stallet så cissi fick titta på zorro.  tågen var knas hela kvällen så pappa körde in oss till stan, så snäll & bra! sen var vi hos cissis brorsa i några timmar. sen gick vi ut. var sjukt mycket folk, var kö redan innan tio. som tur var stog vi på listan så vi fick gå förbi. det var iallafall en väldigt bra utgång, kul var det! :D bilder kommer!

funny friday

kom precis hem till henrik. har spenderat dom senaste timmarna på dragon palace med tjejerna. god mat och trevligt sällskap, perfekt början på lovet! har även hunnit med en jobbintervju idag och äntligen har jag ett jobb. så jävla glad! nu slipper jag sitta hemma och ha tråkigt på lovet (a) haha!

inväntar nu henrik. han fixar sin bil hemma hos pontus, men han kommer snart sa han. mys! tänkte köpa godis i stan på vägen hem, skulle vara så jävla gott! men bara onödigt. bort med sånt där nu! men jag ångrar mig lite grann...

vet inte hur kvällen kommer se ut, förhoppningsvis lugn. skulle kunna gå och lägga mig nu. sjukt ont i huvudet. blä.
imorgon blir en rolig dag, så måste vara utvilad. can't wait! :D

fredag it is!

sitter just nu i skolan, har vart här sen kvart i åtta. åkte med pappa in till stan, så kom jag kom hit väldigt tidigt.
det är iallafall skönt att det är fredag! men drygt att första lektionen är två timmar lång och att det är småföretagande. bläe! halv två ska jag smita från skolan och iväg på ett möta som är två. sen ikväll blir det ju kinamat med tjejerna, det ser vi fram emot! sen ska jag nog åka till henrik och mysa med honom. :)

Torsdag

håller på att bli sjuk, igen... drygt!
när jag kom hem satte jag mig för att skriva ett svenska arbete, sjukt svårt var det och när jag var klar med det så skickade jag in det direkt. skönt att ha det gjort! sen träffade jag pernilla och fick låna hennes locktång och vi tog en promenad när vi ändå var i farten. när jag  kom in hade jag sjukt ont i huvudet och kände mig jätte konstig, så jag la mig och vilade och somnade och sov i tre timmar. vaknade halv fem av att pappa och sofia sa att vi skulle hem till mormor och morfar på middag. åkte till mormors jobb med henne också för att hjälpa henne med datorn där, och nu har jag precis kommit hem. sitter och försöker fixa lite planer med crewet. hoppas det går bättre den här gången! ska gå och lägga mig tidigt ikväll, försöka sova bort där här början till förkylningen.

måste vara jobbigt att umgås med mig eftersom jag fan jämt är sjuk. usch! har iallafall tyckt i mig 3 clementiner idag, hoppas det hjälper lite!  pusshej

make a list

Favoritcafé: storken
Favorittidning: vecko revyn
Favoritplagg i garderoben just nu: mörka jeans eller leggings
Byter gärna garderob med: cissi, så många söta blusar!
Vanligaste färgen på mina kläder: svart
Sminktips till allmänheten: mascara & puder
Mitt rum kan beskrivas som: välstädat
Mig själv med tre ord: klantig, envis & glad
Jag tränar: hemma, när jag har tid ^^
Jag ville bli när jag var liten: brandman
Nu vill jag bli: frissör (vet att jag valt fel jävla äckel linje!)
Humör just nu: glad
Är det nåt du absolut inte äter: haha mycket! men hästkött skulle jag aldrig äta!!
Hur många kuddar sover du med: två under huvudet. men vi har typ 6 kuddar i sängen hos mig.
Morgon- eller nattmänniska: morgon
Sparare eller slösare: det varierar. försöker spara, men ibland funkar det inte riktigt.
Bästa film: i rymden finns inga känslor
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 1 eller 2
Bio eller promenad: promenad
Är du kittlig: jaa...
Största svaghet: kort stubin
Det här är jag bra på: skratta i fel situationer
Chips, morötter eller godis? chips
Stökigt eller välstädat? (ditt rum) : välastädat
Kaffe, te eller inget? te <3
Har du en besatthet? att ha med mig mitt lepsyl överallt

choco

sitter just nu med henkan och kollar på ph. haha adnan är så jävla rolig! dampar på jp äckel hela tiden, haha så kul. hoppas jp ryker snart! :D senare ikväll är det ju tylösand också. fin dag! provet gick väll sådär, helt okej!  gick på stan en snabbis med cecilia & linn sen. fick med mig en tunika hem. pusshej

skolan

sitter på finansiering & kalkylerings lektionen... gör absolut ingenting. smider planer med tjejerna & smsar med henrik. om en halvtimme slutar vi och då ska jag springa ner på stan och möta upp cissi, så går vi till linn som är i skolan.

TAKE IT ALL IN

Hela dagen har spenderats med internationella relationer böckerna. sista provet på denna kursen, och den slutar efter lovet. hur skönt som helst! har tagit lite pauser i pluggandet och då passade jag på att rensa lite mer bland mina trosor. hatar när dom blir helt urtvättade, så fult! så kastade ett par stycken. virpi goes happy. nu har jag  precis tränat lite och duschat, om några minuter börjar paradise hotel som jag ska kika på i föräldrarnas säng eftersom min tv strejkar. sämsta bilden! sen ska jag försöka nöta in lite mer till provet och försöka somna tidigt ikväll.

imorgon efter skolan ska jag träffa cecilia & linn för att smida lite planer. hoppas allt går som planerat bara. sen kika lite på stan och sen hem till henrik. sen på torsdag har vi bara en kort lektion, är nog egentligen inte ens värt att åka dit. men bara att pallra sig upp och då dit!


datum att se fram emot

29 oktober höstlov
30 oktober halloween fest
7 november fira 2½ år med henrik <3
2-4 december partykryssning
3 december Linn 18år
24 december julafton
28 december Vanessa 18år (hela 5an kan gå ut!!)
31 december nyårsafton
31 januari jag fyller 19
5 mars studentkryssningen

sen finns det ju flera datum såklart... :D

sweet

titta vilken söt & snäll mamma jag har!




T I S D A G

om 3 dagar får man studie bidrag, riktigt sugen på att köpa ett par nya skor! får se hur det blir med den saken. skulle verkligen behöva ett par iallafall. kom precis hem, och ska snart börja plugga inför morgondagens prov.
ikväll är det iallafall massa bra på tv! nu ska jag sätta igång med pluggningen så man kommer någon vart!

 


tidsinställt inlägg

tänkte testa den nya funktionen...

just nu, när det här läggs upp sitter jag nog och pluggar med linn. hon ska nämligen komma hit & plugga snart!
kom hem för en stund sen, gjorde småföretagsprovet. svårt. usch. blä.

två prov kvar. bara att kämpa!

puss

Måndag 25 oktober

Åkte hem från Henrik strax efter 5 imorse, var halt på vägen. sov en stund sen var det dags att gå upp och gå till vårdcentralen för att ta blodprov. när jag kom hem hade mamma & sara precis vaknat så vi åt frukost och sånt där och nu har jag precis plockat upp allt och fixat med min nya byrå som jag köpte igår på ikea. super fin!
skönt att ha det avklarat! ska plugga småföretagande nu, har prov nu i eftermiddag som jag ska åka in och göra. sen är den kursen snart slut, härligt! :)

senare efter middagen kommer linn hit och ska hjälpa mig lite med pluggningen, och imorgon har jag ännu ett prov. som tur är så är det halv nio och jag slutar direkt efter så det blir en kort dag. skönt! men jag ska sitta kvar i skolan och plugga internationella relationer eftersom vi har prov i det på onsdag. stressigt men skönt att ha det värsta över tills lovet börjar!

i helgen blir det det mest lugnt. på fredagen ska jag ut och äta med tjejerna på kina. ska bli gott! och på lördagen är det halloweenfest. (blir nog inte så lugnt) och söndagen blir det också lugnt. och sen en hel veckas ledighet! gud så skönt. slippa den där äckel skolan! men jag blir inte förvånad om vi får någon läxa eller uppgift över lovet...

nej, plugga var det!

pusshej :)


min nya byrå! fast min är vit, fann ingen bild på den vita på hemsidan ;)

Söndag

Har precis ätit frukost. Just nu är jag & Henrik ute, ska snart börja plugga... Blä!

lördag

ska snart bege mig till linn för lite plugg och sedan vidare till henrik, hoppas på en bra lördagskväll!



dagens klädsel blev en röd blus & svarta jeans!

lördag

somnade tidigt igår. som vanligt med andra ord. är så sjukt trött hela tiden. efter man ätit middag kan jag typ somna. är nog för att jag snart slutar med "pigg medicinen" och bara äter dom andra. kollade på one tree hill tills jag somnade, såg typ 10min av avsnittet och "vaknar" av att henrik ringde. kommer inte ens ihåg att vi pratat. men tydligen sa jag "fan heller" när han bad mig komma dit. haha! som tur är så fattade han ju att jag sov.

nu ska jag hoppa in i duschen och sen kolla lite one tree hill, senare ska jag träffa min lilla henrik. stackarn är på folkrace nu. hoppas han har mycket kläder på sig så han inte fryser! tur att jag valde att inte följa med, skulle inte klara av att sitta ute en hel dag. max en timme typ. fyfan vad kallt! haha  hörs senare.



mitt roliga foto-program

bilderna är klickbara, så bara att klicka

     

     
   


fredag

Dålig uppdatering, i know men jag har haft rätt mycket att stå i under veckan och värre blir det! Nästa vecka har jag tre prov, och för att göra det hela lite värre är det dagarna efter varandra, måndag, tisdag och onsdag känns lockande! men bara att försöka så gott det går och få det överstökat, blir bara värre om man skjuter upp prov.

Annars har veckan gått fort. har hängt lite med cecilia & linn, har hängt med pojkvännen och såklart tjejerna i skolan! kan ju också passa på att få med att vi hade redovisning både i måndags (filosofi) och i torsdags (svenska). om man inte känner sig pinsamt, förudmjukad och allmänt dålig så kan jag tala om för er att så kände man sig efter den svenska redovisningen.

Fredag idag... planen var den att jag & min pojkvän skulle ha en myskväll. titta på "när lammen tystnar" och typ äta godis. men hans vänner föreslog en data-spels kväll, och eftersom jag är så snäll och förlåtande lät jag min lilla nörd åka iväg dit istället. ångrar mig lite nu, eftersom jag har mega tråkigt! tur att jag har min lilla tammi som jag kan hänga med under kvällens gång. :)

Jag måste ju egentligen plugga nu känns det som. men vem sätter sig och pluggar en fredagskväll? det går ju typ inte! lite småsugen på att följa med Julia & Ebba ut, dom frågade tidigare under dagen... svårt val där!

Ska iallafall ringa Henrik nu och fråga om jag får sovsällskap eller inte. får hoppas! ;) sen tror jag att jag ska sy lite... pusshej!

fredag


torsdag


onsdag


tisdag


word of the day

Hej!
jag fattar inte vad som är fel på mig. igår när jag kom till hebbe tog vi det lugnt bara, kollade på tv och somnade tidigt. idag när jag vaknade runt halv sju var jag helt död! blev lite piggare när jag kom ut i kylan, men sen efter lunch i skolan var jag så jävla trött att jag bara satt som ett mongo och glodde. tycker ändå att jag har sovit rätt mycket dom senaste dagarna?!

hoppade över småföretags lektionen idag. veckans pina. måndagar och fredagar. usch! mötte linn & pernilla på stan och kollade runt lite. finns ingenting. eller, såg en rätt fin klänning. ska nog kolla lite närmre på den imorgon.
nu ska jag slå på one tree hill och joina felix som ligger och vilar i min säng.


Campaign of Hate.

festen i lördags

till en början var det super kul! jag, linn och cissi kröde shot spel. peppe var nykter men hon var med och dansade och hytt skötte musiken. runt åtta kom två skit trevliga poliser och pratade lite, gav oss deras nummer om vi skulle behöva hjälp under kvällen osv. sen började folk droppa in... runt halv tio var det så mycket folk att vi som hade festen ville åka hem. det var hemskt. och att det kom två tåg till som var fulla med folk gjorde det inte direkt bättre.

när någon började tända eld på saker och brandsläckaren åkte fram fick det vara nog! vi ringde dom två snälla poliserna samt 112 och inom två timmar var alla människor ute från lokalen, bråkstakarna var tagna och fick handbojor och saker kunde börja redas ut. var väldigt skönt att komma hem till ett lugnt hus iallafall!

söndag

vi åkte till lokalen runt åtta för att städa. fyfan vad det luktade fylla i lokalen. vi vädrade i ett par timmar, men gjorde typ ingen skillnad. när det var färdig städat åkte vi in till stan och lunchade på mc donalds. när jag kom hem somnade jag direkt och vaknade runt tre på efter middagen. efter middagen gick jag en promenad med mamma, pappa & sara och sen åkte jag hem till min älskling. vi tog det bara lugnt hela kvällen, hade saknat honom eftersom han var borta hela helgen så det var mysigt att somna i hans famn!


lokal häng

nu sítter vi här i lokalen, jag , linn, cissi , pernilla och fredrik. lyssnar på musik och fixar oss :)
ikväll kör vi, skååål!

lördag

inte okej att vakna innan åtta. blä. slog på lite one tree hill när jag vaknade och sen hamnade jag vid datorn. ligger fortfarande i sängen, svin kallt i rummet! ska nog snart gå upp och dricka te och sånt där. stoppa i mig medicinen också. ska väll packa lite och duscha och sen runt två bär det iväg. kommer bli awesome!

fredag

vet inte riktigt vad jag har gjort dom senaste dagarna, något vettigt måste det vart eftersom jag inte hunnit skriva. fast jag kanske skrev igår?! tror att jag håller på att bli senil eller nått. mitt minne är kasst. glömmer typ vart jag lägger saker hela tiden... eller så är jag bara så jävla trött hela tiden. kan ju vara det.

slutade halv fem idag, som alla dagar. pappa hämtade mig, som varje måndag & fredag. åkte till hebbe och pussa på honom lite, hämtade lite klänningar som var där. åkte hem och åt kebab med familjen och sen åkte jag & sofia till gränby. örhängen köpte jag. nu dricker jag lite cola, ska snart gå och lägga mig och se på one tree hill. älskade serie! imorgon ska vi iväg redan klockan två för att hämta nykel till lokalen och fixa där. känns som om det kommer bli en lång dag, bara invänta kvällen lixom... men det går nog fort, vi brukar få tiden att gå fort. haha!

lägger in lite bilder, lekte lite i camen ^^





Whatever will be, will be.

Jag & Anna satt kvar efter skolan igår och jobbade med vår powerpoint till filosofi redovisningen. Vårt ämne är dödsstraff. Sen gick jag & Linn till stan, där träffade vi Pernilla. vi satte oss på mc donalds och pratade lite innan jag åkte hem till Henrik. vi tog det bara lugnt, båda två var skit trötta. sen ringde linn och sa att hon fixat lokal till på lördag, vi ska ha fest igen. blir kul! jag som bara tänkte ta det lugnt den här helgen... men ibland får man ändra planerna. måste skriva ett brev nu och sen ska jag hänga med tjejerna. ska agera frissör, som vanligt. älskar att hjälpa folk med deras hår! :D pusshej

<3


Onsdag

provet gick sämst! less på allt med skolan, och på att man alltid ska få skulden för allt. idioter....

lite plugg

jag är alldeles för bra på att skjuta upp saker, speciellt när det kommer till pluggning. är värdelös på att räkna, gör inte saken bättre. lättare när det är fakta som man lär in. om en timme ska jag iallafall gå till centrum och möta upp min lilla pojkvän som ska till tandläkaren. den mesen ska borra, och det tycker han tydligen är läskigt... tur att han har mig som typ är född hos tandläkaren och van. haha! nej nu måste jag fokusera på finansiering & kalkylering. så otroligt intressant, givande och roligt!

trasig

Du och jag tittar nog i olika speglar för jag kan inte se vad du menar
Annars måste dina speglar va skeva för smala ting verkar bli breda
Å men jag vet det är inte konstigt att man tvekar
Ingen kan fly när idealen bara ekar
Kraven finns där vart man än vänder
Att du inte duger är signalerna dom sänder
Modetidningarna bara sprider trender
Som inte passar människan så folk mår sämre
Ändå undrar alla vad det är som händer
När vissa väljer svälten

Men du är inte trasig, behöver inte fixas åhnejnej
När priset går upp kommer själen gå ner
Du är inte trasig, behöver inte fixas åhnejnej
Du kan sluta o leta det finns inga fel


tisdag

igår kom henrik hit efter jag hade ätit middag, han åt och sen åkte vi in till media markt eftersom han skulle kolla på en iphone 4. kom hem precis när PH började, så vi kollade på det. sen pluggade jag ¨någon timme och sen kollade vi ett avsnitt av oth och sen somnade jag. har skit ont i hela ryggen, eller typ ryggraden... usch.

idag skulle vi haft finansiering och kalkylerings provet, men det flyttades till imorgon. tur det! idag slutar vi iallafall tidigt och då är det bara att åka hem och plugga. orkar inte mer plugg. så jävla tråkigt.
sen har jag lite andra planer för veckan... :

tisdag: följa med henrik till tandläkarn & plugga
onsdag: prov, vara kvar efter skolan med anna
torsdag: slutar tidigt<3, vara med cissi
fredag: låååång dag, toppar antagligen med utgång
lördag: sooova
söndag: sovasovasova


,

har agerat taxi typ hela dagen. ikea korv stog på schemat! nu är vi hemma hos henrik, jag pluggar. halv sex kommer cissi hit och så åker vi in till stan för att gå på bio. det blir jag, henrik, cecilia, andreas, johanna och niklas. bra gäng. hoppas filmen är bra! vet dock inte vad vi ska se

söndag

helgen går så sjukt snabbt, orkar inte!
igår hängde jag, cecilia & pernilla. vi låg och degade hemma hos peppe framför step up 2, lyssnade på massa bra musik och lite sånt. senare på kvällen åkte vi in till stan med bilen och gick ut! var så jävla skönt att vara nykter och veta att man kan ta bilen hem närsomhelst....

det var mycket folk, så vi höll till på dansgolvet och fan vad kul det var! drev med massa människor, det är så kul att se folk som har inte har någon taktkänsla. senare under kvällen slirade min lille kille dit, och då menar jag slira. det var tillochmed en kille som sa åt honom när han dansade med mig, eftersom det var ganska vingligt. haha knas!  efter stängning gick vi iallafall till bilen, körde disco hem och sen somnade vi väll någongång efter fyra efter lite fruktsallad och spya. en jävligt värd kväll!


partylandslaget

den ända saken, som jag och cissi lovade varandra igår bröt vi.
inga vimmelfoton!
men jag tror vi fastnade på fler än ett... fan! haha

åkte med halv tio tåget in till stan, gick till kalas för att möta upp louise, anna & hanna som redan var där. tog en cider och dansade lite. mycket folk! träffade massa kända ansikten och hade kul. sen fick vi för oss att gå därifrån så vi gick till fame...

det var ju inte sådär super smart. stället var jätte fint, men för stort! det såg helt tomt ut, men det var rätt mycket folk. ingen dansade hellet så det sög. vi klagade lite, sen var det bara att ta saken i egna händer och vi tjejer började dansa. sen kom det mer folk och det blev skit kul! tog tåget hem till henrik sen.

nu blir det plugg och ikväll kör vi myskväll med tjejerna, blir fint det!

utgång

Hhär sitter vi (jag & cissi) och dricker lite. vi ska snart bege oss mot tåget, eller om en halvtimme! sen möter vi upp resten av tjejerna i stan och styr mot uppsalas dansgolv! det blir nog en kanon kväll!


torsdag

Härlig dag i huvudstaden med Julia. synd att det regnade bara! åt god mat på taco bar och gick i massvis med affärer. hur många h&m butiker finns det i sthlm?! måste vara minst tio!

nu sitter jag hemma hos pojkvännen... åkte hit med röda faran för att jag måste hämta hem mobil laddare och datorn så åker hem imorgon bitti när han åker till jobbet, kan ju inte missa chansen att få sovsällskap!

imorgon slutar jag halv fem, senare blir det utgång med massa tjejer och ja vad säger man?! helgen kan ju inte börja bättre!

puss


pluggggg

kom hem från ikea för drygt en timme sen. var en trevlig vistelse med cecilia och pernilla! dock fanns inte riktigt det jag sökte, men det gör ingenting för vi åt ju korv & glass :) har precis skickat in terrorism arbetet, skönt att bli av med det! svenska provet kvar för den här veckan... usch!

ska blir kul att åka till stockholm imorgon iallafall, länge sen jag var där! sjukt länge sen. kommer inte ens ihåg när det var senaste, som jag gick på stan där. kul att julia frågade om jag ville åka, så att man kommer dit nångång. nu ska jag fortsätta hänga på msn, social tjej lixom... pusshej!


onsdag

Skön onsdag! vaknade runt nio, slog på oth. åt frukost och umgick med mamma & tammi, åt lunch, mamma åkte till jobbet, jag och tammi gick en promenad, hem till morfar. och sen hem.

tog ett bad + läste lite i svenska boken (prov imorgon) och sen har jag kollat lite mer oth. ätit en apelsin (bra va virpi?!)  nu ha rjag precis fixat mig, snart kommer cissi och hämtar upp mig och persnilla så ska vi tre dra oss mot ikea där det blir lite shopping. jag behöver ett kakfat. ni ska få se! ;)  skulle köpa en hylla också, att ha över sängen... min som jag gjort själv är inte så stabil... men jag fick en av morfar så det var ju bra. slipper slösa pengar på hylla! :) sen ska jag till henrik och mysa framför kungarna av tylösand.  btw, allt är jävligt great just nu! längtar tills på fredag då det blir utgång med massa sköna tjejer. wie, taggad tjej! :D


vi kör på grek-fylla, om vi gör!


.

hur länge kan man vara förkyld egentligen?! :s

Tisdag

provet i internationell ekonomi är skrivet, skönt att ha en sak mindre att tänka på!
åkte hem efter provet eftersom jag var tvungen att ta hand om tammi som hade ramlat och vridit knät, så hon inte kunde gå. vi låg i soffan och tog det lugnt, sen tog vi en promenad och kollade om mitt bankkort fungerade och sen in på konsum och köpte tablettask och läsk. när sofia kom hem så åkte hon och jag till stallet, första gången jag red på vår lilla häst... eller lilla?! det gick bra! han är ju rätt livlig, så trodde att jag skulle få tugga grus, men jag höll mig kvar. ikväll är en kanon kväll, desperate housewives börjar igen! :)



plugg & godis

idag när jag skulle till banken möttes jag av 4 brandbilar och massor av poliser mellan forum & svava gallerian. det hade brunnit. fixade iallafall en dosa, som dom skulle skicka hem och så fick jag ett nytt kort också. så det var väll bra säkert. :)  åkte sen hem till henrik och pluggade tills han kom hem. vi var nyss till storvreta och köpte godis, ligger nu i sängen och trycker i mig det samtidigt som jag läser om internationell ekonomi. superkul!

längtar som fan tills kryssningen!

Veckan...

Måndag: plugga & umgås med Henrik
Tisdag: internationell ekonomi prov
Onsdag: ledig, plugga svenska
Torsdag: svenska prov, Stockholm med Julia
Fredag: utgång med tjejerna!

Söndag

helgen har varit lugn, väldigt skönt även fast det ryckte i partynerven i lördagskväll. i lördags umgicks jag med linn & cissi, kollade på film och åt lite grönsaker & dip. och idag har jag umgåtts med henrik hela dagen. inte gjort så mycket, mest håll på med bilarna eftersom volvon ska besiktas imorgon. hoppas att den går igenom utan problem bara! nu ska jag snart gå och lägga mig, hoppas att förkylningen försvinner mer under natten. hatar att vara förkyld! imorgon är det låååång dag. halv nio till halv fem, underbart.

idag såg vi världens största spindel när vi höll på med lite däck... tror fan att jag är förföljd av spindlar!
när jag kom hem låg det en död spindel på mitt golv, och nyss kröp det en på min dator och när jag skulle döda den med papper, så försvann den när jag hade den i pappret.... hahah usch!


thuns

kom hem från thuns för ett tag sen. köpte äntligen en vinterjacka, en vanlig slät svart. skit nöjd! så trött på min gamsla fula blå men "dun-rutor" på.... usch. hatar dom där jackorna. ser ut som dom där boomerang jacka. tycker inte om dom alls, fattar inte varför alla köper dom?! hmm nåja. ett par strumpbyxor följde också med hem.
sitter just nu i sängen, ska strax gå ner och hämta en kopp te och lite kex med brieost. gott! imorgon skulle jag & cissi egentligen åka på en tävling, men vi fick lite förhinder båda två så vi tar det en annan gång, istället kör vi på filmkväll. hon, jag & linn och det blir hur bra som helst. men innan det ska vi fira virpi, igen med släkten. :)

1 oktober

dagen började med att jag nästan missade tåget, så jag fick springa som fan... hade andnöd hela resan till uppsala, tog bussen till skolan och hämtade böckerna till provet vi har på tisdag. tog sedan bussen hem och har kollat på oth och tagit det lugnt. lite senare ska vi antagligen åka till thuns med familjen, ska kolla på vinterjacka.

RSS 2.0