tre månader

Om ungefär tre månader tar jag studenten. Idag fick vi våra studentmössor och jag är verkligen nöjd med min! Valde en enkel och stilren mössa med silvrig text. Gillar inte massa krussiduller och absolut inte guld. Så den blev helt enkelt perfekt! Nu är det bara värmen som saknas.


Dagarna som gått...

Det har hänt en hel del under den tiden som jag inte uppdaterat här. Jag har gått i skolan, skrivit ett antal prov och uppgifter. Det har alltså varit som vanligt på skolfronten. Jag har umgåtts mycket med mina vänner, vi har gått ut och dansat någon gång. Hunnit äta sushi har jag såklart också!

Jag har jobbat massvis och jag har nästan insett att cash inte är king jämt. (otroligt nog) Jag har hängt med pojkvännen, shoppat lite, legat på sjukhus och haft mitt sista sportlov. Det har helt enkelt varit både bra och dåliga dagar.


Bild från en bra kväll med tjejerna på fame. bartendern gör världens godaste polkagrisdrink. beställ den nästa gång ni går dit, underbar! iallafall om ni älskar polkagris som jag.




Lite härliga bilder från mitt lilla äventyr på akademiska sjukhuset.
Har inte vetat riktigt om jag ska skriva om det eller inte, men eftersom det är en liten värld och rykten går så är det nog bäst att jag skriver. Så ingen tror att jag förbrukat för mycket alkohol och behövt magpumpas. för så är inte fallet...
iallafall, i onsdags var det 100dagars festen på BJ. (100 dagar till studenten) Vi var hemma hos Vanessa och förkrökade. Hade skit kul, körde våghals 2 och hade det trevligt. Vi åkte till bj där vi gled ifrån varandra men det var roligt iallafall. helt plötsligt mådde jag sjukt dåligt. Cissi och jag gick ut och jag kunde knappt stå upp. hon ringde ambulans, men dom tyckte att vi var så pass nära sjukhuset så dom sa att vi skulle gå istället. omöjligt eftersom jag knappt kunde stå upp. (nu i efterhand är jag glad att ambulansen inte kom för då hade alla trott att det var pga alkoholen.) cissi stannade iallafall en taxi som körde oss till akuten. och sen blev jag inlagd och fick göra lite undersökningar. inflamation i njurarna var diagnosen så nu går man på ännu mer piller. mums.
inte precis det avslut som vi hade hoppats på om man säger så.

back in business

Jag måste säga att ni har vart påstridiga! Med nästan en månads tystnad har ni ändå vart in här varje dag och kikat. Nästan mera än innan.
Vad kan det bero på tro? Nyfikenhet tror jag! Men här ni mig igen iallafall.

Hej!

8 feb

sitter i skolan och väntar på att det ska bli dags att gå til bussen. ska åka och jobba till sju ikväll. är hur trött och hungrig som helst! blääe!  igår satt jag uppe till tio och skrev talet som vi ska hålla nästa vecka. hoppas att läraren har bra feedback så man kan fylla ut talet lite... eftersom man ska prata i 5-10min.

på fredag har vi psykoloi B prov också. känns inte sådär super bra. och på tisdag nästa vecka har vi rättskunskapsprov om familjerätt, vilket betyder att det är hur mycket som helst att lära sig! ser iallafall fram emot helgen (även fast det suger att H ska resa bort) för då ska jag mysa med Jullan och bara vila! Nu ska jag bege mig mot bussen.  see you

vilken färg?


mån

har lite nytt på g.
hoppas något går vägen.
skulle vara som en nystart.
och vem bangar inte på det lixom?!

7/2

helgen har varit rolig! har jobbat, umgåtts med vänner och pojkvän. i lördags åkte vi hem till samme efter jobbet. där blev det förkrök som var skit kul. klädde ut oss lite och spelade in fula videos. utgången var rolig, lite spårad. alla kom ifrån varandra till slut. igår åkte jag hem till henrik. vi tog det lugnt och sedan åkte vi och åt på java. jag kommer snart bli en kines känner jag om jag fortsätter äta sushi i den här takten! kvällen avslutades med mys framför solsodan & wallander.  puss på henkan! 
idag har vi vart tillsammans i 2år & 9mån, så folk kan sluta dryga nu och försöka förstöra. shit ni lyckas ändå inte. give it up! ;)


femte februari

Om en stund ska jag börja dra mig mot jobbet, slutar 18:00 då får jag åka hem, panik fixa mig eftersom jag ska sitta på bussen 19:15 in till stan. Inga problem! Ska börja göra mig i ordning nu och leta reda på min man som är försvunnen. hoppas dagen går fort!  :)
puss


helg



Hello! Hade fått in massa nya, roliga varor idag. Alltid kul. Köpte med mig mini klubbor hem. 3 påsar för 10:-
party! nu ska jag lyssna på Glee som vanessa så varmt rekomenderat. lite patetiskt HAHA <3

fre dag

sovmorgon till halv elva, hur skönt som helst!
efter skolan ska jag åka och jobba till sju. planen var att umgås med H sen. men han ville hellre umgås med sin bil. Så jag får väll se vad för skoj jag hittar på! På lördag är det upp tidigt som gäller eftersom jag ska jobba hela dagen. på kvällen bjuds det på utgång för att jag & samme har fyllt år. dock tyckte H att det värkade roligare att umgås med bilen den dagen med. surt men jag hoppas att det blir en rolig kväll ändå, men jag ville ju så gärna att han skulle med.

nu ska jag äta frukost och göra mig i ordning och sen åka till fyrisskolan för två lektioner. känns lagom onödigt men skönt.  pusshej!


.

Jag vet vad jag gör, det är bara du som inte riktigt förstår mig!


the one

ni vet när man har föreställt sig något i huvudet. hur något ska se ut. man vet exakt hur man vill ha det. färg, modell, tyg... allt. det lyckas jag iallafall jämt med, och därför är det väldigt svårt att hitta just det som jag vill ha.
men det här var fan läskigt likt vad jag har ritat upp i huvudet. happy



3/2

Kom precis hem från skolan & stan. Träffade Julia, vi satt och pratade ett par timmar innan vi tog bussen hem. Är sjukt trött. Måste börja på svenska och psykologi arbetet, jag måste gå promenad och träna. blä. trött tjej. men imorgon är det fredag, dock jobbar jag efter skolan. men jag har sagt det förr och säger det igen: cash is king!


julls & jag på temafesten i somras, en as bra dag. då jag tog körkort :D

3/2

tycker det kan bli helg nu. :)

:)


2/2

Det ända bra med den här dagen är att jag fick äta sushi. That's it. klockan är nio. Jag vill sova. Är sjukt trött efter jobbet. Fanns inte så mycket att göra idag. Här är lite saker jag uppmärksammat under 6 timmar:

* folk glömmer ofta påse med flit, för att sedan kunna ta en när man redan hunnit tagit betalt. "ooj en påse också, jag betalar för två nästa gång".... yeah right.

* när man säger hur mycket det som kunden har handlat kostar slänger dom snabbt en blick på sina varor. "jasså, var det så dyrt.. ojoj jag som bara skulle köpa några varor."

* det finns som som är så jävla snåla så dom måste stå och lusläsa kvittot när dom packar sina varor. och sen klaga för att den där rabatten på en krona inte drogs av. HERREGUD!

* folk gillar att komma och storhandla i sista sekunden, typ fem minuter innan stängning.



sen är det lite annat smått också. men hur kul är det att läsa? fyfan. less tjej. imorgon ska jag träffa julia. det är fint. så man blir lite glad. men innan det måste jag gå till skolan. fyfan. har hitler imorgon, vill inte ens träffa människan. det ända han gör är att klaga. är det inte det ena så är det det andra. kan det ha något att göra med att han faktist är från bushen. att han inte vet hur man ska beté sig?! hmm det där ska jag kolla upp! kul inlägg.
allt suger och jag orkar inte ens bry mig. less på att lyssna, ställa upp och gå med på allt hela tin. skål på det!


sushi dejt

Nu ska jag snart åka in till stan och möta upp linn för en sushi dejt. Cissi skulle egentligen också med men hon är sjuk. Sen åker jag vidare för att jobba till klockan sju och sen hem till pojkvännen. Snart är det helg, skönt. Spyr på skolan! Tur att det är lov snart! :)


dagens outfit blev skjorta & jeans

1/2

Tack för alla gratulationer!

Igår efter skolan gick jag & louise på stan ett par timmar i väntan på vårt sällskap. När hennes kom gick dom iväg och åt och sen när mitt kom så gick vi också och åt. älskar sushi! åkte sen hem, åt tårta och tog det allmänt lugnt innan jag och henrik åkte vidare hem till honom där jag deckade efter någon timme. trött tjej!

Den här dagen började inte bra. Skulle ta halv nio tåget till stan för att gå på rättegång med klassen strax efter nio. när jag kommer till tåget är det inställt så jag får panik. morfar var hemma som tur var så han fick åka från storvreta och hämta mig i vattholma och sen in till stan. hann precis fram, synd att det var en värdelös rättegång om några 93:or som snott en bil och haft kniv på sig. man vill ju se något mer dramatiskt som typ mord.
gick och bytte en blus som jag fick av henriks familj sen, nu har jag en svart och en rosa, perfekt! och sen hade vi svenska.

Nu har jag precis duschat och ska väll inte göra så mycket mer idag. Imorgon ska jag jobba. Inte direkt taggad. haha förresten så har jag beställt hem en rosa onepiece. partoutfit on the sea för dom som inte vet.  tjohej


RSS 2.0