bortträngning och förnekande


Den förmodligen vanligaste av alla försvarsmekanismer är att tränga undan impulser eller minnen som väcker ångest.

Ibland lyckas bortträngningen och man utvecklas vidare, men det bortträngda kan också göra nya framstötar, senare i livet.

En annan metod att skydda sig själv från ångest är förnekande, att förneka en del av verkligheten.

Man kan ofta se förnekande som ett sätt för sig själv att få lite andrum,

innan man tar itu med verkligheten...


i telefon

ganska

depri




---
tur att linn och telefonen finns

@ skolan

sitter och har multimedia just nu, haha ganska kul.
redigerar lite bilder som vi ska skicka in till stephan, nice!
efter skolan ska jag springa till upplysningen och handla ett
busskort, ungdomskort. och sen ta trainet till henrik.

dom tre sista i alfabetet funkar inte. haha
skrivet lite knas,  pusshej

Kvällning, ännu en gång.


sitter och försöker få i mig ett glas med c-vitamin jordgubb. jag kan säga det att det smakar inte som jag trodde. håller mig till citron hedan efter! för det här var äckligt! ska iallafall strax borta tänderna och sedan krypa ner i sängen. orkar inte gå till skolan. orkar absolut inte ha spanka. jag hatar språk. usch! varför hålla på och tvinga folk att läsa språk. man lär sig ändå inte flytande så ganska waste, om man säger så. hmm

imorgon ska jag iallafall umgås med min lover boy, får se vart och sånt. sommarlovskortet går iallafall ut imorgon, ganska synd! för om jag sover i vattholma måste jag betala för att åka till skolan, deprimerande.

god natt


funderar på att lägga ner det här värdelösa bloggen :)

stop reading the weather charts

Hejhej!

Familjen Reiksson var här på fika för någon timme sedan, men nu har dom åkt hem. Jag är skit trött, vaknade tidigt imorse. Vet inte riktigt vad jag ska göra mer idag, så tråkigt att vara ensam. iallafall när man inte har något att göra. ska iallafall ta mig ett bad sen och smörja in mig med bus. alla bilder från kräftskivan igår är hemska, jag ser ut som ett lik! inte bra alls

Iallafall så blev det ett missförstånd igår, bra på ett sätt. men ändå synd. eftersom jag blev så himla arg på en person helt i onödan. men skönt att det redde ut sig iallafall. har även blivit vän med min syster, så det är bra.

jag vill att henrik ska komma hit och mysa med mig, men hans saab har ingen bensin så det blir nog svårt. känns så tomt att vara utan varandra, men det är ändå bra och skönt på ett sätt. men nu vill jag ha honom här!

ska strax fixa mina naglar, fransk manikyr får det bli. det är snyggt och enkelt. det är drygt när man har någon färg på naglarna och sen skär sig naglarna med kläderna... vilka problem! haha

nej, nu ska jag fixa naglarna och sen ska jag nog slå en pling till min lover boy och säga att jag saknar honom.
pusshej



SÄLJER HÅRFÖRLÄNGNING, LJUSBRUNT!om någon är intresserad. bild kommer
har använt & oanvänt :)

Veckans planer

Imorgon är det skola igen, helgen går så fort nu när det är skola på vardagarna... synd det!
och dom som kommenterar min blogg anonymt är tråkiga :P  skriv era namn!

















































































































puss hej!

Söndag

Har precis kommit hem, passade på att åka hem nu medans min älskade pojkvän är på träning. vi låg och kollade på beck hela morgonen, skit mysigt! och sen körde han hem mig. får se om jag följer med tillbaka hem till honom sen eller om jag stannar hemma. hmm... måste iallafall duscha sen. nu ska vi fika, vi har somsagt gäster.

pusshej

igår

efter middagen hemma så kom louise m.fl och hämtade mig och sen åkte vi hem till julia. det var rätt mycket folk, en massa tjejer. vi körde lite snaps visor, vissa åt kräftor och hade det kul. sen blev det dans inne och då kunde jag äntligen ta av mig alla kläder jag hade på mig. (hade en massa tjocktröjor för att inte bli mer sjuk) hade jätte kul tills en viss person förstörde allt, och också kvällen. men det var inte första gången människan slängde ur sig något elakt. kan bara säga att det är synd att det finns människor som dig, och det är ännu mer synd att folk vill umgås med dig i huvudtaget.  burn in hell






moget av den som "lånade" dricka av mig. snällt att dricka upp halva flaskan.







jag får skriva vad fan jag vill eftersom det är min blogg.
den som tar åt sig har väll antagligen en anledning till det!?


She wears her tears on her blouse

Sitter och väntar på att maten ska bli klar, potatisgratäng & kött. mums! Sen blir det kräftskiva, ska bli trevligt!
Dagen har gått så fort, halv ett åkte jag & julia till stan för att möta upp lite folk. fixade dricka och gick runt och kikade lite medans vi väntade på tåget. när jag kom tillbaka till vattholma gick jag hem till johan, där hebbe kletade in mina favorit byxor med äckligt spackel. hoppas det går bort bara...

nej, nu är det mat.
bye

Lördag

gårdagens kväll blev väll inte dirket som den var planerad, men det gjorde inte så mycket för min del...

vi fick sluta lite tidigare för vår snälla psykologi lärare så jag, A och L gick ner på stan. det var så mycket folk så jag åkte hem istället! Jag skulle egentligen spenderat kvällen med linn & cissi + 2 okända men det blev inte så och istället blev det en rätt tidig kväll för mig och henrik. vi slog på filmen mr woodcock klockan tolv och sen somnade båda två direkt. skönt att få sova ut iallafall! henrik sover såklart fortfarande, ska försöka rusta liv i honom så att det händer något.

ikväll blir det kräftskiva hos julia, problemet är klädsel men eftersom jag, V & L kommer lite senare kanske vi slipper vara ute i det kalla vädret? hope so!


Torsdag

Även fast jag gick och lade mig tidigt igår så mådde jag fortfarande dåligt när jag vaknade. Men efter några timmar försvann febern iallafall. har precis ätit mat, kyckling & ris<3 med någon stark sås. men det var gott iallafall.
imorgon får man äntligen pengar, fan vad jag ska shoppa!

nej, nu ska jag inta sängen igen med en film.
hoppas jag kan gå till skolan hela dagen imorgon, saknar mina favoriter.

natt

nu ska jag gå och lägga mig, och hoppas att jag sover bort det mesta av den här "förkylningen". jag har iallafall inte feber, villket är skönt. hoppas att jag snart blir frisk, men jag är alltid sjuk så jävla längeeeee

godnatt

natt

nu ska jag gå och lägga mig, och hoppas att jag sover bort det mesta av den här "förkylningen". jag har iallafall inte feber, villket är skönt. hoppas att jag snart blir frisk, men jag är alltid sjuk så jävla längeeeee

godnatt

Onsdag

jobbig dag. gick och la mig rätt sent igår och gick upp tidigt så dagens har kännts väldigt lång. sov sjukt dåligt inatt, kändes som om jag hade hur ont i ryggen som helst.(har jätte obekväma stolar i skolan som gör illa ryggen) så jag drömde om dom och låg sedan vaken lääänge.

efter skolan idag, som för övrigt gick bra. så träffade jag linn, cissi, elsa och träffade peppe en snabbis. sen gick vi fyra på stan lite sen kom deras vän erik? och han åt medans vi kollade på, sen kom min pappa och jag åkte hem.
jag har precis ätit nudlar och druckit lite c-vitamin. håller på att bli sjuk, sofias fel eftersom hon är sjuk.

idag orkar jag inte träffa hebbe eftersom jag är trött och inte mår så bra. så nu blir det att lägga sig i sängen och vila. ska även göra naturkunskaps läxan som vi har tills imorgon.

varför är jag förvånad över att bm gav oss första läxan?! suck


Tisdag

Blev klar fortare än vad jag trodde, så därför sitter jag här. Vi har Psykologi första lektionen, hmm... undra om det är kul?
Jag vet inte ens vad man gör. säkert skit tråkigt. haha
vaknade klockan sex imorse av att tammi lät, men somnade om och typ halvsov till åtta. fick en ny mascara och hår mouse av mormor igår, som hon fått från nått märke när hon köpte något annat... den sög iallafall. fan att jag skulle testa den en skoldag. mina ögonfransar är helt förstörda. men det försvinner väll senare hoppas jag, pallar inte gå runt såhär hela terminen. får använda min super mascara istället! haha och foundation padsen som jag köpte på gränby sög. den är stenhård. varför vet jag inte, men det är som om den har torkat. får höra med syrran sen om hennes är likadan. man kan ju inte direkt ha en blöt grej att smeta ut foundation med?! eller?

nej, nu ska jag snart kila till bussen. hatar dom där äckliga bussarna, blir ännu värre på vintern  -.-

Ny design

Har en ny, blå design som ni kanske la märke till? den andra tröttnade jag på så bytte nu lite impulsivt. ska försöka göra en snygg någon dag framöver. får väll se när, beror på när jag har tid osv. Henrik lanar fortfarande, tråkigt. eftersom jag måste sova ensam, kan aldrig somna då. tar sjukt lång tid. menmen, jag överlever.

ska gå och lägga mig nu, så man får all den sömn man behöver.
godnatt <3

första riktiga skoldagen

vad ska jag säga?! den första riktiga skoldagen är nu över, skönt. men många kvar vill jag lova.
började halv nio med engelska, företags ekonomi B, spanska , svenska B och slutligen multimedia.
eftersom att pappa slutade samma tid som mig så åkte jag med honom hem, skönt att slippa åka buss.

förresten så var jag tvungen att sitta bredvid en vidig man imorse. han satt och hostade så spottet flög och jag trodde
jag skulle svimma eftersom jag höll andan (iallafall försökte) hela vägen till skolan. man vill ju inte ha svin...
ja ni förstår. men louise säger att det inte ens är farligt, får lyssna på henne helt enkelt.

kvällen är oplanerad, ska nog bara ta det lugnt och se på tv. ska slå en pling till min lilla pojke sen och se om han lever efter ett dygn vid datorn. imorgon har vi sovmorgon, gud så skönt! :)


hiss & diss

hiss
koftor
klackar
kärlek

diss
kyla
läxor
svininfluensan
'
'
v



Vill du tjäna pengar?

En jättebra hemsida, om du vill tjäna pengar gratis är woopa.
Om du bläddrar ner på min blogg ser du en länk , tjäna pengar! Klicka där och bli medlem, jätter enkelt!
Så gå in på
http://www.woopa.se och bli medlem!

Drifting i Lunda

Vaknade klockan åtta idag (söndag) ganska trött eftersom det blev sent igår. Vi åt iallafall frukost och sen åkte vi till Lunda och kollade på driftingen som var där. Åkte hem runt två eftersom hebbe skulle på innebandy träning. Jag fick skjutts av Andreas hem och när jag kom hem har jag lekt med Tammi hela tiden typ. Fixat lite med skolböcker osv.
Vi åt precis och ikväll blir det lugnt, känns lite konstigt att vi inte ska in till Biltema, som varje söndag. Men ändå skönt. brukar ju inte vara så jätte kul där, men det är ju som en tradition...

nu ska jag ringa henrik och fråga om han ska lana eller ej, sen blir det duschen!
puss


första skoldagen, amanda & jag

första skoldagen, amanda, jag & louise

Kräftskiva

Lite komiskt att jag vart på kräftskivor på lördagar i rad, och på lördag är det kräftskiva igen. jag spyr. eftersom jag inte äter kräfter, inte sen skivan hos johan då jag, louise och hebbe mådde piss efter att ha ätit våra möggliga kräftor. måste vart något fel på dom.

iallafall, så kom hebbe till mig runt fem och sen åkte vi till mormor och morfar där kräftskivan va. vi åt paj, istället för kräftor och sen plommonpaj som efterätt. gott.  sen åkte vi till vattholma, där vi mötte upp lite folk, sen till stan på race men det vart aldrig något eftersom polisen förstörde... träffade iallafall malin där så det var lite kul. kom hem runt tre och slocknade typ direkt.


kvällens klädsel

Gränby C

Igår blev det inget av med att gå på stan för min del. Hebbe skjuttsade hem mig runt två tiden och sedan följde jag med mamma, ida, mormor och moa till gränby c istället. blev lite små grejer sådär...


ofixad och påväg till gränby, hade precis kommit hem. haha

dagens köp

Kväll

Vi åt pizza till middag, eftersom det blev en sen middag runt åtta. jag och hebbe delade på en hawaii och efter det gick vi hem till hebbes mormor&morfar och hjälpte dom instalera sin nya platt tv :) och fikade såklart!

just nu håller jag på att kolla igenom vilka lärare jag kommer att ha, hur många ämnen osv. lite kul sådär. haha!
här är mitt schema


YOU ARE A VICTIM OF THE RULES YOU LIVE BY

Har precis duschat, tidigare idag var vi och kollade på när tim körde cross. hebbe & simon körde lite med. jag var kameramannen ;) ikväll vet jag inte riktigt  vad som händer, men något blir det ju alltid. nej, nu ska jag klä på mig och hitta på nått.

puss

Fredag

Godmorgon, vaknade precis. Har inte ont i huvudet längre, iallafall inte just nu. fan vad skönt! Trodde mitt huvud skulle sprängas igår, när vi var ute. Iallafall så tror jag att jag ska åka in till stan idag en snabbis. Har ju somsagt 50kr på lindes och 150kr på h&m, måste spenderas känns det som. Sen ska jag nog bara hem och sen får jag se vad som händer.
Jag har inga pengar på min mobil, som folk kanske märkt. haha så kan inte svara eller skicka sms, sad.

nej, nu ska jag lägga mig och vila en stund och sen blir det frukost!


huvudvärk

Då var första dagen som elev på fyrisskolan avklarad. Dagen började med att jag träffade amanda vid bussen, kärt återseénde eftersom vi inte träffast på länge. När vi kom till skolan träffade vi Louise och sen åt vi, pannkaka. Vi hade lite upprop, fick information om datorerna och lite sånt sen slutade vi. Jag och Louise gick på stan ett tag, sen kom Sanna och efter en stund gick jag till tåget och åkte hem.

Har så sjukt ont i huvudet, skönt att vi är lediga imorgon. Då ska jag sova ut ordentligt sen ska jag försöka komma in till stan. Ska shoppa lite smycken och snygga accesoarer för pressentkortet jag fick. Men, får se hur jag mår.
Nu blir det 27 dresses, Puss

123

Klev precis hur duschen, så skönt att skölja ur håret. Nu är det iallafall fräscht och fint, härligt.
Har inte gjort sådär jätte mycket nu ikväll, skulle träffat linn men blev inte riktigt så. Istället så
var jag ute och övningskörde med min pappa. Körde till mammas jobb i gamlis, runt där lite
tillbaka hem, runt i storvreta, till konsum och sen hem. känner mig stolt, äntligen börjar
jag göra lite framsteg. haha! Just nu väntar jag på min lilla pojk, som kommer hit och sover.
Fick precis ett sms där det stog : fan, jag är sugen på max!

Haha, tjockis fick han som svar. Nu ska jag snart krypa ner i sängen och läsa lite innan
jag somnar, imorgon börjar allvaret igen. Andra året, näst sista. Längtar som fan
till studenten! Och när vi väl tar studenten så har jag, Louise & Amanda redan tagit den
3gånger! HAHA L & A fattar <3

puss & godnatt


lägg märket till bilden på mobilen, haha tammi <3

Sommaren i bilder

Tänkte bjuda på ett inlägg med lite bilder, bilder från sommaren. :)


i början av sommaren blev det några härliga partykvällar med mina favorit tjejer


shoppingtur till gävle


många sena kvällar och roliga stunder med min älskling


såklart har man tjockat


och många promenader har det blivit


trevliga stunder med min linn!


vi var till göteborg & liseberg, underbart!


många kvällar och dagar med "gänget"


shoppat en hel del...

uppsala reggiefestival

husvagns semester i malmköping


rättvik


jag började även övningsköra


kräftskiva & färgade håret

Life A Runway

Vaknade halv tolv idag, skönt! Efter frukosten har vi klippt gräsmattan, tvättat bilen samt damsugit bilen innuti. Så nu är Bettan fin fin! Ska strax åka hem till mig, har vart här sen i fredags så det ska bli skönt. Ska ta mig en dusch med allt vad det innebär och sen ska jag låta hårinpackningen sitta i resten utav dagen. nice
efter middagen ska jag träffa linn, ska bli trevligt. nej, nu ska jag packa.

pussdå

vill rekomendera dessa ostbågar, med chili.
As goda! finns några andra, men dom är inte alls lika goda.



@ pontus hus på prärien

sitter hos pontus, ensam. henrik, pontus och johan skulle åka upp till ladan för att flytta på lite saker. eftersom det regnar så mycket, och är kallt så är jag kvar här. vi ska väll snart åka till affären tror jag för att köpa lite fika, sen blir det movie time hos oss. vi måste ju inviga vår nya möblering! :)

såg på lollans blog att hon bakat kladdkaka, gud vad sugen jag blev på det. imorgon ska jag baka, mumma!
nej, nu kom grabbarna tillbaka så måste dra. pussdå

highlight

Har möblerat om i henriks rum, det var inte lätt! eftersom alla hans möbler är så tunga så tog det ett tag och sen damsög vi, ränsade ur en massa och kastade det. men fint blev det! hoppas att Jonas kommer hem snart så att vi kan äta, är vrålhungrig! snart får man iallafall pengar och då blir det att införskaffa lite varma koftor. två exempel från fina, 299kr samt 149kr.


2 days left...

Då var det endast två dagar kvar av det här sommarlovet, mitt näst sista...
Vaknade halv elva, fast jag egentligen skulle gått upp halv sju. hmm
måste ju vänja mig vid tidiga kvällar och tidigare mornar, men jag tycks göra
helt tvärt om. inte bra. jag har inga planer alls för dagen, tråkigt nog.
håller på att bränna ut en massa bilder på skivor nu, så att det finns mer plats på datorn.
henrik är nere och diskar, vi är ovänner så jag tänker inte hjälpa till.
men jag antar att jag snart måste ge mig och hjälpa honom
lite, känns så elakt att sitta här medans han sliter där nere...
aja, får helt enkelt skriva mer sen!

pussdå

ny caroline


blogg design

har suttit med min design till bloggen nu ett bra tag, alltid är det nått som går fel. så irriterande! nu har jag tagit lite hjälp av linn så jag hoppas att det går bättre nu. haha! förresten så kom jag 3a i en tävling jag vad med i, veckans blogg tävlingt. lite kul sådär... haha

nej, nu ska jag fortsätta så att designen kommer upp ikväll.
pussdå

Tävling

Hittade en väldigt bra blogg nu när jag satt och kollade runt, hon hade även en rolig tävling som jag är med i.
Var med ni med, tryck här! :)

Another windy Monday

Vaknade precis, tanken var egentligen att vi skulle gå upp halv sju och gå en promenad, men så blev det inte. och jag är inte förvånad. istället ska vi försöka pallra oss iväg nu, annars får vi ta det senare. Dagen har fortfarande ingenting planerat, ska nog åka hem till mig senare idag. behöver kläder osv. sen ska jag ha i en hårinpackning hela dagen idag, så att mitt hår får lite kärlek, haha. lägger in lite hiss & diss också.

Hiss

*Att skolan börjar - rutiner

*Vänner -  att umgås med, hålla kontakten med osv

* Kärlek - lycka är att vara två

* Hårinpackning - håret blir fint, mjukt och bättre!


Diss

* Att skolan börjar - prov, plugg

* Folk som inte hör av sig

* Försenade & Inställda bussar


kväll

då har ännu en dag gått, snart börjar skolan. fyfan vad jobbigt. kvällen spenderades vid biltema, som vanligt på söndags kvällar, men tror det var sista gången jag följde med nu. så tråkigt, och nu börjar det bli så kallt också. får väll se sen när skolan börjar.

är sjukt trött, somnade och sov någon timme tidigare idag. imorgon står klockan på halv sju, måste vänja mig. då ska jag försöka dra med mig henrik upp och så ska vi ta en promenad till graven och lämna en lykta med ett hjärta på.
nu blir det film, sen sova.  god natt!


"dagen efter"

ja, kräftskivan igår blev ju som den blev. vi kom till johan runt sex, dom andra kom åtta. så vi fick vänta i två timmar så det var ganska drygt. men sen kom alla och då åt vi och sånt, inte sådär jättegott med kräftor faktist och jag är inte taggad på att äta det igen på ett tag. kvällen var väll blandad, vissa var så fulla så det inte blev så kul för andra, och vid halv två gick vi hem och sov. henrik sover fortfarande, och det förstår jag eftersom han knappt kunde prata igår... grr.

aja, inte ofta han blir sådär full så det ska man iallafall vara glad för. nu vill jag ha frukost, så ska försöka väcka han nu.
annars så hade jag kul igår, söta människor! :)

bilder kommer

I'd rather be stuck up in a tree, than be tied to it.

Ska strax gå och möta Louise i centrum, sen ska vi fixa det sista och sen mot vattholma där det vankas kräftskiva.
Hoppas på en trevlig kväll, men det kommer det nog bli!

pusshej, glöm inte att rösta på mig i veckans blogg. länken hittar ni några inlägg ner. :)


kvällens klädsel, ni ser mitt hår lite :P

klänning - gina
bolero-h&m

just a girl thing

jag har ätit frukost, målat naglarna och smörjt in hela kroppen med body lotion. väntar på att kroppen ska torka, eller att hudkrämen ska torka in i huden så att jag kan klä på mig. jag ska nog ta tåget hem och en timme, så att jag kommer hem någon gång. Louise kommer till mig runt klockan fyra och då ska vi fixa oss och sedan kommer min lilla pojkvän och hämtar och och sen ska vi handla. jag är taggad. taggad på kräftor, taggad på folk, taggad på cider. mumma!

syn bara att jag har brytit typ alla mina naglar så det är inte sådär jätte snyggt med fransk manikyr... men det är smällar man får ta. en annan smäll är ju att jag är mörkhårig. ja, jag har hakat upp mig. blä. men henrik tycker det är bra.

nej, nu ska jag titta in på h&m's hemsida och drömma mig bort.

jag
vill
shoppa


Lördag

Klockan är snart elva och jag vaknade för inte så länge sedan. Ska väll snart äta frukost och sen måla naglarna och duscha. Dom senaste dagarna har jag gått från att vara blond och fin till att nu vara mörk. mitt hår är typ svart. eller mörkbrunt... jag har haft så förr, men det är ovant! planerna är ju att får tillbaka min ljusbruna naturliga färg så snart som möjligt... men jag börjar iallafall vänja mig vid det här... mörka.

Idag är det iallafall dags för kräftskiva med "the gang" :) ska bli trevligt! ska antagligen också på kräftskiva nästa lördag med. mycket kräftor nu i augusti... men det är ju kräft-månaden. nej, nu är jag hungrig så vi hörs senare!


detta är typ min riktiga hårfärg

pussdå

Rösta på mig!

Jag är med och tävlar om "veckans blogg", tryck här och rösta på nummer 7, alltså mig! :)

annars är länken: http://mmeliiie.blogg.se/2009/august/tavling-avsutad.html#comment

RÖSTA RÖSTA RÖSTA! :)

pussdå

.

livet är slut. over. jag är inte blond längre, mitt hår pallar inte mer. istället är det fult och mörkt. blä


Fredag

Vaknade runt halv elva och tog en lång dusch tillsammans med min lilla pojke, han kom och hämtade mig igår kväll. helt oväntat, eftersom jag hade bestämt att sova hemma. men icke. Nu ska vi bära upp en tv på rummet och koppla in playstation så vi kan lira gh här, uppe på rummet. nice!

min pappa kommer väll och hämtar oss om någon timme så då blir det att åka till mig och fixa en sak, berättar kanske sen. om jag lever. om jag vill leva. just nu vill jag dö. haha! fyfan. bli nyfikna nu! moahahaha

nu måste jag hjälpa karln att koppla in allt, fett jobbigt :P

'

åhnej, vad har jag nu gjort... :o

en torsdag

om en vecka börjar skolan... lite tagg, lite depp. det kommer bli jobbigt, värre än förra året. kommer vi överleva över huvudtaget? nej, eller jo.  iallafall så är jag med henrik, men jag ska snart lämna honom och åka hem till mig och sen ska jag åka och shoppa shoes med mami,papi och systrarna?! får väll se vilka som följer med.

nu måste jag sminka mig, pussdå

Trötter

Kom hem från Pernilla för en stund sen.  Mötte upp Rebecka och Linn på ängen och vi gick en liten promenad, där vi bla träffade på min syster och hennes kompis. Sen skulle Rebecka hem, så vi sa hejdå eftersom hon åker bort till ingenmansland imorgon och stannar där ett år. Fast kommer hem på loven då... Sen gick jag och Linn och mötte Mickis och Pernilla, sen gick vi hem till Pernilla och tittade på 14 suger. Aldrig sett den faktist...

Snart kommer Henkan hit och sover med mig. Jag tror han är klar med sitt lilla projekt hos Anna & Peter, skönt! Imorgon blir det nog Stinsens. Förresten så fick jag ett par ballerina skor av mina päron idag, dom är så söta! :)

i helgen är det sista dagen på mitt tjockis liv. har bara ätit onyttigt, hela sommaren.

måste
skärpa
mig

100 frågor

TESTET BÖRJAR: 23:06

1. Fullständigt namn? Caroline Lovisa Löfquist
2. Ålder? 17
3. Vart bor du? Storvreta / Vattholma
4. Bor tillsammans med? Family + pojkvän
5. Färg på ditt hus? rött i stv, tegel i vattholma
6. Hus eller lägenhet? hus
7. När är du född? 31 januari 1992
8. Klass? Sp2e
9. Vilket år tar du studenten? 2011
10. Något jobb? inte för tillfället
11. När gick du upp i morse? runt tio
12. När ska du sova? senare
13. Duschat idag? japps, imorse
14. Kramat någon idag? ja
15. Pussat någon idag? henkan
16. Vad har du ätit idag? frulle,lunch,middag
17. Dagens klädsel? jeans & t-shirt
18. Dagens smink? vanliga
19. Dagens sötnos? Henkan <3
20. Dagens roligaste? träffat vänner

Socialt:
21. Har du många vänner? ja
22. Hur många har du kysst? några
23. Vem kramade du senast? Linnis
25. Hur många har varit otrogen mot dig? 1
27. Har du pojk-/flickvän? Ja
28. Vem pratade du med i telefon senast? Henkaan
29. Vem fick du senast sms ifrån? henki<3

Favorit:
(just nu)

31. Film? sommaren med Göran
32. Låt? raymond & maria
33. Mat? jordnöts kyckling / kebab / hawaii / sallad
34. Dryck? coca cola / fanta annanas
35. Färg? korall
37. Stad? skåne / gbg
38. Land? Turkiet
39. Ämne i skolan? vet inte vad jag kommer att ha i 2an...
40. Människa/or? familj, vänner, pojkvän såklart

Senaste:
41. Personen du tänkte på? henrik
42. Personen du kysste? henrik
43. Gången du spydde? länge sen
44. Gången du grät? länge sen
45. Pizzan du åt? hmm, rättvik
46. Gången du var i Göteborg? tidigare under sommarn
47. Gången du var i Stockholm? hmm, ett tag sen
48. Gången du var full? rättvik
49. Gången du var hög? aldrig

Antingen eller:
51. Svart eller vitt? Svart
52. Hund eller katt? Hund
53. Ut och festa eller hemma och mysa? Beror på
54. Tvspel eller datorspel? Tvspel
55. Singel eller upptagen? Upptagen
56. Hångla eller ha sex? sex
57. Lunarstorm eller helgon eller Playahead? inget^^
58. Ragga eller bli uppraggad? bli uppraggad
59. Big Brother eller Paradise hotel? Big Brother
60. Blont eller svart hår? blont
61. Har du blåa ögon eller bruna? Blååå
62. Choklad eller lakrits? Choklad
63. Göteborg eller Stockholm? Göteborg
64. Högerhänt eller vänsterhänt? Höger
65. Coca cola eller fanta? Cola
66. Pizza eller kebab? Båda
67. Randigt eller prickigt? Randigt
68. Älska eller älskas? Båda
69. Leva eller dö? Leva

Antal:
70. Personer du älskar? Finns fler
71. Personer du hatar? Ingen jag vet nu...
72. Gånger du varit full? Många
73. Personer du hånglat med inom en 24timmars-period? en
74. Glassar du ätit på en dag? haha typ 5
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? ingen :/
76. Gånger du haft minnesluckor? för många...
77. Gånger du varit hög? Aldrig
78. Personer du saknar just nu? saknar och saknar...
79. Gånger ditt hjärta brustit? beror på hur man ser det, 1½ ?

Vem:
80. Vill du kyssa nu? Henkii
81. Ska du träffa imorgon? det är frågan
82. Sjöng du senast för? Louise
83. Hade du senast en msn-konversation med? Elsa
84. Spelade du tvspel med senast? henrik antar jag
85. Vill du ta med på resa nu? vänner & hebbe
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? moahaha någon idiot
87. Förtjänar att dö? våldtäcktsmän och mördare
88. Är söt? tammi
89. Vill du sova jämsides med i natt? hebbe

Vad:
90. Gör dig glad? Kärlek & Framgång
91. Gör dig ledsen? Bråk & Svek
92. Vill du helst göra nu? Äta godis
93. Önskar du att du slapp göra? gå i skolan
94. Vill du ha nu? pengar!!
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? en resa, pengar, kläder
96. Längtar du till? min 18års dag!!! :D
97. Tycker du om dina betyg? kan bättre
98. Ångrar du i ditt liv? ja
99. Är det bästa som hänt dig? Henrik, lätt! <3
100. Hur mycket är klockan? 23:30


storstadskvinnor faller ner och dör

måste vara sveriges skönaste band, Raymond & Maria. 



bilder från dom senaste dagarna...


min nya kallender, den till vänster är den förra, den till höger den nya:)


haha


fika


blondies have more fun

Onsdag

Det blev endast en tröja och kräftor efter dagens vistelse på gränby.
vi köpte även kräft-hattar att glassa runt med, we like! nu ligger kräftorna i fryser, och tröjan i garderoben.
vad man ska ha på sig på lördag är ännu ett dilemma...
vad har man på sig på kräftskiva? man vill ju inte komma på uppklädd eller nerklädd.
hmm, vi får väll se. dom som vet med sig att dom kommer befinna sig på samma skiva som jag,
ni kan ju komma med lite outfit's råd.

pussdå!


moving trough silence without motion

Hej!

Ska alldeles strax fixa mig och äta lunch, sen ska jag ta bussen in till stan för att möta Louise och sen ska vi åka vidare mot Gränby Centrum. Jag är i ett desperat behov av ett par vanliga svarta ballerina, eftersom mina har gått sönder. Så ska försöka leta reda på ett par. Tänkte även köpa ett par chinos, ifall dom har dom svarta kvar för 49, billigt är bra! Mina beiga måste jag laga, eftersom att en viss klantig person, som alltid gör sönder mina saker, även har förstört dom när han försökte få på sig dom och knäppa dom... ja, det är min lilla pojkvän jag pratar om. haha

Jag somnade runt elva igår, och drömde världens bästa dröm! att jag var i turkiet med amanda & louise, och vi skulle köpa mobiler som hade termometer, just då ringer min mobil (på riktigt) och jag svarar i sömnen. det var henrik som stog utanför vår dörr och inte kom in. haha när jag sen vaknade och insåg att det var på riktigt som han hade ringt blev jag så arg för att jag inte var utomlands, i värmen. när jag hade släppt in henrik somnade jag om direkt.

nu ska jag sminka mig lite och sen sticker jag iväg!
pusshej

Thai Village

Runt klockan fem gick jag till centrum för att ta bussen in till Uppsala och möta upps tjejerna. Sedan vandrade vi vidare och hamnade iallafall på thai village, och bestämde oss för att äta där. Satt där ett par timmar, åt och snackade och det var trevligt. dom är så bra! vi ville att louise skulle få en gratis glass, eftersom dom som fyller år brukar få det... så camille & cissi gick för att fixa det. så bad dom "hovmästaren", som vi kallade honom... att bara ta vanlig glass med ett ljus i. vad kommer han med?! jo en helt annanas som han har grävt ur och haft i glass i och sen satt på "locket", as söt! och det var jätte gott. runt kvart över åtta tog jag och linn bussen hem, jag har precis druckit en kopp te och nu tänkte jag sova.

hoppas att du fick en bra födelsedag louise!
sen vill jag hissa&dissa ett par skor...

hiss, klackar är hett!

Diss, så sjukt fula! wannabee gympaskor? nejtack!


att inte våga stå för vad man säger, att låta sig ändras och bli någon helt annan. att ljuga och snacka en massa skit och sedan nästa dag umgås med den man snackat skit om... det visar bara att du är svag och ingen man kan lita på!
för vem vet, det kanske inte bara är den du snackar skit om? det är synd om dig, det är det.

Confessions Of A Shopaholic

sitter och kollar på a Confessions Of A Shopaholic,ska snart fixa mig och sedan ta bussen in till stan.
efter middagen blir det antingen fest eller så åker jag hem och träffar henrik.

imorgon ska jag umgås med linn & rebecka, eftersom rebecka åker på torsdag...

puss

i bruise easily

Grattis Louise, 17 år idag! <3

Började dagen med att städa mitt rum, och ränsade en massa. sen åt jag lunch med pappa & sara och nyss tog jag mig en dusch med inpackning. håret blir så mjukt! :) Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, Linn kommer hit om ungefär två timmar någonting tror jag... så jag ska väll ta det lugnt nu och sen fixa mig för ikväll blir det resturang med tjejerna, eftersom att Lollan fyller år!

Melt My Heart To Stone

Ja, dagens har sett ut så att jag duschade det första jag gjorde hemma i vattholma. sedan kom min pappa + sara och hämtade mig. vi åt lunch och sen fixade jag mig och tog bussen till stan där jag träffade linn. vi gick runt lite på stan. sen mötte vi upp sanna, vanessa och cissi och senare kom även louise. lite avis är man allt på v, c och s som åker till turkiet på onsdag...

sen tog jag bussen hem, skulle vart med frida men hon hörde aldrig av sig så det blev ingenting med det. istället så har jag gjort om min kallender lite grann. så nu är den super fin! jag har även bakad chokladbollar.

nu ska jag titta på en film medans jag väntar på henrik.

puss

colour me



blond, mörkblond, ljusbrun, brun, mörkbrun, svart, röd
det är frågan...

vi ska börja SP2E

När vi fick hem papper om villka kurser vi skulle läsa nästa termin, så fick vi hem dom kurserna som vi skulle ha läst om vi fortsatte läsa sam-sam. Och där stog det att jag skulle läsa både tyska & spanska... så ringde till Fyrisskolan idag för att kolla det där, vem vill läsa två språk lixom?! Och då fick jag också veta att våran klass kommer heta SP2E och vi kommer vara ca 28st. Ganska stor skillnad från att vara först typ 12st till 28st. Men men, det ska nog gå bra.

Vårt schema ser ut såhär just nu, rätt chill ;)


Måndag

God morgon!
har precis duschat och ätit frukost, henrik har precis åkt iväg till Peter, där han ska hjälpa dom med deras badrum.
ska in till stan runt halv ett, och halv två kommer linn och möter upp mig.

frågan är om jag ska åka hem nu och sen ta tåg/buss till stan... eller om jag är kvar här i vattholma tills jag ska åka.
time will tell







synd att du har ändrats så pass mycket...

just a geek

Jag har tjatat hela dagen på henrik, att vi ska göra något.
bada, promenad, stan, sola, allt har jag föreslagit!
men allt han sagt är N E J.
tråkig



men nu, ungefär klockan fyra fick jag iallafall i han i poolen så
där har vi legat och svalkat oss ett tag. snart ska vi på fotbollsmatch,
sen hem till mig och käka, grillat idag igen! :)
och sen tillbaka till vattholma.
imorgon ska jag först uträtta lite ärenden på stan med linn.
sen kanske jag ska träffa Frida.

nu ska jag hänga upp bikinin och springa bort mot fotbollsplan!
hejs

hiss & diss

Hiss
* varma sommarkvällar
* hopptorn i sjö
* kräftskivor
* bruna ben

Diss
* myggor
* mittbena
* offentliga toaletter
* att diska


Not my cup of tea...

Godmorgon! Jag ligger här i sängen och henrik sover, men jag ska försöka få liv i honom snart så att vi inte slösar bort dagens sol, som igår... planerna är att jag ska få han att åka och bada med mig. jag behöver solens strålar, så man inte bleknar bort. hej då länge

nu: väcka bebis

late night

Kom precis hem.
Kvällen började med Martin, Johan och Hebbe. Sen ökade det på med Larsson och Rikard. Träffade även Danne + någon. Sen kom Alexandra, Vickis och Pontus också. Vi åkte till någon fest och kollade, sen till Björklinge och nu är vi hemma. Är verkligen hur trött som helst, ska tvätta bort sminket och borsta tänderna och sen sova. Imorgon ska jag sova lääänge!

pusshej


perfect match

Ligger här i sängen i vattholma, tog med mig min dator hit. så det finns något att göra osv... vi ska snart äta, vi håller på och grillar så det blir smaskens! är vrålhungrig. vet ännu inte vad kvällens planer är, får väll se. skulle vara skönt att bara vara hemma faktist, jag och hebbe har faktist köpt salt och vinäger chips och chili ostbågar så man skulle ju inte tacka nej till att äta det.  hehe  nej, men nu ska jag vara social med hebbe, johan och martin eftersom dom är här.

bye for now

Sommaren med Göran

God morgon!
Igår var jag på bio med mamma, pappa och sia. vi såg sommaren med Göran och den var bra! jag rekomenderar den, rolig var den iallafall. haha Efter bion åkte jag hem, bytte om och hämtade mitt busskort och sen åkte jag in till stan igen och mötte louise, vanessa och sanna. Vi gick och kikade lite utanför reggie festivalen och runt tolv fick jag springa till tåget, men det åkte tidigare :@ så min snälla pappa kom och hämtade mig och körde hem mig till henrik och vi mös resten av kvällen.

skönt att han är hemma igen! :) dagens planer är ännu oplanerade, får se om det blir eldfesten ikväll med tjejerna eller inte.

puss


Berries and Cream

Äntligen Äntligen har jag en ny mobil, inte nog med att den är ny... den är rosa också! <3

Jag vet att min blogg ligger på 0 om man kollar intressant-skalan, men jag har ingenting vettigt att skriva. Förresten har jag tröttnat på att blogga. kanske kommer suget och inspirationen snart?! kanske inte...
Åkte i varje fall till gränby c med sara, mamma och pappa. Köpte min efterlängtade telefon, åt på max och nu är vi hemma igen. Jag och mamma har hunnit klippt varandra också, skönt. Det växer ju ut så småningom... även fast det kanske inte syns sådär jätte mycket. Har även pratat med Lena, min svärmor, hebbes mamma och hon meddelade mig att fiskarna är påväg! :D så ikväll ska jag nog åka till vattholma eller imorgon bitti. time will tell!

nu: fixning inför middag + bio


h + c

Idag har jag & henrik vart tillsammans i 1år och 3månader, 457dagar.
Tiden går så fort... Jag älskar dig, min lilla knasboll.



gammal bild

plans of today

* klippa mammas hår

* köpa ny mobil

* klippa mig

* fixa med mobilen

* middag hos mormor

* bio - sommaren med Göran

hoppas henrik kommer hem idag!

life in cartoon



som om jag inte längre räknas...

heelt av banan?

så var man tillbaka igen. körde rätt långt. först tränade vi lite start och sånt vid ärentunaskolan, sen körde jag mot vattholma, skyttorp, in på någon liten krokig väg mot tensta kyrka , sen vidare ut mot järsta och sen mot bjk, ärentuna och sen till storvreta. :) gick väll sådär. men kul hade vi iallafall! hahaha

skulle umgåtts med linn nu, men det blir nog lite sent att hitta på något halv nio... så jag ska nog vänta på att sara har badat färdigt, sen ska jag väll busa lite med henne och sen sova. är helt jävla slut!

how does it feel to be one of the beautiful people?

Sitter och väntar på klartecken ifrån mammsen, vi ska nämligen ut på vägarna idag igen. Hoppas på att det går bättre denna gång än förra. Var ju på stan idag med syster. Jag köpte ett vitt linne och en hårinpackning, sen tog jag ut en femhundring som hamnar i mitt "spar kuvert". Har kommit fram till att om jag lägger undan 500kr från varje studiebidrag från och med nu, så kommer jag att ha 6000kr till nästa sommarlov. okej, kanske inte sådär jätte mycket... men man måste ju börja spara någon gång... sommar 2010 kommer jag vara 18, och jag kommer absolut dra utomlands i iallafall 14dar! woho!! så nu är det bara att ligga i med träningen, för så här kan man ju inte se ut längre...

Imorgon ska jag nog också köpa en ny mobil, behövs verkligen! Så jag hoppas på en tripp till stan med päronen. Sen ska jag klämma in Linn i mitt "fullspäckade" schema också. haha :)  Jag hoppas att Henrik kommer hem snart, jobbigt när man inte vet när dom kommer hem... men jag lär väll upptäcka det! haha

nu: vägarna!


THE GREAT ESCAPE

Vaknade klockan åtta, tog en dusch direkt och nu sitter jag här.

Har ätit lite frukost för en stund sedan, och nu ska jag väll göra mig i årdning och sen ta bussen till stan.
Det är 25grader varmt ute idag så när jag kommer hem ska jag lägga mig och steka lite, skönt!
Nu ska jag fixa mig, höres!


inside of all of us, is a wild thing

trött tröttare tröttast
sängen snart.

imorgon blir det stan, med sia.

saknar min pojkvän, har inte pratat på en vecka. kom hem förfan!


borta bra, men hemma bäst!

Så, nu är jag hemma igen! väldigt skönt faktist. har sovit i husvagn nu i fem nätter, innan det sov jag 2 nätter hemm och innan det 4 nätter i bil i rättvik. jag är ännu inte utvilad. hmm...

idag så åkte vi till vingåker factory outlet, det sög! jag trodde att det skulle vara skit kul och bra kläder och sånt, men det var bara fula kläder och dyrt... så vi åkte därifrån efter att vi käkat korv och glass. när vi kom tillbaka till husvagnen packade vi ihop, eller mamma och pappa gjorde det medans jag och sia solade och badade.

kommer lite bilder här :)






PUSS

Live från Malmköping

Hejhej!

Jag lever! Befinner mig fortfarande i Malmköping på semester, har snart vart här i en vecka. Solen skiner så vi badar och solar hela dagarna! Idag åkte madde och hennes familj hem, lite tråkigt. vad ska vi nu göra? men vi åker nog också hem imorgon eller på torsdag. Lite färg har man iallafall fått, så det är bra iallafall.

saknar alla där hemma!

puss

RSS 2.0