i've been given a flower power!

andra dagen jag cyklar till bussen. underbart att slippa gå! var ner på stan efter skolan med vanessa & louise, uträttade ett ärende. åkte sedan med pappa och handlade, ska strax hoppa in i duschen och sen ringa min lilla prick till pojkvän. påsklovet är nääääära


Onsdag

idag och imorgon kvar, sen lov i två veckor! hur skönt är inte det?! min klass är ledig veckan efter påsk också! wie :D eller vi har praktik... men eftersom ingen tar emot praktikanter för bara en vecka ser det rätt mörkt ut. henrik kom till mig igår kväll iallafall, han kunde inte svika vår tv kväll ;D så det var mys! imorgon ska vi ut på äventyr, det ser jag fram emot :) och idag ska jag träna med julla, have 2 do it...


television

har precis kollat på dating in the dark med lillsyrran. sjukt program, sorgliga människor- alltså underhållande!
desperate housewives visas inte på tv idag för att det är csi... tråkigt. har även gjort klart labbrapporten och försökt hjälpt syrran med matten, eftersom hon har prov imorgon. kanske lite fel person att fråga, fast jag äger faktist på bråk. (tolka det hur ni vill) fast vissa uppgifter var skit svåra, så dom sket vi i.

FÖRRESTEN! ni har väll inte missat BYTESDAGEN den 10april?! samla ihop alla kläder, smycken, skor... allt möjligt som du vill bli av med. sälj eller byt med andra, i Morgonvägenskvarteslokal i Storvreta!

tears

lång dag i skolan. är trött och har ont i huvudet och hela kroppen. alla som åker buss är förkylda, jag börjar också bli det. jag var tvungen att springa ner på stan efter skolan och köpa värmeskydd till håret, kollade även på skinnjacka åt henrik eftersom han bad mig göra det. sen åkte jag hem.

sitter nu och försöker skriva klart labbrapporten, sjukt tråkigt. henrik kommer inte hit ikväll heller. tisdagar är vår tv-kväll. men inte ikväll, så jag får ligga och grina för mig själv. blä


.

vill bort

Let's get out of this country.

Ska strax koka lite te och sen inta sängen. Top Model & Hollywoodfruarna it is! jag saknar Henrik. det är jobbigt att sova själv när man är van att sova tillsammans. förresten så kan jag ju passa på att säga att det här är den första månaden som jag inte längtar efter pengar. eller visst vill man ha pengar. men jag vill inte göra av med dom. jag får inte göra av med dom, eftersom Henrik snart fyller 20... vad köper man då?! fan, det är så svårt att köpa pressent till killar. till tjejer kan man gå in i vilken affär som helst och köpa typ ett nagelack eller ett halsband. enkelt och bra!


alla <3-ans dag 2009


do your nails!

Jag älskar H&M's nagelack, tycker att dom är bäst och så finns det ju så fina färger!


vilket är ditt favorit nagelack?!


rösta

gå in HÄR och rösta på min bikini :)



gammelrosa med en lite ljusare nyans av hjärtan

:)

nu är jag hemma igen efter utvecklingssamtalet, som gick bra! fick reda på betygen i multimedia(vg) och psykologi(mvg) och blev jävligt förvånad och nöjd. har precis ätit lunch och ska nu packa upp väskan som jag har haft hos henrik. jag hatar att packa upp väskor, tråkigt. johanna har hjälpt mig med bloggsedignen också. lite mer jag. och för dom som inte förstår: O'et i caroline är en kaka, eftersom jag kallas det. och nagelacket är för att jag älskar att måla naglarna. inte så svårt att lista ut va?!

this week

måndag- utvecklingssamtal, ledig
tisdag- vanlig skoldag, labbrapport in
onsdag- skola, träna
torsdag- skola, henrik
fredag- ledig <3
lördag- thuns med henrik
söndag- ballar av stål

Måndag

det är iskallt ute, jag måste gå upp tidigt, klä på mig, fixa mig... för att vara i skolan en kvart. utvecklingssamtal är det onödigaste som finns. iallafall när mentorn ändå inte har någon koll. det räcker med omdömen! jag orkar iallafall inte fixa mig för att åka till skolan och sitta och lyssna på en gubbe (som är alldeles för många år för att jobba) som tjatar om typ allt. färresten så kan han vara världens sämsta lärare också.

jag hatar min blogg. den är ful och tråkig. jag blir trött av att logga in på den eftersom den är så jävla ful.
hej


new thing

som ni ser så är bloggen annorlunda.
jag har hållt på och trixat lite med den eftersom jag är uttråkad.
tyvärr är jag för trött för att orka ändra tillbaka allting, så nu är bloggen verkligen
vårig. och ful. det lila är det ända fina. blommorna skulle bort, då vore det perfa!
måste be min mästare om hjälp, linn olsson. men hon är dock kalas full just nu.
dumma linn. haha
nej, god natt!

/ kaka

wierd

konstig kväll! festen som vi åkte på var inte alls som vi tänkt oss, så vi åkte hem efter drygt en timme. jag sitter nu hemma hos henrik, har ätit efterätt med hans familj medans han är ute på äventyr någonstans. har ingen aning om vart människan befinner sig. haha! har iallafall gjort mig beredd för att sova snart, är sjukt trött sen igår. var nog därför jag var rätt otaggad på party. hmm... nåja godnatt

Lördag

har precis duschat, sitter här nu med en turban på huvet och ska snart börja fixa mig. är jävligt trött sen igår, men ska ändå åka på pernillas 18års fest. hoppas det blir kul bara! hörs imorgon :)

kalas

igår kväll åkte vi först hem till simon på förkrök, det var mycket folk och kul! en kille spelade gitarr och sjöng björn rosenströms låtar och sen tog vi tåget in till stan runt halv elva. gick in på kalas och dansade lite och efter nån timmer kom björn rosenström och spelade massa låtar. AS KUL, och verkligen VÄRD kväll! halv två var vi blöta av svett eftersom det var så sjukt packat framför scenen så vi gick till tåget. tack till alla som var med, bästa kvällen på länge! :)


Fredag

livräddning på idrotten. jag trodde jag skulle dö. klarade vg (mirakel) så nu kan folk drunkna i min närvaro, jag kan rädda er ;D ganska stolt! sjukt jobbigt var det iallafall. sen satt vi tjejer oss i bubbelpoolen ett tag innan vi gjorde oss klara och åkte hem.

kom precis in. har vart utelåst i en timme. är hon henrik... nu väntar jag på att henrik & niklas ska komma hem så vi kan äta och fixa oss och sen dra ut. hoppas på en rolig kväll! jag är sjukt trött bara, det är synd. men hoppas det går över. det gör det nog. :)


ja,tack!



Torsdag

drömde så jävla sjukt imorse...
att jag levde i en värld med bara leksaker. allt var leksaker. konstigt.
iallafall så hade vi ju en jättelång håltimme idag. passade på att träna under tiden
med julia & anna. perfekt, så slapp jag träna efter skolan.

lagade iallafall middag med syrran sen. potatis och köttfärsbiffar, hade ingen brunsås och
typ ingen lingonsylt (såg vi när vi var klara med maten) så det blev ju inte sådär
super gott... men helt okej. nu ska jag packa lite inför morgondagen. först har vi
simning på gympan och sen ska jag ju iväg till henrik där det blir förkrök och sen kalas.


trust me, noone can lie to me.


train me

skola, fika med vanessa cissi och linn, lite stan, träning med julia, hem, äta, duscha.
snart kommer henrik hit också, vilket stalker han är! iallfall så ska vi dansa lite och tagga till fredagen.
måste ju lära han lite moves, var ju ungefär tre hundra år sedan har var ut sist.
nu måste jag smörja in mig och fixa lite innan prinsen kommer.

puss


hello you

tisdagar är den bästa kvällen i veckan! från klockan 8 till 11 är det bara massa bra på tv, love it! jag och henrik låg och kollade på alla programmen och somnade direkt sen. älskar att söva sig med tv, så skönt! iallafall har vi ju sovmorgon idag. ska väll ta på min ansiktet snart så jag kan ta mig till skolan med bussen som går om en timme. äta frukost vore ju också nått. te & philadelphiamacka.

inatt sov vi med öppet fönster = istider när vi vaknade + att alla mina leder och ben i kroppen är cp stela. blää


This is modern elegance and freedom of expression

svenska arbetet är inskickat och ur världen, skönt! sitter och gör klart engelskan... går inte allt för bra. min koncentration försvinner och jag börjar hålla på med annat. ska försöka bli klar med engelskan nu, eftersom det ska in imorgon. sen ska jag ta mig ett bad och invänta pojkvännen som kommer hit efter han tränat.


the story of English

igår åkte jag, sia & pappa till gränby. jag fick en ny bikini tills på fredag, då vi ska simma på idrotten. eller simma?! vi ska dyka. kommer drunkna. sen kom henrik & simon och hämtade mig, vi åkte till linda och hämtade henne och sen umgicks vi lite, nice time!

imorse gick jag upp åtta, tog tåget halv nio och sitter nu i skolan. ganska ovärt med tanke på att vi börjar runt halv tolv. så medans jag inväntar tiden ska jag göra lite nytta och göra klart engelskan. så ganska bra var det ändå att jag åkte hit för tidigt.

puss


Måndag

sitter på dagens sista lektion, skönt! ska ner på stan sen och köpa biljetter och sen vidare hem för middag, plugg & promenad med linn.  sen ikväll är det ju hollywoodfruarna på schemat, me like! längtar hem till min säng, sjukt trött! imorgon är det sovmorgon, gick ju miste om dagens sovmorgon eftersom vi var tvungna att fixa vår redovisning... som ändå gick åt helvette. förresten är jag allmänt less på allt, skolan, folk som ljuger om det mesta, att bara få 1000kr i månaden. vad tror csn?! att man inte har något liv och sitter hemma hela tiden eller? dom lär höja studiebidraget med iallafall 500!

zebra



mitt brutna finger som inte är så brutet längre, tror doktorn felbedömde lite där. eller så gör det så jävla ont att jag inte ens känner det längre.
jätte dåliga bilder, i know! men fingret är verkligen blått. men det syns inte alls. ringade in iallafall så är det lite enklare för er att tycka synd om mig. haha


förlåt för att jag har tjocka fingrar, ska säga åt dom att sluta äta chips.

/

kan ju börja med att berätta hur dagen sett ut, mitt liv är så sjukt intressant!
kan börja med gårdagen...
åkte hem från märsta, duschade och fixade till oss lite. åt lunch, tog det lugnt, åt middag med henriks föräldrar, lite mecka, kompisar, sitta och tråka, bil, kiosken, coca cola, och sen åkte vi hem till mig och låg i min hello kitty säng och skulle kolla på 2012, den sög så vi somnade.

vaknade tidigt idag. klockan åtta. vi kollade på beverly hills och klagade över att det är måndag imorgon. åt frukost och henrik åkte hem. snyft.


nu har jag iallafall målat naglarna. ovanligt som fan. har också kollat på bellas & tyras show. roligare att kolla på dom än läsa deras bloggar. blev iallafall jävligt sjuka naglar idag. ville testa något nytt. jag är numera zebra. hejhej



gullig


picture us

jag beslöt mig för att ta bort min användare på bilddagboken.se, en tråkig fjortis sida... dags att ta bort skiten helt enkelt! satt och kollade igenom alla bilder och sparade ganska många. roliga minnen! ska göra ett album på facebook och lägga in massa bilder så håll utkik där.


Söndag

har suttit och skrivit en uppsats i 3timmar nu. allt jag hade skrivit på skolans dator tog ju bort av någon konstig anledning, så nu fick jag göra om allt. inte så kul
jag har även hunnit med att städa mitt rum, ska ränsa lite i garderoben och byrån sen tänkte jag.
imorgon ska jag iallafall till stan en snabbis efter skolan och köpa biljetter tills på fredag, det kommer bli
storslaget! wie

home sweet home

nu är vi hemma igen från märsta. och om jag glömt att skriva det, så bröt jag fingret igår på idrotten. jag och amanda blev tvingade att vara med på basket, vi mest stog still... och såklart ska det gå åt helvette när man försöker vara med i spelet. så, min åsikt har inte ändrats- HATA BOLLSPORTER!!!

jag är sugen på utgång, lite party... dock helst nykter. känner mig inte alls taggad på sprit.
men jag antar att man får vänta tills på fredag! björn rosenström på kalas :D

@ Märsta city

igår efter skolan tog jag tåget till Märsta, där jag för övrigt aldrig har vart. kom dit en halvtimme innan henrik slutade jobba, så jag skulle föröka ta mig till hans jobb. med han i telefonen började jag gå. och för er som inte vet det, han henrik ingen tidsuppfattning alls! jag frågade om det var långt, och svaret är att det tar minst en timme att gå. jag svarade då; jaha, men då möts vi väll på vägen... och då fick jag svaret: eller kanske en kvart. en timme eller en kvart. hmm...

iallafall, vi la på och jag följde hans beskrivning. vänster i t-korsningen, höger upp för en backe i rondellen.
efter en halvtimme har jag fortfarande inte kommit fram till någon rondell och när jag kommer till en skylt där det står flygplats fick jag panik och satte mig i en busskur. som tur var ringde han precis då, och jag hade gått alldeles rätt! kände mig jävligt stolt, eftersom min väska vägde ton, mitt finger brutet och det var blåsväder...

jag hoppade in i bilen och vi åkte hem till niklas lägenhet där vi funderade på om vi skulle åka till Kista och gå på bio eller hyra en film. vi bestämde oss för att hyra två - äntligen midsommar & the last house on the left. bra filmer! jag fick även äta på stans godaste pizzeria, och det var gott. men inget slår vattholmas hawaii, inget!

efter pizza besöket åkte vi och kollade på hockey, och sen hem och såg på filmerna. somnade efter tolv någon gång efter lite spökande. och nu har jag vart vaken sen halv åtta. jag är dålig på att sova i ljusa rum, men jag måste säga att nickes soffa tog priset, riktigt skön att sova i! en sån måste jag också inhandla när jag flyttar.

hörs!

när jag flyttar...

ska jag handla från H&M!



Fredag

igår åt vi middag i resturangen på ikea. grillad kyckling, mums! när jag kom hem mådde jag skit konstigt, så jag la mig och kollade på beverly hills och sen kom henrik. kunde inte sova så låg vaken hur länge som helst...

nu har jag iallafall duschat, ska på med ansiktet nu, äta frukost och den iväg och ha datorkunskap i skolan.
so long...

vita drömmar






h&m <3

Torsdag

dagen har gått fort, skönt med korta dagar! lovley! men nästa vecka är anna-britta tillbaka från usa så då blir det drygt igen. ska iallafall plugga svenska och engelska nu. men först ska jag dricka upp mitt te :)

there is no darkness

mitt aceton är slut. världen går under. jag använder det nästan dagligen. och nu är det slut. snyft
har iallafall stukit på fransk manekyr. enkelt. synd att man inte är både vänster & högerhänt. då skulle naglarna bli kanon snygga. nu får man gå med en ful hand och en fin. whatevaah om någon timma kommer en kille och hämtar upp mig. alltså, min kille. såklart jag är sjukt trött i hela kroppen, mest i ögonen. ska tvinga min kille att gå en promenad med mig. fan vad fult det låter när man säger just "min kille" istället för namnet.
håller även på med svenska uppsatsen. spyr nästan på den. jag lovar. började må illa när jag skrev på den. så det lägger jag undan tills imorgon, då jag får sitta kvar som ett jävla offer i skolan flera timmar bara för att jag ska gå på någon helvettes teori. fast det är mer värt sen, när man väl sitter på teorin. för man lär sig. lite ovärt och jobbigt att vänta bara! nej, nu ska jag packa så inte min kille får vänta när han kommer hit med sin vita 240.


btw så har vi en svart


:)

skönt att träna, att få svettas lite! dock måste jag införskaffa ett par nya träningsbyxor. har precis sköljt håret och nu sitter jag med inpackning i det. ska duscha ur det senare ikväll. ska plugga lite teori, svenska och engelska nu. inte kul. blä!

,

igår efter mitt utbrott kom mamma upp med mat till mig. pappa & hebbe köpte bilen dom var och tittade på, så nu har vi också en 240. herregud.

är ju somsagt ledig idag, ska strax gå ner och äta lite lunch och sen möta julia på stan och sen träna. behövs!
sen ska jag fixa lite i mitt rum, ser för jävligt ut!

@




kul att jag fick gå runt flera timma på stan själv.
kul att det var helt ovärt.
kul att jag fick slösa en resa till vattholma.
kul att jag fick frysa ihjäl när jag gick hem till hebbe.
kul att jag bara hann in och vända och sen åka till mig.
kul att jag är skit hungrig.
kul att det inte finns någon jävla mat.
kul att jag inte fick följa med och kolla på en bil.
kul att hebbe åker iväg ändå.
kul att alla värkar vara totalt jävla dumma i huvet idag.



Tisdag

provet är skrivet. och vill inte tänka mer på det nu. nu återstår två uppsatser och redovisningar samt ett prov.
bläääää och ett annat problem är att jag ska till tandläkaren och han kommer säkert klaga på min piercing, första gången han får se den ^^

dead

jag är död. får inte in någonting alls av naturkunskapen. blä! om tio minuter börjar hollywoodfruarna. ska väll kanske se på det, och plugga i pauserna. imorgon blir det att gå upp tidigt tidigt för att försöka få in någonting i huvudet. sen blir det träna imorgon också. ska bli jävligt skönt att få svettas lite!

god natt


påväg till jobbet i lördags


veckans schema

Mån- ledig, plugga nk
Tis- nk prov, tandläkaren, träna
Ons- ledig, träna, plugga
Tors- teorilektion
Fre- träna



one wish

somnade till beverly hills igår och vaknade halv elva imorse. efter lunch satte jag mig och pluggade i ca 2 timmar. känns inte som om jag kom någonvart, några extra a4;a papper med text... lucky me. ska väll fösöka få igång hjärnan lite och plugga lite mer. känns så ovärt. det blir ingen teorilektion ikväll för mig, eftersom jag måste plugga naturkunskap + att sia fyller 14. idag fick även hennes häst lämna jorden, vila i frid Goldie.


plugg godis


Söndag

igår kväll, efter jag jobbat kom hebbe och hämtade mig. vi var hemma hos mig runt halv fem och jag hade glömt mina nycklar hemma hos hebbe. vi kunde inte åka till honom och sova eftersom vi lånat ut vår säng till marie-louise, hebbes farmor.  iallafall så fick jag tag i pappa så han låste upp, jag var helt död så jag somnade på 2 sek.

idag vaknade vi halv tolv, vi kollade lite på tv och åt frukost. åkte och hämtade lite biltvättar grejer, åkte och tvättade bilen. jag satt och solade, och vjag har nog fått liiite färg i ansiktet. skönt, ett halvt steg från spöke.

sen åkte vi hem till mig igen, fikade lite. såg på beverly hills. duschade, åt middag och åkte iväg på bio med ungkarlarna gutt, nicke & samme. dom har själva kommit på namnet för deras lilla "grupp". vi såg shutter island, väldigt komplicerad film. man kände sig lite halv sinnessjuk när man gick därifrån till tåget...

nu är jag iallafall hemma, själv... kommer saknar hebbe inatt! så ensamt att sova själv. saknar hur han pratar i sömnen, tar all plats och alltid väcker mig. mitt lilla hjärtegull.



-

Anna Bergendahl ska tydligen representera sverige i eurovision. jag skäms. det blir bara värre och värre för varje år, åt helvette med melodifestivalen!


lördag

igår skulle jag egentligen jobbat, men det blev framskjutet tills idag istället. igår skulle vi bara vara i vattholma med lite vänner, men det slutade någonstans (jag vet inte vart vi var) med jessica och en dunk vin.
det var en kille som hade fest, sjukt mycket folk men det var rätt kul ändå. åkte hem rätt tidigt eftersom hebbe skulle upp och åka till skroten idag. så dit ska vi åka snart. sen kommer lite släkt, så ska vi fira emma som fyllde år i måndags. och ikväll ska jag ju somsagt jobba, det blir bra det! :)

dead

naturkunskap är något jag aldrig har gillat. kommer aldrig göra det heller.  vener, celler, blodomlopp och matspjälkning... jag och louise sitter som två idioter och försöker förhöra varandra via msn. det går inte så bra.
hur kan man få 200 sidor på bara några dagar?! 

imorgon ska vi iallafall hoppa trampolin, det ser vi fram emot!

:)

igår kväll kom Hebbe hit. vi drack te och åt mackor till desperate housewives och småpratade i pauserna, hur mycket som helst! älskar killen. tänkte tillbaka på hur det var när vi träffades. valborg, när han fyllde 18. shit vad små vi var då! hur han stylade mitt hår med hundra kilo hårspray precis innan vi skulle gå ner mot kasen, helt ovärd resa in till stan, första kyssen, hur han tog min hand påväg mot bussen, att vi gick genom skogen påväg hem till wiklund och båda var vettskrämda, salami mitt i natten hemma hos simon, godis och krigarfilm, "vill du ha en kaka i pressent?",  kan komma på hur mycket som helst från den där kvällen! valborg 2008 <3


.

jag behöver verkligen en svart rullgardin till mitt rum. mina persienner är lite trasiga, och eftersom solen ska lysa varje morgon är det lite halv jobbigt att sova då, det går inte alls. även fast jag sätter på mig sån där sak för ögonen... solen lyser igenom tyget. -.- jag får så jävla ont i huvudet. blä.

vi börjar halv tolv idag. eller, jag. eftersom jag har spanska innan alla andra börjar. not so funny... ska väll strax gå up och ta en kopp te. och packa träningsväska osv. imorgon har vi inte sovmorgon, jobbigt värre.


vintersol & snövår




kill me, typ...

idag när jag skulle gå till ängen för att möta Linn, mötte jag tre killar. yngre killar. kanske runt 13-15år.  dom bar på pappar och en hade en gitarr på ryggen, jag försökte gå om dom eftersom dom gick mitt i vägen, väldigt sakta. när jag passerar börjar en av dom prata med mig... dom frågade tex, vad jag hette, om jag sjöng, om jag ville börja sjunga i deras band och lite mer. eftersom jag hade bråttom var jag rätt kort i mina svar och försökte passera utan någon längre konversation. sen när en av dom frågar hur gammal jag är, svarar jag: vad tror ni?! då svarar idioterna- jaa, du kan väll inte vara äldre än 14 iallafall...

fyfan! så liten kan jag väll ändå inte se ut?! :O jag röt iallafall till att jag var 18 och gick snabbt ifrån dom.


smygkändisar


.

I don't cheat, I never lie
Our love will never die
I wanna be the one who holds you
When we fly


Tisdag

härligt att vi har sovmorgon tre gånger i veckan! mån,tis,ons :)  kollade på lite beverly hills avsnitt när jag vaknade, skönt att kunna ta det lugnt på morgonen. ska strax gå ner och äta frukost/lunch och sen åka till skolan.
efter skolan ska jag träffa linn, vet inte riktigt vad vi ska hitta på men det löser sig nog! var ett tag sen vi sågs iallafall.


tröja - vero moda
leggings - gt

chill



nu: hollywood fruarna!

/

datorkunskapen var ett skämt. vi fick skriva en inbjudan i word, klistra in en bild och gå hem. hebbe hämtade mig, jag hade ingen teori så vi köpte en sak till hans telefon och sen åkte vi till willys och köpte en till pressent till emma. jag fick även en pressent jag med, tidning & tuggummi, tack älskling. sen åkte vi hem. jag har precis ätit, nu ska jag lägga mig i sängen och njuta av tidningen.

puss

hiss & diss

HISS
att ha pojkvän
tygskor
randigt
att vara brun

DISS
lösögonfransar
snön
vinterjackor
försenade bussar
mittbena


apelsin

sitter i skolan, har rast i min ensamhet som vanligt på måndagar, onsdagar och torsdagar. suger som fan! har precis ätit en apelsin och nu dricker jag apelsin mer, gott gott! apelsin kan vara en av dom godaste frukterna!

imorgon är naturkunskapen inställd så vi börjar inte förräns tio över ett. ganska ovärt att ens gå till skolan då. men skönt ändå. hebbe ska antagligen hämta mig ikväll efter teorin, han ringde och sa det när jag var påväg till skolan. han är allt bra snäll han! :) 



 

Måndag

sovmorgon idag, skönt! börjar inte förrän halv elva, men måste ta bussen 09:50 för att hinna i tid. idag börjar lte nya kurser, tex datakunskap. suck. men jag slipper iallafall multimedia. det var hemskt! efter skolan ska jag göra ett ärende åt pojkvännen och sen har jag teorilektion. på onsdag ska vi vara i garaget, det blir roligare hoppas jag. nej, nu ska jag äta frukost och sen iväg till skolan. hörs!



tröja från monki
leggings från gt

söndag

igår kväll tog jag & hebbe oss en tripp till stan, köpte spotifyprem och pressent till emma som fyller år imorgon. sen träffade vi på johan m.fl och hängde lite med dom. sen åkte vi hem, fixade massa gott och kollade på bröllopsfotografen. hebbe somnade så vi stängde av och fortsatte kolla nu på morgonen istället, mysigt!
och idag har vi vart tillsammans i ett år och tio månader!

fredagsmys

med tammi

klipp

kvart i nio imorse åkte jag, mamma & sofia till gränby. jag och sofia klippte av oss håren, kort kort kort. men lika bra att få bort det fula slitna. nu har jag precis duschat, ska fixa till mig och sen kommer hebbe hit. kvällen är rätt oplanerad, men ska iallafall vara med min baby! <3


bröllopsfotografen

Har precis kollat på film, bra var den!

Fredag

Idag har jag gjort lite nytta! städade mitt rum och böt lakan precis när jag vaknade, sen har jag fixat lite i rummet och så. flyttade sängen så den står rakt, så man slipper få nackspärr när man ser på tv. sen åt vi mat, från pizzerian och jag tog kycklingsallad eftersom jag tydligen är "final hungrig". kvällen skulle spenderas med linn. men vi bor långt bort från varandra, våra föräldrar har druckit så vi umgås via msn istället. snacka om slöa tjejer.

.

idioter, finns det tydligen många av ikväll.


new














stan

Efter matte provet gick jag, louise & amanda ner på stan för att äta lunch på cupido och titta runt lite i affärer. sex timmar senare, och några plagg rikare så begav jag mig till anderssons trafikskola för lite teori i två timmar. jag var inte alls trött.  sen kom min lilla prins och sov med mig :) <3


Torsdag

provet är avklarat. vill inte ha tillbaka det. blä!

Torsdag

dagens outfit



oversize tröja från indiska
leggings från gt


Protected Mode

har precis ätit middag,  kött & pommes eftersom pappa fyller år! :)
nu ska jag plugga lite, sen kommer mormor & morfar och fikar och sen greys! <3

.

ikväll är det Grey's, underbart! tills dess så ska jag plåga mig själv med boken från helvettet. också kallad mattebok. + att jag och lollan köpte massa tjockis saker idag.  inte bra inte bra.


i learned to not eat the snow

spanska provet var sjukt svårt, tror aldrig det gått såhär dåligt på ett prov förrut. (matte räknas inte)

Onsdag

Igår kväll kom Hebbe hem till mig strax innan Desperate Housewives började, så vi kollade på det och sen även på den nya serien som var efter. har glömt vad det hette, men det var bra!
snart har vi företagsekonomi, kan vara det tråkigaste som finns.
efter skolan ska jag och louise gå ner på stan och inhandla doping inför det nationella provet imorgon.


Tisdag

kul att jag har fick skrubba bort nästan all min hud på armarna för att jag flagnat så mycket efter jag solade för två veckor sen. blä. nu är jag blek. ikväll är det desperate housewives, det gillas! imorgon har jag spanska prov igen, gramatik. kul. nej.

känns som om det är dags för lite party snart.
det här är ju tråkigt.


:)

igår satt jag och lyssnade på massa gamla låtar som jag hade på mobilen, som ni kanske såg på låttexten i det  tidigare inlägget. måste verkligen lägga in NY musik på min mobil. haha verkligen as gamla låtar.
kom precis hem från skolan, tre timmars matte. mitt huvud värker mer än någonsin.
ska ut och skotta en snabbis nu, och sen hoppa in i duschen. ska plugga hela kvällen, så bäst att duscha nu när det är lugnt i huset.

hörs

ställde även in jobbintervjun jag skulle på, hinner verkligen inte den här veckan.
helvettes-veckan nr 1
+ att vi fick kapsylöppnare från universitetet idag ;)

.

I need a house, I need a room
I need a bed to sleep in
I need a coffee and a kitchen sink
I need a friend, I need a love, I need someone who'll miss me
When I get home, Don't wanna be all alone


just shoot me

lång dag.
teorilektionen var bra! det var bara introduktion idag, men jag tyckte att man fick massa bra information iallafall. hoppas att det fortsätter vara så bra, så ångrar jag nog inte att jag anmälde mig.
sprang hem från bussen. iskallt. mycket snö. många plogbilar, som plogar dåligt.
imorgon har vi sovmorgon, dubbel lektion i matte också. sen ska jag iväg på äventyr, igen.
det går bra nu, men det tar på krafterna det med!


Måndag

idag kan vara en av dom jobbigaste dagarna på ett tag. mitt huvud dunkar, hela min kropp gör ont ont ONT och pricken över i't var att jag precis hade spanska prov. det gick helt okej. men nu är min penna slut. eftersom jag och henki såg avatar igår blev det sent. den var ju så lång! men bra, ska lätt se den en gång till när jag kommer hem till pojkvännen nästa gång. och massa andra bra filmer som han fått av robin. gud, har mycket att göra!

helst av allt skulle jag vilja äta upp äpplet, som jag precis påbörjat... ta min väska och åka hem. men två lektioner återstår i skolan, och sedan en tvåtimmars lektion efter skolan. jag ser fram emot det, oh yeah!
jag måste träna också.


RSS 2.0