söndag

idag fyller jag 18, nice som fan! :)

igår kom lite släkt och "firade" mig. vi åt mat, jag fick massa fina pressenter och så åt vi tårta såklart! fick en symaskin, äntligen!! :D och så fick jag t.ex. rosévin (som jag glömde testa), ljus, blommor, hudkräm och lite smått & gott. fick även ett pressentkort av min lilla pojkvän, så vi ska väll åka och shoppa någon dag. :)

runt sju åkte jag hem till linn, kollade på film med cissi och henne och var allmänt taggad på att göra något. pratade med jennifer och vi fick för oss att dra ut på kalas. fick skynda hem från linn, byta om, bättra på sminket, och iväg till tåget mot vattholma. hemma hos jennifer förkröka vi lite innan vi fick skjutts av perra till stan. fick stå och frysa i fem minuter innan vi skulle in, eftersom jag bara kunde gå ut efter tolv... och sen dansa vi hela kvällen lång!


det var bättre blondt!


Julia la ut en bild på mig på fb, blond, sommar, underbart!
synd att jag ser så blek ut bara :O


Löördag

Vaknade strax efter tio, låg och åt godis, smsade med bästis och kollade på tv en stund innan jag gick och duschade. Ska byta färg på naglarna hade jag tänkt, och sen leta fram någonting att ha på mig. runt fyra kommer lite släkt, och sen ikväll blir det cecilia & linn olsson!

bilder från fredagen

bilder från besöket på Java



Det jag fick av Linn & Cissi.




Fredag

Efter skolan var vi ett gäng som styrde mot java för att äta kinabuffé. Jag hade aldrig vart där förr, och hade bara hört dåliga saker men det var super fint och jätte god mat! så det var så värt det! trevligt sällskap också :) efter vi ätit mat & efterätt började vi köra sms roulette, så sjukt kul! men lite pinsamt.  så om någon fått något konstigt sms av mig, är det därför! hahah sen skulle majoriteten iväg på fest, så jag, julia, cissi & vanessa gick och mötte linn och gick sen hem till julia och fortsatte sms roulette. har inte skrattat så mycket på länge! fick även födelsedagspressent av cissi & linn, två skit snygga t-shirtar och sen ett halvt hjärt-halsband av linn :) ett sånt man delar, ni vet... grymt rolig kväll med underbara tjejer <3


livin in africa

Fredag imorgon, äntligen!!

igår mötte jag upp killen på gränby, vi kollade runt lite och jag köpte en tröja och några armband. han köpte två tjocktröjor och en t-shirt. sen åt vi hos mig, och åkte sedan och sov hos honom. mys!

det var sjukt mycket snö när jag skulle gå till bussen imorse. som tur var, så var lena vaken så jag slapp hålla på och krångla med ass låsa dörrar hit och dit. höll på att slå ihjäl mig påväg till bussen, och den var sen. och seg. vad är bussarnas problem? -att dom är utan vinterdäck och inte kan köra.

gick ner på stan med mathilda, lollo & hennes bf efter skolan. jag köpte nada. otroligt. gäller att hålla i pengarna!
imorgon har vi dykning på idrotten, jag och lollo ska inte vara med. vem fan dyker fem meter rakt ner frivilligt?! det gör skit ont i öronen, och man tror att man ska drunkna när man är påväg upp igen eftersom man inte har någon luft kvar. hemskt. och så är jag förkyld. så det blir ingen simning.

nu har jag precis bytit lakan, till några röda som sara fick i julklapp tror jag?! fina iallafall! ska byta färg på naglarna och smörja in mig i lite bus. trodde det var en bild på ett spöke när jag var på stan idag, sen upptäckte jag att det var en spegel...


*

känns som om jag måste ta tag i skolan nu. mitt huvud har fortfarande lov. blä

city uppsala

träffade linn efter skolan, bokade tid för att pierca mig, köpte en t-shirt och två halsband och åkte hem.
en snabb vända på stan, men skönt att komma hem i tid!
har just precis duschat, min bf är spårlöst försvunnen... antar att han tränar. :)
imorgon ska jag träffa Julls, vi ska träna. love it! 


night

om tjugo minuter börjar ph, sen ska jag sova! imorgon har vi sovmorgon till halv tio, skönt ändå. tisdagar och fredagar är dom bästa dagarna, för då har vi inte spanska och det betyder att jag kan äta med louise & amanda! :) sen efter skolan ska jag gå på stan med olsson  och även boka tid för tungan, det är ju så jävla snyggt!


stadium

Åkte förbi gränby centrum med pappa efter skolan, skulle byta dom underbara skorna som jag fått av Louise, Vanessa och Angelika i födelsedagspressent (eftersom blixtlåset var sönder) men dom var helt slut på gränby, och tydligen i stan också :O blev jävligt deprimerad, men man kan ju inte gå runt i dom oknäppta. hoppas dom kommer in igen snart! dom var ju sååå underbara, verkligen! tack tjejer, igen :) sen lämnade jag även tillbaka en klänning. köpte en ny skidmössa på stadium också, perfekt!

När jag kom hem åt vi, och sen har jag bara tagit det lugnt. Pratat i telefon med Julia, ska ses på Onsdag. Träna som vanligt :) Sen på Fredag blir det kina med massa underbara homies, efter det ska jag umgås med julia & linn, vet inte om vi hakar på till någon fest eller om vi hittar på något annat. återstår att se! :)

Ska försöka orka knäppa kort på dom fina pressenterna jag fick, kan ju iallafall tala om vad jag fick :) så ni kan bli lite avundsjuka! ;) 

av julia: ett par svarta trosor med rosa rosett, och ett par turkosa.
av tora: ett par rosa trosor.
av louise, angelika & vanessa: as snygga skor.
av madde,sofia, natta: halsband & badsaker
av johan & watta: shot spel
av andreas: en mugg
av linnea & lovisa: cider & plopp
av matilda: hjärt-choklad


pics








resten finns på facebook

Måndag

Sitter på multimedian just nu, lika tråkigt som vanligt! Efter skolan ska jag nog förbi gränby en snabbis och uträtta ett ärende och sen ska jag bara ta det lugnt. ska försöka få in lite bilder också. jag är seg. igår kom iallafall hebbe till mig med tåget, det var kul eftersom det kändes som "old times" att möta honom vid tåget. Han åker ju aldrig tåg eftersom han har körkort... iallafall så gick vi till konsum och köpte lite godsaker sen låg vi bara och kollade på tv tills det var middag. tog en promenad med mamma,pappa och tammi och sen åkte vi hem till hebbe och duschade och såg på nya wallander filmen. dödsängeln. den var bra, men läskig! 

lördagen

Det blev inte så mycket kort knäppta igår, hade inte kameran på mig och sen var man ju tvungen att hålla koll för det mesta. Iallafall så på dagen fixade jag, cissi och linn i lokalen. johan & hebbe fixade med ljudet. sen fixade vi oss och julia kom. chillade lite och sen kom det lite tjejer. vi åt tårta och körde lite lekar, kul! sen kom det massa killar och sen fortsatte det rulla in folk.

Till en början hade jag väldigt kul, sen finns det ju vissa som alltid förstör och nu har jag verkligen fått alla "rykten" bekräftade. Att sno från sina bästa?! vänner, springa runt och tigga och sen spy på golvet, ganska skrattretande nu i efterhand men tanke på hur mycket människan skämde ut sig, och verkligen visade hur mycket allt prat om henne stämde.

Sen var det ju jätte roligt folk där också! Folk som hjälpte till, fick igång folk att börja dansa och bara var allmänt roliga & trevliga. Så det var kul! :) Kvällen var helt okej. Ångrar bara att jag bjöd den där som förstörde festen totalt, då hade kvällen blivit perfekt!

Jag, Julia, Linn, Cissi, Hebbe, Johan, Dansken, Angelika & Samme sov sen kvar i lokalen. Det var rätt kallt men det gick bra ändå! Tack för alla fina pressenter!


bilder kommer


Söndag

Tack för en bra och rolig kväll, till en början iallafall :) och tusen tack till mina sötnosar som hjälpte mig städa! :)

Bilder kommer!


;D

SNART SKA JAG BÅDE TATUERA OCH PIERCA MIG, LOVLEY!!

Your fingertips across my skin

Ska strax gå och lägga mig, kolla nyss om jag hade feber. 37,9... suck! ska knapra alvedon & ipren imorgon så man inte mår dåligt. Och på Lördag är det bara att bita ihop, sen kan jag bli hur sjuk som helst. Jag vet att det är skit tråkigt när det inte är några bilder. men eftersom jag är så pass lat att jag inte ens orkar bära med mig kameran till skolan så blir det inget. och hur kul är det med samma bilder hela tiden? har inte så mycket på datorn, eftersom jag formaterade om den för ett tag sen. segt

imorgon har vi multimedia. första lektionen. man hade lika gärna kunnat fått sovmorgon. snacka om stort misstag att välja det. tänker inte välja någon kurs som har med datorer att göra till trean. hemskt! man tror att man kan, läraren tror att man kan. sen sitter man där som ett mongo och fattar ingenting. jag måste hitta någon som är bra flash, som kan göra det där arbetet vi ska göra. fyfan

förresten så kom h&m paketet idag, hann inte hämta ut det men hoppas att mamma hinner göra det imorgon! skulle inte vara helt fel :) hoppas bara att allt passar! god natt :)<3




vengeance is so fucking sweet, sometimes.


phone

sitter just nu och pratar med louise i telefonen, taggar och planerar lite inför lördagen. imorgon är det skolan och sen blir det stan, och sen ska jag hämta nyckel och sen hem till bf. så ikväll blir det väll sista gången man sitter vid datorn nu, för den här helgen. kanske blir ett inlägg senare,  pusshej!

Torsdag

Fick slänga i mig lite frukost och sen gå ut med Buster när jag vaknade imorse. Ska dricka lite c-vitamin brus nu och pröva lite kläder. Måsta även plocka undan i mitt rum, ser förjävligt ut!  sen ska jag väll äta lunch också.


27e januari

den 27e januari är det paradise hotel kväll på kalas. jag kan inte gå, för jag fyller 18år 4 jävla dagar senare.
deprimerande

bad day

snacka om att den här dagen inte har vart bra...
imorse blev det massa krångel och missförstånd med att låsa huset,
som tur var fixade det sig! i skolan fick vi en lapp om inviduella val,
jag vill inte välja någonting som finns med på pappret. sjukt tråkiga
kurser. sen råkade jag spärra hebbes internetbank. lyckad tjej.
som tur var så fixade det sig, och han fick en ny kod.

imorgon ska jag och min nya vän, som gillar bus lika mycket som jag umgås hela dagen.
dock måste jag släpa mig ut i kylan för en promenad med honom, lilla buster.


d ö d

känner att jag börjar bli förkyld, inte bra! ska ta mig ett glas med c-vitamin snart och hoppas att det vänder!
var och handlade med mamma idag iallafall, skönt att det är kirrat! nu längtar jag tills lördag, baka tårtor, bada, fixa, festa :) hoppas det blir nice! ikväll blir det massa bus och paradise hotel, och vila! är fortfarande helt sliten sen träningen i fredags och måndags. snacka om otränad tjej...

<3


Tis

sovmorgon imorse, behövdes! träningsvärk i hela kroppen. skönt på ett sätt. då vet man att man tagit i.
tandläkarbesöket var waste, har delat ut lapparna och snart blir det duschen. imorgon ska jag handla med mamma efter skolan. blir nice! och på torsdag är jag ledig :)

trött måndag

har vart död idag. trött. träningsvärk i hela kroppen. dum som jag är så tränade jag med lollo efter skolan, nu är jag ännu mer död. vill inte ens tänka på hur det kommer kännas imorgon. blä!

efter jag tränat mötte jag linn & cissi & sanna på stan, kikade runt lite. sen gick jag & linn till fyrishov och kollade på innebandy. 5-1 till sirius om jag inte minns fel. och watta var speaker! hahaha känns som om man kommer dra hans repliker med hans "dialekt" på lördag! xD

kom iallafall hem runt tio, en timme sen. har hunnit ätit middag och tagit bort sminket. tänker sova nu. imorgon ska jag till tandläkaren efter skolan, och sen hem till hebbe :)

sov gott













allmänt trött på folk som ändrar sig i sista sekunden, när jag valt ut att bjuda dom... suck


Romme

Igår kväll var vi på bio, luftslottet som sprängdes och filmen var bra! :) kom hem runt två, fikade med cola och cupcakes och sen sov. idag åkte vi till romme, perfekt väder och det var kul! henx har åkt hem :( och jag har precis badat. imorgon ska jag träna, och sen blir det innebandymatch med cissi & linn. blir att lägga sig tidigt ikväll, helt slut!




crazy day

Har vart en "crazy day", jag och hebbe har flummat runt och fixat lite muuusic! han är bra rolig han! haha har stack iväg på träning nyss, och strax ska jag, johan & pontus åka in till stan och hämta ut biobiljetter. vi ska nämligen se luftslottet som sprängdes ikväll :) hoppas den är bra bara!! :O jag är grymt trött, så hoppas att man orkar hålla sig vaken bara... imorgon blir det iallafall att gå upp tidigt och iväg till romme med henx,pappa & sia. hoppas det inte är så kallt bara. jag som egentligen skulle behövt plugga en massa i helgen. hmm, känns som om provet är ganska kört?! suck

todays look

Lördag

Det gick kanon på stan! tog tåget 09.33 dit, väntade tills klockan blev 10, skyndade till h&m, lämnade tillbaka klänningen, prövade en ny, köpte den, skyndade till stationen och tog 10.19 tåget hem till hebbe och nu är jag här :) hittade lite roliga bilder från några månader sen. HAHA!


HAHA! innan vi skulle iväg på halloweenfest, jag hade mörkt hår :O

hebbe & simon var eva & adam, hahah!

gullig fiskare

Like Woah

vaknade av att det var jordbävning eller någonting liknande utanför min dörr, tammi var vaken och sprang runt. ska väll strax gå upp och fixa mig och sen åka in till stan och försöka fixa en sak. om det inte går blir jag deprimerad! sen ska jag åka hem till muppen, som antagligen har glömt att lägga ut nyckeln så jag får ringa och väcka honom. vet inte riktigt om jag ska följa med och kolla på innebandyn eller inte. om jag gör det måste jag även tvinga dit niklas så jag inte behöver sitta där själv och ha tråkigt. nej, nu måste jag få på mig ansiktet...

music

har suttit och letar och lyssnat på massa musik nu, ett par timmar. hittade ett "band" jag började digga lite, 78 violet hette dom :) niklas har hjälpt mig, så nu har jag ännu mer musik och det är ju alltid bra! sen gav otto några förslag också. goode goodie, bara att önska musik folk! :) nu ska jag iallafall sova, så man får något slut på den här tråkiga kvällen. god natt

tidsfördriv

Vad heter du? - Caroline
Vilken klass går du i? - SP2E
Vad heter din bästavän? Linn & Louise
Kan hon/han lita på dig? - Ja
Har du några syskon? - Två systrar
Hur var år 2009 för dig ? - blandat
Vilka firade du nyårsafton med? -  Vänner & bf
Vem fick nyårspussen? - Linda
Betyder han/hon något för dig? - Klart hon gör 

Har du..
Druckit alkohol? - Ja
Slagit någon riktigt hårt? - Ja
Planerat ett mord? - Haha inte seriöst?!
En mamma? - Ja
En pappa? - Ja
En bror? - Nej
En syster ? - Ja
Någon du kan lita på - Det hoppas jag!
Någongång fått gått till rektorn? - Ja

Vem..
Kysste du senast ? -  Henx
Kramade du senast? - Sanna tror jag
Höll du handen med senast? Hmm det vet jag inte
Slog du senast? - Länge sen jag slog någon
Hatar du ? - Nära iallafall
Gillar du ? - Finns ju några

This or That

Killar eller Tjejer - Beror på när?!
Vatten eller Juice - Juice såklart
Frukt eller Grönsaker - Frukt
Tv eller Dator - Dator
Skola eller Jobba - Jobb
Pojkvän/Flickvän eller Vänner - Båda

Hur / Var..
Gammal är du om 12 år? - 29
Vart befinner du dig då? - Inte i Storvreta iallafall
Har du barn? - Kanske
Är du alkoholist - Nej
Vill du dö? - Nej
Går du i skolan ? - Ja
Trivs du? - Nej
Är du lärarnas favoritelev? - Nej

Mobilt..

Vad heter dina kontakter på M? - madde,maha,malin,mamma,mammas jobb, martin,mathilda,micke,mormor&morfar
Vem är bäst av alla dom ? - mamma
Känner du minst? -  mammas jobb
Vet mest om dig? - mamma
Hatar du? - ingen av dom


\

Let's Dance måste verkligen gått back i år, eftersom dom bara har med loosers i programmet... som tönten som var med i idol, och elin och agneta?! herregud. Pricken över i't var att sofia fick cola och jag julmust. usch + att vi hade typ fem godisar. och det var typ två olika smaker. herregud. hur svårt kan det vara?! sen suger det ännu mer att vi har företags skit ekonomi prov på torsdag, tre jävla kapitel. och jag vill åka till romme på söndag, men ingen värkar vilja haka på. blä! sen har jag skit ont i ögat, jag är blek, klänningen jag köpte sitter inte som jag vill.... det ända bra med den här dagen var att jag fick g på matteprovet, där kan vi snacka om mirakel!


fredag

vi hade en helt sjuk idrottslektion. helt slutkörd. det gick inge vidare med resan heller, eftersom vi inte hunnit prata igenom så mycket. så det var helt ovärt att kolla det, det ända vi fick reda på var att det kostade runt 5000, och det visste vi ju redan. suck! är sjukt trött, skulle kunna gå och lägga mig nu. men jag ska väll försöka hålla mig upp och se let's dance iallafall, sen sova! imorgon ska jag hem till min bf, och på kvällen ska vi gå på bio - luftslottet som sprängdes. det blir nog kanon! men jag måste vila ut mig först.


fre

Sitter just nu på multimedialektionen. grymt tråkigt. blä! längtar tills denna dagen är slut, vill verkligen inte vara med på idrotten idag heller eftersom vi tydligen har hinderbana. hoppa över några jävla hinder som om man vore en häst, eller göra hundra kullerbyttor på en matta är inte direkt någonting för mig. får väll se om jag joinas amanda på plan, eller lollan på bänken. ;) ser iallafall fram emot att träna!

idag ska jag köpa en klänning tror jag! hoppas jag!!

If it was possible to have a city underwater i'd live there

Ska gå och lägga mig snart, måste bara packa idrotts och träningskläder. Ska försöka läsa lite i vittula. fyfan, dåligare bok finns nog inte. glömde låna en bok idag på bibblan, måste komma ihåg det till imorgon!

Imorgon efter skolan ska vi ner på stan, ett gäng tjejer och checka lite resor och jag hoppas verkligen vi kan bestämma oss och enas om någonting snart. vill ha något datum att se fram emot, någonting förutom prov och läxor att skriva in i kalendern. Sen ska jag och julia och lousie?! bege oss mot friskis för att träna,
hey ho let's go!


today


sad, but true... sliten tjej!


dagens köp(trots förbud) endast 50kr, förr 399kr.
hade trots allt pressentkort :)

Torsdag

slutade tidigt, iskallt i skolan var det också idag. fast det är det ju varje dag. gick en sväng på stan efter jag slutat, spanade efter någonting fint. jag hoppas det finns kvar till på måndag, då blir jag lucky lucky! :)

HUR MÅNGA DAGAR HAR MAN ÖPPET KÖP PÅ H&M?!


död



ja, det är verkligen bevisat att jag är otränad. ska strax gå och lägga mig. känns som om mina ögonlock väger ett par kg och jag längtar efter att lägga mig i sängen. imorgon slutar vi 12.15, det är ju bra jävla underbart! ska springa ner på stan då en snabbis och uträtta ett ärende, sen blir det hem och plugga. hatar ordet.

ph inlägg

man kan ju undra vad det är som händer i paradise hotel... det var så jävla kul att äckliga vider Dalin åkte hem. haha! och ännu roligare var det att idioten Rami fick packa, men att Francesca, häxan själv är tillbaka... big no no!
jag hoppas att Catja håller sig kvar, nu hoppas jag att Francesca kan åka ut en gång för alla- och inte komma tillbaka! och sen att stefan åker. han är dryg. en mening kan han, och den använder han typ så fort han öppnar munnen "är du skön eller?!".

Onsdag

Eftersom jag var i min egna värld imorse så glömde jag självklart mina nycklar till skåpet, det resulterade i no work, på hela dagen. kändes värt att vara i skolan då. Iallafall så gick jag till friskis och svettis när vi slutade, och där träffade jag Julia. Vi tränade och sen åkte vi hem. Nu har jag precis ätit middag, riktigt äckligt var det! Kändes som man åt spya inlindad i en blöt servett. Vi "creps", och det var då ingenting för mig!

Resten av kvällen tänker jag ägna mig åt att ta det lugnt, måste fixa lite småsaker också. men labbrapporten får faktist vänta!


inlägg

igår mötte jag linn inne i stan, så åkte vi tillsammans hem till hennes mamma, och sen till hennes pappa. åt middag, planerade lite och låg och slöa. sen kom henx och hämtade mig, eller han kom sen eftersom han först hade glömt bort mig och åkt hem till mig. sen kom han iallafall och när vi kom hem åt vi kladdkaka med familjen, duschade, såg på ph och mös :)

imorse försov jag mig, eftersom jag var död efter att  jag gick upp med honom klockan fem. men jag hann iallafall till skolan, och nu är jag här. slutar om ungefär två timmar och då ska jag ta mig ner mot friskis och svettis och möta upp julia. hoppas också att jag kan åka med pappa hem! måste göra en labbrapport senare ikväll också, usch!

school

Sovmorgon till 09.25 idag, sköönt! :) Har precis ätit frukost, proppmätt! Vi har bara en lektion, företagsekonomi sen lunch. Sen har vi matte och sist naturkunskap. kul dag! bara vidriga ämnen, fast vi har ju bara vidriga ämnen... typ.

Efter skolan ska jag iallafall ta bussen hem till Linn, där det blir middag och sen spenderas kvällen där! Tur att det inte är så långt att gå hem, eftersom det är så kallt ute. Imorgon (onsdag) ska jag träffa Julia efter skolan, ska köpa ett träningskort och även träna. det ser vi fram emot! :)

Nej, nu måste jag springa iväg till bussen.
undra om det är någon upptrampad väg på ängen!?


på lovet har jag...

gått mycket på stan
träffat en massa kompisar
lärt mig tycka helt okej om harry potter
firat jul och fått massa fina julklappar
frysit
vart ute i snön
åkt pulka
gjort illa svanskotan, mycket!! (fortfarande ont)
ätit onyttigt
festat
firat nyår med älskvärda människor
firat tolvslaget i vattholma
chillat en massa
shoppat
åkt massa buss, bil och tåg
jobbat
läst körkortsteori
planerat min 18års fest
längtat efter <3
sett en massa filmer
spelat ps3
smörjt in mig med bus
druckit massa läsk

- alltså som ett bra lov ska vara!
men jag måste ändå säga att slutet av lovet var bäst! :*


Caroline


update

måste ta en paus ifrån pluggandet nu känner jag, så berättar om gårdagen.
igår vaknade jag runt nio,( helt sjukt eftersom vi gick och la oss runt fyra. henx kom och hämtade mig runt tre, efter att han vart fylletaxi åt några. iallafall så spelade vi lite NHL på ps3, och sen somnade jag.) vaknade somsagt runt nio, och försökte få liv i h som vägrade vakna. jag lekte lite med gösta och frasse, som sov med oss. jag satt lite vid datorn, skickade sms för att få någon att vara social med mig. men ingen nappade, så jag somnade om och vaknade runt halv ett. 

vi gick upp, åt frukost och fixade oss... sen skulle tydligen h ha en ny tv, bara sådär. så vi lånade lenas bil och åkte till stan. onoff, elgiganten, expert, vart var vi inte?! hundra gånger åkte vi fram och tillbaka mellan olika ställen och ändå kom vi hem tomhänta, utan tv. jag var så slut efter alla gånger vi satte oss, och klev ur bilen så jag la mig och kollade på film när vi kom hem. 

sen kom pontus, och vi bestämde oss för att lyxa till den tråkiga söndagen med pizza. när vi var påväg till pizzerian träffade vi på robin, har inte sett han på läänge! så han följde med så åt vi där. mysigt, fast det var kallt där inne! sen åkte jag och henx hem till mig, blev lite sent eftersom vi var tvugna att pumpa luft i hans däck och sånt där. det var min söndag!  


lovets sista dag

gick upp tidigt och sällskapade henx, sen somnade jag om och vaknade runt tio. har ont i lederna, värst är det i handlederna... perfekt till skolstart när man kommer behöva skriva en massa. suck! imorgon börjar helvettet igen, usch vad jag inte orkar gå dit. tur är iallafall att vi har sovmorgon på tisdagar på vårt nya schema :)

sitter just nu och pluggar lite företagsekonomi, inte det roligaste och inte det lättaste men det måste ju göras. vittula boken är ännu inte utläst heller, någon som kan låna ut filmen?! haha! ska väll fortsätta med pluggandet nu, och försöka sluta fred med m som har fått för sig att vara arg på mig. sen är jag sugen på att baka någonting sen, får väll se hur det blir med det... plugg var det ja!




dagens horoskop



:) <3


saturday candy

Följde med mamma, pappa & tammi till gränby centrum efter lunch, skulle kolla på ett par nya svarta jeans men hittade inga bra och alla jeansleggings i min storlek var slutsålda. så jag kom hem tomhänt... tur det (eftersom jag har shoppingförbud) mr x åkte inte på kryssning, så jag slipper oroa mig för fylla. jag ville ju ha en bacardi... men man kan ju inte få allt.

Längtar efter paketet från h&m, det skulle komma i slutet av januari. hoppas bara att allting är bra! just nu gör jag inte ett piss, ligger här i min säng med datorn och tv står på och så har jag såklart ett glas cola. jag älskar cola, kan vara bland det godaste som finns. det lindrar allt, baksmälla, hunger, tårar - allt! :)



förresten luktar det sjukt gott i mitt rum av mina underbara vaniljdoftljus


all you need is...






tjock

härlig fredagskväll! i vanliga fall brukar jag gilla att vara hemma och ta det lugnt, men ikväll ville jag göra något. ganska drygt att jag hann fixa mig, och sen blev det ingenting av nånting. men det är smällar man får ta! så nu sitter jag här, med en skål pringles och ett glas portello och känner mig allmänt onyttig. great


:)

har suttit och kollat runt en massa på hm, gina, monki och en massa andra affärer med hemsida. jag vill ha värme, vår och sen sommar! jag vill också ha ett jobb. jag måste skaffa ett jobb, så jag kan leva i sommar.
vår resa måste bli av! :) skulle vara hur underbart som helst. jag vill åka nu nu nuuuuu


turkiet 08

horoskop


done

har nu badat, målat naglarna och sminkat mig lite. orkar inte sminka mig så mycket när man ändå inte ska göra något speciellt. inte har jag någon att vara fin för heller, så who cares?! min garderob är tom. ändå har jag shoppat massor. nu har jag upptäckt att alla mina kofta är för små, eller så är det något fel på dom. kul! det finns inte ens några snygga koftor i stan heller. the happy club!  jag vill att louise ska komma hem från säfsen, och hon åkte igår. hon är lixom vår leader i "helg gänget", så nu blir den här helgen sjukt tråkig! och att x ska åka på fylle kryssning gör ju inte saken bättre, man vet ju vem som oftast dricker för mycket... blä! vem ska ta hand om honom då? jag hatar att det är så jävla kallt ute också, man kan inte ha en vanlig långärmad tröja på sig bara, man måste ha en kofta över... annars fryser man ihjäl i min äckliga fjortis vinterjacka. den är så jävla ful! den här dagen har blivit helt omvänd, från att vara bra till dålig. men en noone ska inte få förstöra min kväll, ska ta mig i kragen nu. en bra sak är iallafall att jag älskar mina nya skor, dom var kanon igår! otroligt att något är bra.


hiss & diss


* att jag snart fyller 18 :)
* romme
* vänner
* alanya


* folk som inte svarar på sms
* att välja pojkvännen före vännerna
* kyla
* att skolan börjar

one way ticket

har precis badat, har smörjt in hela kroppen i body shop lotion nu så nu luktar man gott :) har läst lite i vittula boken också, kul att jag är på sidan 26 typ... har inte ens kommit en fjärdedel. blä! ska strax prata med louise i telefonen, det behövs! är så jävla besviken just nu... men nu vet man vart man har folk och det är ju skönt.

längtar till sommaren!!

/

nu- telefon med en knasig mr x
snart- duchen
sen- fixfix

fredag

gick och la oss sent igår, eller vi somnade sent. låg och pratade till halv två ungefär, men det var kul! vaknade för en stund sen och nu letar jag högtalare osv. haha inte lätt iallafall! ska väll snart äta frukost, är super hungrig!
sen ska jag ta mig en dusch och se vad som händer idag. hej så länge

2

först stan med julia, sen lunch med elsa :) lite planer inför sommaren började smidas också, me like! a lot!! hoppas allt klaffar bara, nu jävlar blir det shopping stop så man kan spara pengar. måste köpa en friskis kort bara!!! iallafall så har jag precis sytt upp två klänningar, skönt att ha det ur världen. plockade precis undan massa skit i mitt rum, t.ex. julpyntet... hatar julpynt. skit fult. snart kommer henx hit, jag har saknat honom!


Torsdag

vaknade runt sju, och kunde inte sova på en timme. harry potter gänget var också vakna, dom knäppisarna hade vart vakna hela natten. haha! iallafall så somnade jag om sen och vaknade nyss. ska fixa mig nu, och sen träffa jullan i stan klockan tolv.

jag måste även sy upp två klänningar... känns som om det inte finns tid till det. och vittula boken går det inte heller särskilt bra med.... blä! imorgon får bli en "göra klart" dag helt enkelt.

hörs senare!


potter

gick hem till pernilla runt halv åtta, där var redan mickis, linn & cissi. dom hade harry potter maraton, så jag joinade dom lite. jag orkade en film, klockan är snart tolv och jag kom precis hem. hann självklart med att tjocka en massa popcorn, julgodis, pepsi, julmust, chips och dip. och även en kopp kaffe fick dom i mig!! såklart med mjölk och socker. men det var starkt ändå tycker jag. jag ska aldrig börja dricka kaffe regelbundet, aldrig.

ska iallafall strax gå och lägga mig, även fast jag drack en kopp kaffe för en halvtimme sen är jag trött. ni ser, kaffe är bara en myt. haha eller så var det för att jag blanda ut det med mjölk... who knows?! en jävla tjat om kaffe... äckligt smakar det i munnen också. pensionärs lukt, fast i smak?! även fast jag har borstat tänderna.

somsagt, sängen nu! imorgon blir det stan, igen. fan vad jag är i stan! fast jag har nu gett mig själv shopping förbud! no more shopping until february! eller?! jaja imorgon kommer henx hem :)

 puss och god natt!


nyår

lite pengar fattigare, och saker rikare.



skor- new yorker 99kr
kjol- monki 60kr
klänning- weekday 100kr
tröja- weekday 50kr
godis-kiosk 15kr
örhängen- gina 50kr


is stad

ska strax bege mig mot bussen, det är -30 grader där jag bor! känns som om jag kommer frysa en aning.
ska träffa louise inne i stan, måste analysera monki på antagligen tömma deras lager. det ser vi fram emot!
imorgon ska jag träffa både julia och elsa, olika tider. fullt upp! men jag gick ju två dagar minus när jag jobbade...
vi hörs senare, om jag inte fryser till is. skulle passa rätt bra eftersom jag är så jävla BLEK. :(

an message can give happiness

lite dålig uppdatering kanske, har ju somsagt jobbat. men nu är det klart, skönt det och pengarna rullar väll in i februari antar jag. det ser vi fram emot! efter jag slutat idag åkte jag hem till linn, fixade lite musik osv... sen gick vi hem till mig i kylan. -22 grader. fyfan! jag frös rätt mycket, eftersom jag bara hade tygskor på mig. lättare att jobba i tygskor än i stövlar om man säger så...

imorgon skulle vi egentligen åkt till gävle, jag och louise. men eftersom det tydligen är röd dag så går tågen riktigt dåligt. synd! hade sett fram emot att umgås med angelika & louise. så får väll se vad jag hittar på istället. någonting kul brukar det bli! saknar mr x också, tur att mobilen finns alltså.


beställt

      
har klickat hem lite stuffs från hm, alltid lika kul!
                     

måndag

fick sluta en timme tidigare idag, skönt! + att vi beställde pizza till lunch :)
sitter just nu och fixar lite, snart fyller jag 18!!! :) längtar!
ikväll blir det väll bara att ta det lugnt tror jag, ska väll höra hur det är i idre också.

pusshej


ny design


Linn
har hjälpt mig ännu en gång med designen, känns som om hon måste lära mig fixa det själv snart. Det blev iallafall en rätt enkel design. Får väll se när jag tröttnar på den... haha! god natt


Paper Planes

undrar om man kan vika ett jättestort pappersflygplan, och sätta en bäbis i det och kasta det. undra om det orkar flyga?! hmm, det tåls att tänka på! fast en katt kanske funkar bättre, den dör ju inte om planet störtar... för dom har ju nio liv.

iallafall så har jag precis kommit på att jag har väldigt mycket att göra. men jag gör ingenting. känns som om man inte har tid, fast det är ju det ända man har... iallafall så måste jag plugga fek, måste skriva en labbrapport om en labb jag har glömt bort?! jag måste läsa ut helvettes boken, populär musik från vittula och det är ungefär en vecka kvar på lovet. great! jag måste även köpa mig en friskis kort. så jag får någonting vettigt att göra av min tid. nej, nu ska jag snart gå och lägga mig eftersom jag ska befinna mig på pappas jobb imorgon klockan 8!!!
ska ta mig igenom ett par sidor i vittula också, jag måste läsa ungefär 33 sidor om dagen om den ska vara klar när skolan börjar igen. fyfan


på onsdag blir det antagligen att åka till gävle med louise och träffa angelika :) det ser vi fram emot!


söndag

åkte till ikea efter lunch, köpte en ny hylla och ljus till mitt rum. sen köpte jag även två par skor också.


såhär blev det med hyllan


Söndag

"sista" dagen man kunde sova ut då... imorgon ska jag jobba. och på tisdag och torsdag. jag är inte direkt sugen, men cash is king! och det är ju inte fel med lite extra kosing nu, till min 18års dag. hehee jag slapp iallafall sova helt sjäv inatt, felix ställde upp. men han tröttnade nu på morgonen, så fick släppa ut han. vaknade sen runt elva, och hade fått ett gulligt sms. det gillas! nu ska jag nog ta mig i kragen, jag behöver bus & ny färg på naglarna. så det ska fixas, och sen får jag se vad som händer. funderar på att sy lite... men jag behöver mer plagg att sy om. ränsa garderoben lite kanske?!


här är Gösta (kattungen)as söt!  den andra tjockisen är frasse (vår bäbis)

nyårs bilder


jag hade min nya klänning från monki


jag & linn på bussen mot uppsala


linn & cissi på bussen


jag var glad tydligen glad på bussen mot vattholma. slog till med fjortisbilder på mig själv & flaskan


jag & johan skulle ta ett kort vid tolvslaget,  gick super bra!


raketer på tolvslaget

2 januari

dålig uppdatering, i know! men jag har vart upptagen, och haft mycket viktigare saker för mig än att sitta vid datorn och berättat om min nyårsafton. men nu har jag ju tid...

efter att jag ätit middag med familjen, gick jag hem till linn där cissi redan var. vi drack några cider innan vi kilade iväg mot bussen. befann oss i sävja en timme senare, skönt folk, god mat (jag & olivia åt IGEN) hehe efter en eller två timmar där, tog vi bussen in till stan igen. då jag åkte mot ett håll, och resten av tjejerna åt ett annat.

halv elva var jag i vattholma. fick ta hand om någon som druckit för mycket, väldigt mycket för mycket. åkte och lämnade honom hemma, åkte tillbaka och firade tolvslaget, fick en nyårskyss (dock inte av den jag ville) men linda var den bästa ersättaren! runt ett var jag hemma, fick hjälpa fyllot i säng. as gullig!

dagen efter var det chill. jag fick agera sjuksköterska och hemtjänst. en hel dag i sängen med x, skönt att få vila ut ordentligt. synd att han mådde så dåligt bara :(

idag har vi umgåtts med vänner. dom har handlat inför deras resa till fjällen, dom åker imorgon. hur ska jag klara mig? tre nätter med x, och nu måste jag sova ensam. snyft. hoppas iallafall att dom får det riktigt kul i idre, och att ingen gör illa sig. men jag kommer sakna dig.

bilder från nyår kommer snaaart

.

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? det är klart, t.ex. folkrace
2. Höll du några av dina nyårslöften? hade inga, så rolig är jag!
 3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? nej
4. Dog någon som stod dig nära? nej
5. Vilka länder besökte du? räknas åland? haha
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? nja kanske
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? finns ju så många! göteborgsresan, studenten m.m
8. Vad var din största framgång 2009? ingen direkt framgång. men har kämpat på i skolan bättre.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? har ju vart förkyld ett par gånger
11. Bästa köpet? oj, finns ju mycket!
12. Vad spenderade du mest pengar på? kläder
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? en massa saker!
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? tik tok
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? svårt, gladare kanske?! jag vet inte.
16. Vad önskar du att du gjort mer? tränat och vart possetivare
17. Vad önskar du att du gjort mindre? vart sur och grinat
18. Hur tillbringar du julen? med familj & släkt
19. Blev du kär i år? jag var det redan
20. Favoritprogram på TV? ensam mamma söker, haha!
21. Bästa boken du läste i år? svårt, men "star" får det väll bli.
22. Största musikaliska upptäckten? oj, ingen aning!
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? jag fick nog det mesta jag önskade mig.
25. Något du önskade dig men inte fick? säkert något
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? lördagsskolan började, sen åt vi väll tårta och god mat.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? några saker
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? rätt svart
29. Vad fick dig att må bra? familj, vänner, pojkvännen
30. Vilken kändis var du mest sugen på? ingen direkt
31. Vem saknade du? svårt, kanske farmor
32. De bästa nya människorna du träffade? en massa!

RSS 2.0