onsdag då

in till stan tidigt med cissi, fixade lite saker.
har vart hemma ett tag nu, är ganska trött också.
snart tänkte jag ta mitt pick och pack och dra mig
mot henkan för lite mys. det blir bra det!


hörs


:)

igår kväll tog jag och linn en promenad, sen gick vi hem till henne och tog det bara lugnt innan jag cyklade hem igen. idag har jag bara legat i solen, gjort ingenting. mitt knä gör ont igen, synd. har vart till gränby med mamma och sofia. köpte lite nödvändigheter och en kjol jag spanat på länge, awesome! imorgon blir det att gå upp tidigt för att åka in till stan med cissi och sen måste jag träffa min lilla pojkvän också såklart!

puss


bild från midsommar


dator säljes

Säljer min HP dator. Hör av er om ni vill komma och titta på den!
2000kr hade jag tänkt mig.




sol

låg och tittade på satc långt in på småtimmarna inatt och vaknade halv elva imorse, var bara att slänga i sig frulle och ut och steka i solen. klockan två var jag så gott som död, så jag bestämde mig för att dra en dusch och plocka lite i rummet. efter middagen ska jag och syster in till gc och kika lite.

hörs

<3



question is how you feel... sad, angry or simply as a winner. or perhaps worried?! I do not know. but I know it is me who has the treasure chest, and it is only me who can unlock it. so perhaps I should feel that I am so superior in all this.



28 Juni

Åkte in till stan med syster idag, hämtade ut mitt pass och körkortet!
sen handlade vi på willys också, sjukt fint väder! underbart :)


i'm back

har inte riktigt haft tid för datorn nu... umgåtts med vänner och pojkvän hela tiden.

somsagt var midsommarafton kul! vi började hos mig. jag, vanessa, lollo, cissi & linn. grillade och hade det mysigt. åkte till vattholma. träffade min älskling, gick vidare på en fest, ner till öltältet. pussas med henkan, nattpromenad med henkan och vanessa, midsommardrink med glass hos gutt. lite tjafs med chicksen och sen somnade jag i henkans varma famn.

midsommardagen var galen! jag åkte hem tidigt från hebbe eftersom jag var kattvakt. sen kom vanessa och vi åkte till hebbe igen. chillade med han och johan, sen hämtade vi pontus och sen vidare ner på dragkampen. jag har tröttnat lite på den, så jag och vanessa tjockade korv, trocadero och jordgubbar och sen kollade vi den liiite.

^^ sen vidare med gänget till pizzerian. åt en ny pizza, delade med min lover nesi. Barcelona hette den, helt okej god. hawaii är fortfarande bäst. sen bar det av hem till micke. jag, nesi, gutt och chrille satt där. medans resten var as tråkiga. vi hade det kul. studsmatta, lakritsshot och massa skratt! ner mot dansbanan, swinga runt med nesi. sitta på en kulle, träffa pojkvän, äta ölkorv, kolla på en igelkott och sen somnade jag och vanessa hos hebbe. har så sjukt mycket bilder, fyfan vad jag skrattar! :D lägger in dom sen




MIDSOMARDAN

ska strax iväg och möta nesi vid tåget. sen åkte vi till henki.
ikväll blir det dans!


dagens outfit blir prickiga strumpbyxor och ett linne från gt


ciao


MIDSOMMAR

sitter och lyssnar på älskade Björn Rosenström, det nya albumet Swingersklubb in the radhuslänga. bra låtar! iallafall så ska jag väll fixa mig snart. har tagit ett bad med vitchoklad ansiktsmask och målat naglarna.
ska väll börja fixa till mig nu.
puss


camfjortis <3


ägg

gick upp typ klockan sex med henrik. han skulle ut i skogen med lite vattholma gangsters och plundra björk. nice
jag tänkte äta lite god frukost såhär på midsommarafton... skulle koka ägg. tog 5st för att ha lite på lager när man är hungrig... allt gick åt helvette.

sökte först på internet för att de hur länge man skulle koka dom. 10min stog de. kokade i typ 20, ena ägget sprack och det flöt runt små ägg-bollar i kastrullen. efter 20min tar jag upp dom, sköljer i kallt vatten och börjar skala. slutade med att det var ägg-saft i hela diskhon.  HUR FAN KOKAR MAN ÄGG?
fick iallafall äta en macka sen, blä.

bj

i onsdags böev det utgång på bj med ebba, inez och julia! en rolig kväll, dock tycker jag att det var sjukt dålig musik på stora dansgolvet, och as trångt på lilla... men helt okej! cyklade sedan hem till julia och sov.

igår (torsdag) åker jag och henrik in till stan för lite ärenden, tog det mest lugnt sen. åkte hem till samme. hebbe hjälpte dom med något rör och jag tittade på kattungarna, så jävla söta! tror att jag ska kidnappa en.
sen hann jag även göra efterätt och grillspätt.

avslutade kvällen med popcorn, cola och satc. och min söta pojkvän såklart! <3








onsdag

nu blir det utgång med tjejerna! ses i dimman!

svart klänning och lila halsband, sminkning och naglar!
och sen kör vi converse, enkelt och skönt!

mörk bild, i know! men jag har inte hunnit lära mig hur man ställer in camen ;)


tisdag

fint väder idag! dock har jag inte solat något alls...
först skola med vanessa... ville spy på matten.
sen hem, fixa lite och sen till gränby med systrar + mamma.
åkte hem till henkan sen. umgåtts med folk och planerat midsommar!

imorgon måste jag till polisen och fixa pass. mitt gick ut förra veckan,
sen blir det träffa jullan och senare resten av tjejerna för lite midsommar
handling. blir kanon!


bild från hebbes dator


Måndag

dålig uppdatering somsagt... men vafan jag har ju fullt upp!
i fredags var ju maskeraden och sen i lördags spenderade jag förmiddagen med mina
älskade tjejer. städade lokal, bråkade med kärringar och sen åt vi lunch på mc donalds.
åkte hem till hebbe, fick blommor, tidning och pressentkort i körkorts pressent, as gulligt!
sen fick jag pengar av mormor och morfar och blommor, choklad av mamma och pappa... och
en ny dator då. :) tack alla alla :) <3

när hebbe kom hem från jobbet myste vi och kollade på tv tills det var dags att äta, åkte hem till mig
och åt middag. jag fick köra hebbes volvo, jävligt annorlunda men det kändes bra sen när man blev van.
på kvällen fick jag agera fyllechaffis åt honom, johan och pontus. sen på söndagen åkte jag, hebbe och johan in till stan. åt lunch på ikea och sen köpte jag min dator. en acer, as bra! :)

idag var det skola... efteråt gick jag, louise, vanessa, amanda och cissi på kina. gott som fan! blev sen en runda på stan och lite nya saker fick följa med hem. men det visar jag senare!

pusshej


hahaha det finns massa roliga bilder som johan och samme tog på oss från i fredags.
synd att vi ser så mongo ut på alla, men men pussssss

Fredagens festligheter

I fredags körde jag somsagt upp, i Sollentuna. Nu har jag körkort, så jävla skönt! :D

Åkte till skyttorp runt fyra (första åkturen helt själv) mötte upp angelika, och sen lurade vi resten av tjejerna att jag missat tåget. arga vart dom eftersom jag är den ändå som fyllt 18, så jag skulle hämta ut nyckeln till lokalen.
när dom kom med tåget stog jag där med bilnycklarna och fan vad förvånade dom blev! sen fixade vi lokalen och redan strax efter sju var det fullrulle och det strömmade in folk. det var en riktigt rolig kväll och sen åkte jag och henkan hem och somnade direkt. han är så gullig <3

klicka för större bilder


upptagen

fullt upp hela tiden...
här är iallafall något som ni kan sysselsätta er med! :)
tryck på länken bara


http://fuldans.se/?v=cuhsypsxek

:)


KÖRKORT!!

FYFAN SÅ SKÖNT! :D


.


Torsdag

börjar dra ihop sig... imorgon är det redan fredag. bara en vecka kvar i skolan och sen lov en månad, och sen skola två veckor igen. we can do it! sitter just nu och har mega konversation med tjejerna... lite halvt kaos men det blir bra. imorgon blir det party, synd bara att inte mina skor har kommit än :O


17 juni

igår hade jag sjukt ont i knät, blä.  låg och tittade på new moon, som jag aldrig sett och den var bra! på kvällen mötte jag julia i stan och vi åkte vidare hem till ebba där ett gäng tjejer var. vi firade ebba som fyller år idag, och åt massa god mat! runt halv tio drog jag mig hemmåt mot hebbe. han hämtade mig från bussen och sen låg jag bara död i sängen tills han bar ner mig till duschen typ. trött tjej. han var iallafall as gullig och tog hand om mig eftersom jag var typ död. hahah

nu ska jag snart iväg till skolan, får se om det här kanske är sista dagen...

kväll

tanken var att jag skulle ta det lugnt, vila och sova tidigt.
blev inget av det.
istället sitter jag här, pratar med l & v och äter chips & dricker cola.


VILL VERKLIGEN HA EN NY DATAJÄÄÄÄÄVEL!!!!

Tisdag

Efter skolan åkte jag, vanessa och sanna till ö&b för att kika runt lite och sen tog vi en promenad till ikea där vi åt lunch. nu har jag nästan precis kommit hem, är hur jävla trött som helst vill typ dö. ska snart äta middag och sen ska jag sätta på en film och typ sova.

.

måndag: skola
tisdag: skola, fixa maskerad klädsel
onsdag: ebbas tjejmiddag
torsdag: skola, träffa tjejerna
fredag: skola, maskerad
lördag: städa
söndag: sova


green

har precis tagit ett bad och målat naglarna gröna, fick en jättefin grön färg av mamma i fredags när vi tog en tripp till thuns. ganska annorlunda, men fint! nu har första dagen på det sista sommarlovet gått, och jag gick i skolan...
känns inte sådär super roligt. gjorde precis klart läxan, vill redan spy på det. men det är väll bara att kämpa och ge sig fan på att man ska klara det!

är taggad tills på fredag iallafall, maskerad! :D jag och julia sitter och diskuterar våra dräkter nu... kommer bli bra! och att fler och fler vill komma är ju ännu bättre. wie!



puss

Måndag

bio igår var inte så bra. det blev för mycket av alltihop, och det måste stämma eftersom alla tyckte det.
se den inte! ovärt. sen åkte jag och henrik hem till mig och sov.

snart ska jag åka till skolan... it sucks.

bio

nu blir det bio med henrik, julia, gutte, samme, johan, david och nicke.
vi ska se späck, hoppas den är bra! :)

söndag

igår gick jag runt osminkad och ful hela dagen, rätt skönt! eftersom en viss henrik var ganska sliten efter fredagen fick jag ta hand om honom. när han hade spytt klart och var lite mer i form åkte vi på rally i tensta.
jonas kom sen och hämtade oss och vi åkte hem till göte som fyllde år, as god smörgåstårta (gillar inte de i vanliga fall) och kladdkaka. sen blev det häng med gänget resten av kvällen, runt tolv somnade jag i johans bil och blev väckt runt två när vi var hemma. henkan sover fortfarande, ska låta han få sova ut så han inte kan gnälla över att han är trött, sen blir det dusch och fix och sen ska vi uträtta ärenden i stan. jag måste skaffa internet bank, fast man kanske inte kan göra det på södagar?!  och grattis till patrik som fyller år idag! :)


Lördag

fan vad kul det var igår, slog nog alla gånger jag vart ut... kan bero på att julia var med! vi höll ihop hela kvällen, vilket var ganska fantastiskt eftersom vi alltid kommer bort från varandra annars.  HAHA det var rätt roligt folk där, och kvällen som vi hade längtat efter sen jag fyllde år (!!!!) var verkligen värd! tack till världens bästa julia.

hemgången var dock jävligt konstig. gutte [den jäveln (a)] kom på att han skulle åka buss, och lurade iväg mig till andra sidan stationen. jag kom typ fem spår åt fel håll, tåget skulle snart gå... då tar en as full tjej tag i min arm (skit hårt) och slöddrar något om att hon tappat plånboken och att hon ska med samma tåg som mig.

jag fick panik och sa att vi måste ta oss till tåget. iallafall lyckades jag hoppa över världens jävla urgrävning och alla fem spåren och är sen på rätt parrong. [jag ska aldrig med gå över tågspår mamma] dock var tjejen så pass full så det tog extra tid för henne... så hon blev påkörd.




eller nej.  jag och skyttorparna hjälpte henne upp. men sen fick hon för sig att vi tagit hennes plånbok och knivhotade och skrek i tåget... stackars henne. hehe  sen kom jag hem till henkan, han kom hem precis
samtidigt. vi somnade direkt.



skolavslutning

av någon konstig anledning har jag gått och blivit lite små förkyld under natten... idag är det skolavslutning, det är allt och det regnar. den vanliga turen...
det gör det inte direkt bättre att jag tog med mig kjol och linne hit till hebbe igår, öven tunnstrumpbyxor och gladiaator skor.  hur fan tänkte jag där? lyckades även glömma att köpa någon slags fika +att jag glömde min mascara hemma... nu får jag allt skämmas där i domkyrkan. kommer se ut som morfar, strumpor i sandaler?!!? jag dör! hahah

ikväll blir det iallafall kul! ska inte ta gladiator skorna då... ska hem till jullan efter middagen, sen blir det förkrök och sen vidare ner mot stan och sen till något uteställe!

puss

fun

kom precis innanför dörren hos familjen isaxon, det var mysigt att träffa jullan en stund på stan.  cupido sallad och massa tagg-snack inför morgon dagen + festen den 18e, då vi är ett gäng tjejer som ska ha fest i en lokal med temat yrke, klä ut sig till ett yrke alltså. ni får allt se vad vi kommer va ;) väntar nu på att henkan ska komma hem, finns typ ingenting att göra... är svintrött så ska nog lägga mig och se lite på tv nu.
pyss

torsdag

julia fyller 18 idag, GRATTIS! <3   vaknade för någon timme sen, ska strax äta lite frukost och gå ut med Buster, sen blir det stan med födelsedagsbarnet och senare hem till henkan!  :)



satc

kom nyss hem från stan,  bion var iallafall väldigt bra! nu vill man bara åka utomlands med tjejerna, skulle vara så jävla awesome! har sjukt ont i huvudet, har inte sovit ordentligt dom senaste nätterna... blä!  you are killing me

.


:)

tisdag- plugg plugg plugg
onsdag- bio med louise & vanessa
torsdag- jensen festen?
fredag- skolavslutning + julia

lite pojkvän på det här så blir det kanon!

react

gud vad trött jag är nu. vill bara att det ska bli fredag nu, så man får sommarlov.
tänkte börja läsa en bok ikväll, som mamma hade skickat efter... får se om den är bra.
måste ladda upp med lite böcker nu inför sol säsongen, så tråkigt att bara ligga helt still.
och så kan man ju undra hur man ska bete sig ibland, hmm... människor är svåra.
jag skulle behöva en bra bok där det står hur man ska bete sig och reagera, eftersom
jag oftast gör fel. skriv en bok till mig? :) nej, nu måste jag nog gå och lägga mig.
god natt


mån

igår kväll åkte jag hem till henrik, vi fikade lite och såg på någon film som jag inte minns namnet på... somnade ganska sent. imorse åkte jag och linn till ärentunaskolan och såg på melodifestivalen, sjukt dåligt! hahah sen tog jag bussen in till stan, mötte louise och vi gick till skolan, hade en lektion-företagsekonomi och sen slutade vi. så himla ovärt att vi har avslutning på fredag, har inte ens några lektioner fram tills dess... hur tänker lärarna?

nu blir det plugga, puss!


.

Ursäkta mig nu alla beniga tjejer
lyssna på vad bananen säger
kött fifaan eat some more
sluta se ut som en crackwhore
Gynning Rosing Silverstedt
beninga bimbo utan fett
så ta mitt råd och ät dig mätt
varsågod med kebabspett!


julla

igår var det ju tjejmiddag, det var trevligt och vi åt god mat! senare drog jag, ebba, linn och lisa ner mot stan. träffade på gutte, samme, martin och nicke även denna kväll. jag & linn åkte en karusell sen fick vi skjutts ända hem till linn, kollade lite på sex and the city och sen sov vi. :)




Lördag igen

har precis fixat klart mig, hade tre åskådare... ida, ebba & moa så det tog lite längre tid än räknat men det är smällar man får ta ;) provsmakat bacardi razz fick dom också, vilken dålig förebild jag är?! haha (a) ska strax slänga på mig jacka och skor för ikväll är det tjejmiddag hos julia, som fyller år på torsdag! som vi har längtat!! äntligen! :) pusshej

fyrisfestival?!

igår kväll åkte vi hem till johan där det var lite chill-krök. runt tolv snåret drog jag, vanessa, cissi och linn oss ner mot stan där det tydligen var fyrisfestivalen. mycket folk, och många kända ansikten. tjejerna droppade av en efter en och kvällen slutade med gutte, martin, nicke och samme på baren baren. kul kväll! :D


.

jag måste typ vara sämst

Freedag

tänkte visa upp min nya ring, som fick följa med mig hem i onsdags.


sen så har jag fortfarande ont i knät. kanske ska byta namn på bloggen till carolineklagar.blogg.se?!
och att myggorna sätter sig just på mitt aj knä är inte så nice...


[det är kylbalsam på dom... så ni vet...]


sunny with a chance of pale

Fint väder, denna lediga dag!
efter att jag vaknat hemma hos henrik fick jag skjutts av emma hem, drog på mig bikinin och gick ut för att måla staketet i solen. efter ett par timmar i hettan (utan något att dricka, smart va?!) så var jag rätt utslagen. gick in, åt lunch, drack lite och pluggade även lite också. men nog har jag fått lite färg iallafall, hoppas jag!! annars var allt i onödan... har precis kollat på kniven mot strupen, konstigt program. är helt slut. mitt knä gör så jävla ont, vill typ grina + att jag har fått hundra nya myggbett från när jag & emma red i eftermiddags. hästarna var allmänt dryga. hade gått upp massor också, och birkir bara åt hela jävla tiden. men myggen var värst!
tänker iallafall gå och lägga mig nu och vara lite smått avundsjuk på dom som tar studenten imorgon, om ett helt år är det min tur... god natt

cute

kom precis hem från stan, blev en t-shirt & jeans shorts.


och sen två bilder på mig & henkan när vi busa i söndags ^^


RSS 2.0