Just ask me!!

Har du en liten frågestund, vem som helst får fråga vad som helst. Får väll se vad det blir för resultat.
Fråga på bara! :)


*

Har glömt att nämna att jag faktist har hittat 3st fyrklöver dom senaste dagarna. Inte alla som gör det! Somsagt, hittar jag dom rätt ofta. Men när fan ska man få lite tur? hmm...
Nu kanske ni fattar varför jag ska tatuera en fyrklöver i februari? ja, juste. jag ska tatuera mig i februari.


jag är arg besviken irriterad sur ledsen förbannad och sårad.
deprimerande

Där kärleken blommar är sommaren evig.

Har precis klivit ur duschen sitter för tillfället och väntar på att mina naglar ska torka, målade dom i någon röd/rosa nyans. Typ gammeldags rosa. Gulligt. Sitter och lyssnar på the king of pop, Mickael Jackson. Några av hans låtar är riktigt sköna. Fast jag tycker det är rätt töntigt att det ska vara så speciellt när någon artist dör. visst, det är tråkigt och så men helt plötligt börjar alla älska den som dör och skicor säljs kors och tvärs. hmm... konstigt det där. Fast egentligen, så är det väll så när vem som helst dör. En massa folk börjar heta saker på msn och liknande, fast dom kanske inte ens känner personen. Ja, när jag dör hoppas jag inte att en massa okända drar till sig uppmärksamhet utan att mina vänner saknar mig. Folk som fakar är ingenting att ha, som Louise så klokt har sagt & lärt mig. :)

Ganska så ovärt inlägg faktist. Nu ska jag smörja in hela kroppen och sedan föna håret och sen sticka iväg till Vattholma tror jag. Förresten har jag gjort om en tunika. En vit stor t-shirt ifrån gina som jag köpte för länge länge sedan. Klippte ur hals & rygg, fixade två små detaljer en längs med höften och en på armen, rätt bra blev det faktist. får väll se om man törs använda den. lite indian inspirerat kanske man kan kalla det?! iallafall Caroline design ;)

fuck yeah

30 juni



Dagen i Graneberg var trevlig med Louise, Cissi och Vanessa. Vi solade, snackade och spelade kort. Det vart lite molnigt då och då men man fick lite färg iallafall. Runt två åkte jag och Louise ner på stan för att kika runt lite, jag fick med mig ett linne och ett par skor. (bild) Ikväll tror jag att jag ska träffa min pojkvän, nu ska jag hoppa in i duschen och sen får man se om det händer någonting tillräckligt lockande. Kyss

summerday

Vaknade alldeles för tidigt idag, kvart över sju. Nu är jag iallafall klar för en dag med bad & sol med sköna tjejer.
Ska nämligen snart bege mig in mot stan och sedan väntar Graneberg beach på oss. haha
hörs sen!


Bad i Tärnsjö

Igår runt klockan tre åkte jag & Henrik till Östervåla för att spendera lite tid med Dansken, Niklas & Manne. Vi åkte till Tärnsjö och chillade på stranden, var rätt varmt i vattnet med om man jämför vad vi har badat i tidigare. Bara att botten var lite scary att gå på. Runt sju käkade vi pizza och sen efter någon timme var vi tillbaka i audin påväg hem. Trevlig dag! :)





(innan östervåla så badade jag i henriks pool, och han banga!)

:D !!!

Glöm det där med att jag mådde dåligt.
Glöm det med illamående, huvudvärk m.m.
Jag har fått pengar på mitt konto, äntligen!
Nu finns det en anledning att leva.
Kyss



visst tusen spänn är inte sådär skit mycket, men har man vart pank i typ en månad blir man glad!

Ny vecka

Och så är det början på ännu en ny vecka. skönt. att tiden går menar jag. vaknade runt sex men lyckades somna om till halv nio. irriterande att jag vaknar så tidigt nu för tiden. hmm
iallafall så ska jag snart lägga mig och vila, känner mig jätte konstig.  började igår när vi skulle gå och lägga oss, jag mådde illa och hade sjukt ont i huvet, och det kändes som om jag skulle svimma. men jag somnade och märkte ingenting mer.  nu känner jag likadant, fast inte huvudvärk. hmm  palla må illa. får hoppas det går över snart iallafall!

idag är dagen uppbokad & planerad, om det är bra eller dåligt vet jag inte. känns som om man bara vill vara impulsiv nuförtin men men... ska gå ut och sola & bada i poolen nu på förmiddagen, klockan två har vi date med lena i stan för att vi ska handla! sen ska vi till våla där vi har date med dansken & co och sen blir det bad i tärnsjö. mysigt!

nej, nu ska jag vila lite. puss

Hiss & Diss lista



1. Vita solglasögon, "last year" & fjortis varning + att det är fult.



2. Näspiercing, det är ute helt enkelt!





3. Regn & Dåligt väder, tråkigt och det finns ingenting att göra.









1. Frukt, gott & nyttigt!


2. Sol, man får fin färg & det är skönt!


3. Kärlek, vad är bättre än att ha någon att älska och att älskas tillbaka?













Söndag

Har nu kommit hem ifrån rullsand. Helt underbart väder! I torsdags när vi kom dit (jag + henrik) så tog vi oss en kvällspromenad, vi kom dit runt 22.00. vi såg solnedgången från stranden och sen gick vi till husvagnen och såg en film, masjävlar. haha så skön! sen hade vi massa mys och somnade runt halv två. på fredagen låg vi på stranden ett tag på morgonen och sen chillade vi mest i husvagnen och sen runt tre drog vi till stranden igen ett tag. sen duschade vi och fixade lite sen kom min familj och vi grillade gott!

på lördagen tog vi det lugnt, vi hade bränt oss som fan på fredan så vi orkade inte sola så mycket. det blev ´mest promenader och sånt. runt 15.00 åkte vi till valbo köpcentrum och kikade lite, hittade nada så det var rätt tråkigt.
på kvällen tog vi ett kvällsdopp och bara myste. mumma!

idag har vi mest chillat (idag igen!) vi var ner till stranden på förmiddagen men orkade inte bada så vi stekte oss lite till.
runt 13.00 packade vi ihop allting, för att jag skulle med ett tåg som gick 14.42 från skutskär. (alla fick inte plats i bilen)
och jag hann med tåget, efter många om & men... och nu är vi i vattholma.

gjorde ett försök med ett dopp i poolen men det gick inte riktigt. har blivit en sån badkruka! började förra året...
jag har alltid kunnat bada, hur kallt det än är. men nu antar jag att mammas gener växer fram och jag blir badkruka -.-
synd bara att henrik är starkare än mig och slänger i mig ändå... haha!

bilder kommer senare. antingen här eller bilddagboken. puss

drar iväg...

Haft en sån mysig dag med min älskling. han tog ledigt idag så vi har solat och på eftermiddagen tog vi en sväng till laffsen och tog första doppet, sjukt kallt!

har inte tid att skriva någonting mer, vi drar iväg till Rullsand ikväll och är tillbaka på söndag kväll.
mys mys!

pusshej


en tanke till M

För ett par dagar sedan såg jag en artikel på aftonbladets hemsida, http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5224059.ab
Tyckte det lär sjukt otäckt och kände ett sånt medlidande med den där som råkat ut för det.
Jag har världens skräck (som många av mina nära vet) att just bli utsatt för någonting liknande.

När jag lite senare loggar in på bilddagboken och läser lite bloggar börjar allting klarna.
Det är ju förfan min kompis! Det är ju tjejen jag träffade i stallet, tjejen jag tävlade tillsammans
med i två tävlingar. Vi åkte till Sigtuna och förlorade lagtävlingen men hade så kul, hela
laget! Att något sånt här händer just henne är obegripligt, hon var ju den där glada, spralliga
tjejen som alltid kom fram och pratade och livade upp stämningen.

En tanke till dig Maha, hoppas att du snart är frisk och att allting blir bra. <3
och att han får ett hårt staff
Jag & Sofia tänker på dig, hon hälsar.


1+1=2 <3


att se olycka i sin älskades ögon är det värsta som finns.
jag älskar dig och ställer upp vad som än händer, det vet du.


Onsdag

Ojoj, solen bara fortsätter skina och huden bara fortsätter suga åt sig solens strålar. jag är lite bränd.
idag var jag tvungen att vara barnvakt. eller först skulle jag inte så då tänkte jag åka och bada med julia och då kunde hon inte så då tog jag på mig jobbet som barnvakt och efter en stund ringde hon och sa att hon kunde... och då kunde jag inte lämna återbud -.- så fick vara barnvakt ett tag och blev inget Julia idag. tråkigt, men vi tar igen det!

på eftermiddagen åkte jag med familjen till gränby. mycket rea var det! jag köpte iallafall ett linne på vero moda för 50kr.
tänkte köpa två par shorts också, ett par på vero moda som var rutiga och ett par jeans shorts på h&m men jag orkade inte gå tillbaka sen så vi åkte till willys och handlade.

Henrik fick jobba över en timme idag och när han kom hem grillade vi, mums. nu är vi i vattholma, får se vad vi hittar på men vi ska hem till mig och sova sen iallafall!  till helgen ska vi till rullsand, fre-sön vid havet med min älskling,
det kan fan inte bli bättre!

kyss



och om det var någon som tog åt sig när jag skrev att det mest var fjortisar på discot på björkis så kan ju denna lilla människa lugna ner sig! jag menade ingen speciell person, tyckte bara att det såg ut som om det var ganska många som var max 14år gamla där inne. och om du nu tycker att jag är fjortis, kan du väll ändå vara så mogen och skriva ditt namn? eller står du inte för vad du säger?  hah geek

peace and love

Henrik ligger och sover. Kvällen blev bra iallafall, som förlåt fick jag en påse med plockgodis och klart man blir glad då. så nu har jag förlåtit honom. Det är sjukt varmt i mitt rum, har två fläktar igång så att lill pojken ska få sova, eftersom han ska upp tidigt. Nu har förresten familjen kommit hem från Tellberg. Som tack för att jag var katt-vakt fick jag en t-shirt/tunika där det står Jag är bäst. på. haha! kan visa en bild imorgon ;)

nu ska jag krypa ner bredvid min älski.
puss & god natt!




jag har världens shopping abstinens!!!!


!@%#&

fan fan fan så känns det just nu.

Konstigt att man kan gå från att vara världens gladaste,
till att bli så... besviken?!
Här fixar man och verkligen försöker men vad får man tillbaka?

Jag ansträngde mig verkligen. Du vet att jag inte gillar att laga mat
men jag gjorde det, för dig. Jag handlade mat, dukade fint, fixade mig
så du skulle tycka att jag var fin, ja jag gjorde tillochmed efterrätt!

Men jag fick sitta ensam och äta.

Jag frågade dig, och du svarade ja. Jag frågade så att det inte
skulle bli såhär. Du kunde ha ringt. Du kunde ha sagt att du
skulle komma senare. Men nej. Istället för att hålla det du sa
åkte du till en jävla fiskeaffär med en kompis.

jag ska aldrig mer laga mat
ska aldrig mer anstänga mig

såhär arg och sur har jag nog aldrig vart på dig.
men det kommer inte hålla länge, även om jag vill
kunna vara sur på dig så går det inte.
du kryper upp tätt intill iallafall med ditt lekfulla
leende och dina busiga ögon.

såklart jag inte kan vara arg

men jag är besviken även om det inte syns.
jag känner mig sårad.






men jag älskar dig ändå.

-

Livet är som sex.
Det är inte alltid bra, men det är alltid värt ett försök.


- Pamela Anderson

Måndag & Tisdag i bilder


fun sun

Har solat hela dagen igår och hela dagen idag, och det är ju = färg. Äntligen ser jag inte så jävla blek och sjuk ut!
Är nu inne och tar en paus, man blir ju trött av att ligga i solen.

Tog en tripp med cykeln till Konsum och handlade för någon timme sen också. Jag ska ju laga middag till min arbetande man, ikväll igen... känns ganska vuxet. Men sen när vi flyttar är det nog han som får laga maten, jag kommer nog inte ha det så bra så att jag slutar klockan fyra som han... :P

förresten så hade någon tagit sig in på blogg och bytt lösenord... därför jag inte har skrivit.
men nu är det fixat iallafall. konstigt var det iallafall!

igår kom julia hit och åkte hem runt tolv på kvällen, mysig och skön dag.
haha vi var mest ute i solen och snackade. nej, nu blir det ut en stund sen
måste jag duscha av mig så jag inte är allt för svettig när henrik kommer hem.
puss

¨

kom precis hem ifrån stan, bil race som vanligt på söndagar... jag & alexandra var ju måttligt roade, eller?
är iallafall hemma nu och dricker mineralvatten, i love it! soda stream for the win!

imorgon ska jag ta åtta bussen hem, fett jobbigt. men sen blir det att sova igen när jag är hemma!
haha. puss god natt

Midsommar

På midsommaraftons morgon tog jag och min älskade en lång varm skönt dusch och bara myste, sen blev det taco frukost eftersom vi hade rester kvar efter vår myskväll (som för övrigt blev riktigt lyckad,ibland behöver man få vara själva)
Runt halv tre åkte vi hem till Simon och hämtade honom + Linda och vi fyra åkte ner till trekanten och kollade när dom reste midsommar stången. Sen åkte vi hem eftersom att vädret var så pass sunkigt.

Runt fyra någongång gick vi hem till Micke där Christer + någon annan jag glömt namnet på var. Dom tre var rätt dragna så det var bara för oss att försöka komma ikapp... haha! jag & henrik försökte oss på att grilla, eller han försökte men eftersom han redan var full fick jag & linda ta över.

Efter den goda middagen med massa skratt & roliga samtalsämnen gav vi oss in på den där suddiga vägen. Det gick bra och fulla blev vi! Jag & Linda körde singstar men Hebbe förstörde det när han höll på med sterion så vi gav upp. Runt åtta kom Vanessa & Louise med tåget så jag och Linda hämtade dom, och Henke kom också. Det blev studsmatta, roliga kort och en massa annat innan vi drog vidare hem till hebbe.

Hos Hebbe var det drag. Vi körde gh men louise, jag och vanessa tröttnade ganska fort och drog ner mot trekanten. Efter en sjuk promenad dit (vi hoppade ner för en vägg som var 3meter hög) så var vi framme. Vi tog oss in och slapp betala. Nice! Det blev dans och umgänge och senare kom Hebbe + dom andra och vi fortsatte. Klockan tolv tog Louise & Vanessa tåget hem och jag fick tråkigt. Eller blev jag mer nykter? Kanske båda. Tur att Ida & Alexandra var där iallafall!

Kvällen slutade mindre bra. Men det löste sig senare. man ska hålla det man säger

bilder finns på bilddagboken - llofquist


jag gjorde ett test



<>

idag väcktes jag av solen, som trängde in på sidorna av rullgardinen. äntligen tänkte jag och gick upp och satte mig här. min pojkvän intog tydligen en ganska hög halt alkohol och är fortfarande säng liggandes. efter 2 sek så hörs en konstigt ljud. (jag har öppnat fönstret så jag hör ut väldigt bra) henrik sätter sig upp i sängen och säger : regnar det?
jag lyssnar inte sådär jätte noga och svarar inte men efter en stund så kollar jag ut och det vräker ner. kul. regn.
äckel! det regnar inte lite heller... och min stackars Felix som är ute :(


idag kommer tha familiá hem från Tellberg

C

vaknade precis, äntligen har jag sovit en hel natt utan smärta!
igår grillade jag, henrik + tre av hans vänner hemma hos henrik då. sen blev det gh och förkrök.
sen gick vi till en förfest som jag tyckte sög som fan så jag drog och mötte istället upp julia
nere vid vattholma skolan. påvägen dit sprang jag på några roliga filurer, tur att dom var fullare än
mig... annars hade jag nog skämt ut mig. 

vi gick in till dansbanan och shakade lite. det var rätt folktomt så efter någon timma åkte vi till
Björkis med rikard + två andra tjejer. henrik & simon kom i en bil efter. vi fortsatte dricka
och jag tror fortfarande att det är ett under att jag inte spydde. om jag tänker efter vad det var jag drack...
iallafall så blev det dans i disco tältet, men det var mest fjortisar där så det var inte så kul.
kvällen avslutades med cola & korv och såklart blev det bråk också.
östervåla - bjk, stv, vattholma m.m , men det klarade upp sig som tur var och vi åkte hem.
klockan var fyra när jag äntligen fick krypa ner i sängen med min man var det inte annat än skönt.


*

jag lever. är inte ens bakis idag, konstigt nog. men så skönt!! :) hade sjukt kul igår med vanessa & lollo, underbara tjejer det där! bilder och sånt kommer väll imorgon eller någon gång i veckan. ikväll blir det att köra på igen, fullast vinner.

puss

*

Nu har dom åkt, känns faktist tårkigt. Jag brukar vara lättad, brukar tycka att det är skönt men inte den här gången. Kanske för att jag vet att s blir sjukare, att det kanske är sista gången. Nej! Så får jag inte tänka. Men jag kan inte undvika att ha lite dåligt samvete, men nog om det!

Sitter här, insmörjd med bus. Jag hatar lukten, och det gör henrik med. Tur att han inte kommer nu, utan om ett par timmar. Fan, jag vet ännu inte vad jag ska ha. Men jag tror nummer 1 eller 6 (se bilder i tidigare inlägg).
Det flesta tycker nummer 6. Så det lutar ditåt.

Har massvis med saker att göra, måste bli brun tills imorgon -.- eftersom det bara regnar hela tiden!! jag måste stryka klänningen & henriks skjorta. jag måste måla naglarna, laga mat, hänga upp tvätt. blää
Nej, nu måste jag börja ta tag i något så att det händer något. Pusshej!








tänk om jag inte hade lyssnat, hade du fortfarande funnits vid min sida då?

Torsdag

vaknade precis, och här sitter jag med frukosten vid henriks dator. han kommer döda mig men det bryr jag mig inte om just nu. skönt att sova ut lite, eller det gör jag ju varenda morgon men iallafall... henrik jobbar till klockan sju idag, sen kommer han hem och myser med mig. eller ja, han jobbar till 4 sen ska han hem och måla hos familjen strand och det tar väll sin lilla tid så klockan sju bestämde vi tid för middag. jag ska laga mat åt min älskling, undra vad?!
jag tror det blir tacos om allt finns hemma... annars blir det svårt. jag är inte direkt en mästare i köket, men man måste öva! ska strax åka hem till mitt lilla hus iallafall. säga hejdå till the family innan dom sticker till Tellberg. sorgligt att inte åka dit,  det är lixom en tradition. men men, life goes on!

puss

Dagen

Åkte med tåget halv tolv till julia, hon hämtade mig med mopeden. när vi var hos henne fixade jag mig eftersom jag var helt ofixad och äcklig och sen knäppte vi lite kort och var ute i solen. bilder kanske kommer sen när vi fixat in dom.
nu på kvällen har vi tagit det lungt bara, planerat lite inför midsommar, det ska bli kul kul kul!! :D

imorgon åker mina föräldrar, fett skönt med ff! <3

Midsommar Outfits?!

Vad ska man ha på sig på midsommar? hur blir vädret? sol, varmt? regn, kallt? här är lite smakprov, kommentera gärna så slipper henrik fundera så mycket sen när han ska hjälpa mig. kom igen nu!



1. vitt linne & vit kjol med en rosa liten jacka till & rosa klackskor?
2. svart linne & svart kjol? skor vet jag inte
3. svart linne & svart kjol och rosa liten jacka + rosa klackskor?



4. vita short & ett lila/blått linne med blommor på + vita ballerina?
5. brun/beige blommig klänning? skor vet jag inte
6. vit klänning med rosa blommor på+ svarta klackskor?


ni är sjukt tråkiga om ni inte kommenterar. ni behöver inte skriva era namn, hah.
kom gärna med fler tips om ni kommer på nått annat som skulle vara snyggt.

puss

Rensning

Har rensat bland alla mina kläder & väskor under kvällen. Har så sjukt många väskor som jag inte använder, just för att jag har så många! Så här är tre stycken som någon kanske vill köpa?



militärgrön väska från vero moda i "fyrkantsmodell", rymlig. använd endast ett fåtal gånger.
ni bestämmer priset! (den är inte fyrkantig när man bär den, bara när man öppnar den)


två svarta väskor!
den till vänster är köpt på cubus i stockholm för ca 1år sen. Köpte väskan för 499kr så under 80kr vill jag inte sälja den för iallafall! Snygga detaljet i guld/brons med många fack. (säljes för att jag har två likadana)

den till höger kommer från h&m. går i mycket mer än vad man tror! En vanlig svart väska till vardags och fest.

om nu någon vill köpa eller kanske byta om ni har någon väska ni har tröttnat på kan ni kommentera och lämna er mailadress så hör jag av mig! puss

smink

Min mascara håller på att ta slut, mitt nya puder gick i tusen bitar på en fest så det har jag kastat och min foundation suger... så jag beställer nytt smink.

Det fick bli mascara, puder & foundation från Max Factor.


beställer ifrån Nordicfell.se , så värt!
mascaran blir din är 99kr, foundation för 125kr och puder för 75kr.
prisvärt!

En dag med Julia

Blev inga köp för varken mig eller Julia. båda två lider av pengar brist, tråkigt nog... "/ men mat blev det! för våra sista slantar. jag menar, vem bangar på mc chicken? och med en plus meny fick vi ju ett sånt där snyggt glas!
älskar dom där glasen, jag vill ha alla färger.


solglasögon (hebbes) - H&M
skinnjacka - vila
vitt linne m. tryck - monki
svart linne - H&M
leggings - H&M

Tisdag it is

ska snart ta tåget med julia in till stan för att spendera ett par timmar i uppsalas affärer, inte för att det är så många...
senare runt halv tre har jag date med mamma + syster och ikväll blir det grillning med people. nice!
fint väder idag är det också, jag strax springa ut och sno med mig henriks röda solglasögon så jag har något att glassa runt med! nej, nu måste jag sticka.

allt är bra!! caroline is back on track, happy !


en droppe i havet

mitt humör är inte det bästa och har inte vart det på ett tag. vad jag ska skylla på vet jag inte. hmm
blir irriterad så sjukt lätt på vissa bara. sättet dom gör och säger saker. att dom dömmer människor
som är hur många gånger bättre än dom själva. istället för att säga ifrån blir jag sur. och det är inte
bra det heller! jag ska skärpa mig! jag måste, för henriks skull <3

imorgon ska jag gå på stan med julia ett tag, sen ska jag med mamma & syster och kolla ridgrejer.
men inte till mig utan till syster. hon åker ju iväg på ridläger om inte allt för länge. vad kul det var när
man var mindre! hela året gick man och väntade på den där veckan på sommarlovet då man åkte iväg
på ridläger. man blev insatt i en grupp med massa tjejer, lärde känna nya kompisar, fick en häst som
blev "ens egen" för en vecka. och sedan sista dagen kom föräldrarna och tittade när man hade uppvisning.
jag kan inte annat än att sakna tiden på hästryggen. där man är som lyckligast. jag har inte kommit över
Dayenne än. det är sjukt. snart 7år har gått. ingen blir så bra som hon, ingen.

puss


lover

vaknade runt 12, tog en dusch och sen åt vi toast. tog sedan en långpromenad genom vattholma och kikade på den nya resturangen som öppnar idag! fin fint. sen kollade vi på eva & adam, fyra födelsedagar och ett fiasko. haha länge sen man såg den. snart blir det mat och sen blir det väll att åka hem till mig kanske. eller så hittar man på någonting annat.

pusshej

-

natt. jag är inte ens trött. jag & henrik sitter i vardagsrummer och dötittar på en dålig film på tv4film. tråk.
kanske ett tråkigt blogg inlägg kan vara sövande? kanske, kanske inte...

kvällen spenderade med linda. båda var trötta och osociala. hon satt vid datorn och jag sov. haha kul tjejer! men man måste ju få ta det lungt ibland också. kollade även på den där serien jag nämde i inlägget tidigare. men jag somnade, var sjukt trött. är väll därför jag inte är så trött nu kanske.

snart är det iallafall midsommar, och jag hoppas verkligen på bättre väder! jag vill inte ha mer regn. jag drunknar, jag blir trött på väta. på regnet och på tårarna. idag är jag ledsen, besviken, arg och krossad. men jag har inte ens ork att ta tag i det. tur att min pojkvän är så fin som han är, som alltid finns där och stöttar och förstår. han är allt bra han, min kille!

imorgon ska jag nog gå en promenad, känner att jag måste börja röra på mig. jag äter ungefär hela tiden, såklart man är tjock. hehe vad sägs om 20-30kg lättare till 18års dan? skulle inte banga. önsketänkande.

det här var nog rätt sövande ändå, eller så är jag bara uttråkad. ska försöka få med mig henrik upp nu så vi får sömn någon gång. och imorgon hoppas jag på en bättre idag och på fred. jag är trots allt din dotter...


tråkig söndag

igår var det fest hos hashan, igen. men innan jag hann dit så var jag i sala och åt på resturang eftersom att göte fyllde år (henriks morfar) vi åt en massa, gott gott! och sen köpte vi godis. runt halv nio mötte jag julia vid tågstationen och vi åkte vidare hem till hashan. inte sådär jätte taggad men det var kul ett tag. sen åkte jag hem i spöregnet och somnade runt fyra någongång eftersom min pojkvän störde mig med hundra sms och telefonsamtal.

idag har vi bara tagit det lugnt. kom till hebbe runt 13.00 vi redde ut lite saker och myste. baby<3 sen va vi med linda, simon och rikard och kollade när tim körde cross, as söt!! har precis ätit middag och jag vet inte riktigt vad som står på schemat ikväll. det börjar en ny serie klockan sju på 5an som jag vill se, hoppas tv'n är ledig!

hade ingen kamera med mig igår, så inga party pics. (tur kanske, eftersom håret blev förstört av regnet)

-

vart tog solens varma strålar vägen? det är tråkigt med regn!


godis in my heart

jag har världens abstinens! jag har inte ätit godis på jag vet inte hur länge... okej, på hashans fest men ändå :P
i need it. vaknade precis, kvällen sög igår. hade så sjukt ont i min handled. ville bara dö. så jag gick och la mig runt tolv, ensam. har inte lika ont just nu, och hoppas att inte smärtan blir värre under dagen bara!
runt klockan 14.00 ska vi åka till morgongåva där vi ska gå på resturang för att Göte fyller år. gott!
hoppas vi inte blir borta allt för länge eftersom jag ska på party ikväll. det blir kul! 
nu ska jag duscha och fixa mig. pusshej


bäst på fest (bild tagen av louise) 

bye bye Linné!

Idag var det skolavslutning, ganska så sliten om man säger så... blev inte mycket sömn inatt inte.
Men vi fick iallafall vara med på Linnéskolans sista skolavslutning, kommer sakna den lilla skolan
som man hittade så bra i och som var så mysig. Och klassen!!! Hur ska vi klara oss utan varandra?
Det kommer aldrig gå, vi får umgås i sommar och på helgerna. Tur iallafall att jag har mina tjejer
som följer med mig till Fyrisskolan. Det blir nog bra, vi klarar det!

Efter avslutningen och efter att vi fått betygen satte vi oss och pratade lite. Några sprang för att
hämta pengar och lite sånt. Sedan tog vi oss en promenad genom stan och sen blev det lunch
på kinaresturangen fugu? Jag minns inte namnet, men gott var det. Och bra pris! 69kr.

SP1A kommer saknar sjukt mycket. Bästa sammanhållningen, sjukaste ideérna och roligaste lektionerna!


vi utanför skolan

betygsutdelning & glass

gott gott

girlpower + tobbe

david & måns

mat

vår mentor, Brita!

fest @ Hashan

bilder från igår kväll då :)


party fixaren själv!

favoriterna

absolut en trevlig kväll!

igår kväll

igår kväll, haha!  vilken kväll! jag hade kul, jävligt kul! haha!
jag älskar att spåra med er, you are the best <3

jag & han

vaknade klockan tio, pratade lite med louise och bestämde tid & plats för kvällen. jakob & måns ska ge oss pengar till en blomma till vår lärare. dom andra som skiter i att lämna pengar kan ju glömma att deras namn får stå med på kortet. usch, ni borde skämmas! iallafall så duschade jag medans henrik lirade guitar hero, som vanligt... sen duschade medans jag lagade frukost.

jag ska strax börja platta håret och senare blir det tacos middag som henrik ska få laga!  mumma

haha så fula




@ vardagsrummet på pensionärsvägen

ligger i soffan med henrik, han spelar guitar hero och jag sitter och nördar. mys. hela huset sover och det är nedsläckt överallt. mys. vi har vart uppe hos micke & madde lite ikväll. snackat lite och killarna kollade bilar. imorgon ska jag sova länge länge och senare ska jag möta upp lite people i stan och senare blir det partaj!
jag har så sjukt ont i huvudet hela tiden, hoppas att det går över snart. kanske är för att jag inte sovit så mycket.
henrik snarkade verkligen högt inatt, kunde inte sova alls. skit irriterande men ändå så skrattretande sött. haha

en tanke till therese, som blev mördad i lördags natt. hur kan man mörda en kompis?
helt sjukt!

Julia 17år

Grattis Julia på 17års dagen!
Hoppas du får en bra dag bästa vän,
låt dagarna gå fort till nästa år den här
dagen för då blir det utgång med dunder och brak!



det går bra nu

oj, den är dagen har gått så sjukt fort!
vaknade runt sju imorse då jag gjorde mig i årdning för skolan. sen meddelade min mamma mig om att hon kunde köra mig. jag gick upp typ 2 timmar för tidigt. suck!
i skolan skrev vi en utvärdering på typ 5min och sen fick vi gå.

jag och sofia gick runt lite på stan. jag köpte ett vitt linne & ett par rosa mjukisbyxor på h&m.
sen åt vi lunch på bk och sen gick jag på intervju. det gick bra!
klockan fyra var jag tillbaka där igen för utbildning som även det gick bra.
på måndag börjar jag jobba och kommer ha fullt upp med det i ett x antal veckor frammåt.
jag hoppas på regn hela tiden. palla att alla blir bruna utom jag...

skön tjej


i just don't care at all

har precis klivit ur badkaret, håller nu på att smörja in mig med LdB's Fresh in fruity lotion.
imorgon har jag endast en lektion och då ska vi fika. jag har inte köpt något fika. jag tänkte inte på det. suck.
iallafall så har jag sökt lite jobb idag. jag är i ett desperat behöv av pengar, men det är jag ju alltid.
och en tjej ringde redan idag så imorgon ska jag på jobb intervju. ibland måste man offra sig.
självklart hade jag hellre velat ligga ute i solen och steka. men hur kul är det i längden?
hoppas iallafall att jag får jobbet, och ett litet plus är ju att rebecka också ska jobba där.
sommarjobbs partners i år igen? mayby baby

förresten, ska jag vara blond eller brunett?


lista

ursäkten är rastlös caroline
1. Hur gammal är du om fem år? 22år
2. Vem var den sista du träffade? Min lillasyster, Sofia
3. Hur lång är du? 166cm
4. Vilken var den senaste film du sett? Oj, det var någon fjortisfilm med henrik iallafall minns inte namnet på den
5. Vem ringde du senast? Henrik
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? ja :) haha! - till rebecka
7. Vad är dagens planer? vila, så jag inte blir sjuk.
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? beror på, skönt med sms. men det är lättare att ringa om man har mycket att säga. haha perfekt med sms på tråkiga lektioner! (a)
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? gifta
10. När såg du senast din mamma? för någon timme sen ungefär
11. Vilken ögonfärg har du? blå blå blå
12. När vaknade du idag? elva
13. Har du någon gång hittat en katt? ja, där jag bodde förrut. det var en katt som sprungit bort och sen fick en granne ta hand om den. och sen har man ju hittat döda katter längs vägen, usch!
14. Vilken är din favoritplats? finns ju så många! men utomlands i värmen är ju aldrig fel. sen är ju badkaret och sängen också några härliga favoriter. och provhyttar! vad är roligare än att shoppa?
15. Vilken plats föredrar du minst? osköna soffor! det bara kliar i kroppen och man vill därifrån.
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? om tio år har jag och henrik två barn. vi bor i en stor fin villa med stall & pool på landet. sen har vi en lägenhet i grekland och dit åker vi varje gång barnen har lov. jag jobbar i någon härlig klädesaffär och vi är stenrika!
17. Vad skrämde dig som barn? samma rädslor som nu, okända män och fåglar.
18. Vem fick dig att skratta senast? Sara, min lillasyster
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? japps
20. Har du stationär eller bärbar dator? bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig? det beror på
22. Hur många kuddar har du i sängen? sex hos mig, fyra hos hebbe
23. Hur många landskap har du bott i? ett
24. Har du någon gång spytt på fyllan? ja, usch det har väll hänt
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? skor
26. Är du social? beror alldeles på mitt humör.
27. Vilken är din favoritglass? isglass! speciellt twister & piggelin
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? köpa en lägenhet till mig & henrik och åka utomlands.
29. Tycker du om kinamat? det är gott
30. Tycker du om kaffe? nej, ibland om man har mycket mjölk och socker
31. Vad dricker du till frukost? juice eller te
32. Sover du på någon särskild sida? nej, det varierar
33. Kan du spela poker? lite, om någon hjälper mig lite under spelets gång
34. Tycker du om att mysa? ohja! mysa is the shit!
35. Är du en beroendemänniska? vad är det? att man är beroende av någon? isåfall, ja!
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? ja, min syssling Felicia :)
37. Vill du ha barn? ja
38. Kan du några andra språk än svenska? engelska & tyska
39. Har du någonsin åkt ambulans? ja
40. Föredrar du havet eller en pool? pool, gillar inte att nudda botten. men såklart är det mysigt att bada i hav ibland
41. Vad spenderar du helst pengar på? kläder & skor
42. Äger du dyra smycken? nej, inte direkt. har ett silverarmband och en guldring... de var väll lite dyrt
43. Har du någon gång testat narkotika? nej det har jag inte, och jag tänker aldrig göra det heller.
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? iskallt vatten, mums!
45. Vem är den roligaste människan du känner? det finns många
46. Välj ett ärr på din kropp? har ett på knät, fick en glasbit igenom när jag klättrade på en snöhög i sälen närjag var liten. fick åka "ambulans skoter" till någon konstig doktor i en källare. jag valde att inte sy. han var läskig. haha
47. Vad har du för ringsignal? nokias orginal
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? mamma har säkert sparat något
49. Flirtar du mycket? nej, jag behöver inte. jag har ju min henrik <3
50. Vart togs din profilbild för din blogg? har ingen, eller den syns inte.
51. Kan du byta olja på bilen? jag kan väll om jag vill, men jag vill inte bli smutsig.
52. Har du fått fortkörningsböter? nej
53. Vilken var den senaste bok du läste? innan jag dör, sjukt bra bok!!
54. Läser du dagstidningen? nej
55. Prenumererar du på någon veckotidning? nej
56. Dansar du i bilen? haha ja, ibland faktist!
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? 105,3
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? ritade en blomma
59. När var du i kyrkan senast? oj, jag vet inte! länge sen
60. Vilka personer utmanar du? alla som har blogg och läser det här? dom andra kan ju skaffa blogg ;)

truly, it's ok to enjoy!

Är du hemma igen. Linnet som jag ville ha visade sig vara i en ljus grön nyans... jag trodde det var vitt. så det blev endast två par strumpbyxor och två armband för min del. Jag vet ännu inte om jag ska med på festen ikväll... är sjukt trött och mår fortfarande inte riktigt bra. hmm
får se hur jag mår efter middagen, annars blir det väll att vara hemma och chilla.



avslutningsfoto i 9an

sent

jag råkade försova mig imorse, tänkte åka till stan rätt tidigt så man är hemma tidigt igen... men jag vaknade elva och nu är jag klar och klockan är tolv. ska slänga i mig något och sen sticka iväg.

vet dock inte hur det blir med kvällens planer... känner mig krasslig. ont i huvudet och halsen, bara jag inte blir sjuk igen!
hoppas det blir bättre under dagen. puss

inte min dag

det är verkligen inte min dag idag. dåligt humör från början till slut och nu ska min beställning från h&m strula. suck
den är borta, spårlöst borta. blir så less!! AAAAAAAAAAAAH! och nu finns inte allt kvar, slutsålt. FUCK!!!
jag har sjukt ont i huvudet nu också. nu blir det att tvätta bort sminket och sen sängen. det är så jävla värdelöst att sova själv. ingen man kan ta på... sjukt tråkigt och kallt. och tyst. usch
imorgon ska jag in till stan och på kvällen blir det fest, vem längtar inte? kyss




nu får jag ta mig i kragen och sluta vara arg och klaga.
men, antalet läsare ökar när man är ledsen eller arg konstigt nog...
men vad säger man? skadeglädje är den sanna glädjen? heh

less

är så sjukt trött. orkar ingenting. tur att vi bra har en endaste lektion i
veckan och sen får vi ju sommarlov på fredag, skönt!
jag förstår mig inte på vissa människor. att först säga en sak, sen en
annan... visst man kan ändra sig. men det är väll till en viss mängd?
jag blir bara så less. känner bara för att packa ihop mina saker och
flytta härifrån. man kan tydligen inte lite på någon, för det är ingen som
vågar stå för vad dom säger. jag tycker bara det är fegt.


det är fel att ta åt sig, ändå gör jag det jämt...

h&m

gjorde precis en liten beställning ifrån h&m. dock känner jag mig lite osäker. beställde nämligen en bikini... och det är ju alltid en liten risk när man inte prövar. äsch, ska ner på stan imorgon och spana. kanske hittar någon då? hoppas.
det går ju alltid att avboka som tur är :)


melodifestival a lá ärentuna

gick upp tidigt imorse för att hinna duscha. runt nio mötte jagoch hebbe upp louise, vanessa, cissi i ärentunaskolan. vi kollade på alla bidragen och dom som vann var rätt bra. förutom att ena tjejen hade lite problem med att hålla sin mic.
vi minglade runt lite och åt sedan lunch i våran gamla matsal. synd att det var fiskpinnar, jag hatar fiskpinnar. vi får det jämt på linné. suck.

iallafall så åkte jag & henrik till vattholma och nu är vi här. vi ska spela guitar hero och ta det lugnt. det förtjänar han, som faktist har tagit studenten! jag är stolt. alla hinder har vi klättra, hoppat och kämpat oss över, tillsammans.
fast allt var mörkt och tungt där ett tag så fixade vi det iallafall. det är skönt att hitta någon, som man klarar allt med.


Söndag

Får väll börja inlägget med att meddela att jag & Henrik har vart tillsammans i 1år och 1månad idag, 13månader. ballt. han är allt bra go han, min pojkvän.

imorse hade vi ställt klockan på 10!! jag var d ö d  när jag vaknade. sen kom martin, johan & poppe och så åkte vi till lunda flygfält för att kika på bilar. det var även tivoli så jag och tora åkte batman med henke och simon. nice!
åkturen var dock lite för kort...

har precis ätit, ska nog vila och mysa med hebbe nu. ikväll blir det nog in till plantagen för bilrace, chill.
imorgon blir det tjejerna, och det är ju alltid ett äventyr i sig.

(bilder från studenten kommer upp på facebook, bara att det laggade nyss när jag försökte. ska fixa det snart!)


Sverige-Danmark

fotbolls matchen går åt helvette... det står nu 1-0 till Danmark och det är inte långt kvar. surt.
var och käkade på kreta med henrik, johan, pontus och martin. gott gott.
men dyrt! sen pkte vi och köpte onyttigheter till fotbollen. men jag mår illa, så det går inte ner så mycket.
testade en ny fanta smak idag, god. nu ska jag gå och gosa med natta (johans kissemiss)

see you












snacka om patetisk
, vi skrattar åt dig!

seg dag

snacka om slapp dag, har inte gjort någonting vettigt alls förutom att äta då... om det nu är vettigt.
är trött i hela kroppen, sliten sen igår. det var ju en riktig pang fylla man hamna på, och tur är väll det!
snart ska jag och henrik åka hem till mig för att hämta kläder. ikväll ska vi agera fylletaxi åt anna & peter.

ikväll vill jag ta det lugnt. jag vill ha massa gott att både äta och dricka.
jag vill ta mig ett långt varmt bad och kolla på en bra film.
puss


by gina tricot


6 juni



idag är det svenska flaggans dag, sveriges nationaldag kan man också kalla den.
vad dagen har att erbjuda vet jag inte än, men det blir lugnt.
eftersom att henrik fick playstation 3 & guitar hero igår blir det nog att spela.
jag behöver träna, så det är bara bra!
nu ska jag krypa ner i sängen med min pojkvän och försöka få honom att vakna så han kan ge mig lite mat, jag är fortfarande utsvulten sen igår!

dagen efter...

Vilken kväll det blev! sjukt roligt, den bästa på länge!

Pappa körde in mig & hebbe runt åtta, på vägen hämtade vi upp Amanda & Louise och åkte sedan vidare hem till Johan. Där var det en massa grabbar från Hebbes klass, alla drack och hade allmänt kul. dock drack jag lite för mycket men efter jag "vattnat blommorna" ifrån ballkongen kändes det prima igen och jag fortsatte supa. Jag, Julia, Amanda & Louise var bjudna på party så vi drog vidare dit när grabbarna skulle till bj. det blev sång & dans medans vi väntade på bussen. också konstiga möten mellan allt från facebook killar och kvinna som ville anmäla oss. HAHA

när vi väl kom på bussen (den var jätte sen) träffade vi på en skön tjej (julia) från Kiruna. hon upplös oss om att hon verkligen behövde skita HAHA och vi sjöng med henne tills vi gick av i gamla uppsala. Amanda gick hem till sin pojkvän och vi andra fortsatte och slog oss ihop med sköningar från klassen. hihi
efter att vi tre tjejer tagit fel på hus så hamnade vi i en hall med en sovandes kvinna. vi förstog att det var fel och hamnade slutligen rätt. dans, drinkar, skratt, utklädningskläder och en massa trevligheter.

runt halv ett dök hebbe, dansken och niklas upp. trevligt! synd att andra följde efter. det var bara dom tre som fick komma så killen som hade festen blev irriterad men sen löste det sig. man ska inte tränga sig på om man inte är bjuden
henrik träffade iallafall alla sköna prickar från min klass och jag tror dom gillade varandra! :)
julia gillade också vissa värkade det som ;) inget nämt, inget glömt!

klockan två tog vi bussen hem, och hann med sista tåget. YES! efter att vi gjort vatten i hebbes nya soda stream så somnade vi som två råttor, synd att jag vaknade tidigt bara, men jag mår prima och det är så jävla skönt!
tack till killarna i henriks klass, amanda, julia och lollo, alla underbara sp1a:re och dom på festen!!
kvällen blev sjukt bra, jag är nöjd!

puss

bilder kommer :)


Yeah!

hela tjocka släkten är här i vattholma. min & henkans family, trevligt. men varmt i huset! snart bär det av till johan där det vankas förkrök, me like!
sen blir det ut ut ut med tjejerna, vi ska skaka rumpaa ;) we like!
synd att vädret sviker, tur att alkoholen inte gört. heeeh
henrik är sjukt snygg i sin rosa/lila skjorta. alla tjejer kommer jaga honom. men han är min :)
nej. nu blire krööök!!

fullast vinner, som vanligt :)

Torsdag

mitt humör är bättre, och tur är väll det!
annars hade jag kanske gått och blivit emo, eller någonting liknande...

iallafall så har vi inga mer lektioner kvar. skönt! det ändå som är kvar är fika med samhälsskunskaps läraren micke på onsdag. gott!
sen på fredag är det lov lov looooov. som jag har väntat!

idag har jag umgåtts med julia, vi låg inne och tittade på film. mysigt nu i regnet. sen kom min pappa och hämtade mig i bilen som vi ska ha imorgon, på hebbes student. blå cool batman bil, typ? jag minns inte vad den hette. nice var den iallafall! sen tog vi oss en tripp på gränby, handlade lite värdefulla things. sen har jag bara tagit det lugnt.

sen kom min älsklings pojke på besök, överraskande roligt. jag följde med hem till honom ett par timmar och nu är jag tillbaka. ska strax inta mig säng, måste ju få min skönhetssömn om jag ska orka med morgondagen.
det är nämligen så att min familj ska hem till isaxon på party. undra vem som blir fullast... hmm.

hoppas iallafall att det inte är så kallt imorgon, usch! hoppas hoppas!
på kvällen blir det fullast vinner med sp1a m.fl ;) YEAH


*


det är inte lätt när det är svårt.
jag har inte lust med någonting, jag har en jobbig känsla i magen.
någonting säger mig att nått är fel. men vad?
jag känner gråten i halsen, men vill inte släppa fram den.
i dina ögon är man svag om man gråter, jag vill inte att du ska tycka att jag är svag.
även fast jag är det.
jag har ont i huvudet jämt, och i foten. orkar inte med fredagen.
jag är inte arton, kommer inte in någonstans.
orkar inte med midsommar heller. det kommer säkert inte bli som jag vill.
men vet jag vad jag vill?
nej.
det är dåliga tider, dåligt väder och jag är ledsen.
jag får inte gråta och det är jobbigt.
fuck life

Fyrisskolan

Idag har vi vart på fyrisskolan för att kolla runt och lära oss lite hur skolan är uppbygd, det blir nog bra frammåt hösten då vi kommer dit. även fast det inte känns sådär 100. vi tog iallafall matkort, äckel kort. blä blä blä
såg förjävlig ut och det där kortet ska man få stå ut med tills man tar studenten, tack. kul.

har sovit sen jag kom hem, typ. jag och henrik har hunnit pussats en del också... och det är ju alltid mysigt!
sen somnade vi och vaknade fyra timmar senare, och då stog maten på bordet. spagetti med kärrfärssås. mums.

snart kommer robin hit, vi ska åka in till stan och kirra partytält. det blir nice!
jag vill ha midsommar nu. jag vill ha sommar och sol och värme.
varför ska det regna nu när kroppen börjar bli brun?
tråkigt

puss

när blev det roliga farligt?

love is like candy, sweet!

Dear Diary
Today I saw a boy
And I wondered if he noticed me
He took my breath away
Dear Diary
I can't get him off my mind
And it scares me 'cause I've never felt this way
And no one in this world
Knows me better than you do
So Diary, I confide in you
What would it take for you to just leave with me
Not trying to sound conceited but me and you were meant to be
You're a sexy guy I'm a nice girl
Let's turn this dance floor into our own little nasty world

Sometimes a girl just needs one 
To love her and to hold 
And when a girl is with one
Then she's in control
When I found you
I found the closest thing to heaven
Yes I knew, I found the deepest love I knew
oh I believe yes it's true
I found myself
When I found you
When I'm with you I can just be myself
You're always where you say you will be
Shocking cause I, never knew love like this
Could exist
Just one kiss from you, and suddenly, yeah
I see the road laid out in front of me
You give me strength, you give me hope
And when you hold me in your arms
You make me whole
And I don't know just what I would do
Without one kiss from you

if everyone in the world
would give me their treasure
i would not want for more
than i have right now



i couldn't love you more
stay exactly how your are
i couldn't love you more boy

1 juni

Vaknade klockan åtta imorse, började med att ta mig en dusch och sedan åt jag & Henrik toast till frukost. Framme i skolan så var det håltimme till klockan tolv, jag spenderade ett par timmar med Amanda & Louise på stadens gator. Efter att vi ätit lunch i skolan fick vi reda på att lektionen blivit inställd och vi blev lediga, så vi satte oss på bryggan nån timme och snackade skit och fikade, gott gott!

Efter ett tag gick Amanda för att möta sin kompis och jag & Louise fortsatte bränna våra pengar. Det blev två linnen ifrån Monkey , örhängen ifrån Vero Moda, leggings och hudkräm ifrån H&M och sen fick jag 100kr och en vattenflaska av pappa när jag kom hem. (för att jag klippte gräset igår)

har legat ute i solen sen jag kom hem, nu är jag röd & bränd. ajaj men det blir ju brunt så småning om.
puss


RSS 2.0