celebrity

har lagt ut nya plagg på klädbyte, och ändrat färg på naglarna från rosa till grön. har kastat några skor och pratat i telefon. ska gå ner och dricka lite te nu och sen föra in lite saker i min kalender. mycket händer i september, alla fyller ju typ år :o  crazy

a lot of water

det var sjukt hur mycket det regnade idag. pappa körde hem mig från ackis, och det var hur mycket vatten som helst på vägarna. är sjukt trött. ont i huvet. vill sova. har iallafall möblerat om i rummet, så nu är det nästan som en kojja vid min säng. haha  ska fortsätta ligga och vara allmänt död nu.

måste in till gränby för att hämta ut massa piller... och jag måste ha skor, shit!

bye

måndag

igår var en lugn dag. åkte in till stan för att handla och kolla "mellandags rean" på media markt. fanns ingenting. 
kvällen spenderades framför någon film med brieost och kex, gott! 

nu ska jag strax bege mig in mot staden och till sjukhuset. tågen går knas, så jag kommer komma dit en timme för tidigt men bättre de än sent. får väll se vad dom gör... 
 

sun

igår åkte vi ju gokart, var hur roligt som helst! hade helt glömt hur det var. haha sen var jag typ död, efter fredagens äventyr så jag låg som en död fisk och såg på tv hela dagen. på kvällen åkte jag och emelie på äventyr i henriks volvo (vi lånade den) till skyttorp där det var fest. efter att ha sett den ur nyktra ögon kan jag säga att alla våra fester vi haft där har vart kanon! hoppas dom som var där hade roligt iallafall, vi drog vidare efter typ en kvart. då mötte vi upp killarna och så åkte vi in till stan, nattmål på donken- mums!


little bit of love


Lördag

utgången igår var great! mötte upp lite folk på stationen. kände knappt av mitt knä under hela kvällen, vet inte om det var för att dt var sjukt mycket folk och att det var så kul eller om det var alkoholen. måste vart det första! sen kom henrik och hämtade mig och jag somnade direkt.

mitt knä värkar inte ha blivit sämre av gårdagens äventyr, vilket är bra! jag är jävligt taggad på gokart nu, var så länge sen jag åkte så det ska bli riktigt roligt. min hals är knas. hostar och usch... nej, nu ska jag försöka väcka henrik så man kan äta frukost och fixa sig.


utgång

ska strax bege mig mot bussen och sen blir det utgång! måste dock ta det lugnt eftersom jag har ont i mitt jävla knä nu igen. har blivit helt svullet, nu över dagen bara... så skumt. sen imorgon blir det ju gokart! :D orkar inte bry mig om att jag har skit ont, hoppas något går sönder i knät så att det finns något läkar jävlarna kan göra...
well well... hoppas det blir kul ändå!  pusshej


c

Someone once said; "It's the good girls who keep diaries. The bad girls never have the time."
Me? I just wanna live a life I'm gonna remember, even if I don't write it down.


flashdance

imorse åkte jag och tog blodprov, sen åkte jag hem och såg på one tree hill. mitt knä börjar krångla igen så nu sitter jag och vilar det framför filmen flashdance. helt okej film! när det är slut ska jag duscha och förbereda mig lite inför kvällen. nytt nagelack ska på osv.

sen halv nio ska jag möta upp julia & louise inne i stan och sen blir det utgång. henrik, min ängel hämtar mig sen inatt. vi kör lixom på fylletaxi varannan helg :)

puss

.


på lördag alltså. har haft terapi snack med henrik i telefonen nu, så det ska faktist bli kul. han lovade att inte göra illa mig. kommer komma sist, men skit samma. kul blir det iallafall! :D


dancing on my own

dagarna rullar på...
skolan går bra, skönt att det är rätt lugnt nu i början. vi har massvis med olika kurser, så det blir nog väldigt stressigt sen frammåt höstlovet. sen slutar iallafall vissa kurser, skönt! just nu sitter jag hemma hos Henrik. min förkylning är fortfarande inte bättre så medans han meckar tog jag en promenad till affären och inhandlade lite nödvändigheter.

längtar till helgen. på fredag (då vi förövrigt är lediga) så blir det utgång på kvällen med Louise och Julia. sen på lördagen har Henrik en överaskning... hmm får se vad det blir. vad tror ni? :)


resultaten från promenaden

lovley yoghurt som jag och lollan festade loss på under finansiering & kalkylering's lektionen.

2010-08-23

just nu är allting bra, förutom min förkylning.
lika bra att sluta där.
får se när jag dyker upp, bye!



<3

aj

hur dum är man på en skala om man stoppar in fingret i en maskin?!
hmm... ont gör det iallafall.

.

Det gick bra att åka och hämta hem henkan igår. han ville hem rätt tidigt så det var ju skönt för mig, så slapp jag sitta uppe så länge. rätt nykter vad han också, duktig kille dedär. haha

har precis ätit frukost nu. ska ut och göra någonting med en bakaxel?! sen hoppas jag att vi hittar på någonting kul. ikväll kanske det blir fest, får se hur taggad man är. :)


natt vaka...

ja... det här med att vara fylle taxi är nog ingenting för mig. ren jävla pina att hålla sig vaken tills någon dräggig människa ringer och svamlar i telefonen att den vill bli hämtad någonstans. menmen, någon gång måste man väll.
har kollat på första skivan av oth, vill inte kolla på mer idag för jag vill kunna ha det att se om jag får ont i knät nu igen. men det får jag förhoppningsvis inte!

vet inte riktigt vad jag ska göra så jag håller mig sysselsatt, har suttit och läst igenom lite gamla inlägg. blir bara deprimerad. man kanska skulle radera alltihop och börja om från början? fast det har jag ju gjort hur många gånger som helst. det skulle vara rätt kul att se nu vad man skrev i åttan typ... vad gjorde man då? gick på massa skumma hemma fester där man fick gratis 3,5or typ. haha fyfan!

börjar också bli förkyld. hatar att vara förkyld. om det en gång bryter ut är jag förkyld hur länge som helst... så hoppas att det inte händer. nej, ska hitta på något nu. pusshej

c

I put my makeup on a Saturday night
I try to make it happen try to make it all right
I know I make mistakes
I'm living life day to day
It's never really easy
But it's ok




friday

första skoldagen på sista året avklarad. fast vi hade ju inga lektioner eller så...
träffade iallafall julia innan skolan, började klockan ett så vi gick på stan innan. sen åt vi lunch innan vi skildes åt. tog 5an mot skolan och mötte upp lollo. gick till klassrummet, fick schema och sånt där. fick fylla i lite papper osv.
nu har jag och syster precis vart i stallet. tog in zorro & borstade lite. sen åkte vi till konsum och köpte lite godis. nu ska vi snart kolla på one tree hill, jag måste vara vaken länge eftersom jag är fylletaxi ikväll. great!

mitt knä är bättre. har kunnat gått någorlunda normalt idag, skönt. men känner nu att jag belastat det rätt mycket så nu blir det att hoppa i hebbes gamla siden kallingar (som jag har som mys-shorts) och sätta på lite te och börja nörda oth. 

hörs!

stallet

jag & sofia åkte till stallet en stund, hon red också. hatar mitt jävla knä.
ska hoppa in i duschen snart, sen blir det väll att måla naglarna och lite annat som behövs fixas.




Torsdag

sista dagen på mitt (förhoppningsvis) sista sommarlov!
igår kväll kom henrik hit, efter att han följt med en kompis till stockholm för att köpa ny bil. vi fikade lite me yoghurt och te och sen somnade vi direkt. och han pratade i sömnen som vanligt, alltid lika kul!

igår kväll passade jag även på att städa och rensa bland allt mitt smink. kastade lite, och gjorde bättre årdning i lådan. så nu är det lite finare. ska försöka röja lite bland alla min hår produkter också, ser så fult ut när allt står framme tycker jag.

nej, nu ska jag ta min medicin, borsta tänderna och läsa lite i min bok tills klockan blir tolv.
puss

Peaceful afternoon

Har lust att slänga på mig en klänning, några ringar och conversen och dra ut som alla andra gör ikväll. men icke. bäst att vila knät! njuter av mitt te, måste köpa en ny, större kopp. dom vi har är så små...
på fredag är det skola, ser nästan fram emot det. dom första dagarna brukar vara lugna och bra. och allt är väll förresten bättre än att ligga hemma. eller ja, en sak som kan vara värre är om jag måste ge mig iväg med ett ont knä.

en sak som förgyllde dagen var att jag fick hem ett pressentkort från h&m på 200kr, alltid nått! nu ska jag koka lite te och läsa min bok. hörs imorgon!





tråkig blogg, i know. vad ska jag skriva? vad vill ni läsa?

onsdag

uttråkad
vaknade runt tio, drack mintte och såg lite på tv. (eftersom det är det ända man kan göra...) det har spöregnat hela dagen. sen har jag spenderat resten av dagen framför laguna beach, det var maraton... 12-14:15, perfekt! så då gick några timmar iallafall. ska läsa några sidor i ego girl, och se lite på tv igen... det ända roliga är när henrik kommer hit och sover.

Tisdag

gick upp med henrik halv sex som vanligt, sen somnade jag om till halv åtta. gick upp, ringde runt till lite läkare och det gick inte alls bra. pappa ringde lite, och jag fick en tid klockan elva. så nu är det bara att göra sig i årdning och åka iväg. kommer ju göra svin-ont att tömma skiten en gång till... :O  fast fan, hellre det än det här skiten.

måndag igen

veckorna nu på slutet går så fort. på fredag börjar skolan igen, fyfan! har vart till apoteket och hämtat ut ett nytt recept på piller till knät, var inte samma sort som förrut så hoppas dom här är bättre! vill inte göra ett piss, bara ligga ner så det slutar göra ont någon gång och så jag kan röra mig som jag vill sen.... men det är ganska uttråkande. som tur är har jag ju min bok att läsa!

kollade på ett as vidrigt program förresten, generation fett. har aldrig sett det förr, bara hört om det. hur fan kan man göra så man går upp så mycket som dom som är med har gjort?! riktigt jävla vidrigt. om dom nu vill bli fetare, tycker jag att dom får skylla sig själva om dom blir sjuka sen. det är ju deras eget fel.

nu ska jag dricka te och läsa ego girl. slänger in en bild från igår när jag var i stallet på mig och zorro.

.

Livet är inte de dagar som gått,
utan de dagar man minns.


natt

har vart vaken en timme nu.
usch.
det här suger.
ont.

den lilla röda


söndag

hebbe kom hit inatt runt tre, vi satt och pratade lite sen somnade vi. vaknade tidigt, hoppade in i duschen, åt frukost och degade. gjorde omelett till lunch, kollade på tv. sen åkte vi och handlade på willys och sen åkte vi till stallet eftersom zorro har kommit nu. sen åkte vi hem, gjorde tacos och åt. sen körde jag sofia till stallet och sen hebbe till vattholma. nu är han och fiskar och jag har vart i stallet under tiden. kom hem för en stund sen. vi har tagit en massa fina kort, dock glömde vi kvar kameran där... inte så smart. men bilder kommer!

förresten så är mitt knä back on track... åt det dåliga hållet. ont ont ont och svullet igen.
VAD FAN?
känns ju så roligt, nu när skolan börjar och allt...


tidsfördriv

Har du druckit tills du spytt? nej

Sårat någon? inte vad jag vet

Förlorat en vän? nej

Träffat nya människor? massor! 

Kysst en främling? nej

Tagit droger? nej

Haft en sommarflört? nej 

Gråtit? ja

Skrattat tills du kissat på dig? nej

Tältat? nej

Varit vaken en hel natt? nästan

Solat? massor

Badat? hur mycket som helst

Haft ett förhållande? ja

Gjort dig riktigt illa? knät då

Gjort några nya percingar/ tatueringar? nej

Läst en bok? ja

Skickat fel sms med flit?
nej

Suttit vid datan en hel natt? nej 

Näckat? inte det heller 

Solat naken? nej

Fått utegångsförbud? nej 

Sagt “jag älskar dig” och menat det? ja

 Sagt “jag älskar dig” och inte menat det? nej 

Varit i slagsmål? slagsmål och slagsmål... ett och annat slag har man väll utdelat 

Pussat någon utav samma kön? nej 

Sjungit högt på ett berg? haha nej 

Kysst någon i regnet? jodå
 
Kysst någon i skogen ? haha ja

Kysst någon du inte borde? nej

Tappat rösten? nej

varit på festival? inte i år :( 

Gått upp i vikt? nej 

Gått ner i vikt? ja

Brännt dig? yes, i underbara grekland 

Fått en ful bränna av tex kläder/ smycken? haha ja!

Varit utomlands? Grekland 

Gjort ett bra köp? såklart!
 
Tagit upp kontakten med en gammal vän? nej 

haft skadeglädje? haha såklart

Sovit under bar himmel? nej

Vad kommer du sakna mest? ledighet, grekland, värmen


just life

igår träffade jag Vanessa på stan, spenderade någon timme där innan vi åkte hem till henne. åt pommes och såg på film. lite senare fixade jag mig och drog mot stan för att möta louise och sanna. vi åkte vidare till en förfest vid ekonomikum och sen efter det blev det utgång. jag hade det jävligt kul och det var tur att lollans debut blev bra! kvällen avslutades med grabbarna och kebab, hur gott som helst. sen somnade jag på direkten hemma hos henkiboy.

idag har jag vart i rullsand hela dagen. lagom trött nu. så kvällen spenderas med godis och film, medans min lilla pojkvän är ute och gör stan osäker!

puss

Torsdag

hela dagen har gått, har inte gjort något vettigt alls.
ska iallafall spendera kvällen med Hebbe, får väll se vad vi hittar på...


vi firade louise

igår åkte vi ut till louise's stuga i järlåsa runt fyra, vi åt tacos, hon öppnade pressenter och hade det trevligt! vi tog en nattlig promenad till poolen, dock var det låst men vi försökte tappert ta oss över stängslet, slutade med att jag skärde upp vänster handen och att jag och cissi ramlade ner bland brännässlor... sån tur jämt.

vi sjöng abba karoke och åt tårta, var hur kul som helst! dock somnade vi runt tolv och vaknade tiiiidigt
imorse (06:00) så vi städade lite och åt fukost och sen segade vi i soffan tills det var dags att bege sig hemmåt.
En vädligt trevlig kväll med alla tjejerna! :) jag har även en ny design, som ni säkert ser. tack linn.




fler bilder på fb

tidig morgon

man kan ju undra varför jag är vaken nu...
svaret är att min pojkvän går upp 05:25 (jag följer då med honom ner för frukost osv)
och idag är jag inte ens trött. kan inte somna om. men jag skulle nog behöva somna om.
lite senare idag drar vi tjejer (förhoppningsvis) iväg på äventyr i louise's stuga för att fira
att hon fyller år idag. antar att det inte kommer bli så mycket sömn den kommande natten
så man kanske ska ta och försöka sova någon timme iallafall?! hmm

idag kommer mamma, pappa och lill-tammi hem också, får se om jag hinner träffa dom
innan jag beger mig mot vildmarken. jag och sofia ska iallafall dega framför oth nu på förmiddagen,
sen kommer cissi och sen bär det iväg. (hoppas vi)!!

blev rätt trött nu ändå... god natt

<3

GRATTIS LOUISE, MY DEAR PÅ 18ÅRS DAGEN!!!!! :D <3
äääntligen är du också 18! WIIIIE :D


c

planerna med julia ställdes in. istället åt jag & sofia mat hos mormor och morfar igen, och sen åkte vi + linn till godislunden och köpte godis. låg och såg på oth hela kvällen tills hebbe kom runt nio, gjorde omelett till honom eftersom han var hungrig som ett djur... korv, äpple, tomat och gurka?! hmm... han valde ingredienserna själv och tydligen så var det gott. fast jag hade nog bara tagit korven. haha!  sen läste jag ego girl tills jag somnade, bra bok det där. :)


Tisdag

Har tagit det lugnt hela dagen, kollat på oth med syrran.
Nu ska Julia snart komma hit, känns som om det var år sen vi sågs så det ska bli skönt!


ni lär ju ha märkt att jag gillar att ta "just nu" bilder i camen

.

fina du
<3


m&m and h

nu sticker jag & syster iväg till mormor&morfar för mat, sen ska jag umgås med min pojkvän.
see ya!


en av ringarna jag köpte igår ;)

Måndag

har kollat klart på alla sex and the city säsongerna nu, lite tråkigt.
men nu ska jag börja kolla på one tree hill istället! vädret är skit läskigt,
det har vräkt ner hur mycket regn som helst hela dagen, åska och blixtrar.
nu har jag precis duschat, ska börja göra mig i årdning, det blir middag hos
mormor och morfar och sen får jag se vart jag beger mig...

puss

söndag

mitt knä är mycket bättre, skönt!  jag och sofia var iväg och köpte värsting middag, kycklingspätt och potatissallad. mår illa som fan nu. fick med mig lite andra nödvändigheter också under snigelsafarit.
slänger väll in en bild senare, hörs!


barbapapa

har precis pratat med henrik i telefonen, imorgon kommer han hem som tur är! (inte undra på att jag är uttråkad när min personliga assistent är bortrest) har är på folkrace festival, kul för honom. jag hade gärna vart där om jag hade vart hel. nog tjatat om mitt knä. det blir nog bättre, och mitt roliga liv fortsätter då... tills dess, och nu innan jag somnar; sex and the city! <3

drunk people

fylleskallarna linn, cissi och vanessa ringde mig för ett tag sen.
visst är jag snäll som uppdaterar en massa nu tjejer så ni har något att läsa imorgon när ni ligger och grinar över att ni är bakis. hehe (a)

har pratat med sjukling nr2 en stund också, louise. vi beklagade oss över vårt nya schema och över att vår klass har bytt namn. från SP1A, som vi hette i ettan, till SP2E i 2an och nu SP08E i 3an, så fult!


okej, kass bild men iallafall... slutar halv fem på måndagar och fredagar :o katastrof!

fredagens bilder


henkiboy meckar bil

skadan

godaste juicen, cocos & ananas

,

första kvällen i rättvik åkte jag och emelie världens konstigaste sak!
fan så vi skrattade!

bergochdalbana simulator...  :)


lördag

jag har fördrivit timmarna med sex and the city, lagom kul sådär. efter middagen följde jag med till stallet där Zorro ska stå, stog och klappade på en häst som var fin, indiana hette den. den hade också ont i benen, och hade vart sjuk i dom i typ 2år... så vi passade ju bra ihop. sen har jag bara degat, när mitt knä är bra ska jag fan ut och springa eller nått... eller kanske inte ^^


boxen

skylten

indiana

wildflower

så jävla uttråkad.
det finns absolut ingenting att göra. förutom att se på film eller sitta vid datorn.
ikväll skulle jag träffat tjejerna, vi skulle på eldfesten. men nu måste jag vara hemma, vila knät och se på film. hoppas jag somnar tidigt så timmarna går! blä

Fredags kvällen

Denna fredagskväll har spenderats framför tv'n med linn. hon kom hit med chips och en beckfilm, kanon! :)
filmen var bra och chipsen goda, hade aldrig smakat dom förr... nu ska jag hoppa iväg och borsta tänderna och sen kika på satc tills jag somnar.

vila vila vila, måste bli bra tills onsdag!


Fredag

somnade runt tio igår kväll, så jävla trött! vaknade runt halv två av att henrik kom hem. imorse gick vi upp tidigt och åkte iväg till doktorn för att kolla mitt knä igen och ta lite prover. 8 rör blod, sen köpte vi tändstift till bilen, bytte dom och det blev inte bättre... så vi åkte till biltema och köpte soppapump och sen åt vi kebab-lunch på Mariannes, gott! ska kolla på sex and the city nu, så jävla trött.

pusshej

Rättvik

Det var ett par roliga dagar i rättvik, hände en massa saker. det tråkiga var att mitt knä började krångla.
massa skratt, roliga människor och mys med henkan. men skönt att komma hem igen, till våra sängar, ren toalett och dusch. och tv! måste kolla på massa sex and the city nu.

lite bilder




Torsdag

och så var man hemma igen från rättvik, blev en kort mellan landning hos hebbe för en snabb dusch innan det var dags att åka till akuten med knät. ca 2timmar senare var knät tömt på 50ml vätska och jag fick gå därifrån med kryckor och med budskapet att jag ska tillbaka imorgon.  förresten var läkaren otrevlig, blä!

RSS 2.0