rolling with the devil cos he's on my level

Igår var jag och Louise på stan efter skolan, köpte en kofta från gina tricot och sen käkade vi på mc donalds, gott gott. jag köpte även hårfärg. när jag kom hem, runt sju så färgade jag håret på mig själv. blev bra! och sen tog jag tåget hem till mr H. gick över till jimmy där simon och linda var. vi kollade på film och dom drack, jag hade ju skola idag så... inte värt att festa då! kom i säng rätt sent, runt ett. fast jag somnade under filmen ;)

Idag var jag i skolan, har skadat fingret. usch usch, gör sjukt ont. helt handikappad. hoppas jag får en tid hos någon doktor snart, för såhär vill jag inte gå runt. jag och hebbe körde sofia till stallet, och kollade när hon hoppade. ganska tråkigt, och kallt. usch, men helt okej.  nu har jag precis ätit mat och snart börjar grey's anatomy! :D  hebbe åkte hem, eftersom han fått en ny bil. haha så bäst att han fixar den :)

puss

the fuck you finger

mitt favorit finger, det jag använder mest är trasigt. mitt vänstra lång-finger är helt krokigt och konstigt. min skolsköterska säger att det är nått fel i nerverna så att jag måste gå till doktorn, och om jag har otur måste man operera. jag är inte förvånad. det händer alltid något konstigt med min kropp. herregud.

fick iallafall nån liten stödstrumpa som är sjukt spänd och obekväm. men jag skulle ha den på under dagen, mamma får fixa en ny och bättre när jag kommer hem. gick inte på spanskan eftersom jag var hos sjuksköterskan, så missade den iallafall. lite skönt.

efter skolan ska jag hem fort och sen ska jag och mr H köra sia till stallet, och även kolla på. nu är det ungefär ett år sedan jag var där. sorgligt. hon ska iallafall hoppa så det blir kul. jag vill också, egentligen. men jag vågar inte för jag är en tönt. en mes. vågade ju knappt rida jennifers häst på inhägnat område. hmm... fast den var lite galen... så det kanske inte är så konstigt?

snart har vi företagsekonomi, jag orkar inte. jag och louise ska börja om på ruta ett. känns jävligt drygt. men vi har snart prov, så det är lika bra.
pusshej



längtar tills fredag, party med chicksen!

..

Namn - Caroline
Födelsedag - 31 Januari
Hemstad - Uppsala
Ögonfärg - Blå
Hårfärg - brunt
Längd - 166cm
Högerhänt/vänsterhänt - högerhänt
Värsta ovanor - tjockar för mycket. godis, chips m.m
Stjärntecken - Vattuman
Skostorlek - 37/38
Är dina föräldrar skilda - Nej
Skor idag - vans
Svagheter - humöret
Rädslor - ensamhet
Mål för året - höja betygen
Mest använda fras på msn - hej
Det första du tänker på när du vaknar - åh, palla!
Kännetecken - "hebbes tjej"
Mest saknade minnet - old times @ ärentunaskolan & 9G

Favorit;
Färg - lila & grön
Mat - hawaii <3
Sport - ridsport, hockey - kul att kolla på!
Djur - hmm häst, hund, katt? eller inget?!
Glass - piggelin & twister
Affär - H&M,Monki,Gina
Sallad - kyckling
Skådespelare - katherine heigl
Låt - ingen just nu
Nummer - 8
Årstid - sommar
Kroppsdel på motsatta könet - hmm bröst, rumpa, axlar

Vänner & Livet;
Vad vill du bli när du blir stor - rik
Hur vill du dö - i sömnen
Vem av dina vänner är mest lik dig?- bra fråga
Vem är mest högljudd - linn!
Vem får dig mest att skratta - haha alla
Vem har du känt längst - linn där med
Vem är blygast - hmm vet inte
När grät du mest - haha
Bästa känslan - lycklig
Värsta känslan - ensamhet
Vart vill du bo i framtiden - inte i storvreta iallafall!!
Om du fick ändra en sak på dig själv, vad skulle det vara - kroppen
Hur länge tror du att du kommer leva - inte länge iallafall

Har du någonsin;
Varit kär - ja
Moonat nån - nej
Blivit dissad - ja
Rymt hemifrån - nej
Föreställt dig ditt ragg naken - haha
Skolkat - det händer
Tänkt på självmord - inte seriöst
Sovit utomhus - japps
Gråtit i skolan - ja
Velat bli modell - nej
Gjort något dumt som du skrattar åt idag - ja
Sett en död människa - ja
Druckit alkohol - ja
Använt droger - aldrig
Ätit sushi - nej
Varit på scen - ja
Snattat - säkert
Retats - självklart
Blivit nerslagen - inte direkt


strange

första förseningen på fyrisskolan. jag får inte komma in i klassrummet för läraren är störd. hatar matte. kul att man missar genomgången för att järnvägs-bommarna har problem. åh!problemgubbe

Psykologilektion

Vi har precis kollat på filmen the butterfly effect jag fattade absolut ingenting eftersom jag hoppade in rätt i filmen. hmm, får be mr H ladda hem den. Snart har vi lunch, chicken nuggets bjuds det på. hoppas det är gott. och hoppas att inte äckel-johan & co äter med oss. louise bjöd med dom, men nu har vi ångrat oss.

efter skolan blir det shopping, man måste ju spendera sina pengar lixom. ska iallafall köpa en mjuk stor varm kofta. kanske. om den sitter bra. och om den finns i rätt färg och storlek. våran lilla lärare har rymt, som vanligt när vi har psykologilektion försvinner han bara. men det är skönt.


nej. nu måste jag återgå till att vara konstig på facebook.
mitt och lollans nya intresse ;)

black is back

såklart kan jag inte strunta i den här värdelösa bloggen. hur skulle jag då klara mig? och hur skulle ni klara er?!  ingen som vet, så bäst att inte chansa...

kan börja med att min pappa glömde bort mig. han glömde bort sin förstfödda dotter och åkte hem från jobbet, utan att hämta upp mig. där stog jag i en timme och såg dum ut. jag måste fixa pengar på mobilen, så jag inte väntar på folk i onödan... tog iallafall bussen hem runt sex. hmm... sen åt jag mat och såg på Gossip Girl.

när mamma kom hem runt sju så tog vi en promenad till macken, jag fick halstabletter och så köpte vi choklad och kakor. jag mår skit illa nu, jag åt för många kakor tror jag. blä.

imorgon ska jag iallafall gå på stan, leta skor och lite andra nödvändigheter. ska bli nice! nu ska jag se på svenska hollywoodfruar och vänta på att min lilla mulle meck till pojkvän ska ringa och säga god natt.

pusshej

bye bye

lägger ner bloggen.
hejdå

heaven

imorgon är det skola.
jag pallar inte.
både engelska och spanska.
usch.

varför måste man läsa språk?
jag hatade tyska.
och jag hatar spanska.
usch usch usch.

har ny design.
ny och enkel.
fast bilden är gammal.
jätte gammal.
men det är vi.
för det är ju vi.

god natt


städ-söndag

Min snälla pojkvän körde hem mig runt tre tiden, efter vi ätit frukost. När jag kom hem lekte jag lite med Tammi samt städade mitt rum. Så nu är det fint här. Har även packat upp väskor som har åkt fram och tillbaka mellan mig och h, så där fanns det lite tvätt.

Imorgon får jag äntligen studiebidrag. 1050kr rikare, inte så mycket men iallafall bättre än min nuvarande situation. Är sjukt trött, så jag tror att min kväll kommer bestå utav Gossip Girl. Har redan hunnit med att se ett avsnitt. Nu ska jag byta sängkläder sen blir det middag och dusch. skulle behöva cykla ner till solariet också...

everyday i want to enjoy the sensation of the mystery

vaknade klockan tio, alltså snart en timme sen. har hunnit med att trycka i mig resterna från igår (grillchips & polly).
idag hade jag bestämt mig för att färga håret. hur det blir med det får jag se, jag antar att det inte blir av.
vad dagens har att erbjuda vet jag ingenting om än. igår fixade vi med bilen hela dagen, sen firade vi min mamma och sen kollade vi på film. en skön lördag.

nu ska jag släppa ut vattholmas tjockaste katt, sune.

city stop

god morgon! jag är inte förvånad över att jag sitter här, och b-friend ännu sover...
igår följde jag iallafall med och besiktade vår lilla babyblå rallybil. vi fick en surgubbe som ville jävlas,
så vi åkte därifrån inte allt för glada... jag hoppade av i stan för att möta upp lite folk.

träffade linn, cissi och peppe och vi gick till max för käk. gott, hade inte ätit hamburgare på länge! dock ångrade man att man ätit det där när det var slut. som vanligt.  sen kom hannah och rebecka och vi gick runt på stan. jag köpte en oversize t-shirt och en skjort/blus och nitörhängen. lite lagom sådär.

runt fyra kom även erik (cissis b-friend) och hooka up, så vi satt och snacka tills vi följde med cissi och linn till bussen som skulle ta dom till sigtuna.  jag fick därefter skjutts hem av min pappa och senare på kvällen övningskörde jag till vatthlma för att spendera kvällen med linda m.fl. film och snack, alltid nice!



nu: hoppa på henrik

tjock

jag har snart varit vaken i 24timmar, största delen av den tiden har jag kännt hunger. jag är en tjockis. jag har tjockat idag. hamburgare på max med linn,  tacos till middag, godis och pizza i vattholma. (smakade av h's pizza)
men gott var det!

nu är klockan mycket och det är dags för bands of brothers med b-friend. godnatt, berättar om dagen imorgon.
kanske, om jag har tid. 





jag är skit hungrig...

hogan knows best

ligger i sängen och kollar på mtv, samtidigt som jag kollar runt på lite kläder på ginatricot.com & hm.com.  imorgon ska jag bege mig in till stan efter frukost tror jag. synd att studiebidraget går in på måndag, så har inte så mycket pengar att röra mig med... men det iallafall en hundring eller två.

hela jag är kletig, smörjde precis in mig med bus. tur att det finns, annars skulle jag gå runt som ett lik.
eller alla skulle tro att jag var en lik, eller mumie.

let's take our precious time about it.

Har precis ätit mat, gottgott. Ska snart fylla badkaret med vatten och sen tänker jag ligga där resten av kvällen.
jag ogillar sofia, mycket! usch.  och nu tog hon badrummet också, den där äckliga fan duschar varje jävla dag eftersom hon måste åka till sin äckliga damp häst. ska skjuta dom båda två.  fyfan!



tur att min mamma är så besatt av städning så att vi har starka medel hemma, lär ju behöva skura badkaret efter rabies-monstret.

that girl have some problem...

Ledig idag, jag mår bättre fast hostan sitter i. hoppas att den snart försvinner. jag och sofia är barnvakt åt tammi idag. just nu kollar vi på "kika med ika", jävla bra film asså!  vi ska strax gå ut, det är svinkallt ute! :/ så vi ska väll klä på oss och sånt där och sen får vi se vart vinden för oss... synd att jag inte har körkort än. då hade man ju kunnat shoppat... eller åkt och hoppat på hebbe.

pusshej

walking on sunshine

jag måste vara allergisk mot den hostmedicin jag äter. eller något annat jag ätit nu, dom här dagarna. mår sjukt illa hela tiden. kan knappt äta, för då blir det bara värre. hmm. så nu lägger jag av med den där hostmedicinen, hoppas att jag slipper må illa och att hostan försvinner ändå.

har precis kollat på gossip girl, har bestämt mig för att se allt från början. perfect! klockan åtta är det idol, det ska jag se och njuta av ett stor kopp varmt gott te och apelsin. jag kommer troligtvis att sova klockan åtta, men jag är ju inte 18 än så lill-lördan är än så länge överskattad... men jag är inte bitter!


i hate you

Onsdag

igår kväll kom hebbe till mig, sen åkte vi hem till honom. blev rätt sent och sen låg vi och såg på band of brothers till halv två, idag mådde jag inge vidare så är hemma idag med. han skjuttsade hem mig runt tolv. så jag har spenderat ännu en dag i sängen, så jävla kul. inte.

tittar just nu på the tyra banks show, handlar om mobbade och populära tjejer. ganska kul.
imorgon är alla lediga från skolan, hoppas att jag mår bättre då. ska iallafall vara barnvakt till tammi då.
eftersom hon också är ledig från skolan. nej, nu ska jag återgå till att se på tv.

puss

buttons

ge mig en tunna full med is så jag kan kyla ner min skalle,
för just nu vet jag inte vad jag tänker, vad jag vill tänka eller hur jag ska tänka...


Temptation

Har precis ätit middag, kyckling m.m gott var det och nu är jag proppmätt. Jag mår bättre nu, men det är väll inte mer än rätt eftersom jag legat i sängen inprincip hela dagen. så tråkigt. jag längtar tills på måndag. då får jag pengar. så då ska jag försöka shoppa lite. behöver skor! men hittar aldrig några som jag tycker är tillräckligt snygga. och man vill ju inte ha samma skor som alla andra har?! och "boots" är inte riktigt min stil tror jag... hmm visst det är snyggt. iallafall dom där från monkey som lollan har. hmm... well well ska försöka ta tag i mitt sko dilemma och försöka tvinga med världens bästa men även tråkigaste smakrådet - mr x. han är inte så bra på att hålla humöret upp när han tvingas in och ut i affärer, men får försöka muta honom på något sätt. för han har bra smak. oftast. 

Mormor och morfar kom precis hit, antar att vi ska fika. usch. äcklig vidrig princesstårta. blää. uttjatat. äckligt. ja, jag tycker inte om det. kan bero på att jag ätit så mycket när jag väl ätit det att jag mått illa varje gång, så nu kan jag inte äta det mer.

Till helgen kanske jag, Mr x + okänd ska ut på äventyr. det blir kul, om det blir av. vi ska "byta upp oss". förnyelse är bra. och nu när det kanske blir utökning i familjen behövs det mer plats? hmm, klura på det där ni!
jag ser i villket fall som helst fram emot att få se marie-louise's hus och gård, framförallt hennes horses. :)


soffan & jag, valbrog 08


Tisdag

Idag fyller min mamma år, grattis till henne!  har precis tittar klart på män som hatar kvinnor , så nu kan jag se den andra filmen. ska strax gå ut med hunden och kasta soporna och sen kommer mamma och tammi hem. har legat och degat hela dagen så jag känner mig faktist bättre, så jävla irriterande med hostan bara. känns som om ryggen snart går sönder. helt öm. ska iallafall till skolan imorgon, vi slutar inte så sent då.






till anonym
när du kommenterar så visas en ip adress för mig så jag vet vem du är,
oavsett om du skriver ditt namn eller inte. pinsamt


Trainspotting

idag är jag hemma från skolan och är sjuk. men jag antar att ingen är förvånad. jag är jämt sjuk. är det inte det ena, så är det det andra. hmm... har iallafall legat i sängen och tittat på vakna med the voice med felix hela morgonen, nu ska jag strax gå ner och äta nudlar. kycklingnudlar. gott gott.

idag ska antagligen henrik tatuera sig. vi hittade en super fin tatuering igår, nästan så att jag själv skulle vilja ha den! hmm... life is hard. får väll se om han tar steget eller inte. nej, nu ska jag gå ner. är vrålhungrig!
män som hatar kvinnor och nudlar, here i come!


premature season.

hmm... på tisdag fyller min mamma år. och då ska min pojkvän tatuera sig. jag gillar inte det han ska sätta på sin kropp. blä. men det är hans val, synd att jag måste se det bara... men det är smällar man får ta. hoppas jag får honom på bättre tankar så han kan ändra sig lite och välja något mer "snäll-hebbe" aktigt...
och nu kommer han bli ännu mer arg för att jag skriver det här. puss på dig och skyll dig själv.

nu ska jag sova, imorgon är det skola. tur är väll det att det endast är 3 skoldagar. jag har spanska i miniaulan, jag vet inte ens vart det ligger... åh :(

jag tänker inte ens visa tatueringen här.
fast vem vet, den kanske blir snygg på? :)


äckel engelska

har försökt plugga nu, men det är hur många glosor som helst... man behöver inte ens försöka. kommer aldrig komma ihåg alla. usch. har precis målat naglarna, eller längst ut på naglarna iallafall. blev fransk manekyr med rosa. alltså rosa längst ut på nageln, där man brukar ha vitt?! rätt fult är det iallafall, men orkar inte göra om just nu. min hosta tycks inte bli bättre, även fast jag äter hostmedicin och strepsils. jag har även hunnit med att städa mitt rum.

nej, nu tänker jag lägga mig i sängen och kolla på tv. finns ingenting annat att göra och jag vill bli frisk.
förresten har jag världens träningsvärk i hela benen. och så har jag gjort illa mig i naveln, precis där navelsmycket sitter... skumt. och så är jag hungrig...

























förresten har jag rätt kul åt folk som tycker så synd om sig själva så dom måste lägga ut
bilder och skriva långa texter om hur synd det är om dom. stackars xD

Overture

Då var man hemma igen, efter att jag hjälpt mormor på hennes jobb. Dom ska rusta köket eller något så vi tömde kyl, frys och skåp. Tog inte sådär jätte lång tid så nu har jag hela dagen på mig åt engelskaplugg... inte direkt det roligaste. hmm... Ska strax äta vofflor till lunch, mumma!

pusshej


fest hos André


jag påväg till bussen

jonas & vanessa var glada

suddig bild på johan & louise

louise & jag


Söndag

Lite dålig uppdatering kanske... igår åkte jag ju till stan med sia + mamma, jag mådde inte direkt bra eftersom jag är förkyld (nu igen!!!) :S  hittade ingenting förutom pressent till mamma och sen var jag pank. nice.
vi käkade sen på kebabhouse.

när vi kom hem från stan var mina planer att plugga... men eftersom att hebbes pappa har fyllt år så var det kalas för honom, så det var bara att skynda till tåget. jag gav honom en wiskey flaska som han blev glad för :) sen kollade vi på wallander filmen och den var helt okej, men man fattade vad som skulle hända. några av hebbes kompisar kom under filmens gång också. sen käkade vi och jag mådde piss dåligt så jag låg bara och vilade. sen runt halv tio tog jag tåget hem och dom andra stack på lite party.

idag mår jag bättre, fick sova ut någorlunda iallafall och det behövdes! ska strax cykla till mormor och sen ska vi jobba lite. och sen blir det att plugga. nej, nu måste jag gå. bilder kommer

Lördag

Det vart en lyckad kväll igår, synd bara att allt spårade ur runt tio... mest synd var det om André som hade festen. Inte så kul när huset blir överfullt, kan jag tänka mig.  Iallafall så tog jag 00.05 bussen till vattholma och spindelmannen hämtade mig sen åkte vi hem och duschade. skönt, eftersom jag var en isbit i klackskor med ömande fötter. Sen kollade vi på den nya wallander filmen, den var seg så vi gav upp och sov istället.

Nu ska jag strax fixa mig för att ta tåget in till stan där det ska shoppas lite med mamma & syster. Hoppas det finns någonting kul iallafall! Vi hörs senare PUSS

party time

Har precis avnjutit en middag, beståendes av pizza - hawaii! gott gott, länge sen jag åt pizza.
Håller nu på och fixar mig, ska strax kila iväg till bussen för att möta upp Louise m.fl i stan och
sedan bege oss ut mot Bälinge där det vankas party. tagg tagg, synd bara att jag är sjukt trött
och har världens huvudvärk... men det glöms bort när man får roligt sen.

aja, nu måste jag kila!
puss

Multimedia

Vaknade klockan fem imorse, inte sådär jättekul... så jag gick upp och duschade. Nu sitter jag på multimedian och gör ett dvdfodral, inte kul alls eftersom jag inte fattar någonting. blä!
Fredag idag iallafall, skönt med helg! Ikväll blir party med tjejerna i Bälinge och sen blir det att sova hos spindelmannen. På lördag ska jag gå på stan med syster och ev. mamma. och på söndag ska jag jobba, på mormors jobb. cash is king! sen måste jag få in engelskaplugg också, har trots allt prov på måndag.

see you


I can't tell anything but i'm in love with you.


15 days ago

What a day!

Sitter just nu och kollar på idol, en tjej som var 16år med röd tröja hade skit skön röst. hoppas hon går vidare!
Provet gick iallafall riktigt bra idag, eller det kändes så iallafall. Skönt det! Tog sen bussen hem och pratade i telefon med Emms i någon timme. Lite planer inför imorgon, då Angelika kommer på besök :) Då blir det paarty!

Åkte iallafall till Vattholma runt halv fem. och kom hem för en timme sen ungefär. Finns bara en sak att säga,
I'm the happiest girl in the world!

Engelska lektion

Sitter på engelska, tydligen så har vi något plags prov på måndag. hmm
snart börjar spanskan, jag hatar spanskan!! och sen är det att plugga på provet som gäller.
hoppas iallafall att det går hyffsat bra. well well...

hejdå

Dead letters & infinite yes


Ligger i sängen och vill helst av allt bara slå på tv'n och halvsova. Men istället så ligger jag här med alla papper, block och böcker och pluggar. Inte kul, inte ett dugg. Tankarna är någon helt annanstans. Jobbigt. Känns som om jag kan allt, men ändå inget. Hmm... Jag är ensam hemma också, jag & Buster. Vi gick en promenad för en stund sen. Det börjar bli kallt ute. Dåligt. Men det är kallt inne med, allt är kallt. Jag vill vara varm.


i väntan på bussen hem från skolan...


jag just nu...


Onsdag i skolan

Sitter och har företagsekonomi, vi har äntligen fått våra efterlängtade datorer. WIE!
Underbart att man nu har något att göra under raster och håltimmar.
Nu ska vi göra någon uppgift i Excell, hörs senare!

puss


*

Har nu tagit bort all reklam på bloggen, orkar inte hålla på. Tar sjukt mycket tid om man ska lägga ner så mycket tid som man måste för att tjäna lite pengar på att göra inprincip ingenting, skriva i sin egen blogg...
Så nu hoppas vi på att bloggen inte laggar lika ofta, som det tydligen för för louise varje gång hon ska läsa ;)
haha!  just for you my dear.  nej, nu måste jag sova.

pussss



JONAS FYLLER ÅR IDAG, GRATTIS!
ingen steker falukorv lika bra som han! :)


Tisdag

Ska strax gå och lägga mig, han suttit och pluggat sen jag kom hem. känns inte som om jag blir något klokare av det, hmm...  ska läsa igenom allt innan jag somnar. något kanske fastnar...  tog iallafall en promenad mellan pluggandet, skönt att röra lite på sig. synd att linn är sjuk, hon får bli frisk så jag har någon att promenera med. haha buster fick ställa upp idag.

sitter just nu och fixar en bloggdesign åt emma, imorgon blir det förhoppningsvis klar. :)
nej, nu ska jag fixa lite saker och sen plugga innan sömnen.
godnatt!


svenska hollywoodfruar

strax börjar det, tv programmet om svenska hollywoodfruar. ska bli rätt kul att se, om det bara är lyx eller om det är blandning av vanliga liv också?!  har iallafall pluggat nu, naturkunskap äckel. men vill verkligen klara provet bra, så det är bara att kämpa!  nej, nu ska jag krypa ner i sängen. det är en ny dag imorgon, puss och godnatt

Måndag

Åkte till skolan och gick på engelskan och företagsekonomin, sen tog jag bussen hem eftersom jag inte mådde så bra. Kom hem, käkade lunch och pratade med Mr X. Vi bestämde oss för att ta en fika, hemma hos mig så han kom hit. Nu ska jag strax plugga, och snart kommer även alla hem. Så ikväll blir det bara att plugga, ganska segt!
men inget man kan göra något åt...


ensam mamma söker

har precis tittat klart på "ensam mamma söker", vi åt päron & melon med after eight och glass till. gott!
jag och mamma tog en tripp till gränby för att lämna tillbaka linnet jag köpte igår, skulle shoppa lite men vi kom såklart hem tomhänta. tråkigt
nu ska jag sova, imorgon är det äckelskola igen. tänk om man kunde slippa spanskan... då skulle det bli fan så mycket roligare att gå dit! suck


HAVE YOU EVER WISHED FOR AN ENDLESS NIGHT?

Hejhej!

Kom precis hem, jag följde med pappa,tammi och morfar till sågen. Vi lämnade husvagnen och lite sånt. Var länge sedan jag var där. Medans morfar och pappa fixade med vagnen så gick jag och tammi på upptäcktsfärd. Hon gick även balansgång, så söt! Hon såg så mallig ut när hon balanserade fram och tillbaka.

Jag övningskörde sedan hem, jobbigt eftersom jag var och är så himla trött. Blev inte så många timmars sömn inatt. Hatar känslar, att gå och lägga sig och att vakna ensam. Kallt, tomt och ensamt... Jag vill ju ha dig här, bredvid mig som vanligt. Snart ska vi iallafall äta, vi ska grilla. gott! jag är vrålhungrig.

Nu ska jag gå ner till mina systrar, så jag inte delar med mig allt för mycket av mina känslor i den här värdelösa bloggen... crybaby.


Kulturnatten

Då var 2009's kulturnatt förbi. Kvällen började med att jag & Linn tog bussen till stan, mötte upp Lollo, Cissi m.fl och tog sen bussen till Johan där det var ett gäng killar redan. Vi tjejer ägnade oss åt kortspel sen tog vi en promenad ner på stan. Hälsade på en massa folk och sen gick vi till framfickan och där spenderade vi resten av kvällen tills vi tog bussen hem runt halv två. Rolig kväll med roliga människor! dock blev det inte så bra bilder...







and out of everyone i've met, it's you i can't forget

jag säger som malin, it sucks to be me.

plugg

Har suttit med näsan i matematikboken nu ett tag... till en början ville jag bara skrika och dra mig själv i håret, och bränna upp boken. Men efter ett par sidors nogrann läsning så förstod jag faktist... även fast jag tycker det är väldigt onödigt att man ska behöva lära sig fullständiga andragradsekvationer. ingenting är omöjligt, ännu ett plus är att detta är det svåraste i matematik B, och jag förstår! helt jävla otroligt...


övningskört

Pappa skulle handla, så då passade jag på att följa med och köra. Jag gick en stund på gränby centrum medans, och införskaffade lite nödvändigheter som strumpbyxor, linne, ring och örhängen. nice nice! skulle även köpt ett armband på lindex, men tiden räckte inte till. dock funderar jag på att lämna tillbaka linnet. det var bara vanligt och svart... hmm



gör mig en tjänst?!

KLICKA HÄR, TACK :)<3


tidiga kvällar, tidiga mornar...

somnade tidigt igår kväll, så är väll inte så konstigt att jag vaknade tidigt nu. men det är drygt, dagarna blir så långa. så, vad ska man göra nu? tänker inte börja plugga nu direkt iallafall...

ska nog ta bort nagelacket och sen lägga mig och kolla på tv.
ska försöka övertala mamma om en sväng till gränby också, need some stuffs.
nej, på återseende!


Fredagsmys

Har precis kollat klart på idol, druckit päronsoda och ätit plockgodis. mums
snart börjar det nya programmet, kändisdjungeln. så ska väll se om det är
något att se på... sen ska jag läsa lite och sen sova.
imorgon blir det massa plugg, somsagt. blää

puss godnatt

dagens utseende
leggings-gina
tunika-gina
sjal-gina
sidenband runt midjan


äntligen helg!

dagen gick snabbt, på idrotten paddlade vi, jag, louise, amanda och isabella. det gick bra, skit bra. bara att simon & co stänkte vatten på oss. mindre kul. sen badade även majoriteten av killarna när vi kom tillbaka. och snälla som dom är hjälpte dom oss ur kanoten och bärde den sedan från vatten till land. bra killar det där! och medans dom stog där, genom blöta och kalla och försökte få upp kanoten på dess plats tog vi tjejer våra väskor och gick för att byta om... haha inga feed backs där inte!

iallafall så tog jag & louise cykeln ner på stan efter skolan. där träffade vi linn & elsa, gick runt en stund. blev inget inköp och inget fika. vi tog bussen hem nästan direkt. har ätit middag och bäddat rent i sängen nu. funderar på en dusch, sen blir det idol!

imorgon kommer dagen bestå av plugg. jag vill inte, men jag måste. jag måste få bra på provet på torsdag! sen på kvällen blir det antagligen trevligheter.

pusshej!

right here, right now!

Har nu läst det x antal sidorna i psykologiboken som vi hade i läxa. dock glömde jag matteboken i skolan, så det blev inget av det som jag hoppades... men jag har ju hela helgen på mig. hallelulja!
Nu ska jag strax gå ner och ta mig en kopp te och fika med min älskade familj, det är sjukt vad man underskattar dom ibland. man ska aldrig ta någon för givet! dom är bäst helt enkelt. sen blir det idoool, så underbart att somna till. imorgon har vi idrott, vi ska paddla. hoppas på bra väder iallafall. sen efter skolan ska jag träffa linn för fika & shopping, det sist nämda får vi se... jag tycks aldrig hitta något jag vill ha längre :O men det är ju bra på ett sätt.

pusshej


Torsdagar

skolfotot gick inge vidare, såg allmänt sliten och trött ut. men jag blir aldrig bra på såna där kort, så det var inte direkt oväntat. sen kom det typ 14 och var med på gruppfotot. kul att vi kommer se ut som en sär-klass.
hmm...
nej, idag är en dålig dag. en massa plugg, blä!







jag saknar dig


Torsdag

godmorgon!
ska strax åka till skolan, mamma kör mig. skönt!
sov piss dåligt inatt, vill ha helg nu. och bara gör ingenting.
det suger att det är kulturnatten, blä!

vi har även skolfoto idag, får vänta en timme efter skolan för ett kort...
lite surt. men men, what to do?!
















i'll be waiting for you <3

det är bara du i mina tankar!

har precis kollat på andra avenyn, första avsnittet för säsongen. får väll se om man fortsätter kolla, har inte följt det på väldigt länge. tids fördriv iallafall. har även skrivit klart labb-rapporten som ska in imorgon. ska strax krypa ner i sängen, hur ensamt och jävligt det än är... imorgon slutar vi iallafall hyffsat tidigt, kvart i tre. skönt det!
det dåliga med imorgon är att jag har äckel-spanska.
j a g  s p y r !!

längtar tills man slipper massa onödiga språk! uscha.
imorgon kanske jag ska haka på mickis & linn till årsta på kvällen, mickis ska spela match.
får väll se hur läxschemat ser ut, pusshej!



förresten så har vi klassfoto på torsdag, en timme efter vi slutat!
undra hur många som kommer gå dit... haha! smart


Tisdag

Skoldagen rullade på som vanligt, men svenska, psykologi, matte och naturkunskap. vi gick till biotopia för att göra några uppgifter men jag gick direkt typ eftersom jag skulle till mammas jobb och kolla.
nu har jag iallafall precis ätit mat, korv och pomfritt. ska skriva labb-rapport nu.

pusshej

morning

ska strax äta frukost och sen gå till bussen. somnade rätt tidigt igår, skönt det!
jag vill gå på stan, men eftersom vi slutar så sent varje dag blir det att man hellre vill åka hem.
hoppas vi får ett bättre schema snart.
nej, nu måste jag kila!

pussss

what to do

Kom upp från badet för en timme sen ungefär, skönt att bara ligga och inte göra någonting.
har smörjt in hela kroppen nu, så jag lär ju bli len som bäbishud.
är trött hela tiden, på helgerna vaknar jag tidigt och är pigg.
i veckorna tvärtom. sad.

imorgon ska klassen på något studiebesök, vi ska till biotopia.
vad man gör där har jag inte en aning om, men det visar sig väll...
puss

i skolan

blä, måndagar är jobbiga. slutar så sent. ska iallafall åka med pappa hem sen.
har multimedia just nu, orkar inte gör nått. tråkigt värre.
vi har iallafall fått pappren om våra datorer nu, så imorgon får vi dom för
hoppningsvis. äntligen!

nej, en  timme tills vi slutar så ska väll göra något vettigt...
typ facebook photoshop.


kvälls promenad

kom precis in, jag och linn har vart ute på promenad och snackat osv.
gick till vårt dagis och satt i vår gunga, som så många gånger förr...
nu är mina tår isbitar så försöker få värme i dom, ska väll snart sova.

god natt då :)

nytt i garderoben

Kom iallafall inte hem tomhänt från gränby, utan hittade ett par jeans. behövdes verkligen!
Och det var ju inte alltför fel att pappa betalade dom :) thanks! Vi tog oss även en sväng till
biltema för att köpa grejer till avgasröret, det har gått sönder på vår lilla bil. haha
ikväll ska vi äta hemmagjort pizza, mums. och efter middagen ska jag på promenad med linn.

jag orkar inte gå till skolan imorgon... blää!


caroline

So I won’t give up
No, I won’t break down
Sooner than it seems life turns around
And I will be strong
Even if it all goes wrong
When I’m standing in the dark I’ll still believe
Someone’s watching over me


slapp dag

såhär ser jag ut idag, slapp kläderna på! har gjort klart alla läxorna tills imorgon, känns skönt.
just nu håller jag på med matten, det går mycket bättre. men tar ju rätt lång tid att nöta in.
men jag har ju hela dagen på mig...

lite chips och cola, så överlever man ;)


nagelack

Igår fick jag en tidning och godis av ida och dom för att jag har haft namnsdag, så just nu sitter jag och målar naglarna. man fick med två nagelack så måste ju testa dom såklart.


söndag

vad är värre än att vakna upp tidigt, ensam och med vetskapen om att man ska behöva plugga hela dagen?


Sandviken

Hallå!

Då var man hemma igen, efter en dag hos kusinerna. Jag körde både dit och hem, kanske lite trött...
åt god mat och fikade sen tog vi det mest lugnt, och så hjälpte patrik mig med matten. fattar mycket bättre nu, så imorgon blir det att sätta sig ner med boken och nöta in det där. blä. och så får jag börja gå på den där extra matten på onsdagar, efter skoltid...kanske.

nu ska vi äta lite mackor, pusshej


Lördag

Vaknade klockan åtta av att sara gick in i mitt rum och slog på tv'n. försökte lägga henne i min säng, men det ville hon inte. så jag gick upp och duschade istället, kunde ändå inte somna om. en ett par timmar ska vi åka till kusinerna i sandviken, eftersom moa har fyllt år. jag ska övningsköra dit, hoppas det går bra bara...!

nu ska jag måla naglarna och sen kolla lite på tv.
puss

tatuerings tankar

har letar länge efter en perfekt fyrklöver.
tror jag hittat den...

fast jag ska endast ha konturer, och den ska sitta i nacken.
lovley, när jag är 18 ska den få hamna på min kropp.


fest @ linn

HAHA, jag blev inte långvarig på linns fest. eller hennes klass kräftskiva. pappa körde dit mig runt halv tio, och nu är jag tillbaka. alla var pissfulla utom jag, skulle bara dit för att hälsa på min lilla muffin. haha!
men dom hade kul, så det var ju nice.

ska snart kolla på tv och försöka sova, trötter.
för övrigt så var chipsen helt okej goda. men salt & vinäger är ju fortfarande bäst!
och chili ostbågar ;)
puss

önskelista

leggings & klänning från bikbok.
tröja & kofta från gina.
grå klänning från cubus, måste ha! <3 love it!

så, om du har tre hundra kronor "för mycket", skänk dom till mig eller köp mig den grååå<3


it's easy, don't make it hard.

Efter skolan tog jag bussen till allas vårat gamla uppsala. blev en liten rundvandring där, eftersom jag lyckades gå fel ett x antal gånger. men efter en stund träffade jag på en tant som beskrev vägen men jag hamnade ändå på fel ställe. efter lite lirkande hit och dit kom jag iallafall fram till min mamma jobb, men då var bara frågan vart ingången var...

Efter att hon visat mig runt lite på avdelningen där hon jobbar (hon jobbar på dagis), så åkte vi till Willys för att handla. börjar bli en tradition att jag följer med och handlar på fredagar?! vi handlade iallafall och sen så övningskörde jag hem, gick bra! skönt att jag inte är lika värdelös längre, så man inte får motorstopp överallt... haha! var ganska jobbigt. men nu är jag på g, ska fanimej ha det där kortet! 

Vi köpte hem kinamat till middag, gott! och nu funderar jag på om jag ska orka fixa mig för att åka över till linn, som har party ikväll. eller rättaresagt kräftskiva. är ganska trött, och vi har köpt chips så jag får se hur det blir med det. linn kan ju vara jävligt rolig när hon är full... haha så söt! dom hade inte mina favorit chips, salt & vinäger på willys. så jag övervägde om jag skulle köpa chiliostbågar eller några andra chips. valde en ny smak, sourcream & dill. hmm, hoppas dom är goda iallafall.

nu ska jag kolla på the hills, underbara serie! puss


det där till vänster är inte min kropp! jag är inte naken på bilden!


Multimedia

Sitter på multimedia lektion, inte sådär jättekul...
slutar inte så värst sent idag, skönt sen är det äntligen helg.
Efter den här lektionen är det matte, blä.  hatar matte.
speciellt alla x & y... usch!

får väll se vad kvällen har att bjuda på, ska nog hem till linn en stund iallafall.
puss

Torsdag

skoldagen idag var kort, men kändes lång. eftersom det inte blev så många timmars sömn inatt var jag sjukt trött. skulle gått på resturang med tjejerna ikväll, men jag känner att jag måste vara hemma och vila.

pusshej

-

allting

rasar

samman

Goldfoil Cupcake

Grattis till Moa, som fyller år idag! (min kusin)

Har precis duschat och målat naglara och pratat i telefonen med min man <3. Han håller på och meckar (ovanligt) med simon och någon "cp ruska", har ingen aning vad en sån är. men jag antar att time will tell. Får se om man får sovsällskap eller ej inatt, om klockan tillåter osv.

Idag har jag hunnit med mycket känns det som. Har kirrat pressenter till Amanda & Louise. Som har och som snart ska fylla år. Tänkte ta mig en frukt och en kopp te nu, om det nu finns någon god smak.

hej så länge


Tisdag

Kom precis hem från skolan, hade naturkunskap sista lektionen och då skulle vi bara leta efter lite träd. sen fick iv sluta. Jag & Louise tänkte göra klart en uppgift vi fått också men bibblan stängde tydligen 15.00 på fyrisskolan och har ännu inte fått våra datorer... så det fick vi hoppa.

Är sjukt trött, somnade rätt sent igår. Ilägget innan hörde till en psykologi grej vi fjorde, just so you know.
Iallafall så tänkte jag lägga mig i sängen nu och titta på tv. men innan det ska jag sätta på mig mina älskade rosa mjukisbyxor, nice!





RSS 2.0